Saltar al contenido

Οι 8 καλύτερες εφαρμογές για εγγραφή τηλεφωνικών κλήσεων στο iPhone του 2021

11 de abril de 2021

Το iOS απενεργοποιεί τη δυνατότητα των εφαρμογών να εγγράφουν ήχο ενώ μια κλήση είναι ενεργή και χωρίς να απενεργοποιείται αυτή η ρύθμιση, πολλοί χρήστες επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν μια εφαρμογή για την εγγραφή κλήσεων στο iPhone τους. Πολλές εφαρμογές iPhone εφαρμόζουν έναν τρίτο αριθμό τηλεφώνου για την προώθηση κλήσεων για εγγραφή, ενώ άλλες τροφοδοτούν τις φωνητικές κλήσεις στις δικές τους πλατφόρμες cloud. Εδώ είναι οι καλύτερες διαθέσιμες εφαρμογές iPhone για εγγραφή κλήσεων. Οι νόμοι σχετικά με την εγγραφή τηλεφωνικών κλήσεων διαφέρουν ανάλογα με την πολιτεία και τη χώρα, επομένως συνιστάται να ελέγξετε την ισχύουσα νομοθεσία για να μάθετε ποια είναι τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις σας προτού επιχειρήσετε να πραγματοποιήσετε καταγραφή μιας κλήσης.

Ευκολότερη εφαρμογή εγγραφής φωνής για iPhone: Skype

Microsoft
Τι μας αρέσει

 • Μπορείτε να εγγράψετε κλήσεις βίντεο και φωνής στο iPhone.
 • Όλες οι εγγραφές δημιουργούνται αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας στο διαδίκτυο και είναι διαθέσιμες για λήψη.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Η εγγραφή είναι διαθέσιμη μόνο για κλήσεις Skype-προς-Skype.
 • Πρέπει να κατεβάσετε τις ηχογραφημένες κλήσεις εντός 30 ημερών.

Το Skype της Microsoft προσφέρει μια ποικιλία λειτουργιών που σχετίζονται με το τηλέφωνο, αλλά ένα από τα καλύτερα είναι η δυνατότητα να ξεκινήσετε αμέσως την εγγραφή μιας κλήσης με το πάτημα ενός κουμπιού στην ίδια εφαρμογή που πραγματοποιεί την κλήση. Αυτή η δυνατότητα περιορίζεται σε φωνητικές κλήσεις που πραγματοποιούνται μεταξύ δύο ή περισσότερων λογαριασμών Skype, όχι αριθμών τηλεφώνου, αλλά είναι εντελώς δωρεάν, μπορεί να ενεργοποιηθεί γρήγορα μόλις ξεκινήσει μια κλήση και η εγγραφή είναι διαθέσιμη για λήψη για 30 ημέρες για όλα τα μέρη στη συνομιλία κούτσουρο. Το όριο των 30 ημερών μπορεί να είναι απογοητευτικό για ορισμένους, αλλά μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου στο iPhone σας όσες φορές θέλετε για κοινή χρήση ή επεξεργασία πριν από την προθεσμία και στη συνέχεια να το χρησιμοποιήσετε για ό, τι θέλετε για όσο θέλετε. Η χρήση του Skype είναι σίγουρα μια από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους για τον τρόπο εγγραφής συνομιλίας στο iPhone. Τόσο πολύ που χρησιμοποιείται ακόμη και από πολλούς podcasters για την καταγραφή των επεισοδίων τους.

Πιο δημοφιλής εφαρμογή εγγραφής iPhone: TapeACall

Εφαρμογή εγγραφής τηλεφώνου TapeACall στο iPhone.

Επικές επιχειρήσεις
Τι μας αρέσει

 • Υποστηρίζει πολλές περιοχές παγκοσμίως.
 • Πολύ ελάχιστη διεπαφή χρήστη μετά τη ρύθμιση.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Επιθετική διαφήμιση της συνδρομής premium κατά την εκκίνηση.
 • 29,99 $ για ένα έτος πλήρους πρόσβασης θα είναι ακριβό για ορισμένους.

Το TapeACall κυκλοφόρησε εδώ και αρκετό καιρό και ως εκ τούτου έχει αποκτήσει τη φήμη ότι είναι η εφαρμογή «go-to» για όσους αναρωτιούνται πώς να καταγράφουν τηλεφωνικές συνομιλίες στο iPhone. Αυτή η εφαρμογή ξεπερνά τους περιορισμούς της Apple για εγγραφή ήχου δημιουργώντας μια τρισδιάστατη φωνητική κλήση μεταξύ της επαφής σας, του εαυτού σας και των διακομιστών της, οι οποίοι καταγράφουν την κλήση και σας στέλνουν στη συνέχεια ως λήψη. Διατίθεται δωρεάν δοκιμή 6 ημερών για τη δοκιμή της λειτουργίας εγγραφής κλήσεων, αν και θα πρέπει να την αναζητήσετε κατά το πρώτο άνοιγμα της εφαρμογής. Εάν επιχειρήσετε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της εφαρμογής από την οθόνη υποδοχής, η δωρεάν προσφορά θα εξαφανιστεί και θα πρέπει να τη διαγράψετε και να την εγκαταστήσετε ξανά για να εμφανιστεί ξανά η δωρεάν προσφορά.

Καλύτερη εφαρμογή εγγραφής και καταγραφής κλήσεων για iPhone: Εγγραφή κλήσεων

Εγγραφή κλήσεων Εφαρμογή εγγραφής και μεταγραφής κλήσεων iPhone.

Σημειώσεις
Τι μας αρέσει

 • Η δυνατότητα μεταγραφής είναι μια εξαιρετική επιπλέον.
 • Καθαρή, επαγγελματική εμφάνιση διεπαφή εφαρμογής που είναι ωραία στη χρήση.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Η μεταγραφή ξεκινά από 60 $ για μία ώρα ήχου που μπορεί να είναι υπερβολική για τους απλούς χρήστες.
 • Η φόρτωση κάθε οθόνης μπορεί να διαρκέσει λίγο.

Το Call Record είναι μια εφαρμογή iPhone για όσους θέλουν να εγγράψουν ήχο και γραπτή λέξη. Η εφαρμογή, η οποία συνδέεται με τον ιστότοπο και την υπηρεσία No Notes, επιτρέπει την εγγραφή όλων των τηλεφωνικών κλήσεων σε ένα iPhone και προσφέρει επίσης μια πρόσθετη υπηρεσία μεταγραφής που μπορεί να ζητηθεί κατά την πραγματοποίηση μιας κλήσης ή μετά την ακρόαση της εγγραφής. Η μεταγραφή κοστίζει περίπου 60 $ ανά ώρα ήχου, κάτι που θα μπορούσε να είναι ακριβό ή φθηνό, ανάλογα με τον κλάδο και τον συνηθισμένο προϋπολογισμό σας. Ωστόσο, μια ποικιλία πακέτων είναι διαθέσιμη για όσους θέλουν μια πιο προσαρμοσμένη εμπειρία με την εγγραφή και τη μεταγραφή τους.

Πιο δημιουργική εφαρμογή εγγραφής κλήσεων για iPhone: Εγγραφή κλήσεων +

Εγγραφή κλήσεων + εφαρμογή iPhone

GeekMe
Τι μας αρέσει

 • Η παραμόρφωση φωνής και οι θόρυβοι στο παρασκήνιο είναι μια διασκεδαστική ιδέα.
 • Χωρίς συνδρομές επί πληρωμή.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Δεν υπάρχουν πληροφορίες υποστήριξης εντός της εφαρμογής.
 • Οι πιστώσεις ξεκινούν από 20 για 5,99 $ και τις καίτε γρήγορα.

Το Record Call + είναι μια διασκεδαστική εφαρμογή iPhone εγγραφής κλήσεων που σας επιτρέπει να καταγράφετε τις κλήσεις σας και να προσθέτετε διασκεδαστικά φίλτρα που αλλάζουν τη φωνή σας και προσθέτουν θορύβους στο παρασκήνιο. Μπορεί να μην είναι η καλύτερη εφαρμογή για όσους χρειάζονται μεταγραφή ή άλλες επαγγελματικές λειτουργίες, αλλά για όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό, αυτή η εφαρμογή είναι μια καλή επιλογή. Προσέξτε όμως το πιστωτικό σύστημα. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε γρήγορα, κάτι που μπορεί να κάνει την εφαρμογή μάλλον ακριβή.

Πιο φιλική προς το χρήστη εφαρμογή εγγραφής iPhone: Εγγραφή κλήσεων και φωνητικό σημείωμα

Εφαρμογή εγγραφής κλήσεων και φωνητικών μηνυμάτων στο iPhone.

Τι μας αρέσει

 • Διατίθεται δωρεάν δοκιμή μίας εβδομάδας που σας δίνει πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες.
 • Υποστήριξη για σκοτεινή λειτουργία και πολλές πληροφορίες υποστήριξης εντός της εφαρμογής.
 • Πολλοί οδηγοί και σύνδεσμοι υποστήριξης εντός της εφαρμογής.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Απαιτεί αγορές εντός εφαρμογής για εγγραφή.
 • Οι τιμές μπορούν να φτάσουν τα 50 $ ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Call Recorder & Voice Memo είναι μια εφαρμογή που κάνει ακριβώς αυτό που λέει. Μόλις ρυθμιστεί, αυτή η εφαρμογή μπορεί να καταγράψει τηλεφωνικές κλήσεις μεταξύ πολλών ατόμων και επίσης διπλασιάζεται ως συσκευή εγγραφής φωνής όταν θέλετε να μαγνητοσκοπήσετε ένα προσωπικό μήνυμα για αναφορά αργότερα. Αυτή η εφαρμογή είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε για όσους αναρωτιούνται πώς να εγγράψουν φωνή στο iPhone, καθώς υπάρχουν πολλές οδηγίες, οδηγίες και κινούμενες επιδείξεις ενσωματωμένες απευθείας στη διεπαφή που εξηγούν πλήρως όλες τις δυνατότητές της. Το Call Recorder & Voice Memo απαιτεί μηνιαία συνδρομή, αλλά δεν είναι πιο ακριβό από τους αντιπάλους του.

Ο πιο αξιόπιστος τρόπος εγγραφής κλήσης στο iPhone: Google Voice

Ιστότοπος Google Voice για πραγματοποίηση κλήσεων και καταγραφή αυτών.

Google
Τι μας αρέσει

 • Ενημερώνει τον ακροατή όταν πρόκειται να ηχογραφηθεί.
 • Η εγγραφή είναι εύκολο να ενεργοποιηθεί μέσω του ιστότοπου Google Voice.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Μπορεί να καταγράψει μόνο εισερχόμενες τηλεφωνικές κλήσεις.
 • Θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Google Voice για χρήση.

Το Google Voice είναι μια υπηρεσία που προσφέρεται από την Google και σας παρέχει έναν αριθμό τηλεφώνου που μπορείτε να προωθήσετε στο κανονικό σας τηλέφωνο ή να έχετε πρόσβαση μέσω του υπολογιστή ή της έξυπνης συσκευής σας. Μία από τις πολλές δυνατότητες της υπηρεσίας Google Voice είναι η δυνατότητα έναρξης εγγραφής εισερχόμενων τηλεφωνικών κλήσεων απλώς πατώντας τον αριθμό 4 μετά την παραλαβή. Προσέξτε τις κλήσεις απάτης του Google Voice που θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν από αυτές που χρησιμοποιούν αριθμούς Google Voice. Δεν πραγματοποιείτε εγγραφή τεχνικά στο iPhone, καθώς όλη η εγγραφή γίνεται από την Google στο cloud και στη συνέχεια διατίθεται σε εσάς. Σας επιτρέπει να καταγράφετε τις κλήσεις που λαμβάνετε στο iPhone σας από τον αριθμό σας Google Voice, και αυτό είναι που έχει σημασία. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να καταγράψετε κλήσεις που πραγματοποιείτε σε άλλα άτομα, οπότε αν θέλετε να εγγράψετε κάποιον, θα πρέπει να τους ζητήσετε να σας καλέσουν ξανά.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας εφαρμογών εγγραφής iPhone: Recorder Call Recme

Εφαρμογή εγγραφής κλήσεων RecMe iPhone.

Τι μας αρέσει

 • Πολύ εύκολο στη χρήση με καλό σχεδιασμό εφαρμογών.
 • Ενημερώνεται σε τακτική βάση.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Οι αριθμοί δρομολόγησης είναι διαθέσιμοι μόνο για τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, τη Βραζιλία και τη Μαλαισία.
 • Σχετικά ακριβό.

Το RecMe λειτουργεί σχεδόν πανομοιότυπο με πολλές άλλες εφαρμογές εγγραφής κλήσεων iPhone σε αυτήν τη λίστα και γενικά λειτουργεί πολύ καλά και διαθέτει ένα συμπαγές σχεδιασμό εφαρμογών που είναι εύκολο για χρήση από αρχάριους και τεχνολογικούς επικεφαλής. Αυτό που το επαναφέρει, ωστόσο, είναι η τιμή του. 9,99 $ για μόλις μία εβδομάδα πρόσβασης είναι πολύ ακριβό όταν παρόμοιες εφαρμογές χρεώνουν πολύ για ένα μήνα. Ωστόσο, το RecMe μπορεί να είναι ένα καλό αντίγραφο ασφαλείας εάν οι άλλες εφαρμογές σταματήσουν να λειτουργούν λόγω σφάλματος ή έλλειψης υποστήριξης.

Καλύτερη εναλλακτική επιλογή με δύο συσκευές: Φωνητικά μηνύματα

Η εφαρμογή Voice Memos της Apple καταγράφει μια τηλεφωνική κλήση.

μήλο
Τι μας αρέσει

 • Δεν απαιτεί επιπλέον εφαρμογές ή συνδρομές.
 • Θα είναι ευκολότερο για πολλούς ανθρώπους.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Θα χρειαστείτε μια επιπλέον συσκευή για να καταγράψετε την τηλεφωνική σας κλήση στο iPhone.

Ενώ υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός εφαρμογών iPhone που μπορούν να εγγράψουν μια τηλεφωνική κλήση που πραγματοποιείται στην ίδια συσκευή, είναι επίσης δυνατό να εγγράψετε μια κλήση τοποθετώντας το άτομο στο τηλέφωνο ηχείων και απλώς καταγράφοντας ολόκληρη τη συνομιλία μέσω μιας δευτερεύουσας συσκευής. Οι περιορισμοί της Apple σας εμποδίζουν να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν προεγκατεστημένη εφαρμογή Voice Memos για την εγγραφή τηλεφωνικών κλήσεων στο ίδιο iPhone, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να σταματήσετε την εγγραφή ήχου από άλλο iPhone. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα εγγραφής φωνής σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή, όπως το Microsoft OneNote, για αυτό το τέχνασμα εγγραφής κλήσεων iPhone. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανοίξετε τις φωνητικές σημειώσεις σε ένα παλιό iPhone, iPod touch ή iPad που μπορεί να έχετε ξαπλώσει και μετά πατήστε το κόκκινο Ρεκόρ κουμπί.