Saltar al contenido

Οι 4 καλύτερες θέσεις του 2021 για δωρεάν εφαρμογές Android επί πληρωμή

2 de mayo de 2021

Δεν μπορείτε ποτέ να έχετε πάρα πολλές πηγές για δωρεάν εφαρμογές Android και είμαστε τυχεροί που το Διαδίκτυο φιλοξενεί πολλές από αυτές. Ακολουθεί η γρήγορη αναβάθμιση των καλύτερων ιστότοπων εφαρμογών Android που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε αυτές τις πολυπόθητες εφαρμογές επί πληρωμή.

AppSales: Ο καλύτερος περιεκτικός ιστότοπος παρακολούθησης εφαρμογών με έκπτωση και δωρεάν

Το AppSales είναι ένας ιστότοπος παρακολούθησης εκπτώσεων ειδικά για Android που ενημερώνεται καθημερινά με εκπτώσεις σε εφαρμογές, που συνδέονται απευθείας με τις αντίστοιχες σελίδες λήψης τους στο Google Play. Η σελίδα προφίλ κάθε εφαρμογής στο AppSales σας δείχνει επίσης μετρήσεις σχετικά με τη δημοτικότητα των εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού λήψεων και των αξιολογήσεων που έχουν λάβει, οπότε δεν χρειάζεται να αφήσετε τη σελίδα στο Google Play για να λάβετε μια ιδέα για το αν η εφαρμογή αξίζει τον χρόνο σας. Ενώ ο ιστότοπος διατηρεί καρτέλες σε εφαρμογές όλων των ποσοστών έκπτωσης, το AppSales διαθέτει μια ειδική ενότητα για εφαρμογές που είναι εντελώς δωρεάν, οπότε δεν χρειάζεται να περιηγηθείτε στις εκπτώσεις που εξακολουθούν να πληρώνονται, εάν δεν θέλετε. Τέλος, εάν προτιμάτε να χρησιμοποιείτε εφαρμογές για να βρείτε δωρεάν, ο ιστότοπος διαθέτει μια εφαρμογή Android. Τι μας αρέσει

 • Ο ιστότοπος ενημερώνεται συχνά και παρακολουθεί μια τεράστια ποικιλία εφαρμογών.
 • Υπάρχει μια ειδική ενότητα για εφαρμογές που έχουν μειωθεί δωρεάν.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Η τεράστια επιλογή σημαίνει ότι πρέπει να εξετάσετε πολλές μέτριες εφαρμογές για να βρείτε εκπτώσεις που αξίζουν τον χρόνο σας.
 • Ο ιστότοπος είναι λίγο ακατάστατος όσον αφορά τη διάταξη και το περιβάλλον εργασίας χρήστη.

Subreddit Προσφορών Google Play: Καλύτερη τρέχουσα και ιστορική δωρεάν παρακολούθηση εφαρμογών

Σελίδα subreddit Προσφορών Google Play στο Reddit

Φιλοξενείται στο Reddit, το subreddit του Google Play Deals είναι ένα κυλιόμενο νήμα εφαρμογών στο Google Play Store που έχουν μειωθεί. Παρόλο που αυτό μπορεί να ακούγεται παρόμοιο με έναν απλό ιστότοπο με έκπτωση για εφαρμογές, αυτή η σελίδα αξιοποιεί το σύστημα ψηφοφορίας / αρνητικής ψήφου της Reddit, ώστε οι πιο δημοφιλείς δωρεάν εφαρμογές να φτάνουν στην κορυφή, κάνοντας τη δουλειά ευκολότερη για τους κυνηγούς ελίτ ευκαιριών. Το πιο εύχρηστο χαρακτηριστικό, ωστόσο, είναι η καρφιτσωμένη ανάρτηση στην κορυφή που δείχνει τη χαμηλότερη ρεκόρ τιμή που έχουν φτάσει δεκάδες δημοφιλείς εφαρμογές. Οι περισσότεροι δεν πέφτουν κάτω από αυτές τις τιμές, αλλά συχνά πέφτουν στις αναγραφόμενες ρεκόρ με έκπτωση στις διακοπές ή σε άλλες διαφημιστικές εκδηλώσεις. Τι μας αρέσει

 • Η καρφιτσωμένη ανάρτηση του ιστορικού τιμών της εφαρμογής είναι ιδανική για να αποφασίσετε αν θα διατηρηθεί ή όχι μια εφαρμογή.
 • Τα πολλά μάτια του Reddit είναι πολύ πιο προσεκτικά από κάθε άλλη ομάδα κυνηγών ευκαιρίας.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Προσωρινά δωρεάν και μόνο μερικώς μειωμένες εφαρμογές απορρίπτονται στο ίδιο νήμα, επομένως απαιτείται κάποια σκάψιμο.
 • Δεν είναι εύκολα δυνατή η αναζήτηση και οι προσφορές προωθούνται καθώς μεγαλώνουν.

Ετικέτα «Προσφορές» της Αστυνομίας Android: Νήμα με τις καλύτερες λύσεις εφαρμογής

Ροή ετικετών "συμφωνιών" Android Police στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome

Η ροή άρθρων στο Android Police με ετικέτα «προσφορές» περιλαμβάνει κυρίως προσφορές σε συσκευές Android, αξεσουάρ και άλλο υλικό Android, αλλά το Android Police δημοσιεύει μια λίστα με τις πιο καυτές εφαρμογές που πωλούνται κάθε εβδομάδα περίπου. Οι εβδομαδιαίες προσφορές διατίθενται με τη μορφή ενός άρθρου, με δωρεάν εφαρμογές στην κορυφή και έντονες εφαρμογές. Οι πωλήσεις εφαρμογών διαρκούν συνήθως λίγες μέρες, οπότε ακόμη και αν ο χρόνος σας για την ανάγνωση του σχεδόν εβδομαδιαίου άρθρου τους δεν είναι ακριβής, μπορείτε να περιηγηθείτε στο πιο πρόσφατο άρθρο και να καταφέρετε να βρείτε μερικές προσφορές Τι μας αρέσει

 • Καθώς ο ιστότοπος διευθύνεται από αφοσιωμένους και πεπειραμένους δημοσιογράφους Android, τα άρθρα ασχολείται με την εφαρμογή.
 • Συνοπτικά κομμάτια με υπέροχες προσφορές με έντονη γραφή το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για όσους δεν θέλουν να βυθίσουν πολύ χρόνο στην αναζήτηση προσφορών.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Με άρθρα μόνο μία φορά την εβδομάδα, δεν πρόκειται να κερδίσετε κάθε προσφορά.
 • Πρέπει να κάνετε σάρωση μέσω του νήματος για να βρείτε προσφορές για συγκεκριμένες εφαρμογές.

Πωλήσεις App Store: Καλύτερη εφαρμογή απλού Play Store και Παρακολούθηση άλλων μέσων

Δωρεάν σελίδα εφαρμογής στον ιστότοπο Πωλήσεων App Store στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome

Το Play Store Sales είναι ένας άλλος τυπικός ιστότοπος που δημοσιεύει μια τρέχουσα λίστα εφαρμογών προς πώληση και εφαρμογών που προσφέρονται δωρεάν. Πέρα από αυτό, ωστόσο, έχει μερικές ωραίες πινελιές ιστότοπους, όπως η έλλειψη πωλήσεων εφαρμογών. Πρώτον, η μορφή του ιστότοπου είναι λίγο πιο εύκολη στα μάτια, με μεγαλύτερα εικονίδια μικρογραφιών εφαρμογών, καθαρότερο συνολικό περιβάλλον εργασίας χρήστη και εικονίδια εφαρμογών διατεταγμένα σε ένα άνετα αναλογικό πλέγμα για να σας εμποδίσουν να στραφείτε σε μια στενή κατακόρυφη λίστα εφαρμογών. Δεύτερον, οι πωλήσεις Play Store είναι πιο λειτουργικές, με ένα αναπτυσσόμενο μενού που σας επιτρέπει να ταξινομήσετε τις εφαρμογές ανάλογα με το πόσο πρόσφατα ήταν δωρεάν ή ακόμα και με πόσα χρήματα εξοικονομείτε. Ο ιστότοπος σάς δίνει επίσης πληροφορίες για άλλα προσωρινά δωρεάν περιεχόμενο στο Play Store, όπως βιβλία και τηλεοπτικές εκπομπές. Τι μας αρέσει

 • Αυτός ο ιστότοπος επιτυγχάνει μια καλή ισορροπία μεταξύ της στενής, συνεχούς παρακολούθησης κάθε συμφωνίας της AppSales και του περιστασιακού άρθρου της Αστυνομίας Android.
 • Εκτός από μια ειδική ενότητα δωρεάν εφαρμογής, οι πωλήσεις Play Store συλλέγουν συνδέσμους προς άλλο δωρεάν περιεχόμενο Play Store, όπως βιβλία και ταινίες.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Δεν είναι τόσο εξαντλητικό όσο το AppSales ή το Subreddit των συμφωνιών Google Play.