Saltar al contenido

Επισκόπηση CyberPower CP1500AVRLCD

4 de junio de 2021

Το CP1500AVRLCD UPS από τη CyberPower είναι το καλύτερο αντίγραφο ασφαλείας μπαταρίας στην κατηγορία του που είχαμε την ευχαρίστηση να εξετάσουμε. Ο ελκυστικός σχεδιασμός, η ευχρηστία εκτός κουτιού και οι μοναδικές δυνατότητες εξοικονόμησης μπαταρίας και ενέργειας καθιστούν το CP1500AVRLCD την εύκολη επιλογή UPS για υπολογιστές υψηλών προδιαγραφών. Η CyberPower δραστηριοποιείται στην επιχείρηση UPS για πάνω από μια δεκαετία, και αυτό δείχνει. Οι λειτουργίες Automatic Voltage Regulation και GreenPower UPS είναι αρκετοί λόγοι για να επιλέξετε το CP1500AVRLCD σε σχέση με ένα παρόμοιο UPS.

CyberPower CP1500AVRLCD UPS.
Amazon.com

Αν ψάχνετε για το καλύτερο UPS για τον υπολογιστή σας με υψηλή απόδοση, τότε η αναζήτησή σας έχει τελειώσει. Αγοράστε αυτό. Τι μας αρέσει

 • Ο λεπτός, στρογγυλεμένος σχεδιασμός είναι μια ελκυστική εναλλακτική λύση στα τυποποιημένα αντίγραφα ασφαλείας της μπαταρίας σε σχήμα κουτιού.
 • Δεν απαιτείται σύνδεση μπαταρίας. έτοιμο έξω από το κουτί.
 • Το GreenPower UPS μειώνει σημαντικά τις ενεργειακές απαιτήσεις σε σύγκριση με συσκευές χωρίς αυτήν τη δυνατότητα.
 • Διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και έξι χρόνια.
 • Ζυγίζει λίγο πάνω από 25 κιλά. ελαφρύτερο από τις περισσότερες ανταγωνιστικές συσκευές UPS.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Το CP1500AVRLCD παρέχει μόνο τέσσερις πρίζες μπαταρίας

Περισσότερα για το CP1500AVRLCD

 • Τέσσερις πρίζες παρέχουν εφεδρική μπαταρία και προστασία από υπερτάσεις, ενώ τέσσερις επιπλέον πρίζες παρέχουν μόνο προστασία από υπερτάσεις.
 • Η ενσωματωμένη οθόνη LCD στο CP1500AVRLCD εμφανίζει οτιδήποτε μπορεί να θέλετε να μάθετε για την κατάσταση του UPS.
 • Η τεχνολογία GreenPower UPS παρακάμπτει τον μετασχηματιστή UPS όταν η εισερχόμενη ισχύς είναι φυσιολογική, μειώνοντας δραστικά τη χρήση ενέργειας.
 • Σε αντίθεση με ορισμένες άλλες μονάδες UPS, οι μπαταρίες CP1500AVRLCD έρχονται συνδεδεμένες κάνοντας αυτή τη μονάδα έτοιμη για χρήση.
 • Το AVR διατηρεί μια ασφαλή τάση κατά τη διάρκεια μικρών διακυμάνσεων ισχύος χωρίς τη χρήση της μπαταρίας, επεκτείνοντας σημαντικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
 • Η μέγιστη χωρητικότητα στο CP1500AVRLCD είναι ένα ισχυρό 900 Watt / 1500 VA, ιδανική υποστήριξη για τους σημερινούς υπολογιστές υψηλής απόδοσης.
 • Αυτό το CyberPower UPS ζυγίζει μόνο 25 κιλά, το οποίο είναι αισθητά ελαφρύτερο από άλλα αντίγραφα ασφαλείας μπαταρίας στην κατηγορία του.
 • Το λογισμικό PowerPanel Management και ένα καλώδιο USB περιλαμβάνονται στο CP1500AVRLCD για τη διαχείριση του UPS από τον υπολογιστή σας.
 • Η πλήρης φόρτιση της μπαταρίας διαρκεί περίπου 16 ώρες, αλλά οι πιθανότητες είναι ότι το UPS θα φορτιστεί τουλάχιστον εν μέρει κατά την αγορά.
 • Το εγχειρίδιο χρήστη που περιλαμβάνεται στο CP1500AVRLCD είναι απροσδόκητα εύκολο να το διαβάσετε και να το κατανοήσετε.

Σκέψεις για το CyberPower CP1500AVRLCD

Ήμασταν εξαιρετικά εντυπωσιασμένοι με το CP1500AVRLCD UPS της CyberPower. Έχουμε προτείνει αρκετά συστήματα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας μπαταρίας για υπολογιστές υψηλής απόδοσης πριν στο kalodiozois, αλλά το CP1500AVRLCD τα ξεπερνά όλα. Δύο δυνατότητες ορίζουν το CP1500AVRLCD πάνω από παρόμοιες συσκευές εφεδρικής μπαταρίας που έχουμε ελέγξει – GreenPower UPS Bypass και Automatic Voltage Regulation. Το GreenPower UPS Bypass είναι μια τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας που ανήκει στην CyberPower. Σε έναν παραδοσιακό σχεδιασμό UPS, η εισερχόμενη ισχύς διοχετεύεται πάντα μέσω ενός μετασχηματιστή που βοηθά στη ρύθμιση της τάσης – ακόμα και όταν η εισερχόμενη τάση είναι καλή. Το CP1500AVRLCD, με την τεχνολογία GreenPower UPS, παρακάμπτει τον μετασχηματιστή κατά τη μεγάλη πλειοψηφία του χρόνου που η ισχύς από την πρίζα λειτουργεί όπως αναμενόταν. Αυτό μειώνει την ενέργεια που απαιτείται για τη λειτουργία του UPS, εξοικονομώντας περίπου 70 $ ετησίως στο κόστος ηλεκτρικής ενέργειας! Η Αυτόματη ρύθμιση τάσης (AVR) είναι μια τεχνολογία που χρησιμοποιείται για τη σταθεροποίηση της ασυνεπούς ισχύος που λαμβάνετε μερικές φορές από την πρίζα. Ο υπολογιστής σας χρειάζεται 110V / 120V για να λειτουργεί σωστά. Σε ένα τυπικό UPS, η μπαταρία θα παρέχει ισχύ εάν η εισερχόμενη τάση πέσει κάτω από αυτό το επίπεδο. Στο CP1500AVRLCD, ο Αυτόματος Ρυθμιστής Τάσης παρέχει σταθερή ισχύ στο σύστημα του υπολογιστή σας όταν η εισερχόμενη τάση μειώνεται στα 90V ή αυξάνεται έως και 140V, μειώνοντας σημαντικά τη χρήση της μπαταρίας και παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής των μπαταριών σας. Το CP1500AVRLCD λειτουργεί ως παραδοσιακό UPS όταν οι εισερχόμενες τάσεις είναι εκτός αυτής της περιοχής. Το CP1500AVRLCD περιέχει δύο πανομοιότυπες μπαταρίες που μπορείτε να αντικαταστήσετε όταν τελικά σταματήσουν να λειτουργούν σωστά. Μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με οποιαδήποτε μπαταρία HR1234W. Η αποσύνδεση και η ρύθμιση του CP1500AVRLCD δεν θα ήταν ευκολότερη. Δεν απαιτείται σύνδεση με μπαταρία από εμάς, ένας λόγος από μόνος μας να επιλέξουμε αυτό το UPS σε σχέση με κάποιους άλλους. Με μέγιστη χωρητικότητα 900W, το CP1500AVRLCD UPS είναι μια εξαιρετική επιλογή για συστήματα απόδοσης. Δοκιμάσαμε σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή υψηλών προδιαγραφών με δύο οθόνες LCD 19 ιντσών και σύμφωνα με τον μπροστινό πίνακα LCD στο UPS, έχει φορτίο 16% και μπορεί να περιμένει περίπου 40 λεπτά χρόνου εκτέλεσης. Το μόνο πράγμα που μας εμπόδισε να δώσουμε ένα Πλήρης πέντε αστέρια στο CP1500AVRLCD είναι το γεγονός ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα εφεδρικά σημεία πώλησης μπαταρίας. Για να είμαστε δίκαιοι, αυτό πιθανότατα είναι αρκετό για την πλειονότητα των ανθρώπων, καθώς και τέσσερις πρίζες μόνο. συσκευές στους περισσότερους χώρους εργασίας. Το CP1500AVRLCD UPS της CyberPower είναι πολύ απλώς η καλύτερη συσκευή UPS που έχουμε δοκιμάσει ποτέ. Δεν έχουμε καμία απολύτως επιφύλαξη σχετικά με τη σύσταση σε οποιονδήποτε αναζητά UPS για σύστημα υπολογιστών προηγμένης τεχνολογίας.

Μετά από χρόνια χρήσης

Χρησιμοποιούμε αυτό το UPS σε μια μεγάλη εγκατάσταση υπολογιστή για πάνω από δέκα χρόνια τώρα χωρίς πρόβλημα. Ένα αντίγραφο ασφαλείας της μπαταρίας μπορεί να φαίνεται υπέροχο σε χαρτί, αλλά η πραγματική, μακροχρόνια χρήση είναι η μόνη πραγματική δοκιμή και το CP1500AVRLCD περνάει αυτό με ένα χρώμα που φέρει.