Saltar al contenido

Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές DJ για μίξη μουσικής στο iPad

3 de mayo de 2021

Με τη μεγάλη οθόνη του, το iPad είναι αναμφίβολα η καλύτερη συσκευή iOS για μίξη ψηφιακής μουσικής. Οι εφαρμογές DJ είναι ένας δημοφιλής τρόπος δημιουργίας επαγγελματικών μιγμάτων ήχου που μπορούν να κοινοποιηθούν στο διαδίκτυο ή με τους φίλους σας. Τα περισσότερα λογισμικά DJ για το iPad μπορούν να χρησιμοποιούν τα τραγούδια στη βιβλιοθήκη iTunes. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αγοράσετε τίποτα για να ξεκινήσετε στον κόσμο του DJing. Επιπλέον, ορισμένες εφαρμογές μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν μουσικά κομμάτια από διαδικτυακούς πόρους από ροές μουσικών υπηρεσιών όπως το Spotify, το Deezer, το SoundCloud και άλλα. Λοιπόν, με όλα αυτά δωρεάν, τι περιμένετε; Αποκτήστε μια δωρεάν εφαρμογή DJ για το iPad σας σήμερα και ξεκινήστε τη μίξη σαν επαγγελματίας.

DJ Player Pro

Τι μας αρέσει

 • Αρκετά ισχυρό για χρήση από DJ σε επαγγελματικές ρυθμίσεις.
 • Καθαρή διεπαφή.
 • Διαισθητικό beatmatching.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Όχι για άτομα που θέλουν διεπαφή δύο περιστρεφόμενων πινάκων.
 • Δωρεάν λήψη αλλά η μηνιαία συνδρομή προωθείται σε μεγάλο βαθμό.

Εάν αναζητάτε μια εφαρμογή που προσφέρει εργαλεία pro-level, τότε το DJ Player αξίζει μια σοβαρή εμφάνιση. Μαζί με την ικανότητα MIDI, προσφέρει επαγγελματικά χαρακτηριστικά όπως ταίριασμα ρυθμού, συγχρονισμό ρυθμού, κάμψη βήματος, λειτουργία ολίσθησης και πολλαπλά εφέ ανά κατάστρωμα. Σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε είτε τη βιβλιοθήκη τραγουδιών του iTunes σας ή να συνδεθείτε στο Dropbox και το Deezer. Και στις δύο περιπτώσεις χρειάζεστε έναν λογαριασμό στον οποίο μπορεί να συνδεθεί το DJ Player — για το Deezer, απαιτείται premium συνδρομή. Η εφαρμογή δεν έχει την παραδοσιακή διεπαφή δύο περιστρεφόμενων πινάκων, η οποία μπορεί να σας αναβάλει αρχικά, αλλά μην την αφήσετε. Μόλις εξοικειωθείτε με τη μοναδική διεπαφή του DJ Player, είναι χαρά να το χρησιμοποιήσετε. Έχει εξαιρετικές δυνατότητες ελέγχου για DJing και υπάρχει επίσης μια καλή επιλογή εφέ. Μπορείτε να εγγράψετε τις μίξεις σας χρησιμοποιώντας τη δωρεάν έκδοση, αλλά ο ήχος διακόπτεται για περίπου πέντε δευτερόλεπτα κάθε φορά που εμφανίζεται μια υπενθύμιση αναβάθμισης στην οθόνη. Τούτου λεχθέντος, το DJ Player αξίζει να πληρώσετε αν θέλετε μια εφαρμογή μίξης DJ pro-level στο iPad σας.

Edjing Mix

Εφαρμογή Edjing για iPad

Τι μας αρέσει

 • Η δωρεάν έκδοση περιέχει βασικά στοιχεία μίξης.
 • Προσθέστε πολλά ηχητικά εφέ ταυτόχρονα.
 • Το Crossfader παρέχει μεταβάσεις επαγγελματικού ήχου.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Η δωρεάν εφαρμογή είναι περιορισμένη. Πολλές λειτουργίες απαιτούν συνδρομή.
 • Η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος 7 ημερών μεταφέρεται σε εβδομαδιαία συνδρομή, εκτός εάν ακυρωθεί πριν από το τέλος της δοκιμαστικής περιόδου.

Η δωρεάν έκδοση του Edjing Mix συνοδεύεται από ένα αξιοπρεπές σύνολο επιλογών για μίξη. Παίρνετε το γνωστό κατάστρωμα διπλής περιστροφής για να συνδυάσετε τα τραγούδια σας στο iTunes. Η εφαρμογή είναι επίσης συμβατή με το Deezer, το SoundCloud και το Vimeo. Η διεπαφή είναι εύχρηστη και δεν απαιτεί απότομη καμπύλη μάθησης. Εάν είστε ήδη εξοικειωμένοι με το συνηθισμένο περιβάλλον μίξης DJ, είναι άμεσα χρησιμοποιήσιμο. Η δωρεάν έκδοση Edjing Mix έχει περιορισμένο αριθμό εφέ σε σύγκριση με την πληρωμένη έκδοση, αλλά εξακολουθεί να διαθέτει επιλογές για EQing, συγχρονισμό, ξεθώριασμα και εγγραφή. Μπορείτε να μοιραστείτε τις ηχογραφημένες δημιουργίες σας μέσω κοινωνικής δικτύωσης ή να στείλετε μέσω email.

Cross DJ δωρεάν

Cross DJ Δωρεάν HD στο iPad

Τι μας αρέσει

 • Κομψό, επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας.
 • Ρεαλιστικός ήχος μηδέν.
 • Τα κομμάτια διατηρούνται σε φάση με δυνατότητα σταθερού συγχρονισμού.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Η δωρεάν έκδοση έχει περιορισμένα εφέ.
 • Οι διαφημίσεις είναι ενοχλητικές.
 • Η εγγραφή απαιτεί αγορά εντός εφαρμογής.

Το Cross DJ Free σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τα τραγούδια iTunes που υπάρχουν ήδη στο iPad σας. Η δωρεάν έκδοση σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να αναζητήσετε εκατομμύρια κομμάτια στο SoundCloud χωρίς να χρειάζεστε λογαριασμό. Αυτά φορτώνονται στην εφαρμογή, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας remixes. Το Cross DJ HD έχει μια ωραία μοντέρνα διεπαφή που είναι εύχρηστη. Τα κύρια χειριστήρια είναι διατεταγμένα με έξυπνο τρόπο και απέχουν πολύ. Όπως θα περίμενε κανείς, η δωρεάν έκδοση έχει μόνο δύο εφέ και δεν μπορείτε να καταγράψετε τις συνεδρίες σας. Ωστόσο, η εφαρμογή εξακολουθεί να χρησιμοποιείται με μερικές καλές επιλογές. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε: τρόπους ολίσθησης, να ρυθμίσετε πολλά σημεία υπόδειξης, να προσαρμόσετε το EQing και να αλλάξετε το ρυθμό πλέγματος και το ρυθμό.