Saltar al contenido

Η άμεση μεταφορά Venmo δεν λειτουργεί; Να τι να κάνετε

14 de abril de 2021

Με το Venmo, μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε χρήματα, διευκολύνοντας εύκολα τις ανταλλαγές από ομοτίμους. Τα χρήματα εμφανίζονται στο υπόλοιπο Venmo του παραλήπτη αμέσως. Ωστόσο, η μεταφορά χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό διαρκεί μία έως τρεις εργάσιμες ημέρες. Εάν χρειάζεστε αμέσως μετρητά, χρησιμοποιήστε την Άμεση μεταφορά για να μεταφέρετε το διαθέσιμο υπόλοιπό σας σε χρεωστική κάρτα Visa ή Mastercard σε 30 λεπτά ή λιγότερο. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους η Άμεση Μεταφορά της Venmo ενδέχεται να μην λειτουργεί όπως αναμενόταν.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με την Venmo;

Εάν τα χρήματά σας δεν φτάσουν εγκαίρως ή εάν αντιμετωπίσετε άλλο πρόβλημα, η Venmo προσφέρει τις ακόλουθες μεθόδους επικοινωνίας και συνήθως ανταποκρίνεται εγκαίρως.

  • Συνομιλήστε με έναν ειδικό υποστήριξης στην εφαρμογή Venmo για κινητά. Επιλέγω Μενού > Ζήτα βοήθεια > Επικοινωνήστε μαζί μας > Μίλα μαζί μας.
  • Καλέστε την υποστήριξη πελατών της Venmo στο 855-812-4430. Οι ώρες τους είναι 10:00 π.μ. έως 6:00 μ.μ. EST, Δευτέρα έως Παρασκευή. Είναι κλειστά τις μεγάλες διακοπές.
  • Συμπληρώστε τη φόρμα ιστού της ομάδας υποστήριξης Venmo.

Πριν ξοδέψετε χρόνο κλήσης, κάντε κάποια αντιμετώπιση προβλημάτων για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα εκτός από την πλευρά σας των εργασιών.

Είναι η χρεωστική κάρτα μου κατάλληλη για άμεση μεταφορά;

Όλες οι χρεωστικές κάρτες Visa και Mastercard με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες που συμμετέχουν στην υπηρεσία Visa Fast Funds ή στην πλατφόρμα Mastercard Send μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το Venmo Instant Transfer. Ωστόσο, οι περισσότεροι κάτοχοι καρτών δεν γνωρίζουν εάν η τράπεζα που σχετίζεται με την κάρτα τους συμμετέχει στο πρόγραμμα. Ο ευκολότερος τρόπος για να προσδιορίσετε εάν μια χρεωστική κάρτα πληροί τις προϋποθέσεις για άμεση μεταφορά είναι να την προσθέσετε στον λογαριασμό σας στο Venmo. Για να ρυθμίσετε μια χρεωστική κάρτα στην εφαρμογή, μεταβείτε στο κύριο μενού, επιλέξτε Ρυθμίσειςκαι μετά επιλέξτε μέθοδοι πληρωμής. Μόλις προστεθεί η κάρτα στον λογαριασμό σας στο Venmo, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ξεκινήσετε μια άμεση μεταφορά. Εάν η κάρτα σας είναι κατάλληλη, μπορείτε να την επιλέξετε από τη λίστα που παρέχεται. Εάν δεν είναι, η κάρτα εμφανίζεται στη λίστα σας, αλλά είναι γκρι και δεν είναι προσβάσιμη για το σκοπό αυτό. Τα χρήματα από μια άμεση μεταφορά Venmo αποστέλλονται στον τραπεζικό λογαριασμό που συνδέεται με την κατάλληλη χρεωστική κάρτα σας. Επαληθεύστε το υπόλοιπο του λογαριασμού για να διαπιστώσετε εάν η μεταφορά ολοκληρώθηκε με επιτυχία πριν χρησιμοποιήσετε τη χρεωστική σας κάρτα για αγορά ή ανάληψη.

Μεταφέρετε χρήματα στην τράπεζά σας με το Venmo

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα από την εφαρμογή Venmo για να ξεκινήσετε μια άμεση μεταφορά και να δείτε εάν η κάρτα σας είναι κατάλληλη.

  1. Πατήστε το Μενού κουμπί, που αντιπροσωπεύεται από τις τρεις οριζόντιες γραμμές που βρίσκονται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

  2. Όταν εμφανιστεί το αναπτυσσόμενο μενού, το υπόλοιπό σας στο Venmo εμφανίζεται κάτω από το όνομά σας. Επίλεξε το Μεταφορά υπολοίπου σύνδεσμος, ο οποίος βρίσκεται στα δεξιά του υπολοίπου σας.

  3. Εισαγάγετε το ποσό που θέλετε να μεταφέρετε και πατήστε στο αναπτυσσόμενο μενού που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης.

  4. Εμφανίζεται μια λίστα διαθέσιμων καρτών και τραπεζικών λογαριασμών. Εκείνοι που πληρούν τις προϋποθέσεις για άμεση μεταφορά εμφανίζονται στο Στιγμή Ενότητα.

    Οι επιλογές μενού και μεταφοράς στο Venmo

Πόσο κοστίζει?

Οι τραπεζικές μεταφορές από το υπόλοιπό σας στο Venmo μπορούν να ξεκινήσουν δωρεάν, πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα χρήματα μεταφέρονται στον λογαριασμό επιταγών ή ταμιευτηρίου σας. Ωστόσο, επιβάλλεται χρέωση 1% κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τη δυνατότητα άμεσης μεταφοράς, με ελάχιστο ποσό 0,25 $ και μέγιστο ποσό 10 $ από τα μεταφερόμενα χρήματα. Για παράδειγμα, εάν μεταφέρετε αμέσως 50 $ στον τραπεζικό λογαριασμό σας, θα προκύψει χρέωση 0,50 $ (1%) και θα μεταφερθούν μόνο 49,50 $.

Τα χρήματα είναι πάντα διαθέσιμα εντός 30 λεπτών;

Τα περισσότερα αιτήματα άμεσης μεταφοράς ολοκληρώνονται σε λιγότερο από μισή ώρα. Υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου τα χρήματα ενδέχεται να καθυστερήσουν ή να μπλοκαριστούν για διάφορους λόγους. Αυτοί οι λόγοι περιλαμβάνουν πιθανή απάτη, νομικά εμπόδια και προηγούμενα προβλήματα με τον λογαριασμό σας ή τον λογαριασμό του αποστολέα. Όταν τα μεταφερόμενα χρήματα προέρχονται από παραβιασμένο λογαριασμό ή κάρτα, το αίτημά σας άμεσης μεταφοράς ενδέχεται να καθυστερήσει και να ελεγχθεί πιο κοντά. Επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης της Venmo εάν τα χρήματά σας δεν είναι διαθέσιμα εντός ή κοντά στο αναμενόμενο χρονικό πλαίσιο.