Saltar al contenido

Οι 6 καλύτερες εφαρμογές σχεδιασμού τατουάζ του 2021

3 de junio de 2021

Είτε είστε απολύτως αναποφάσιστοι για αυτό που θέλετε ή έχετε ήδη υπόψη σας τα περισσότερα στοιχεία σχεδίασης, μια εφαρμογή σχεδιασμού τατουάζ μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τον σχεδιασμό του τατουάζ σας.

Προεπισκόπηση οποιουδήποτε τατουάζ στον εαυτό σας: InkHunter

Στιγμιότυπο οθόνης
Τι μας αρέσει

 • Ελευθερία να ανεβάσετε το δικό σας σχέδιο ή να δοκιμάσετε σχέδια από τη συλλογή εφαρμογών.
 • Η ικανότητα να βλέπεις αμέσως πώς φαίνεται ένα τατουάζ στον εαυτό σου από όλες τις γωνίες.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Περιορισμοί με το πρόγραμμα επεξεργασίας τατουάζ.
 • Άβολες διαφημίσεις για ξεκλείδωμα νέων σχεδίων τατουάζ.

Το InkHunter φυσάει πραγματικά όλες τις άλλες εφαρμογές σχεδιασμού τατουάζ από το νερό για την ικανότητά του να σας επιτρέπει να βλέπετε οποιοδήποτε τατουάζ σε οποιοδήποτε μέρος του εαυτού σας σε πραγματικό χρόνο μέσω επαυξημένης πραγματικότητας. Εάν δεν είστε σίγουροι για το πώς μπορεί να φαίνεται ένα τατουάζ ή είστε στο φράχτη σχετικά με την τοποθέτηση, αυτή είναι η εφαρμογή για εσάς. Η εφαρμογή έχει απίστευτες κριτικές παντού και χρησιμοποιείται ακόμη και από ορισμένους καλλιτέχνες τατουάζ για να δώσει στους πελάτες τους μια καλύτερη ιδέα για το τι μπορούν να περιμένουν.

Βρείτε έμπνευση για το τατουάζ σας: Tattoodo

Η εφαρμογή Tattoodo για iOS

Στιγμιότυπο οθόνης
Τι μας αρέσει

 • Αμέτρητες κατηγορίες σχεδίων τατουάζ και η δυνατότητα δημιουργίας των δικών σας συλλογών.
 • Μια χρήσιμη λειτουργία βάσει τοποθεσίας που σας επιτρέπει να βρείτε κορυφαία στούντιο τατουάζ στην περιοχή σας.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε συνδρομή premium με μηνιαία χρέωση 5,99 $ για να λάβετε περισσότερες δυνατότητες.

Ως η μεγαλύτερη κοινότητα τατουάζ στον κόσμο, το Tattoodo σας προσφέρει την ευκαιρία να εμπνευστείτε σοβαρά ανακαλύπτοντας, ακολουθώντας και συνδεθείτε με μερικούς από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες τατουάζ εκεί έξω. Μπορείτε να το σκεφτείτε ως κάτι πολύ παρόμοιο με το Instagram, αλλά δημιουργήθηκε ειδικά για τους λάτρεις των τατουάζ. Όπως το InkHunter, αυτή είναι μια άλλη εφαρμογή που έχει αστρικές κριτικές από τους χρήστες της. Όσον αφορά την ανακάλυψη τατουάζ, αυτή είναι πραγματικά μια από τις καλύτερες εφαρμογές εκεί έξω.

Βρείτε έναν καλλιτέχνη τατουάζ Ποιος είναι ο καλύτερος αγώνας για εσάς: Inksquad

Η εφαρμογή Inksquad για iOS

Στιγμιότυπο οθόνης
Τι μας αρέσει

 • Δυνατότητα αναζήτησης σχεδίων τατουάζ με φίλτρα κατά μέρος και στυλ.
 • Η δυνατότητα αναζήτησης καλλιτεχνών με φίλτρα ανά τοποθεσία και στυλ.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Μικρή κοινότητα λόγω της νεότερης εφαρμογής.

Θέλετε να συνομιλήσετε με έναν επαγγελματία καλλιτέχνη τατουάζ; Με το Inksquad, μπορείτε! Όπως το Tattoodo, το Inksquad βασίζεται στη δημιουργία μιας κοινότητας τόσο για καλλιτέχνες όσο και για τους λάτρεις των τατουάζ, παρέχοντας σας μια πλατφόρμα για άμεση σύνδεση με έναν κατάλληλο καλλιτέχνη που μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το τατουάζ σας και ακόμη και να κλείσετε ραντεβού. Αυτή η εφαρμογή κυκλοφόρησε μόνο στις αρχές του 2018, οπότε εξακολουθεί να είναι αρκετά νέα, πράγμα που σημαίνει ότι αν αγαπάτε την πτυχή της κοινότητας περισσότερο από τα χαρακτηριστικά σχεδίασης, μπορεί να έχετε καλύτερη τύχη με την πιο καθιερωμένη κοινότητα Tattoodo.

Περιηγηθείτε σε χιλιάδες σχέδια τατουάζ σε κάθε κατηγορία: Σχέδια τατουάζ

Η εφαρμογή Tattoo Designs για Android

Στιγμιότυπο οθόνης
Τι μας αρέσει

 • Πρόσφατα προστιθέμενα σχέδια τατουάζ σε τακτική βάση.
 • Η δυνατότητα να δείτε πρόσφατα προστιθέμενα, δημοφιλή και κορυφαία σχέδια.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Δεν υπάρχει λειτουργία αναζήτησης για αναζήτηση συγκεκριμένων σχεδίων.
 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη έκδοση iOS.

Το Tattoo Designs είναι μια εφαρμογή σχεδιασμού τατουάζ που ξεχωρίζει για την εκτεταμένη σχεδίαση βιβλιοθήκης σε δημοφιλείς και σκοτεινές κατηγορίες. Κάθε κατηγορία διαθέτει χιλιάδες σχέδια που μπορείτε να αγαπηθείτε, να κατεβάσετε ή να μοιραστείτε. Αν αυτό που πραγματικά ψάχνετε είναι μια μεγάλη ποικιλία ιδεών σχεδιασμού τατουάζ για να εμπνεύσετε το δικό σας σχέδιο, θα λατρέψετε αυτήν την εφαρμογή. Ως πρόσθετο μπόνους, η εφαρμογή θα βοηθήσει ακόμη και να βρείτε τατουάζ στούντιο γύρω σας για να σας παρέχει τις ώρες λειτουργίας και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Μετατρέψτε τον αγαπημένο σας ήχο σε ένα τατουάζ Soundwave: Skin Motion

Η εφαρμογή Skin Motion για Android

Στιγμιότυπο οθόνης
Τι μας αρέσει

 • Η δυνατότητα προσαρμογής του σχήματος, του χρώματος και των σχεδιαστικών στοιχείων του τατουάζ του soundwave.
 • Πρόσβαση σε έναν κατάλογο καλλιτεχνών βάσει τοποθεσίας που έχουν εκπαιδευτεί να παράγουν τατουάζ Skin Motion.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Ένα τέλος ενεργοποίησης 39,99 $ για να κάνει το Skin Motion να διαβάσει το τατουάζ σας για το πρώτο έτος και μετά 9,99 $ κάθε χρόνο μετά από αυτό.
 • Διαβάζει μόνο ηχητικά κύματα που δημιουργήθηκαν από το Skin Motion, πράγμα που σημαίνει ότι χωρίς την εφαρμογή, ένα soundwave tat είναι βασικά δυσανάγνωστο.

Ετοιμαστείτε να εισαγάγετε μια από τις πιο μοναδικές και μοντέρνες τάσεις σχεδιασμού τατουάζ ποτέ! Το Skin Motion είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να τραβήξετε οποιοδήποτε κλιπ ήχου διάρκειας έως 30 δευτερολέπτων – ένα αγαπημένο τραγούδι, μια φωνή ενός αγαπημένου προσώπου ή τον ήχο του κατοικίδιου ζώου σας – και να το μετατρέψετε σε ένα τατουάζ ήχου που μπορεί να ακούσει όταν το σαρώσετε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή. Παρόλο που είναι μια τόσο ωραία ιδέα, αξίζει να σημειωθεί ότι οποιοδήποτε τατουάζ soundwave που δημιουργήθηκε με την εφαρμογή δεν είναι πραγματικά δεδομένα ήχου. Όταν διαβάζεται από την εφαρμογή, κατευθυνθείτε πραγματικά σε έναν σύνδεσμο Skin Motion όπου αποθηκεύεται το κλιπ ήχου.

Βρείτε την τέλεια γραμματοσειρά κειμένου για το τατουάζ σας: Τατουάζ γραμματοσειρές

Η εφαρμογή Tattoo Fonts για Android

Στιγμιότυπο οθόνης
Τι μας αρέσει

 • 125 γραμματοσειρές υψηλής ποιότητας με προσαρμόσιμο μέγεθος.
 • Η δυνατότητα να γράψετε το δικό σας κείμενο απευθείας στην εφαρμογή για να δείτε πώς φαίνεται.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Περιορίζεται μόνο σε γραμματοσειρές, επομένως δεν μπορείτε να προσθέσετε εικόνες ή άλλες πτυχές σχεδίασης.
 • Επεμβατικές διαφημίσεις.

Αν σκέφτεστε να βάλετε μια λέξη ή φράση τατουάζ στο σώμα σας, η γραμματοσειρά που θα επιλέξετε θα κάνει όλη τη διαφορά στην εμφάνισή της, η εφαρμογή Tattoo Fonts προσφέρει μια ποικιλία στυλ γραμματοσειράς που είναι τόσο διαφορετικά και καλλιτεχνικά όσο έρχονται , με μια διαισθητική διεπαφή που κάνει την προεπισκόπηση γραμματοσειρών τόσο εύκολη όσο και διασκεδαστική. Οι γραμματοσειρές αποδίδονται γρήγορα, ώστε να είναι έτοιμες για εξαγωγή. Αυτή είναι μια εφαρμογή που μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο και ενέργεια με την προμήθεια των σωστών γραμματοσειρών, ώστε να έχετε το τέλειο στυλ και εμφάνιση.