Saltar al contenido

Οι 8 καλύτερες εφαρμογές αγορών για κινητά

25 de mayo de 2021

Εάν είστε αγοραστής οποιουδήποτε είδους, εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε μία από αυτές τις εφαρμογές αγορών για κινητά. Όλες αυτές οι εφαρμογές είναι 100% δωρεάν και λειτουργούν με διάφορους τρόπους για να σας εξοικονομήσουν χρήματα ενώ ψωνίζετε ή ακόμα και αφού τελειώσετε τις αγορές σας. Ορισμένες από αυτές τις εφαρμογές είναι χρήσιμες για την εμφάνιση κουπονιών καθώς κάνετε check out ή δίνοντάς σας online κωδικούς έκπτωσης. Άλλοι μπορούν να φορτώσουν εκπτώσεις απευθείας στην κάρτα επιβράβευσης που θα εφαρμοστεί κατά την πραγματοποίηση της αγοράς και ορισμένοι σας έχουν τραβήξει μια φωτογραφία της απόδειξής σας για να λάβουν χρήματα αργότερα. Μερικές από αυτές τις εφαρμογές είναι ακόμη χρήσιμες αν δεν είστε έτοιμοι να αγοράσετε τίποτα και απλώς θέλετε να ειδοποιηθείτε όταν κάτι πωλείται ή αν πρέπει να δείτε ποια καταστήματα προσφέρουν το φθηνότερο μέρος για να αγοράσετε ένα αντικείμενο.

Φλιπ

Τι μας αρέσει

 • Ψηφιακά κουπόνια.
 • Βολική πρόσβαση σε φυλλάδια καταστημάτων.
 • Εύκολη αντιστοίχιση αντικειμένων με πωλήσεις.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Αναζήτηση τοποθεσιών μόνο με ταχυδρομικό κώδικα.
 • Ορισμένοι σημαντικοί λιανοπωλητές δεν αναφέρονται.

Το Flipp είναι μια φορητή σουίτα αγορών με πολλές δυνατότητες. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε διαφημίσεις αγορών, να φορτώσετε κουπόνια απευθείας στην κάρτα επιβράβευσης, να ανεβάσετε αποδείξεις για να κερδίσετε χρήματα με έκπτωση, ακόμη και να δημιουργήσετε μια λίστα αγορών. Το Flipp το καθιστά εξαιρετικά εύκολο να αναζητήσετε προσφορές ανά κατάστημα ή κατηγορία. Για παράδειγμα, μπορείτε να μετακινηθείτε γρήγορα στη λίστα κατηγοριών για να βρείτε προσφορές σε είδη παντοπωλείου και άλλα αντικείμενα όπως οικιακά, μωρά και προϊόντα υγείας. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε ένα κατάστημα για να δείτε όλες τις προσφορές μόνο σε αυτό το κατάστημα. Χρησιμοποιήστε το Φόρτωση στην κάρτα ενότητα για να βρείτε προσφορές που μπορείτε να εισαγάγετε απευθείας στην κάρτα επιβράβευσης πελατών σας, ώστε να μπορείτε να τις εφαρμόσετε σε καταστήματα όταν χρησιμοποιείτε αυτές τις συγκεκριμένες πληροφορίες κάρτας κατά τη διάρκεια μιας αγοράς. Εάν έχετε επιλέξει εκπτώσεις, χρησιμοποιήστε το Εξαργύρωση εκπτώσεων κουμπί για σάρωση της απόδειξης και επαλήθευση με το Flipp ότι κάνατε αυτές τις αγορές. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα κέρδη επιστροφής μέσω PayPal αφού έχετε κάνει οποιοδήποτε ποσό.

Λήψη για:

Ίμποτα

Τρεις οθόνες iOS από την εφαρμογή ibotta

Τι μας αρέσει

 • Οι καλές προσφορές κάνουν τη δοκιμή νέων στοιχείων ελκυστικά.
 • Εξαιρετική επιλογή καταστημάτων.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Η κάμερα ενδέχεται να μην εστιάζει καλά ή να καταγράφει ελαφρύ κείμενο.
 • Αποδείξεις φωτογραφιών για καταστήματα χωρίς κάρτα επιβράβευσης.

Το Ibotta σας έχει σαρώσει τις αποδείξεις σας για να επιστρέψετε χρήματα στις αγορές σας. Δεν υπάρχουν πάντα προσφορές επιστροφής χρημάτων για όλα όσα αγοράζετε, αλλά είναι μια εξαιρετική εφαρμογή που μπορείτε να δείτε πριν δεσμεύεστε για οτιδήποτε, ώστε να μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες προσφορές. Ανοίξτε την εφαρμογή και αναζητήστε ένα κατάστημα – ίσως είναι ένα κατάστημα στο οποίο μόλις αγοράσατε ή θα επισκεφθείτε σύντομα, ή ίσως απλώς ψάχνετε τιμές. Βρείτε τις προσφορές που προσφέρει το κατάστημα και, στη συνέχεια, προσθέστε τις Οι προσφορές μου. Αφού λάβετε ξανά την απόδειξη, σαρώστε την με το Εξαργυρώνω κουμπί για να βεβαιωθείτε ότι η Ibotta αγοράσατε ό, τι είναι αυτό που λέτε ότι αγοράσατε. Η Ibotta συνεργάζεται επίσης με ορισμένα διαδικτυακά καταστήματα. Απλώς επιλέξτε τον ιστότοπο στον οποίο θα αγοράσετε και, στη συνέχεια, ανοίξτε τον ιστότοπο μέσω του Ibotta. Το Ibotta θα παρακολουθεί τι αγοράζετε και, στη συνέχεια, θα σας ανταμείψει για τη χρήση της εφαρμογής του για την πραγματοποίηση της αγοράς. Μπορείτε να εξαργυρώσετε μέσω PayPal, Venmo ή δωροκάρτας. Τα περισσότερα από αυτά απαιτούν να έχετε τουλάχιστον $ 20 στον λογαριασμό σας για να μπορέσετε να πληρωθείτε.

Λήψη για:

Slickdeals

Τρεις οθόνες iOS από την εφαρμογή Slick Deals

Τι μας αρέσει

 • Τροφοδοσίες RSS για προσφορές πρώτης σελίδας, δημοφιλείς και δημοφιλείς.
 • Αυτόματες ειδοποιήσεις για αντικείμενα.
 • Συζητήστε φόρουμ συζήτησης.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Περιλαμβάνει προσφορές που πραγματοποιούνται από διαφημιζόμενους.
 • Απαιτείται λογαριασμός.

Το Slickdeals είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές ειδοποίησης αγορών. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ρυθμίσετε ειδοποιήσεις με το Slickdeals για να σας ειδοποιεί όταν είναι ενεργοί ορισμένοι τύποι συμφωνιών και, στη συνέχεια, μπορείτε να ανοίξετε γρήγορα την εφαρμογή για περισσότερες λεπτομέρειες και να επωφεληθείτε από αυτές για να εξοικονομήσετε χρήματα. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση όταν υπάρχει ένα Apple iPad προς πώληση, μπορείτε να προσθέσετε τη λέξη iPad σε μια νέα ειδοποίηση συμφωνίας. Για μια πιο συγκεκριμένη ειδοποίηση, μπορείτε επίσης να προσθέσετε άλλα κριτήρια, όπως να βεβαιωθείτε ότι η συμφωνία έχει βαθμολογία πάνω από 3 και ότι βρίσκεται στο Προσφορές Black Friday λίστα (έναντι άλλου, όπως Cyber ​​Monday ή Hot Deals). Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε σε προσφορές στο Slickdeals. Υπάρχει μια Προτεινόμενα, Αρχική σελίδα, και Δημοφιλής στην αρχική οθόνη της εφαρμογής, αλλά και ορισμένες συγκεκριμένες κατηγορίες στις οποίες μπορείτε να βρείτε προσφορές, όπως Αυτοκίνητα, Παιδιά, Βιβλία & Περιοδικά, Υπολογιστές, Λουλούδια & Δώρα, και άλλοι. Εκτός από όλα αυτά, το Slickdeals προσφέρει επίσης κουπόνια σε πολλά καταστήματα, καθώς και σε πολλά φόρουμ συζήτησης, όπου οι χρήστες μπορούν να μιλήσουν για νέες και συναρπαστικές προσφορές που έχουν βρει (μπορείτε ακόμη και να ρυθμίσετε ειδοποιήσεις για τα φόρουμ αυτά).

Λήψη για:

Rakuten (πρώην eBates)

Ιστοσελίδα Rakuten

Τι μας αρέσει

 • Συνδέστε τις πιστωτικές κάρτες για να κερδίσετε αυτόματα μετρητά όταν κάνετε αγορές.
 • Κερδίστε εκπτώσεις για τα είδη που θα αγοράσετε ούτως ή άλλως.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Πρέπει να πραγματοποιήσετε αγορές μέσω εφαρμογής για να κερδίσετε εκπτώσεις.
 • Χρησιμοποιήστε την κάρτα ως πίστωση (όχι χρεωστική) για να κερδίσετε εκπτώσεις.

Κάθε τρεις μήνες, η Rakuten (πρώην eBates) σας πληρώνει πραγματικά χρήματα για αγορές που πραγματοποιήσατε μέσω της εφαρμογής της. Πληρώνεστε (αν έχετε κερδίσει πάνω από 5 $) απλώς σταματώντας στην εφαρμογή Rakuten πριν αγοράσετε τα πράγματα που επρόκειτο να αγοράσετε ήδη. Απλώς εγγραφείτε για λογαριασμό, επιλέξτε από ποιο κατάστημα αγοράζετε και, στη συνέχεια, ολοκληρώστε την αγορά όπως συνήθως από το κατάστημα λιανικής. Όλες οι λεπτομέρειες επιστροφής χρημάτων συμβαίνουν στο παρασκήνιο και, στη συνέχεια, θα ειδοποιηθείτε όταν κερδίσατε χρήματα για αγορές. Το Rakuten είναι επίσης μια καλή επιλογή εάν ψωνίζετε για προσφορές χωρίς να έχετε κατά νου ένα κατάστημα προορισμού. Η μόνη ταλαιπωρία (αν μπορείτε ακόμη και να το ονομάσετε αυτό) από την πλευρά σας είναι να ανοίξετε την εφαρμογή Ebates προτού προσγειωθείτε στον ιστότοπο. Για παράδειγμα, εάν διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε κράτηση σε ένα ξενοδοχείο μέσω του Rakuten και να πάρετε 10% πίσω, αλλά η κράτηση χωρίς Rakuten σε διαφορετικό (ή ακόμα και το ίδιο) ξενοδοχείο δεν προσφέρει προσφορές, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Rakuten για να λάβετε επιστροφή χρημάτων. Η Rakuten προσφέρει επίσης επιστροφή χρημάτων στο κατάστημα που λειτουργεί προσθέτοντας τα στοιχεία της κάρτας πληρωμής σας στην εφαρμογή Rakuten και, στη συνέχεια, ψωνίστε σε εκπτωτικά καταστήματα για να λάβετε αυτόματα χρήματα πίσω μετά την πληρωμή.

Λήψη για:

Αμαζόνα

Τρεις οθόνες iOS από την εφαρμογή Amazon

Τι μας αρέσει

 • Κριτικές από επαληθευμένους αγοραστές.
 • Εύκολη σύγκριση αγορών.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Μερικές φορές καθυστερεί η παρακολούθηση πακέτων.

Η Amazon είναι ένας διαδικτυακός λιανοπωλητής γνωστός για την προσφορά μιας τεράστιας γκάμας προϊόντων, συνήθως σε φθηνότερη τιμή από άλλα μέρη. Η εφαρμογή για κινητά δεν σας επιτρέπει μόνο να αγοράσετε πράγματα από την Amazon, αλλά και να σαρώσετε φυσικά αντικείμενα για να δείτε εάν μπορείτε να τα φθηνότερα μέσω του Amazon. Το ενσωματωμένο στην εφαρμογή είναι ένα εργαλείο αναζήτησης προϊόντων που μπορεί να σαρώσει ένα φυσικό αντικείμενο και να το αναζητήσει στο Amazon, καθώς και έναν σαρωτή γραμμωτού κώδικα που κάνει το ίδιο αλλά με τη σάρωση του γραμμικού κώδικα. Χρησιμοποιήστε αυτά τα εργαλεία για να δείτε εάν ένα προϊόν είναι φθηνότερο στο Amazon σε σχέση με άλλα καταστήματα. Μόλις δείτε ένα προϊόν, η Amazon προσφέρει σχετικά αντικείμενα, καθώς και αντικείμενα που έχουν αγοράσει άλλοι χρήστες του Amazon με αυτό. Επειδή το Amazon έχει τεράστιο αριθμό χρηστών, η εφαρμογή είναι επίσης χρήσιμη για τον έλεγχο των αξιολογήσεων χρηστών για ένα προϊόν πριν το αγοράσετε, ακόμα και αν κάνετε την αγορά σε καταστήματα. Απλώς αναζητήστε το αντικείμενο και, στη συνέχεια, δείτε τι λένε άλλοι για αυτό.

Λήψη για:

RetailMeNot

Τρεις οθόνες iOS από την εφαρμογή RetailMeNot

Τι μας αρέσει

 • Διατηρήστε τους κωδικούς κουπονιών εύχρηστους για αγορές στο κατάστημα.
 • Προσφορές μετρητών.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Οι λιανοπωλητές ενδέχεται να μην αποδεχτούν έναν κωδικό.
 • Προβλήματα με αγορές με δωροκάρτα.

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή που μπορεί να σας δώσει κουπόνια και προσφορές όπου κι αν βρίσκεστε, ελέγξτε το RetailMeNot. Λειτουργεί τόσο διαδικτυακά όσο και εσωτερικά καταστήματα (συμπεριλαμβανομένων των εστιατορίων), δείχνοντάς σας ένα ψηφιακό κουπόνι που μπορείτε να σαρώσετε στο κατάστημα ή έναν κωδικό κουπονιού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα, ας πούμε ότι ψωνίζετε για φορτιστή τηλεφώνου σε κατάστημα Best Buy. Ανοίγετε το RetailMeNot, αναζητάτε προσφορές στο Best Buy και διαπιστώνετε ότι υπάρχει έκπτωση 20% που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο κατάστημα για φορητές συσκευές φόρτισης. Απλώς πατήστε το κουμπί για να λάβετε έναν κωδικό που μπορεί να σαρώσει ο ταμίας για να εξαργυρώσει την έκπτωση. Εάν ψωνίζετε σε ένα εμπορικό κέντρο, χρησιμοποιήστε το RetailMeNot για να δείτε την πανοραμική θέα των καταστημάτων του εμπορικού κέντρου και όλες τις εκπτώσεις που μπορείτε να επωφεληθείτε όσο βρίσκεστε εκεί. Το RetailMeNot διαθέτει επίσης προσφορές επιστροφής χρημάτων που μπορείτε να επωφεληθείτε, οι οποίες θα σας κερδίσουν χρήματα καθώς ψωνίζετε στέλνοντας μετρητά μέσω PayPal μετά την πραγματοποίηση της αγοράς. Αυτό λειτουργεί ανοίγοντας τη συμφωνία μέσω του RetailMeNot και μετά ολοκληρώνοντας την αγορά στον ιστότοπο του λιανοπωλητή.

Λήψη για:

Ωχ

Τρεις οθόνες iOS από την εφαρμογή DOSH

Τι μας αρέσει

 • Οι μεταφορές στον λογαριασμό σας στο Venmo χρειάζονται μία ημέρα.
 • Κερδίστε χρήματα για αγορές ανεξάρτητα από τις πωλήσεις ή τις εκπτώσεις.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Τα μετρητά δεν είναι διαθέσιμα έως ότου κερδίσετε ένα καθορισμένο ποσό.
 • Χαμηλές πληρωμές.

«Συνδέστε την κάρτα σας, ζήστε τη ζωή σας, κερδίστε μετρητά«είναι ο τρόπος με τον οποίο διαφημίζεται η Dosh και έτσι λειτουργεί: παίρνετε αυτόματα μετρητά χρησιμοποιώντας απλά τη χρεωστική / πιστωτική σας κάρτα σε καταστήματα όπως συνήθως. Ωστόσο, λαμβάνετε επίσης μετρητά στο διαδίκτυο όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Dosh για πρόσβαση ιστότοπους με προσφορές επιστροφής χρημάτων. Χρησιμοποιήστε το Σε σύνδεση ενότητα της εφαρμογής για να βρείτε ιστότοπους που η Dosh θα σας δώσει χρήματα για να χρησιμοποιήσετε και, στη συνέχεια, απλώς αγοράστε πράγματα κανονικά μέσω του ιστότοπου του λιανοπωλητή για να λάβετε δωρεάν χρήματα. Το Dosh διαθέτει επίσης ένα εύχρηστο χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να βρείτε ξενοδοχεία που προσφέρουν τις μεγαλύτερες πληρωμές σε μετρητά. Απλώς επιλέξτε μια τοποθεσία για να δείτε τι κοστίζουν τα ξενοδοχεία σε αυτήν την περιοχή, καθώς και πόσα μετρητά θα λάβετε για κάθε κράτηση. Μπορείτε να κάνετε ανάληψη μετρητών Dosh μέσω της τράπεζάς σας ή του λογαριασμού σας στο PayPal μόλις συγκεντρώσετε 15 $.

Λήψη για:

ShopSavvy

Τρεις οθόνες iOS από την εφαρμογή ShopSavvy

Χρησιμοποιήστε το ShopSavvy για να συγκρίνετε τις τιμές σε διάφορα διαδικτυακά και τοπικά καταστήματα. Μπορείτε να αναζητήσετε προϊόντα με μη αυτόματο τρόπο ή ακόμη και να σαρώσετε έναν γραμμικό κώδικα πριν κάνετε μια αγορά σε ένα κατάστημα. Η σύγκριση τιμών όπως αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ξοδέψετε λιγότερα όταν ψωνίζετε. Δείτε πώς λειτουργεί: ανοίξτε την εφαρμογή και αναζητήστε το προϊόν ή χρησιμοποιήστε το σαρωτή για σάρωση του γραμμικού κώδικα. Αμέσως, θα δείτε τη φθηνότερη τιμή τόσο στο διαδίκτυο όσο και στα καταστήματα και, στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε είτε για να δείτε συγκεκριμένους λιανοπωλητές που προσφέρουν αυτό το προϊόν σε φθηνότερη τιμή. Επιλέξτε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και θα μεταφερθείτε αμέσως στη σελίδα προϊόντων όπου μπορείτε να το αγοράσετε – υπάρχει μια επιλογή για να δείτε μόνο νέα προϊόντα ή και τα νέα και να χρησιμοποιήσετε αντικείμενα. Εάν επιλέξετε ένα τοπικό κατάστημα, μπορείτε να ξεκινήσετε την πλοήγηση εκεί ή να ανοίξετε τον ιστότοπο του καταστήματος. Εάν εγγραφείτε στο ShopSavvy, μπορείτε ακόμη και να λάβετε μετρητά για ορισμένες αγορές που πραγματοποιούνται μέσω συγκεκριμένων καταστημάτων λιανικής. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε αντικείμενα στο ShopSavvy έτσι ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις τιμών όταν αλλάζει η τιμή. Υπάρχει επίσης μια λίστα σχετικών προϊόντων που εμφανίζεται κάτω από αυτήν που εξετάζετε. Η αρχική σελίδα αυτής της εφαρμογής διαθέτει τις καλύτερες νέες προσφορές για τις αγαπημένες σας μάρκες, κάτι που είναι ένας ακόμη τρόπος να βρείτε προσφορές μέσω του ShopSavvy.

Λήψη για: