Saltar al contenido

Οι 5 καλύτερες εφαρμογές Flood του 2021

18 de abril de 2021

Εάν βρίσκεστε σε μια περιοχή που είναι επιρρεπείς σε πλημμύρες και πλημμύρες, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι θα συμβεί. Μια μεγάλη εφαρμογή πληροφόρησης για πλημμύρες ή πλημμύρες είναι ο τέλειος τρόπος για να παρακολουθείτε τις τελευταίες εξελίξεις καιρού Πιάστε τις εφαρμογές που αναφέρονται παρακάτω για να μείνετε ενημερωμένοι για τις εφαρμογές πρόβλεψης και προειδοποίησης πλημμύρας για την περιοχή σας. Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο λήψης άλλων εφαρμογών γενικής ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης, ώστε να γνωρίζετε τι να κάνετε σε περίπτωση που υπάρχουν άλλοι τύποι καταστροφών στην περιοχή σας.

Η επίσημη λύση: Πλημμύρα: Αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός

Τι μας αρέσει

 • Πολύ καθαρή διεπαφή.
 • Συμβουλές για το τι πρέπει να κάνετε σε μια πλημμύρα.
 • Διαδραστικά κουίζ.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Λειτουργεί μόνο στις ΗΠΑ.

Σχεδιασμένο από τον Αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό, το Flood: Ο Αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός είναι μια εξαιρετική πληροφόρηση για τις πλημμύρες. Παρακολουθεί όλες τις πιθανές πλημμύρες στις ΗΠΑ, στέλνοντας ειδοποιήσεις για πότε τα πράγματα γίνονται άσχημα στην περιοχή σας. Αναζητήστε μια ειδοποίηση και σας παρουσιάζεται ένας χάρτης της πληγείσας περιοχής, μαζί με πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. Οι ιστορικές πληροφορίες περιλαμβάνονται επίσης, δίνοντάς σας πληροφορίες για το πότε τοποθετήθηκε μια περιοχή στο ρολόι πλημμύρας, καθώς και πότε εκδόθηκαν προειδοποιήσεις, ώστε να γνωρίζετε πόσο γρήγορα εξελίσσεται η κατάσταση. Παρέχονται επίσης γενικές συμβουλές για το τι πρέπει να κάνετε ακριβώς πριν από μια πλημμύρα, ώστε εσείς και η οικογένειά σας να παραμείνετε ασφαλείς ανά πάσα στιγμή. Παρέχονται επίσης κουίζ για οποιαδήποτε στιγμή θέλετε να αξιοποιήσετε τις γνώσεις σας και να διασφαλίσετε ότι ξέρετε τι να κάνετε.

Λήψη για:

Ένας μετεωρολογικός σταθμός στην τσέπη σας: Noaa Weather Radar Live

Στιγμιότυπα οθόνης της εφαρμογής NOAA Weather Radar Live

Τι μας αρέσει

 • Ιδανικό για όλες τις καιρικές συνθήκες.
 • Διαθέσιμες προβλέψεις μεγάλης εμβέλειας.
 • Πολύ λεπτομερείς.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Δεν είναι όλα τα χαρακτηριστικά δωρεάν.
 • Μπορεί να είναι συντριπτική στην αρχή.

Κατά κύριο λόγο μια εφαρμογή παρακολούθησης καιρού, το NOAA Weather Radar Live προσφέρει ό, τι χρειάζεστε όταν παρακολουθείτε τον κίνδυνο πλημμύρας και άλλες ακραίες καιρικές συνθήκες. Υπάρχει ένας διαδραστικός χάρτης που ενισχύεται με σοβαρές προειδοποιήσεις καιρού όταν και όταν χρειάζεται. Οι τρέχουσες και «αισθάνεται σαν» θερμοκρασίες είναι διαθέσιμες μαζί με την πιθανότητα υετού και υγρασίας. Μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε την εφαρμογή σε πολλές διαφορετικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, με ακριβείς λεπτομέρειες για όλες αυτές τις στιγμές. Το πιο σημαντικό, θα λαμβάνετε μια ειδοποίηση push κάθε φορά που εκδίδεται ειδοποίηση, συμπεριλαμβανομένων πλημμυρών, χιονιού, καταιγίδας, ανεμοστρόβιλων και άλλων σεναρίων ακραίων καιρικών συνθηκών.

Λήψη για:

Απλή παρακολούθηση ποταμών: Παρακολούθηση πλημμυρών

Στιγμιότυπα οθόνης της εφαρμογής Floodwatch iOS

Τι μας αρέσει

 • Λεπτομερείς πληροφορίες μέσω της Γεωλογικής Έρευνας των ΗΠΑ.
 • Μπορεί να παρακολουθεί κάθε επίπεδο πλημμύρας.
 • Δωρεάν μέσω διαφημίσεων.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Μόνο για iOS.
 • Μακριά από όμορφο να το κοιτάξετε.

Εάν ζείτε κοντά σε ένα νερό, τότε το Floodwatch είναι μια βασική εφαρμογή για εσάς. Παρακολουθεί όλα τα ποτάμια στις Η.Π.Α. με ευγενική παραχώρηση των δεδομένων σε πραγματικό χρόνο της US Geological Survey, παρέχοντας σας τα πιο πρόσφατα και ακριβή διαθέσιμα δεδομένα μετρητή ροής. Μπορείτε να προσθέσετε αγαπημένα ποτάμια για εύκολη διαβούλευση. Σε κάθε περίπτωση, ένα βέλος δείχνει εάν το νερό ανεβαίνει ή διαλύεται. Τα γραφήματα υπογραμμίζουν περαιτέρω πώς αλλάζουν τα επίπεδα νερού τις τελευταίες 24 ώρες, καθώς και ιστορικά δεδομένα τις τελευταίες 7 ημέρες και άλλα. Το Floodwatch δεν είναι ιδιαίτερα κομψό, αλλά σας δίνει γρήγορη εικόνα σχετικά με το πώς ανεβαίνει το νερό κοντά σας, δίνοντάς σας μια προσοχή αν τα επίπεδα είναι ασυνήθιστα υψηλά, ώστε να γνωρίζετε πότε πρέπει να ανησυχείτε.

Λήψη για:

Πολύχρωμες οθόνες: Κέντρο καιρού NOAA

Στιγμιότυπα οθόνης της εφαρμογής NOAA Weather Center

Τι μας αρέσει

 • Λεπτομερείς χάρτες που δείχνουν τις καιρικές αλλαγές.
 • Αποτελεσματικές προειδοποιήσεις και συμβουλευτικά μηνύματα.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Δεν είναι δωρεάν.
 • Τα γραφήματα μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση.

Δεν έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για πλημμύρες, αλλά περισσότερο από ικανό να σας προσφέρει συμβουλές σχετικά με πιθανές προειδοποιήσεις πλημμύρας, το NOAA Weather Center είναι μια πολύχρωμη αλλά λεπτομερή εφαρμογή όταν πρόκειται για αναφορές για μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Η εφαρμογή είναι προεπιλεγμένη σε προβολή χάρτη, ώστε να μπορείτε να εντοπίσετε εύκολα πού βρίσκεστε ανάμεσα στα μοτίβα καιρού. Εκτός από απλές πληροφορίες όπως οι τρέχουσες καιρικές συνθήκες, οι θερμοκρασίες και οι βροχοπτώσεις, η εφαρμογή παρέχει ρολόγια NWS, προειδοποιήσεις και συμβουλές, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει όταν πρόκειται για πλημμύρα. Οι χάρτες έχουν πάνω από 14 επικαλύψεις, ώστε να μπορείτε να τους τροποποιήσετε ακριβώς έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε πώς μπορεί να σας επηρεάσουν οι καταιγίδες. Μια κοντινή λίστα αναφορών καταιγίδων ενισχύει περαιτέρω τη βάση γνώσεων σας, με πληροφορίες για το εάν έρχεται έντονη βροχή που θα μπορούσε να οδηγήσει σε πλημμύρες.

Λήψη για:

Για ποικίλες πληροφορίες: Η πρόγνωση καναλιού καιρού και οι χάρτες ραντάρ

Στιγμιότυπα οθόνης της εφαρμογής Πρόγνωση καιρού καναλιών και Χάρτες ραντάρ

Τι μας αρέσει

 • Εκτεταμένες προειδοποιήσεις για τον καιρό.
 • AI που προβλέπει καιρικές αλλαγές.
 • Τακτικά ενημερωμένες πληροφορίες καιρού.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Οι διαφημίσεις παρεμποδίζουν.
 • Όχι αποκλειστικά για πλημμύρες.

Η πρόγνωση καναλιού καιρού και οι χάρτες ραντάρ υπερηφανεύονται για την ακρίβεια. Οι ενημερώσεις του είναι τακτικές, συχνά σας ενημερώνουν για τις καιρικές αλλαγές κάθε 15 λεπτά περίπου. Αυτό ακριβώς χρειάζεστε όταν αντιμετωπίζετε ακραίες καιρικές συνθήκες. Εκτός από τους εκτεταμένους χάρτες που σας δείχνουν ακριβώς τι συμβαίνει και τι έρχεται, η εφαρμογή προσφέρει επίσης ειδοποιήσεις για ακραίες καιρικές συνθήκες, όπως πλημμύρες και άλλες καταιγίδες και περιστατικά. Μπορείτε να ακολουθήσετε προσεκτικά τις ατομικές προϋποθέσεις προτού δείτε ποιες είναι οι επίσημες συμβουλές για την αντιμετώπισή τους. Οι αναφορές ταχύτητας ανέμου καθώς και οι προβλέψεις βροχής σάς δίνουν κάποια εικόνα για το τι έρχεται επίσης. Οι ειδοποιήσεις ζωντανών ραντάρ σας ενημερώνουν συνεχώς. Εκτός αυτού, υπάρχουν επίσης ειδοποιήσεις αλλεργίας και ιατρικές συμβουλές για εκείνους τους χρήστες που αγωνίζονται με άσθμα και άλλες αναπνευστικές παθήσεις.

Λήψη για: