Saltar al contenido

Οι γειωμένοι ταξιδιώτες ανεβαίνουν στον προσομοιωτή πτήσης της Microsoft

14 de abril de 2021

Βασικές επιλογές

  • Η πανδημία έχει αφήσει τους ταξιδιώτες να γειώσουν, οπότε ορισμένοι παίκτες στρέφονται στο νέο Flight Simulator 2020 της Microsoft.
  • Το παιχνίδι προσφέρει ρεαλιστικές λεπτομέρειες και έναν πλήρη χάρτη του πλανήτη.
  • Μερικά αεροπλάνα δεν αποδίδουν ρεαλιστικά στο παιχνίδι, λέει ένας πιλότος.
Microsoft
Με την πανδημία coronavirus να κρατά τους ανθρώπους κοντά στο σπίτι, ορισμένοι ταξιδιώτες wannabe στρέφονται στο νέο της Microsoft Flight Simulator 2020 για να δείτε νέους ορίζοντες. Η τελευταία έκδοση του αξιοσέβαστου προσομοιωτή πτήσης κυκλοφόρησε πρόσφατα για να πάρει σχόλια. Το παιχνίδι είναι αξιοσημείωτο για τα ρεαλιστικά του γραφικά και τους λεπτομερείς χάρτες. για μερικούς, το παιχνίδι προσφέρει τόσο απόδραση από ζοφερούς τίτλους όσο και παράθυρο σε έναν κόσμο που δεν είναι πλέον διαθέσιμος λόγω κλειστών συνόρων. «Η αίσθηση ότι είσαι σχεδόν σαν πουλί, είναι μια συναρπαστική εμπειρία.» «Έχω παρατηρήσει περισσότερες συνομιλίες σχετικά με τους προσομοιωτές πτήσεων στις ομάδες παιχνιδιών και στις σελίδες κοινωνικών μέσων από ποτέ,» δήλωσε ο Ashley Young, ιδιοκτήτης του ιστότοπου τυχερών παιχνιδιών Gamer Women, σε μια συνέντευξη μέσω email. «Σχεδόν καθημερινά κάποιος αναφέρει τα όμορφα ιστορικά μνημεία και τα παγκόσμια ορόσημα που βλέπουν με τους προσομοιωτές πτήσης τους. Η αίσθηση ότι ξεπερνά τον πυρετό της καμπίνας, την κοινότητα, τις υπέροχες απόψεις και τον ενθουσιασμό της προσγείωσης φαίνεται να αυξάνει την ελκυστικότητα των προσομοιωτών πτήσης από τον αντίκτυπο του κορωνοϊού.» Σε ένα σημάδι της δημοτικότητας του παιχνιδιού, ορισμένα αξεσουάρ για το παιχνίδι εξαντλήθηκαν. Τα ραβδιά πτήσης με τις καλύτερες πωλήσεις του Amazon δεν ήταν διαθέσιμα για μια περίοδο μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού και ένας γρήγορος έλεγχος του Amazon αυτή την εβδομάδα διαπίστωσε ότι πολλά εξακολουθούν να μην είναι διαθέσιμα.

Δορυφορικές προβολές Power Power

Flight Simulator 2020Η μεγάλη κλήρωση είναι η πλήρως επαναδημιουργημένη Γη, χτισμένη με δορυφορικές εικόνες της Microsoft Bing και Azure cloud computing service. Το παιχνίδι επιτρέπει στους χρήστες να πετούν πάνω από χειροποίητα αεροδρόμια, πραγματικές πόλεις, βουνά και ορόσημα σε 20 αεροπλάνα με μοναδικά μοντέλα πτήσης. Δεν είναι όλες οι περιοχές του πλανήτη διαθέσιμες με την ίδια λεπτομέρεια, αλλά η εταιρεία εργάζεται σε αναβαθμίσεις.

«Νομίζω ότι θα φτάσουμε εκεί σχεδόν παντού», δήλωσε ο επικεφαλής του Flight Simulator της Microsoft, Jorg Neumann. «Τα εμπορικά αεροπλάνα δεν πετούν παντού και ορισμένες περιοχές του κόσμου θεωρούνται λίγο πιο απομακρυσμένες. Αλλά αυτές είναι στην πραγματικότητα οι περιοχές στις οποίες θα επικεντρωθώ επειδή γνωρίζετε ότι η Δυτική Ευρώπη και οι ΗΠΑ είναι καλές, έτσι;» θέλουμε να επικεντρωθούμε σε άλλους τομείς επειδή πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι δεν ήταν εκεί, η αεροπορία δεν έχει πάει πραγματικά εκεί. » «Σχεδόν καθημερινά κάποιος αναφέρει τα όμορφα ιστορικά μνημεία και τα παγκόσμια αξιοθέατα που βλέπουν με τους προσομοιωτές πτήσης τους.» Το παιχνίδι είναι τόσο αληθινό στη ζωή, στην πραγματικότητα, που σχεδιάζει πραγματικούς πιλότους. Ο Steven Richardson, ένας ιδιωτικός πιλότος τζετ, έπαιζε Flight Simulator 2020 έως και δέκα ώρες την εβδομάδα από την κυκλοφορία του. «Το καλύτερο πράγμα για το MS Flight Sim είναι ο υπερ-ρεαλισμός του», είπε σε μια συνέντευξη μέσω email. «Είναι τόσο ρεαλιστικό που θα βλέπετε τα παιδιά και τους εφήβους να μαθαίνουν να πετούν με ευκολία λόγω των ωρών που παίζουν παίζοντας προσομοιωτές πτήσης.»

Μην πηδήσετε ακόμα σε ένα πιλοτήριο

Μαθαίνοντας να πετάς στο παιχνίδι δεν μεταφράζεται σε πραγματική ζωή, ωστόσο, παραδέχεται ο Ρίτσαρντσον. «Μερικές φορές η συμπεριφορά της πτήσης μπορεί να είναι μη ρεαλιστική και ορισμένες από τις λειτουργίες του πιλοτηρίου δεν λειτουργούν σωστά στην πραγματική ζωή», είπε. «Ωστόσο, αυτό επηρεάζει μόνο εκείνους που γνωρίζουν πραγματικά ένα συγκεκριμένο αεροσκάφος.»

Ο παίκτης Adam Drexler λέει ότι στράφηκε Προσομοιωτής πτήσης κατά τη διάρκεια του κλειδώματος επειδή χάνει την εμπειρία του ταξιδιού. Ως επαγγελματίας παίκτης μπάσκετ, συνηθίστηκε σε μια ζωή στο δρόμο πριν από τον κοροναϊό. Είναι επιρρεπές σε ασθένεια κίνησης, λέει ότι μερικές φορές απολαμβάνει το sim περισσότερο από το πραγματικό. «Μου αρέσει να μπορώ να πάω στον ουρανό και να είμαι σε θέση να οδηγήσω ένα αεροσκάφος», είπε σε τηλεφωνική συνέντευξη. «Είναι κάτι που συνήθως δεν θα μπορούσατε ποτέ να κάνετε, αλλά το να μπορείτε να πάρετε και να δείτε και να ζήσετε την πτήση είναι ξεχωριστό. Η αίσθηση του να είσαι σχεδόν σαν πουλί, είναι μια συναρπαστική εμπειρία, αλλά και αυτή που είναι πολύ καταπραϋντική για το μυαλό.» «Το καλύτερο πράγμα για το MS Flight Sim είναι ο υπερ-ρεαλισμός του.» Με βάση την πραγματική ζωή στο Χιούστον του Τέξας, ο Drexler είπε ότι του αρέσει να επισκέπτεται τη Νέα Υόρκη μέσω του προσομοιωτή. «Έχω πάει στη Νέα Υόρκη μερικές φορές, αλλά κάθε φορά που πηγαίνω είναι τόσο βιαστικό», πρόσθεσε. «Είναι μια τόσο πολυάσχολη εμπειρία που ποτέ δεν καταλαβαίνω πώς σχεδιάζεται η πόλη ή όλα τα κτίρια.» Οι πιλότοι πολυθρόνων, όπως ο Drexler, ανυπομονούν για την ημέρα που μπορούν να επιβιβαστούν σε πραγματικό αεροπλάνο. Μέχρι τότε, Flight Simulator 2020 θα πρέπει να κάνει. Περάστε τα αλατισμένα κουλούρια.