Saltar al contenido

Οι 5 καλύτερες εφαρμογές μωρών για μπαμπάδες το 2021

27 de abril de 2021

Το να είσαι μπαμπάς για πρώτη φορά μπορεί να είναι συντριπτικός. Δεν είναι εύκολο να κάνετε ταχυδακτυλουργίες νέες ευθύνες, στέρηση ύπνου και τα ατελείωτα καθήκοντα που σχετίζονται με τη φροντίδα ενός νέου μωρού. Ευτυχώς, ορισμένες εξαιρετικές εφαρμογές για κινητά έχουν κατασκευαστεί για να ανακουφίσουν την πίεση που αντιμετωπίζουν οι νέοι μπαμπάδες και να τους βοηθήσουν να γίνουν οι καλύτεροι γονείς και συνεργάτες που μπορούν να είναι. Εδώ είναι οι επιλογές μας για τις πέντε καλύτερες εφαρμογές μωρών για νέους μπαμπάδες που αναζητούν εύχρηστους πόρους και καθοδήγηση. Εάν το μωρό σας δεν έχει φτάσει ακόμη, υπάρχουν επίσης μερικές χρήσιμες εφαρμογές για τους μπαμπάδες.

Καλύτερο για συμβουλές μεγέθους δαγκώματος: Γρήγορες συμβουλές για νέους μπαμπάδες

Τι μας αρέσει

 • Τόνοι εξαιρετικών συμβουλών.
 • Χτισμένο από μπαμπάδες για μπαμπάδες.
 • Οι οδηγοί και οι λίστες ελέγχου διευκολύνουν την προετοιμασία.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Διατίθεται μόνο για iOS.
 • Δεν υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες.

Η εφαρμογή Quick Tips For New Dads έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους νέους πατέρες να παίρνουν κομμάτια πολύτιμων πληροφοριών. Με περισσότερες από 250 γρήγορες συμβουλές, συμπεριλαμβανομένων συμβουλών που υποβλήθηκαν από άλλους χρήστες, αυτή η εφαρμογή προσφέρει πολλούς τρόπους για να συλλέξετε πολύτιμες πληροφορίες πριν και κατά τη διάρκεια της εργασίας. Πέντε λίστες ελέγχου σας διευκολύνουν να παρακολουθείτε όλα όσα χρειάζεστε για ορόσημα, όπως η προετοιμασία μιας τσάντας εργασίας στο νοσοκομείο, η προετοιμασία του σπιτιού σας για τη νέα άφιξη και όλα όσα απαιτούνται για να βγάλτε τη νέα δέσμη χαράς σας στο κοινό όταν έρθει η ώρα. Και έντεκα οδηγοί καθοδήγησης εκπαιδεύουν τους μπαμπάς σχετικά με τις δεξιότητες που χρειάζονται για την καθημερινή φροντίδα, όπως αποστείρωση μπουκαλιών, αλλαγή πάνας και μπάνιο. Εάν βρεθείτε επανειλημμένα στις ίδιες συμβουλές, προσθέστε τις στη λίστα αγαπημένων σας για γρήγορη πρόσβαση.

Λήψη για:

Καλύτερο για παρακολούθηση: Baby Manager Feed Tracker

Η εφαρμογή Baby Manager για νέους μπαμπά παρακολουθεί τις λεπτομέρειες του μωρού

Τι μας αρέσει

 • Παρακολουθήστε όλα τα παιδιά σας.
 • Ειδικά γραφήματα για ύπνο, σίτιση, αλλαγές πάνας και άλλα.
 • Μοιραστείτε τις πληροφορίες του μωρού με τον σύντροφό σας.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Οι εφαρμογές iOS και Android λειτουργούν διαφορετικά.

Η παρακολούθηση είναι βασική για τα νεογέννητα και το Baby Manager Feed Tracker λειτουργεί ως κεντρικό μέρος για την καταγραφή των τροφών μαζί με την ανάπτυξη, τα πρότυπα ύπνου, τις βόλτες, τα φάρμακα, το βάρος, τις αλλαγές πάνας και άλλα. Η εφαρμογή Baby Manager για Android είναι δωρεάν για χρήση και λήψη και θα έχετε πρόσβαση στο φόρουμ της κοινότητας, αλλά περιορίζεστε σε πέντε δραστηριότητες και τρεις ημέρες σύνδεσης. Αποκτήστε πρόσβαση σε περισσότερες λειτουργίες, εξαγάγετε δεδομένα και χρησιμοποιήστε widget με αγορές εντός εφαρμογής. Η έκδοση iOS είναι περίπου 4 $. Λαμβάνετε πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες παρακολούθησης, καταγραφής, κοινότητας και άλλων λειτουργιών με μια εφάπαξ αγορά.

Λήψη για:

Το καλύτερο για να βοηθήσετε το μωρό να μάθει: Baby Sparks

Baby Sparks εφαρμογή για κινητά για καταγραφή αναπτυξιακών ορόσημων.

Τι μας αρέσει

 • Τα ορόσημα κατανέμονται ανά τύπο, όχι μόνο ανά ηλικία.
 • Τα άρθρα παρέχουν σε βάθος πληροφορίες.
 • Η περίληψη προόδου δείχνει την ανάπτυξη του παιδιού σας.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Απαιτείται συνδρομή για να ξεκλειδώσετε όλες τις δυνατότητες.

Τα μωρά μαθαίνουν και αναπτύσσονται συνεχώς, και το Baby Sparks προσφέρει διασκεδαστικές και εμπλουτισμένες δραστηριότητες για να μοιράζονται οι γονείς με τα μικρά τους βοηθώντας παράλληλα να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους. Ρυθμίστε την εφαρμογή με βασικές πληροφορίες για το παιδί σας. Ανάλογα με την ηλικία του παιδιού σας και τα κατάλληλα ορόσημα, λαμβάνετε ένα καθημερινό πρόγραμμα με διάφορες δραστηριότητες – καθώς και πρόσβαση σε άρθρα και άλλα υλικά για να βοηθήσετε στην ανάπτυξη του μωρού σας. Η εφαρμογή εμφανίζει την πρόοδο του μωρού σας με ορόσημο και δραστηριότητες καθώς καταγράφετε την πρόοδο και καθώς μεγαλώνουν. Ενώ θα λάβετε δωρεάν πρόσβαση στα ορόσημα, τα άρθρα και μερικές δραστηριότητες του Baby Sparks, για να ξεκλειδώσετε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη ορόσημων δραστηριοτήτων, πρέπει να κάνετε αναβάθμιση. Επιλέξτε από μηνιαίες, ετήσιες ή ισόβιες συνδρομές που κυμαίνονται από περίπου 5 $ έως 60 $.

Λήψη για:

Καλύτερο για τη διαχείριση των πολλών φωτογραφιών που θα τραβήξετε: Tinybeans

Tinybeans φωτογραφία που οργανώνει την εφαρμογή για κινητά για οικογένειες.

Τι μας αρέσει

 • Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης φωτογραφιών.
 • Οργανώστε φωτογραφίες σε άλμπουμ ή χρησιμοποιήστε το ημερολόγιο.
 • Έχετε τον πλήρη έλεγχο των δικαιωμάτων κοινής χρήσης φωτογραφιών.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Απότομες χρεώσεις συνδρομής για πρόσβαση premium.
 • Απαιτείται premium πρόσβαση για λήψη όλων των φωτογραφιών ταυτόχρονα.

Η λήψη φωτογραφιών από τα παιδιά σας, ειδικά όταν είναι μικροσκοπικά και αξιολάτρευτα, δεν είναι μυαλό, αλλά το να βρεις τον καλύτερο τρόπο για να τα μοιραστείς είναι μια άλλη ιστορία. Το Tinybeans είναι μια ειδική εφαρμογή φωτογραφιών που προσφέρει οργάνωση και δίνει στους γονείς πλήρη έλεγχο για το ποιος μπορεί να δει τη δέσμη χαράς τους. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να οργανώνετε τις φωτογραφίες σας καθώς τις τραβάτε και προσφέρει άλλα χρήσιμα εργαλεία όπως άρθρα γονικής μέριμνας και περιεχόμενο οδηγιών, συλλογές λευκωμάτων φωτογραφιών και φωτογραφίες βάσει ημερολογίου. Προσκαλέστε άλλους να δουν τις φωτογραφίες σας και να απολαύσετε τις αντιδράσεις τους. Κατεβάστε και χρησιμοποιήστε το Tinybeans δωρεάν ή αναβαθμίστε σε premium επίπεδο για να ανεβάσετε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, να αποθηκεύσετε βίντεο, να εξαλείψετε διαφημίσεις και άλλα. Η premium συνδρομή κοστίζει περίπου 8 $ ανά μήνα ή περίπου 50 $ ετησίως.

Λήψη για:

Το καλύτερο για την παρακολούθηση του μωρού: Baby Monitor 3G

Η εφαρμογή Baby Monitor 3G είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για νέους μπαμπάδες

Τι μας αρέσει

 • Δεν απαιτείται πρόσθετο υλικό.
 • Η εφαρμογή κοστίζει πολύ λιγότερο από μια οθόνη μωρού.
 • Πρόσβαση σε ζωντανά βίντεο, ήχο και εικόνες.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Η ευαισθησία του μικροφώνου μπορεί ψευδώς να δείξει ότι ένα παιδί είναι ξύπνιο.
 • Το βίντεο σταματά μέσω σύνδεσης δεδομένων αντί για Wi-Fi.

Το Baby Monitor 3G μετατρέπει το smartphone ή το tablet σας σε μια συνδεδεμένη οθόνη μωρού, έτσι ώστε να έχετε ηρεμία και να κάνετε τα πράγματα ενώ το μωρό σας κοιμάται. Το Baby Monitor 3G προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση μέσω σύνδεσης 3G, Wi-Fi ή LTE. Χρειάζεστε δύο συμβατές συσκευές (smartphone, tablet ή φορητούς υπολογιστές) σε οποιονδήποτε συνδυασμό για να δημιουργήσετε τη σύνδεση παρακολούθησης. Για παράδειγμα, δημιουργήστε ένα tablet στο δωμάτιο του μωρού και διατηρήστε ένα smartphone μαζί σας ανά πάσα στιγμή. Μόλις ρυθμιστούν οι συσκευές σας, ενεργοποιήστε το βίντεο, ακούστε κινήσεις και μιλήστε με το μωρό σας εάν βρίσκεστε σε άλλο δωμάτιο. Η εφαρμογή περιλαμβάνει μια λειτουργία δραστηριότητας που σας ενημερώνει εάν το παιδί σας ξυπνά και κινείται. Το Baby Monitor 3G είναι διαθέσιμο για συσκευές Android, iOS και macOS και απαιτεί εφάπαξ χρέωση 5 έως 6 $ για λήψη και χρήση. Αυτό το κόστος είναι μικρό σε σύγκριση με μια ειδική οθόνη μωρού που μπορεί να κοστίζει πλησιέστερα και πολύ πάνω από 100 $. Εκτός αν έχετε απεριόριστο πρόγραμμα δεδομένων, η χρήση της κατανομής δεδομένων σας με αυτήν την εφαρμογή μπορεί να είναι δαπανηρή. Λάβετε υπόψη σας τον όγκο των δεδομένων που χρησιμοποιείτε όταν δεν χρησιμοποιείτε Wi-Fi.

Λήψη για: