Saltar al contenido

Οι 7 καλύτερες εφαρμογές κάμερας για Android το 2021

12 de mayo de 2021

Σε αυτό το άρθρο

Οι πιο πρόσφατες κάμερες smartphone διαθέτουν μια σειρά προηγμένων λειτουργιών που συνήθως υπάρχουν μόνο σε αυτόνομες κάμερες, αλλά δεν περιορίζεστε στη μία κάμερα που έχετε. Μια ποικιλία εφαρμογών κάμερας είναι διαθέσιμες προσφέροντας δυνατότητες πέρα ​​από το παιχνίδι σας. Μπορείτε ήδη να χρησιμοποιήσετε το Instagram και το Snapchat, αλλά υπάρχουν πολλές λιγότερο γνωστές εφαρμογές Android εκεί έξω που σας βοηθούν να τραβήξετε την καλύτερη δυνατή εικόνα και να δείξετε το στυλ σας. Οι περισσότεροι διευκολύνουν επίσης την κοινή χρήση φωτογραφιών ή βίντεο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων. Οι εφαρμογές που αναφέρονται εδώ είναι δωρεάν για λήψη, αλλά έχουν αγορές εντός εφαρμογής για premium λειτουργίες.

VSCO: Το καλύτερο για φίλτρα και εργαλεία επεξεργασίας

Για μεγάλο αριθμό φίλτρων και εργαλείων επεξεργασίας, δοκιμάστε το VSCO by VSCO. Η δωρεάν εφαρμογή περιλαμβάνει δυνατότητες κοινότητας, ώστε να μπορείτε να συνδέεστε και να μοιράζεστε τις εικόνες σας με άλλα μέλη.

Το VSCO απαιτεί να εγγραφείτε είτε με τη διεύθυνση email σας είτε με τον αριθμό τηλεφώνου σας και πρέπει να δημιουργήσετε ένα εμφανιζόμενο όνομα. Υπάρχει μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών για το VSCO X (19,99 $ ετησίως) που περιλαμβάνει έγκαιρη πρόσβαση σε νέες λειτουργίες, αποκλειστικά φίλτρα και μια σειρά από προηγμένα εργαλεία. Αυτή η εφαρμογή έχει βραβείο Επιλογής Εκδοτών από το Google Play Store.

Τι μας αρέσει:

 • Πολλά προηγμένα εργαλεία περιλαμβάνονται στη δωρεάν έκδοση.
 • Η κοινότητα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάρετε ιδέες.

Αυτό που δεν μας αρέσει:

 • Χρειάζεται λίγο για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή και τα εργαλεία πρόσβασης.

Photo Editor By Aviary: Για επεξεργασία και βελτίωση φωτογραφιών

Το Photo Editor από το Aviary διαθέτει εργαλεία καλλυντικών, αυτοκόλλητα και κοινά εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών δωρεάν. Το 2014, η Adobe απέκτησε την εφαρμογή, οπότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία σύνδεσής σας στο Adobe για πρόσβαση σε λειτουργίες κοινότητας. Μπορείτε να προσαρμόσετε τα πάντα, από τη θερμοκρασία χρώματος έως την ισορροπία χρωμάτων, να σχεδιάσετε φωτογραφίες και να προσθέσετε κείμενο και να δημιουργήσετε meme. (Γίνετε ιογενής!) Η εφαρμογή έχει επίσης αφαίρεση ματιών και κηλίδων, ακόμη και εργαλείο λεύκανσης δοντιών.

Οθόνη επεξεργασίας φωτογραφιών της πτηνοτροφικής εφαρμογής

Οι αγορές εντός εφαρμογής περιλαμβάνουν ορισμένα φίλτρα και εφέ για 0,99 σεντ το καθένα.

Τι μας αρέσει:

 • Διαθέτει σημαντική επιλογή δωρεάν φίλτρων, εφέ και αυτοκόλλητων.
 • Φτηνές αγορές εντός εφαρμογής.

Αυτό που δεν μας αρέσει:

 • Ένα κουμπί κολάζ στην εφαρμογή συνδέεται με μια διαφορετική εφαρμογή Adobe.

Κάμερα MX: Καλύτερη εφαρμογή για μια σειρά λήψεων

Η κάμερα MX (δωρεάν με αγορές εντός εφαρμογής, 0,99 $ – 1,99 $) είναι μια αγαπημένη εφαρμογή που υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη λειτουργία «πυροβολήστε το παρελθόν», η οποία αποθηκεύει μια σειρά λήψεων και, στη συνέχεια, σας επιτρέπει να επιλέξετε ποια είναι η καλύτερη. Είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό όταν ασχολείστε με στιγμιότυπα δράσης ή νευρικά θέματα. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης χρονόμετρο, ώστε να μπορείτε να ενισχύσετε το τηλέφωνό σας και να τραβήξετε ομαδικές λήψεις.

Οθόνη εφαρμογής Camera MX που δείχνει τη λειτουργία Shoot-the-Past

Τι μας αρέσει:

 • Η λειτουργία ριπής σάς επιτρέπει να επιλέξετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες.
 • Έρχεται με δυνατότητες επεξεργασίας και μερικές λειτουργίες σκηνής, όπως το ηλιοβασίλεμα και το χιόνι.

Τι δεν μας αρέσει:

 • Μπορεί να μην υποστηρίζει κάμερες smartphone διπλού φακού.

Κάμερα Z: Για Makeover Selfie

Προβάλετε το καλύτερο selfie σας με την εφαρμογή Z Camera, η οποία διαθέτει μια εκτενή βιβλιοθήκη εφέ φωτογραφιών, αυτοκόλλητα, ανταλλαγή προσώπου, πρόγραμμα επεξεργασίας χτενίσματος, μακιγιάζ, δημιουργία μυών και πρόγραμμα επεξεργασίας σώματος και προσώπου. Η δωρεάν εφαρμογή διαθέτει επίσης αυτοκόλλητα επαυξημένης πραγματικότητας. Οι αγορές εντός εφαρμογής περιλαμβάνουν δύο επιλογές συνδρομής: 4,99 $ ανά μήνα για ένα έτος ή 9,99 $ για ένα μήνα. Υπάρχει επίσης μια τριήμερη δοκιμή που μπορείτε να επωφεληθείτε δωρεάν.

Συλλογή αυτοκόλλητων ετικεττών AR στην εφαρμογή Z Camera

Τι μας αρέσει:

 • Υπάρχει μια σειρά από εργαλεία επεξεργασίας και ειδικά εφέ.
 • Διασκεδαστικό εργαλείο ανταλλαγής προσώπων.

Αυτό που δεν μας αρέσει:

 • Καμία δωρεάν έκδοση δεν είναι διαθέσιμη εκτός από την περιορισμένη δοκιμή.

GIF Maker and Editor: Για δημιουργία GIF

Τα GIF είναι διασκεδαστικά για κοινή χρήση, αλλά μπορεί να είναι κουραστικά για τη δημιουργία, ειδικά αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα από τις εικόνες σας. Το GIF Maker and Editor διευκολύνει τη δημιουργία GIF και την επεξεργασία των υπαρχόντων με την ευγένεια του Giphy. Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε GIF, αλλάζοντας τον λόγο διαστάσεων και την ταχύτητα, προσθέτοντας φίλτρα και εφέ, καρέ, αυτοκόλλητα και άλλα. Στη συνέχεια, μπορείτε να μοιραστείτε το τελικό προϊόν σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή μέσω μιας εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων.

Επιλογή GIF από το Giphy που μπορείτε να επεξεργαστείτε από την εφαρμογή GIF Maker

Η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής υποστηρίζεται από διαφημίσεις. για 2,99 $ μπορείτε να τα καταργήσετε.

Τι μας αρέσει:

 • Διευκολύνει τη δημιουργία GIF.
 • Γενναιόδωρα εργαλεία επεξεργασίας.

Τι δεν μας αρέσει:

 • Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι ενοχλητικές.

Adobe Photoshop Lightroom CC: Καλύτερο για λήψη και επεξεργασία φωτογραφιών

Η δωρεάν εφαρμογή Photoshop Lightroom διαθέτει μια σειρά από λειτουργίες επεξεργασίας, παρόμοιες με αυτές που θα βρείτε στην εφαρμογή για υπολογιστές. Μπορείτε να τραβήξετε εικόνες, όπως RAW, ασυμπίεστες εικόνες, κατευθείαν από την εφαρμογή και προεπισκόπηση προεπιλεγμένων εφέ. Η εφαρμογή διαθέτει μια επιλογή από κορυφαίες δυνατότητες, από 4,99 $ έως 9,99 $, η οποία περιλαμβάνει αυτόματες ετικέτες με τεχνολογία AI και δυνατότητα επεξεργασίας χρησιμοποιώντας γραφίδα ή το δάχτυλό σας. Έχετε επίσης πλήρη πρόσβαση στις δυνατότητες κοινότητας της Adobe.

Οθόνη σύνδεσης της εφαρμογής Adobe Lightroom

Τι μας αρέσει:

 • Δυνατότητα λήψης και επεξεργασίας φωτογραφιών με προηγμένα εργαλεία.
 • Η λήψη εικόνας RAW σάς προσφέρει περισσότερη ισχύ επεξεργασίας.

Αυτό που δεν μας αρέσει:

 • Ίσως να είναι υπερβολικό για αρχάριους.

FilmoraGo: Το καλύτερο για την επεξεργασία βίντεο

Το FilmoraGo είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο που έχει βελτιστοποιηθεί για κοινή χρήση κοινωνικών μέσων και λαμβάνει το βραβείο Editors ‘Choice από το Google Play. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα βίντεό σας ώστε να ταιριάζουν στις προδιαγραφές του Facebook, του Google και του Instagram και να μοιραστείτε τις τελικές περικοπές σας απευθείας σε αυτές τις πλατφόρμες. Η εφαρμογή έχει πολλά από τα τυπικά εφέ που θα περιμένατε από μια πλατφόρμα επεξεργασίας βίντεο, συμπεριλαμβανομένων μεταβάσεων, φίλτρων, επικαλύψεων, τίτλων και εικόνας-σε-εικόνα. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε την ταχύτητα του βίντεο, να κόψετε και να περικόψετε, να περιστρέψετε την εικόνα και να ρυθμίσετε τον κορεσμό, την αντίθεση, την ευκρίνεια, τη θερμοκρασία χρώματος και άλλα. Υπάρχει επίσης ένα πρόγραμμα Filmora για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Αρχική οθόνη της εφαρμογής FilmoraGo με νέα κουμπιά βίντεο και αποθήκευσης έργων

Οι αγορές εντός εφαρμογής περιλαμβάνουν την αφαίρεση του λογότυπου της εταιρείας από τα βίντεό σας (1,99 $) και πακέτα μετάβασης βίντεο που μπορείτε να προσθέσετε (1,99 $ το καθένα για πακέτα Vogue και Fashion).

Τι μας αρέσει:

 • Πολλά εργαλεία επεξεργασίας και εφέ.
 • Εύκολη κοινωνική κοινή χρήση.
 • Δυνατότητα προεπισκόπησης επί πληρωμή λειτουργιών.

Τι δεν μας αρέσει:

 • Χρειάζεται λίγο χρόνο για να το καταλάβω.