Saltar al contenido

Οι 6 καλύτερες εφαρμογές καιρού για iPhone

5 de abril de 2021

Η εφαρμογή καιρού iPhone που έρχεται προεγκατεστημένη είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για αρχάριους. Ωστόσο, υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος εναλλακτικών εφαρμογών καιρού που παρέχουν ακριβέστερα δεδομένα πρόβλεψης ή τα εμφανίζουν με τρόπο που ανταποκρίνεται περισσότερο στα προσωπικά σας γούστα. Εδώ είναι έξι από τις καλύτερες εφαρμογές καιρού iPhone που πρέπει να χρησιμοποιείτε αντί για αυτήν που έχετε εγκαταστήσει αυτήν τη στιγμή.

Γραμμή καιρού: Εφαρμογή μετεωρολογικότητας για iPhone με τη μεγαλύτερη ροή

Η Weather Line διαθέτει ένα εντελώς μοναδικό σχεδιασμό αναφορών καιρού.

Τι μας αρέσει

 • Μια εντελώς πρωτότυπη αισθητική σχεδιασμού που μπορεί να διαβαστεί γρήγορα
 • Δεν υπάρχει παρακολούθηση τοποθεσίας στο παρασκήνιο

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Δεν υπάρχει υποστήριξη για iPad ή Apple Watch
 • Το λευκό φόντο γίνεται λίγο βαρετό μετά από λίγο

Ένα μεγάλο πρόβλημα με τις εφαρμογές καιρού iOS είναι ότι όλα αρχίζουν να φαίνονται ίδια μετά από λίγο. Είναι το ίδιο πρόβλημα και σε άλλες πλατφόρμες. Οι προγραμματιστές πίσω από το Weather Line έχουν αντιμετωπίσει αυτό το ζήτημα προχωρώντας όχι μόνο απορρίπτοντας μερικά από τα τυπικά κλισέ της εφαρμογής καιρού, όπως τα γιγαντιαία εικονίδια του ήλιου, αλλά έχουν επίσης εφεύρει ένα ολοκαίνουργιο οπτικό στυλ για την ερμηνεία μιας αναφοράς καιρού. Το Weather Line φαίνεται απίστευτα βασικό με την πρώτη ματιά, αλλά στην πραγματικότητα περιλαμβάνει τις περισσότερες από τις πληροφορίες της εφαρμογής καιρού που θα θέλατε σε μια εφαρμογή καιρού smartphone. Οι οριζόντιες γραμμές κάμπτουν πάνω και κάτω για να επικοινωνήσουν τη θερμοκρασία, τα μικρά εικονίδια εκφράζουν εάν ήταν ηλιόλουστο, χιονισμένο ή βροχερό. σημαντικές ανακοινώσεις, όπως μια καταιγίδα που ξεκινά σε πέντε λεπτά, δημιουργούνται στα Αγγλικά στο κάτω μέρος της εφαρμογής. Όσοι ανησυχούν για το απόρρητό τους θα χαρούν να ακούσουν ότι η Weather Line απενεργοποιεί την παρακολούθηση τοποθεσίας ενώ η εφαρμογή ελαχιστοποιείται ή κλείνει. Το Weather Line υποστηρίζει επίσης ένα widget ειδοποίησης του Κέντρου ειδοποιήσεων για γρήγορη πρόσβαση στην αναφορά καιρού της ημέρας.

Weathertron: Μια εφαρμογή καιρού iOS για το μινιμαλιστικό

Εφαρμογή WeatherTron στο iPhone

Το WeatherTron χρησιμοποιεί ένα διαφορετικό στυλ γραφήματος για αναφορές καιρού.

Τι μας αρέσει

 • Όλη η ιδέα της εφαρμογής είναι πολύ δροσερή, σχεδόν καλλιτεχνική
 • Υποστηρίζει δεδομένα καιρού για περισσότερες από 15.000 πόλεις

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Η αισθητική του Weathertron θα δημιουργούσε μια εξαιρετική εφαρμογή Apple Watch, αλλά δεν υποστηρίζει καθόλου τη συσκευή
 • Η εφαρμογή εμφανίζει καιρό, χρόνο και θερμοκρασία, αλλά λίγο άλλο, κάτι που μπορεί να αφήσει ορισμένους χρήστες να θέλουν περισσότερα

Το Weathertron είναι μια άλλη εφαρμογή καιρού iPhone που προσπαθεί να ανακαλύψει ξανά τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι καταναλώνουν δεδομένα πρόβλεψης και σίγουρα πετυχαίνει. Η εφαρμογή 1,99 $ διαθέτει σχεδόν μηδενικό κείμενο και αντ ‘αυτού επικοινωνεί τις καιρικές συνθήκες και τη θερμοκρασία μέσω μιας δημιουργικής χρήσης έγχρωμων ράβδων και γραφημάτων. Από απόσταση, ο Weatherton μοιάζει σχεδόν με ψηφιακά έργα τέχνης, αλλά μετά από λίγα λεπτά χρήσης, η αισθητική του σχεδιασμού αρχίζει να έχει νόημα και θα εκτιμήσετε πόσο αποτελεσματικό και χαλαρωτικό είναι αυτό το στυλ καιρού.

RadarScope: Για επαγγελματίες καιρού

Εφαρμογή RadarScope στο iPhone

Το RadarScope είναι μια εφαρμογή καιρού για iPhone για τους λάτρεις.

Τι μας αρέσει

 • Αξιόπιστες εικόνες ραντάρ από διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο
 • Μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις της επιστήμης ή του καιρού

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Σίγουρα δεν είναι μια εφαρμογή καιρού iPhone για το μέσο άτομο
 • Πολύ ακριβές τιμές εφαρμογής και συνδρομής

Το RadarScope είναι μια εφαρμογή iPhone τελευταίας τεχνολογίας για όσους ενδιαφέρονται περισσότερο για την επιστήμη πίσω από τον καιρό της ημέρας αντί να ελέγχουν άνετα την πιθανότητα βροχής. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να προβάλλετε δεδομένα ραντάρ NEXRAD Level 3 και Super-Resolution για να παρακολουθείτε καταιγίδες, ανεμοστρόβιλους και άλλες καιρικές συνθήκες με εκπληκτική λεπτομέρεια, με τα δεδομένα να ενημερώνονται κάθε λίγα λεπτά. Με αρχικό κόστος 9,99 $ και επιπλέον αγορές εντός εφαρμογής για συνδρομές συνδρομής που κυμαίνονται από 9,99 $ έως 99 $, το RadarScope είναι πολύ μια εφαρμογή για τον λάτρη του καιρού και όχι τον περιστασιακό χρήστη.

Weather Live °: Η καλύτερη εφαρμογή καιρού για iPhone

Εφαρμογή Weather Live στο iPhone

Το Weather Live διαθέτει εκπληκτικά φωτογραφικά φόντα.

Τι μας αρέσει

 • Περιλαμβάνει ένα widget καιρού iPhone στο Κέντρο ειδοποιήσεων
 • Το εικονίδιο της εφαρμογής ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για την εμφάνιση του καιρού

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Το κείμενο της εφαρμογής μπορεί να είναι δύσκολο να διαβαστεί για ορισμένους χρήστες λόγω της επιλογής γραμματοσειράς που χρησιμοποιεί λεπτά γράμματα και τους ωθεί πολύ κοντά
 • Το Weather Live ° δεν είναι μια δωρεάν εφαρμογή, αν και κοστίζει μόνο 2,99 $

Το Weather Live ° είναι μία από τις πιο ολοκληρωμένες εφαρμογές καιρού iOS εκεί έξω με υποστήριξη για σχεδόν κάθε είδους παρακολούθηση καιρού. από τη θερμοκρασία και τις βροχοπτώσεις έως την υγρασία και τον άνεμο. Οι καιρικές προβλέψεις είναι διαθέσιμες είτε καθημερινά είτε εβδομαδιαίως και κάθε ανάγνωση ενισχύεται από τη δυναμική φωτογράφηση καιρού που χρησιμοποιείται στο παρασκήνιο. Το Weather Live ° υποστηρίζει ειδοποιήσεις ειδοποιήσεων, ένα ειδικό widget καιρού για το Κέντρο ειδοποιήσεων του iPhone και ένα εικονίδιο εφαρμογής στην Αρχική οθόνη που αλλάζει εμφάνιση με βάση τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες. δεν χρειάζεται καν να ανοίξετε την εφαρμογή για να ελέγξετε αν βρέχει. Έχετε βρεθεί ποτέ να ρωτάτε ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή καιρού iOS; Ο Καιρός Ζωντανά ° είναι.

Fresh Air: Καλύτερη εφαρμογή καιρού για παραγωγικότητα

Εφαρμογή καιρού iPhone Fresh Air

Το Fresh Air διαθέτει κομψά διαγράμματα καιρού και δεδομένα προβλέψεων.

Τι μας αρέσει

 • Η ενσωμάτωση του Ημερολογίου είναι μια εξαιρετική ιδέα
 • Η έκδοση Apple Watch της εφαρμογής φαίνεται υπέροχη

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Ο χάρτης ραντάρ καιρού λειτουργεί μόνο για τις ΗΠΑ
 • Η έκδοση iPad έχει πολλά αχρησιμοποίητα ακίνητα οθόνης

Η Fresh Air ξεχωρίζει από τις πολλές άλλες εφαρμογές καιρού για iOS τραβώντας δεδομένα συμβάντων από το ημερολόγιο του iPhone σας και εμφανίζοντάς τα μαζί με την αναφορά καιρού για την ίδια χρονική περίοδο. Αυτή η ενσωμάτωση καθιστά την Fresh Air μια σταθερή λύση δύο σε ένα και θα εκτιμηθεί από όσους απογοητεύονται από την εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών σε πληροφορίες διασταύρωσης. Θα βρέξει κατά τη διάρκεια του πικνίκ σας την επόμενη Τετάρτη; Το Fresh Air θα σας πει όλα σε ένα μέρος. Ωστόσο, αυτή η εφαρμογή καιρού iPhone δεν αφορά τη λειτουργικότητα του ημερολογίου. Η Fresh Air υποστηρίζει επίσης βασικές δυνατότητες της εφαρμογής καιρού για τον έλεγχο της ημερήσιας πρόβλεψης και προσφέρει έως και επτά ημέρες δεδομένων καιρού που παρουσιάζονται σε ένα μάλλον καλλιτεχνικό γράφημα.