Saltar al contenido

Θα κολλήσουν τα καλώδια με το Hulu + Live TV;

11 de abril de 2021

Βασικές επιλογές

  • Η Viacom ανακοίνωσε μια νέα συμφωνία αυτή την εβδομάδα για να φέρει 14 επιπλέον κανάλια στο πακέτο Hulu + Live TV
  • Στην ίδια τιμή με παρόμοια καλωδιακά πακέτα, το YouTube TV και το Hulu + Live TV είναι οι δύο καλύτερες επιλογές κοπής καλωδίων για εκείνους που έχουν ξεπεράσει το καλώδιο
  • Η επιλογή μεταξύ των δύο εξαρτάται από τις προσωπικές προτιμήσεις και το πού ζείτε.
Chesnot / Getty Images
Μια νέα συμφωνία με τη Viacom θα φέρει δίκτυα όπως το Nickelodeon, το Comedy Central και το BET στο πακέτο Hulu + Live TV. Αλλά με περίπου 65 κανάλια σε σύγκριση με τα 85 του YouTube TV, οι καταναλωτές πρέπει να επιλέξουν ποιο είναι καλύτερο για αυτούς με βάση το τι τους αρέσει και πού ζουν. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι παρακολούθησης τηλεόρασης το 2021, όπως εφαρμογές καναλιών όπως το CBS All Access, υπηρεσίες ροής όπως το Netflix και εφαρμογές ζωντανής ροής όπως το Sling TV, αλλά για όσους θέλουν να κόψουν τα καλώδια τους και εξακολουθούν να έχουν μερικές από τις ίδιες ζωντανές προσφορές με το καλώδιο , οι εφαρμογές ζωντανής ροής όπως αυτές που προσφέρονται από τη Hulu και το YouTube είναι ο τρόπος που μπορείτε να πάτε. Ο Stephen Lovely, διευθύνων σύμβουλος του Cordcutting.com, του οποίου η προσωπική αποστολή είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να κόψουν το καλώδιο με τρόπο που να έχει νόημα για τον προϋπολογισμό και τον τρόπο ζωής τους, λέει ότι το YouTube TV και το Hulu + Live TV έχουν ανέβει πάνω από τα υπόλοιπα ως η καλύτερη ζωντανή ροή εφαρμογές. Και οι δύο διατίθενται στα 64,99 $ το μήνα. «Οι μόνες πραγματικές αντικαταστάσεις καλωδίων είναι το Hulu + Live TV και το YouTube TV», είπε σε τηλεφωνική κλήση με Σωσίβιο.

Τι χωρίζει το Hulu και το YouTube από τα υπόλοιπα;

Η Lovely θεώρησε ότι η συμφωνία Viacom ήταν ενδιαφέρουσα για διάφορους λόγους. «Ήταν μια τόσο ενοχλητική ομάδα για υπηρεσίες streaming για να πάρει… Η Disney κάνει συνεχώς συμφωνίες για να πάρει ESPN σχεδόν σε κάθε υπηρεσία», είπε η Lovely. «Τώρα είναι όλο και πιο κοινό να βλέπουμε κοινή χρήση της Viacom.» «Οι άνθρωποι πρέπει να εξετάσουν διαφορετικές ρυθμίσεις κοπής καλωδίων με βάση το καλύτερο για αυτούς.» Η Viacom επαίνεσε τον Hulu ως συνεργάτη όταν ανακοινώθηκε η συμφωνία. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που καταλήξαμε σε μια διευρυμένη συμφωνία με την Hulu, η οποία υπογραμμίζει την αξία του ισχυρού χαρτοφυλακίου επωνυμιών μας σε τηλεοπτικές πλατφόρμες και τηλεθεατές επόμενης γενιάς», δήλωσε ο Ray Hopkins, πρόεδρος της διανομής δικτύων των ΗΠΑ στη ViacomCBS. «Η Hulu εξακολουθεί να είναι εξαιρετικός συνεργάτης και αυτή η συμφωνία διασφαλίζει ότι οι συνδρομητές της Hulu + LIve TV μπορούν πλέον να απολαμβάνουν το πλήρες εύρος του κορυφαίου περιεχομένου μας σε νέα, αθλητικά και ψυχαγωγικά για πρώτη φορά.» Σύμφωνα με το Cordcutternews, το Hulu + Live TV έφτασε πάνω από 4 εκατομμύρια συνδρομητές στα τέλη του περασμένου έτους. Το YouTube TV αναφέρθηκε σε περισσότερους από 3 εκατομμύρια συνδρομητές και η Sling TV ήρθε στην τρίτη θέση με λιγότερο από 2,5 εκατομμύρια. Όταν υπολογίζονται πελάτες κατ ‘απαίτηση, και οι 32,1 εκατομμύρια από αυτούς, η Hulu έχει συνολικά 36,6 εκατομμύρια συνδρομητές.

Γραφεία YouTube στο Λονδίνο, Αγγλία.

Joseph Okpako / Getty Images
Στο μυαλό της Lovely, οι εφαρμογές ζωντανής ροής από το Hulu και το YouTube είναι οι καλύτερες. Προηγούνται οι υπόλοιποι στον αριθμό των συνδρομητών και προσφέρουν το καλύτερο συνολικό πακέτο, στο μυαλό του. Ακόμα και με τα νέα κανάλια Viacom, το YouTube TV προσφέρει ακόμα περισσότερα κανάλια με περισσότερα από 85, σε σύγκριση με περισσότερα από 65 για το Hulu. Αλλά όπως εξήγησε η Lovely, δεν θα έπρεπε να είναι ο μόνος τρόπος για να το κοιτάξετε.

Κλειδωμένο σε έναν Σφιχτό Αγώνα

Η μάχη μεταξύ των δύο πλατφορμών είναι θέμα προσωπικής προτίμησης. «Εξαρτάται πραγματικά από τον καταναλωτή», είπε η Lovely. Ένα από τα προνόμια του YouTube TV είναι το DVR. Το YouTube TV περιλαμβάνει απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο cloud DVR και δυνατότητες επαναφοράς, γρήγορης προώθησης και παύσης – ιδανικό για άτομα που έχουν μια μακρά λίστα αγαπημένων καλωδιακών εκπομπών που τους αρέσει να ξανακάνουν. Το Hulu + Live TV προσφέρει πρόσθετο 9,99 $ για περισσότερη αποθήκευση cloud DVR πέρα ​​από το αρχικό πακέτο των 50 ωρών το μήνα. Ενώ το YouTube TV είναι απαράμιλλο στο DVR του, η πρόσβαση στο Hulu, συνήθως 5,99 $, είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για ορισμένους.

Μια πρωτότυπη εικόνα κάποιου που περιηγείται σε τηλεοπτικά κανάλια σε μια εικονική οθόνη

metamorworks / Getty Images
Για το Lovely, η πρόσβαση στο Hulu μαζί με το Hulu + Live TV ίσως το έβαζε στην κορυφή. Για 70,99 $, οι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Hulu χωρίς διαφημίσεις. Στο τέλος, κάθε μεμονωμένος χρήστης θα πρέπει να εξετάσει ποια επιλογή καλωδίου ή ροής ταιριάζει καλύτερα σε αυτούς με βάση τις προσωπικές προτιμήσεις τους και τι είναι διαθέσιμο στην περιοχή τους. «Τα χιλιόμετρα σας μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το τι παρακολουθείτε. Εάν το μόνο που βλέπετε είναι NFL ή κωμικές σειρές, δεν υπάρχει λόγος να πληρώσετε για καλωδιακή ή ζωντανή τηλεόραση», δήλωσε ο Lovely. «Οι άνθρωποι πρέπει να εξετάσουν διαφορετικές ρυθμίσεις κοπής καλωδίων με βάση το καλύτερο για αυτούς.»