Saltar al contenido

Βασικά μαθήματα iPad για να σας διδάξουν το iPad

4 de junio de 2021

Σκέφτεστε να αγοράσετε ένα iPad και θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό; Ή διαθέτετε iPad και θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για καλύτερη χρήση; Αυτά τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για αρχάριους και καλύπτουν τα βασικά από το τι κάνει αυτό το στρογγυλό κουμπί στο κάτω μέρος του iPad έως τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να μετακινήσετε ή να διαγράψετε μια εφαρμογή. Υπάρχει ακόμη ένα μάθημα με συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το iPad και ίσως ακόμη και να διδάξετε στους φίλους σας ένα τακτοποιημένο κόλπο ή δύο.

Ξενάγηση του iPad

Το πρώτο μάθημα ασχολείται με το πραγματικό iPad, συμπεριλαμβανομένου του τι περιλαμβάνεται στο κουτί και τι κάνει αυτό το κυκλικό κουμπί στο κάτω μέρος και τα βασικά στοιχεία της διεπαφής χρήστη του iPad. Θα μάθετε επίσης πώς να βρείτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού, ώστε να μπορείτε να σερφάρετε στο Διαδίκτυο, πώς να παίζετε μουσική στο iPad, πώς να αγοράζετε μουσική και ταινίες από την Apple και πώς να κάνετε εκκίνηση του App Store, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη εφαρμογών.

Εκπαίδευση iPad 101: Ένας νέος οδηγός χρήσης για το iPad

Κατάστημα εφαρμογών iOS

Κατάστημα εφαρμογών iOS.
Hoch Zwei / Getty Images

Αυτό το μάθημα βασίζεται στο πρώτο, που σας διδάσκει πώς να πλοηγηθείτε στο iPad και πώς να οργανώσετε και να τακτοποιήσετε τις εφαρμογές στην οθόνη. Γνωρίζατε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε έναν φάκελο και να τον γεμίσετε με εφαρμογές ή ότι μπορείτε να διαγράψετε μια εφαρμογή που δεν χρησιμοποιείτε πλέον; Θα μάθετε ακόμη και πώς να βρείτε τις καλύτερες εφαρμογές στο App Store χρησιμοποιώντας κορυφαία γραφήματα, βαθμολογίες πελατών και εντοπίζοντας τις επιλεγμένες εφαρμογές.

Λήψη της πρώτης εφαρμογής iPad

App Store στο iPad

Εάν εξακολουθείτε να είστε λίγο συγκλονισμένοι με το App Store – και με σχεδόν δύο εκατομμύρια εφαρμογές, είναι εύκολο να κατακλύσετε – αυτό το μάθημα σας καθοδηγεί στη λήψη της εφαρμογής iBooks, η οποία είναι αναγνώστης και κατάστημα της Apple για ebooks. Αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για να έχετε, και μόλις τελειώσετε με το μάθημα, θα πρέπει να βρείτε το κατέβασμα εφαρμογών.

Τα πρώτα 10 πράγματα που πρέπει να κάνετε με το iPad σας

Ένας νεαρός άνδρας που δημιουργεί το νέο του iPad

Δημόσιος τομέας / Tinh Te Photos
Αν ψάχνετε για έναν οδηγό γρήγορης εκκίνησης και θέλετε να ξεκινήσετε, ελέγξτε τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε με το iPad σας. Αυτός ο οδηγός σας καθοδηγεί σε ορισμένες από τις εργασίες που πρέπει να κάνει ο έμπειρος χρήστης tablet την πρώτη μέρα με το νέο iPad του, όπως η σύνδεση στο Facebook, η λήψη του Dropbox για αποθήκευση στο cloud και η εγκατάσταση του δικού σας ραδιοφωνικού σταθμού στο Pandora.

Πώς να περιηγηθείτε στο iPad σαν επαγγελματίας

Αναζήτηση Spotlight στο iPad

Τα μαθήματα για αρχάριους στην πλοήγηση και την οργάνωση του iPad σας είναι απόλυτα εντάξει για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά οι χρήστες ενέργειας έχουν όλα τα μικρά κόλπα που χρησιμοποιούν για να βρουν εφαρμογές πιο γρήγορα και να αξιοποιήσουν στο έπακρο την εμπειρία του iPad. Εάν θέλετε να το πάρετε στο επόμενο επίπεδο, αυτός ο οδηγός θα σας διδάξει μερικές από αυτές τις τεχνικές.

Οι καλύτερες χρήσεις για το iPad

iPad με συνταγές

Το iPad έχει πολλές δροσερές χρήσεις που οι περισσότεροι από εμάς δεν θα μπορούσαμε ποτέ να σκεφτούμε μόνοι μας, όπως η χρήση του ως φορητής τηλεόρασης, ως άλμπουμ φωτογραφιών ή ακόμη και ως GPS για το αυτοκίνητο. Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να πυροδοτήσει τη δημιουργικότητά σας με διαφορετικούς τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPad τόσο στο σπίτι όσο και εν κινήσει.

20 τρόποι που το Siri μπορεί να σας βοηθήσει να είστε πιο παραγωγικοί

Οθόνη κλειδώματος Siri

Το Siri μπορεί μερικές φορές να παραβλεφθεί από αυτούς που είναι νέοι στο iPad, αλλά μόλις γνωρίσετε τον προσωπικό βοηθό αναγνώρισης φωνής που ζει μέσα στο tablet σας, μπορεί να γίνει απαραίτητο. Ίσως ο ευκολότερος τρόπος να χρησιμοποιήσετε το Siri είναι να του πείτε να ανοίξει μια εφαρμογή λέγοντας «εκκίνηση [app name]»ή παίξτε μουσική λέγοντας» παίξτε τους Beatles. «Αλλά μπορεί να κάνει πολύ, πολύ περισσότερο από αυτό αν ξέρετε πώς να ρωτήσετε.

Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές iPad

iPad σε τρία μεγέθη

Αυτή η συλλογή εφαρμογών καλύπτει θέματα όπως η ροή ταινιών υψηλής ποιότητας, μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τον δικό σας ραδιοφωνικό σταθμό, NS μια συλλογή από φανταστικές συνταγές. Υπάρχει μια εφαρμογή για όλους σχεδόν σε αυτήν τη λίστα, και το καλύτερο από όλα, αυτές οι εφαρμογές είναι εντελώς δωρεάν. Έτσι, ακόμα κι αν δεν σας αρέσει μία από αυτές τις προτάσεις, δεν θα σας κοστίσει ούτε μια δεκάρα.

Θαυμάσιες συμβουλές που πρέπει να γνωρίζει κάθε ιδιοκτήτης iPad

Φάκελοι iPad

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν βιβλία για ανάγνωση σε iBooks και να κλειδώσετε τον προσανατολισμό του iPad. Μπορείτε επίσης να βρείτε εφαρμογές γρήγορα χρησιμοποιώντας το Spotlight Search. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές συμβουλές και κόλπα που μπορείτε να κάνετε με το iPad σας, αλλά μερικές φορές δεν είναι τόσο εύκολο να τα καταλάβετε. Αυτό το μάθημα θα καλύψει μια σειρά από συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε περισσότερο το iPad.

Πώς να οργανώσετε τη ζωή σας χρησιμοποιώντας το iPad

Εφαρμογή υπενθυμίσεων που περιέχει υποχρεώσεις και λίστες

Το iPad μπορεί να είναι ένα υπέροχο οργανωτικό εργαλείο ικανό να σας βοηθήσει με τις καθημερινές σας εργασίες. Μπορεί να σας υπενθυμίσει να απορρίψετε τα σκουπίδια, να παρακολουθήσετε το πολυάσχολο πρόγραμμά σας και να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τις εργασίες σας οργανωμένες κάνοντας γρήγορα λίστες υποχρεώσεων.

Πώς να προστατεύσετε το παιδί σας από το iPad

Παιδί με iPad

Είτε αγοράζετε ένα iPad για ένα παιδί είτε εάν το παιδί σας πρόκειται απλώς να χρησιμοποιεί το iPad σας, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να κλειδώσετε τη συσκευή. Η προστασία του iPad σας μπορεί να είναι τόσο απλή όσο η απενεργοποίηση των αγορών εντός εφαρμογής, για να διασφαλιστεί ότι δεν θα έχετε δυσάρεστη έκπληξη με το λογαριασμό σας στο iTunes ή περιορίζοντας το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Safari από την εμφάνιση ιστότοπων για ενήλικες, οι οποίοι μπορεί να αποτελούν εξαιρετική προστασία για το παιδί σας και εξακολουθείτε να σας επιτρέπετε να χρησιμοποιείτε το iPad χωρίς πολλή ειδοποίηση σχετικά με τους περιορισμούς. Η προστασία των παιδιών μπορεί να είναι τόσο διεξοδική όσο επιτρέπει μόνο τις εφαρμογές, τη μουσική και τις ταινίες με βαθμολογία «G», απενεργοποιώντας εντελώς το App Store, αποκλείοντας εφαρμογές όπως το FaceTime και το iMessage, ακόμα και χρησιμοποιώντας το Time Screen για να περιορίσετε το χρονικό διάστημα που τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιούν το tablet ανά ημέρα.

Πώς να επανεκκινήσετε το iPad σας

Σύρετε το iPad για απενεργοποίηση

Το τελευταίο μάθημα διδάσκει το νούμερο ένα πιο χρησιμοποιημένο βήμα αντιμετώπισης προβλημάτων που χρησιμοποιείται από αναλυτές τεχνικής υποστήριξης σε όλο τον κόσμο: επανεκκίνηση της συσκευής. Αυτό το μάθημα καλύφθηκε σύντομα στο μάθημα συμβουλών, αλλά είναι τόσο σημαντικό, αναφέρεται εδώ για να βεβαιωθείτε ότι όλοι έχουν την ευκαιρία να μάθουν πώς να επανεκκινήσουν το iPad τους. Δεν έχει σημασία αν υποφέρετε από ένα παγωμένο iPad, ένα που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη φόρτωση ιστοσελίδων ή ένα iPad που απλώς λειτουργεί αργά, η επανεκκίνηση του iPad θα μπορούσε να είναι το κλειδί για την επίλυση του προβλήματος.