Saltar al contenido

Οι 5 καλύτερες εφαρμογές Santa για το 2021

2 de mayo de 2021

Ένας από τους καλύτερους τρόπους ψηφιακής προετοιμασίας για την περίοδο των Χριστουγέννων είναι να εξερευνήσετε διασκεδαστικές εφαρμογές Santa που είναι διαθέσιμες για συσκευές iOS και Android. Μερικοί σάς επιτρέπουν να μιλήσετε προσωπικά με τον Άγιο Βασίλη, ενώ άλλοι μπορούν να μετατρέψουν το iPhone σας στον δικό σας άτακτο ή ωραίο ανιχνευτή. Ελέγξαμε τις Εφαρμογές Santa για να βρούμε τις καλύτερες για το iPhone και το Android σας.

Καλύτερη εφαρμογή κλήσης Άγιου Βασίλη: Μήνυμα από τον Άγιο Βασίλη!

Τι μας αρέσει

 • Φιλικό προς τον χρήστη.
 • Υψηλής ποιότητας μηνύματα ήχου και βίντεο από τον Άγιο Βασίλη.
 • Προσομοιωμένο SMS για άμεσες απαντήσεις.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Απαιτείται σύνδεση στο Διαδίκτυο.
 • Ορισμένα προβλήματα συνδεσιμότητας.
 • Διαφημίσεις βίντεο στη δωρεάν έκδοση.

Μήνυμα από τον Άγιο Βασίλη! είναι μια Χριστουγεννιάτικη εφαρμογή για έξυπνες συσκευές iOS και Android που επιτρέπει στα παιδιά να καλούν το Santa για πραγματικό. (Λοιπόν, σχεδόν για πραγματικό.) Αυτή η εφαρμογή Santa διαθέτει μια ενσωματωμένη δυνατότητα κινητού τηλεφώνου που επιτρέπει στα παιδιά να καλούν το φωνητικό ταχυδρομείο του Σάντα, να αφήνουν ένα μήνυμα, να ελέγχουν τι κάνει και να ελέγχουν αν πιστεύει ότι είναι άτακτοι ή καλοί. Δεν πραγματοποιούνται πραγματικές τηλεφωνικές κλήσεις, αλλά η εφαρμογή φαίνεται και λειτουργεί αρκετά καλά ώστε πιθανώς να ξεγελάσει, ή τουλάχιστον να διασκεδάσει, τους νεότερους αληθινούς πιστούς να σκεφτούν ότι πρόκειται να καλέσουν τον Άγιο στην πραγματική ζωή. Ενώ αυτή η εφαρμογή Santa δημιουργεί την ψευδαίσθηση της πραγματοποίησης τηλεφωνικών κλήσεων και της αποστολής μηνυμάτων κειμένου στον Βόρειο Πόλο, δεν πραγματοποιείται πραγματική επικοινωνία. Όλα συμβαίνουν μέσα στην εφαρμογή. Ορισμένες από τις αλλαγές ήχου εξαρτώνται από την ώρα της ημέρας πραγματοποιείται μια κλήση. Οι γονείς μπορούν να εισαγάγουν προσωπικά στοιχεία στην εφαρμογή για να ακούγονται σαν ο Σάντα να γνωρίζει σε ποιον μιλάει. Εκτός από τις δυνατότητες ήχου, το μήνυμα From Santa! παρέχει επίσης τρία μηνύματα βίντεο από τον Άγιο Βασίλη και ένα ξωτικό, τα οποία είναι απίστευτα καλοφτιαγμένα και δωρεάν στη χρήση. Απαιτείται premium αναβάθμιση για την κατάργηση των διαφημίσεων βίντεο και τη χρήση προσαρμοσμένων ονομάτων σε τηλεφωνικές κλήσεις Santa. Ωστόσο, η εφαρμογή είναι αρκετά ικανοποιητική όταν χρησιμοποιείται δωρεάν.

Λήψη για:

Η πιο ωραία εφαρμογή παρακολούθησης Santa: Santa Tracker και έλεγχος κατάστασης

Santa Tracker και εφαρμογή Έλεγχος κατάστασης

Τι μας αρέσει

 • Η σχεδίαση επιστημονικής φαντασίας το ξεχωρίζει.
 • Διασκεδαστικά στατιστικά Santa.
 • Εύχρηστος.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Βαρύ για διαφημίσεις.
 • Περιορισμένη λειτουργικότητα.
 • Στραγγίζει την μπαταρία.

Οι εφαρμογές παρακολούθησης Santa είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές Χριστουγέννων τόσο στο Apple App Store όσο και στο Google Play. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η απλή χαρά βλέπει πού βρίσκεται ο Άγιος Βασίλης σε πραγματικό χρόνο την παραμονή των Χριστουγέννων. Ενώ οι περισσότερες εφαρμογές ξεκινούν τη λειτουργία παρακολούθησης μια ή δύο ημέρες πριν από τη μεγάλη ημέρα, το Santa Tracker και ο Έλεγχος κατάστασης σάς επιτρέπουν να εντοπίσετε πού βρίσκεται ο Άγιος Βασίλης όλο το χρόνο. Πατήστε το μικρό Χ στην επάνω δεξιά και πάνω αριστερή γωνία των διαφημίσεων βίντεο για να τις κλείσετε χωρίς να παρακολουθείτε ολόκληρη τη διαφήμιση. Εκτός από την τοποθεσία GPS σε πραγματικό χρόνο του Santa και μερικά εντυπωσιακά στατιστικά στοιχεία που δείχνουν πόσο μακριά βρίσκεται από την τρέχουσα τοποθεσία σας, αυτή η εφαρμογή Χριστουγέννων σάς δίνει επίσης μια φουτουριστική σάρωση του σώματος του Santa και ένα δροσερό αντίστροφο ρολόι αντίστροφης μέτρησης για την παραμονή των Χριστουγέννων. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να φορτωθεί σε ένα Apple TV, το οποίο είναι ένα ωραίο μπόνους.

Λήψη για:

Best Catching Santa Video Game: Santa Spy Cam 3

Εφαρμογή Santa Spy Cam 3 στο iPhone.Τι μας αρέσει

 • Κοστούμια και ηθοποιοί υψηλής ποιότητας.
 • Εύκολη λήψη και επεξεργασία.
 • Προσφέρει συμβουλές για γονείς.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Δεν υπάρχει τρόπος λήψης φωτογραφίας μέσα στην εφαρμογή.
 • Περιορισμένη υποστήριξη.
 • Μερικές φορές παγώνει.

Το Santa Spy Cam 3 είναι μία από τις πολλές εφαρμογές Santa που επιτρέπουν σε ενήλικες και παιδιά να δημιουργούν φωτογραφίες και βίντεο που τους δείχνουν να τραβούν τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του στην ταινία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους την παραμονή των Χριστουγέννων. Αυτή η εφαρμογή διαθέτει μια μεγάλη βιβλιοθήκη υψηλής ποιότητας βίντεο από ηθοποιούς που είναι ντυμένοι ως οι δημοφιλείς χαρακτήρες των Χριστουγέννων που μπορούν να τοποθετηθούν σε ό, τι κι αν επιλέξετε να κινηματογραφήσετε. Οι χαρακτήρες μπορούν να αλλάξουν το μέγεθος ώστε να ταιριάζουν με την κλίμακα των αντικειμένων στην οθόνη και η διαδικασία εγγραφής ταινιών είναι απλή στη χρήση. Τα μόνα σημαντικά μειονεκτήματα είναι η επιλογή φωτογραφίας, η οποία απαιτεί την εισαγωγή μιας εικόνας από τη βιβλιοθήκη του τηλεφώνου ή του tablet σας αντί για λήψη ζωντανά, και το γεγονός ότι όλες οι επιλογές χαρακτήρα εκτός από μία πρέπει να ξεκλειδωθούν με μια εφάπαξ πληρωμή. Ωστόσο, η δωρεάν επιλογή είναι διασκεδαστική και η αναβάθμιση 1,99 $ δεν θα σπάσει την τράπεζα για όσους θέλουν να πυροβολήσουν μια συλλογή χριστουγεννιάτικων ταινιών για να δείξουν στους συγγενείς.

Λήψη για:

Καλύτερη εφαρμογή Santa για παιδιά: Sweet Baby Girl Christmas 2

Sweet Baby Girl Christmas 2 Santa βιντεοπαιχνίδι σε iOS και Android.Τι μας αρέσει

 • Μια ποικιλία δραστηριοτήτων.
 • Χαριτωμένα γραφικά.
 • Εύκολο στην κατανόηση παιχνίδι.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Τα κλιμακωτά επίπεδα μπορεί να απογοητεύσουν τους παίκτες.
 • Πολλές διαφημίσεις.
 • Τα μεγαλύτερα παιδιά μπορεί να το βρίσκουν βαρετό.

Το Sweet Baby Girl Christmas 2 είναι μια ειδική χριστουγεννιάτικη από τις άλλες εφαρμογές Sweet Baby Girl iOS και Android, εστιάζοντας στον Άγιο Βασίλη και τον Βόρειο Πόλο. Οι παίκτες είναι επιφορτισμένοι με τη διακόσμηση του εργαστηρίου του Σάντα στο Βόρειο Πόλο και μπορούν να ολοκληρώσουν δραστηριότητες όπως η διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, η γλυπτική του γλυπτού πάγου και ο σχεδιασμός της στολής του Αϊ-Βασίλη. Η αλληλεπίδραση με τον Άγιο Βασίλη είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Επιτρέπει στους νεότερους παίκτες να εξερευνήσουν τη δημιουργικότητά τους επιλέγοντας από διάφορα καπέλα, πουκάμισα, παντελόνια, παπούτσια και στυλ γενειάδας για να φορούν τον Άγιο Βασίλη. Ορισμένα μίνι παιχνίδια απαιτούν πληρωμή για ξεκλείδωμα, αλλά υπάρχουν περισσότερα από αρκετά για να διασκεδάσουν οι δωρεάν παίκτες. Με τον αριθμό των παιχνιδιών που πρέπει να παίξετε, το Sweet Baby Girl Christmas 2 μοιάζει με αρκετές εφαρμογές Santa σε ένα.

Λήψη για:

Καλύτερη δωρεάν εφαρμογή Santa’s Helper: Βρείτε την εφαρμογή Scout Elves

Βρείτε την εφαρμογή Scout Elves

Τι μας αρέσει

 • Συναρπαστικά γραφικά.
 • Διάφορα επίπεδα.
 • Χωρίς διαφημίσεις.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Μερικές φορές αργή απόκριση.
 • Τα επίπεδα μπορεί να απογοητεύσουν τους νέους παίκτες.
 • Περιορισμένη λειτουργικότητα.

Είτε έχετε ένα ξωτικό στο ράφι στο σπίτι σας είτε όχι, τα παιδιά θα διασκεδάσουν βοηθώντας τον Σάντα να παρακολουθεί τα προσκοπικά ξωτικά του με αυτήν την εφαρμογή. Η εφαρμογή διαθέτει ένα μήνυμα από τον Σάντα για ειδική εκπαίδευση. Τα παιδιά παίζουν ένα παιχνίδι για να εκπαιδεύσουν για να γίνουν ειδικοί Spout Spout και να κερδίσουν πιστοποιητικά εκπαίδευσης για κάθε επίπεδο. Μπορούν επίσης να κερδίσουν ειδικά σήματα και να συλλέγουν ειδικά κρυμμένα μπόνους σε κάθε επίπεδο. Ενώ τα παιδιά είναι απασχολημένα αναζητώντας ξωτικά, οι γονείς μπορούν να δουν ιδέες για το δικό τους Elf στο ράφι, καθώς και χειροτεχνίες, εκτυπώσεις και συνταγές.

Λήψη για: