Saltar al contenido

Επίπεδο ταχύτερα στο Star Wars: Galaxy of Heroes

2 de mayo de 2021

Σε αυτό το άρθρο

Star Wars: Galaxy of Heroes είναι ένα παιχνίδι ρόλων από την Electronic Arts που σας επιτρέπει να συλλέξετε μια τεράστια ποικιλία από ήρωες και κακοποιούς από όλη την Πόλεμος των άστρων σύμπαν. Είναι διαθέσιμο αποκλειστικά σε κινητές συσκευές και, ενώ μπορεί να είναι οικείο στους θαυμαστές άλλων κινητών RPG δωρεάν παιχνιδιού, υπάρχει κάτι φανταστικό για τη συλλογή Wookies και droids αντί για πολεμιστές και μάγους. Πρέπει να ξεκλειδώσετε Star Wars: Galaxy of Heroes ‘ πολλές λειτουργίες για να ζήσετε ολόκληρο το παιχνίδι και δεν μπορείτε να το κάνετε μέχρι να φτάσετε σε αρκετά υψηλό επίπεδο παίκτη για να ξεκλειδώσετε κάθε ένα. Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να επιταχύνετε τη διαδικασία. Αυτές οι συμβουλές ισχύουν τόσο για τις εκδόσεις Android όσο και για iOS του Star Wars: Galaxy of Heroes.

Καθημερινές δραστηριότητες

Ηλεκτρονικές τέχνες
Ανεβαίνοντας σε Star Wars: Galaxy of Heroes συνδέεται άμεσα με πόσους πόντους εμπειρίας κερδίζετε και ο μοναδικός καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε πόντους εμπειρίας είναι να συμπληρώσετε τη λίστα των καθημερινών δραστηριοτήτων σας. Αν θέλετε να ανεβείτε γρήγορα, αντιμετωπίστε το ως λίστα ελέγχου που πρέπει να συμπληρώνετε κάθε μέρα πριν εξερευνήσετε οποιοδήποτε άλλο μέρος του παιχνιδιού. Κάθε εργασία σε αυτήν τη λίστα σάς βοηθά να προωθήσετε την πρόοδό σας και με άλλους τρόπους, έτσι ώστε να κάνετε τα πράγματα με μια σειρά που συμπληρώνει τη λίστα των καθημερινών δραστηριοτήτων σας Εάν μπορείτε να κερδίσετε 40 XP για την ολοκλήρωση τριών ελαφρών μαχών, και άλλα 40 XP για την ολοκλήρωση τριών σκοτεινών μαχών, μην συνεχίζετε απλώς να αφαιρείτε την εκστρατεία ελαφριάς όψης (ή σκοτεινή πλευρά). Κάνε τα τρία φως και τα τρία σκοτεινά, έπειτα επιστρέψτε στην άλεση όπου θέλετε. Απλά βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε τις άλλες δραστηριότητες όπως κάνετε. Όλα όσα κάνετε, κάθε μέρα, πρέπει να είναι σε λειτουργία σε αυτήν τη λίστα έως ότου ολοκληρωθεί.

Προγραμματίστε το παιχνίδι σας

Star Wars Galaxy of Heroes Πώς να ανεβείτε πιο γρήγορα

Ηλεκτρονικές τέχνες
Ορισμένες εργασίες στη λίστα σας είναι εξοπλισμένες με χρονοδιακόπτες αναμονής, οπότε προγραμματίστε ανάλογα το παιχνίδι σας. Εάν πρέπει να ολοκληρώσετε τρεις μάχες αρένας, για παράδειγμα, υπάρχει ένας χρονομετρητής αναμονής για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αντιμετωπίστε ένα στην αρχή της περιόδου παιχνιδιού και, στη συνέχεια, επεξεργαστείτε άλλες εργασίες καθώς περιμένετε να κρυώσει το χρονόμετρο. Ομοίως, στα πρώτα στάδια του παιχνιδιού, μπορείτε να λάβετε μια δωρεάν κάρτα δεδομένων Bronzium κάθε 20 λεπτά. Καθώς παίζετε, παρακολουθήστε αυτό το χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης και τραβήξτε κάθε δωρεάν κάρτα που μπορείτε. Αυτά μπορούν να περιέχουν τα πάντα, από δωρεάν χαρακτήρες και θραύσματα χαρακτήρων έως εξοπλισμό και πιστώσεις. Όλα αυτά συμβάλλουν στην ενίσχυση της ομάδας σας με κάποιο τρόπο, γεγονός που καθιστά ευκολότερη τη νίκη σε μάχες και να κερδίσετε περισσότερα από αυτά τα ανώτερα XP.

Αφήστε το παιχνίδι να παίξει μόνοι του

Star Wars Galaxy of Heroes πώς να ανεβαίνετε το γρηγορότερο αυτόματο παιχνίδι

Ηλεκτρονικές τέχνες
Όπως τα περισσότερα παιχνίδια δωρεάν για παιχνίδι, η πρόκληση στο Star Wars: Galaxy of Heroes πάσχει από κορυφές και κοιλάδες. Όταν τα πράγματα γίνονται λίγο πιο εύκολα και η ομάδα σας έχει υπερφορτωθεί για τη συγκεκριμένη εργασία, απλώς πατήστε το κουμπί Auto στη γωνία και αφήστε το AI να αναλάβει. Οι μάχες ολοκληρώνονται γρηγορότερα όταν η διαδικασία λήψης αποφάσεων αφαιρεθεί και όσο η ομάδα σας είναι αρκετά ισχυρή, θα έχετε τρία αστέρια σε κάθε στάδιο. Αν αυτό ακούγεται σαν μια στρατηγική που κάνει το παιχνίδι λιγότερο διασκεδαστικό, αυτό είναι ένα δίκαιο παράπονο. Αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό κάνει θαύματα όταν δεν έχετε πραγματικά χρόνο να επικεντρωθείτε στο παιχνίδι. Αν ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο εξοπλισμό για την αναβάθμιση του επιπέδου γραναζιών ενός χαρακτήρα, μην φοβάστε να χρησιμοποιήσετε τα εισιτήρια Sim. Για αυτό είναι εκεί. Σας επιτρέπουν να παραλείψετε εντελώς τη μάχη και να μεταβείτε απευθείας στις ανταμοιβές.

Μια μικρή αγορά προχωρά πολύ

Star Wars Galaxy of Heroes πώς να ανεβείτε ταχύτερα αγοράστε ένα πακέτο εκκίνησης

Ηλεκτρονικές τέχνες
Εάν δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα σε ένα δωρεάν παιχνίδι, αυτή η συμβουλή δεν είναι για εσάς. Αν δεν σας πειράζει να ξοδέψετε λίγο για να προχωρήσετε, συνεχίστε. Οι αγορές συναλλάγματος είναι πάντα διαθέσιμες σε Star Wars: Galaxy of Heroes, αλλά απέχουν πολύ από τον καλύτερο τρόπο για να κερδίσετε χρήματα. Σας προσφέρονται περιοδικά μια ποικιλία πακέτων καθώς παίζετε που διατίθενται μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Αυτά διατίθενται σε ένα ευρύ φάσμα τιμών και προσφορών, και αν δείτε αυτό που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας, πάρτε το. Όχι μόνο αυτό προσθέτει μερικούς χαρακτήρες που χρειάζονται πολύ περισσότερο στο ρόστερ σας, αλλά παίρνετε εκπαιδευτικά κέντρα και τις πιστώσεις που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας προπόνησης. Υπάρχουν αρκετές ανταμοιβές ακόμη και σε ένα μικρό πακέτο για να μεγιστοποιήσετε μερικούς από τους χαρακτήρες σας νωρίς στο παιχνίδι (τουλάχιστον, όσο μεγιστοποιούνται όσο μπορούν να φτάσουν σε αυτό το σημείο), γεγονός που κάνει μάχες πολύ ευκολότερο να ολοκληρωθεί.

Ιδρώστε τις λεπτομέρειες

Star Wars Galaxy of Heroes πώς να ανεβαίνετε ταχύτερα ιδρώτα τις λεπτομέρειες

Ηλεκτρονικές τέχνες
Από τις μάχες της ομάδας και τις προκλήσεις έως τις τυπικές αποστολές της καμπάνιας, τα πάντα Star Wars: Galaxy of Heroes σας δίνει καλούδια και XP, και τα καλούδια καθιστούν σχεδόν πάντα πιο εύκολο να αποκτήσετε περισσότερα XP. Αλλά τι είναι όλα αυτά τα doodads και ο εξοπλισμός που ξεκλειδώνετε και γιατί πρέπει να σας ενδιαφέρει; Είναι πραγματικά η καρδιά του τι Γαλαξίας των Ηρώων είναι περίπου. Το να εξοπλίσετε χαρακτήρες όχι μόνο τους κάνει πιο δυνατούς, αλλά ανοίγει ένα δρόμο για να ξεκλειδώσετε νέες ικανότητες. Η οικοδόμηση μιας ομάδας που δεν είναι από τους αγαπημένους σας ήρωες αλλά από τους χαρακτήρες των οποίων οι επιθέσεις και τα στυλ αλληλοϋποστηρίζονται μπορούν να σημαίνουν όλη τη διαφορά μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας. Γνωρίζοντας ποια νομίσματα αγοράζουν περισσότερα από αυτά, ποια είδη θραυσμάτων χρειάζεστε το λιγότερο για να ξεκλειδώσετε έναν νέο μαχητή και πόσο περισσότερο έως ότου ξεκλειδώσει η επόμενη πρόκληση σας – όλα στρώματα μαζί για να σχηματίσουν μια ενιαία συνεκτική εμπειρία. Εάν παίζεται με την πιο ρηχή έννοια, Star Wars: Galaxy of Heroes είναι ένα παιχνίδι αυτοματοποιημένης μάχης και λίγο άλλο. Ξυστό κάτω από την επιφάνεια, και θα βρείτε ένα παιχνίδι με πολλά κινούμενα μέρη. Η κατανόηση αυτών των τμημάτων και ο τρόπος με τον οποίο όλα εξυπηρετούν το μεγαλύτερο καλό που είναι η λίστα των καθημερινών δραστηριοτήτων σας, είναι το κλειδί για την ταχύτερη αναβάθμιση και την απόλαυση όσων προσφέρει το παιχνίδι.