Saltar al contenido

Ο τεράστιος φορτιστής All-in-One έχει πολλά κόλπα

28 de abril de 2021

Βασικές επιλογές

  • Φορτίζει έως και τέσσερις συσκευές ταυτόχρονα, ασύρματα και με καλώδια.
  • Λειτουργεί ως φορητή τράπεζα ισχύος.
  • Αρχίζει να παίρνει ιδιοσυγκρασία σε χαμηλότερα επίπεδα φόρτισης.

Το Eggtronic Power Bar σε λευκό και ακουμπά σε έναν καναπέ

kalodiozois / Evan Killham
Το Eggtronic Power Bar είναι ένας σταθμός φόρτισης με πιστοποίηση MFI με έναν απλό σκοπό: να φορτίζει κάθε συσκευή που διαθέτετε ενώ φαίνεται όμορφη στο γραφείο σας. Επιτυγχάνει και στα δύο, με την προϋπόθεση ότι ο χώρος δεν είναι εξαιρετικός στον χώρο εργασίας σας.

Ποσο μεγαλο ειναι?

Εάν θέλετε μετρήσεις, το Power Bar έχει πλάτος περίπου 2,75 ίντσες (7 cm), μήκος 7,25 ίντσες (18,5 cm) και πάχος λίγο πάνω από 1 ίντσα (3 cm). Είναι καλό για μια τσάντα και μπορεί να καθίσει πάνω ή μέσα σε ένα γραφείο, αλλά είναι πολύ λιγότερο φορητό από πολλές άλλες λύσεις φόρτισης, ειδικά όταν λαμβάνετε υπόψη τα καλώδια και τους προσαρμογείς που ίσως χρειαστεί επίσης να φέρετε μαζί σας. «Λόγω του κομψού, ελάχιστου σχεδιασμού του, το Power Bar δεν έχει πολλά κινούμενα μέρη.» Ωστόσο, αυτό το μέγεθος έχει ορισμένα οφέλη. Το Power Bar μπορεί να φορτίσει έως και τέσσερις συσκευές ταυτόχρονα, ειδικά επειδή διαθέτει χώρο για όλες αυτές. Διαθέτει δύο σημεία ασύρματης φόρτισης Qi, τα οποία είναι συμβατά με το iPhone 8 και μεταγενέστερη έκδοση, καθώς και AirPods δεύτερης γενιάς με αυτήν τη δυνατότητα. Έχει επίσης ένα power puck στο ένα άκρο για να συμπληρώσετε το Apple Watch σας. Η τέταρτη «υποδοχή» δεν είναι προφανής, αλλά μπορείτε επίσης να εκτελέσετε το συμπεριλαμβανόμενο καλώδιο USB-C σε μια συμβατή συσκευή, ακόμα κι αν το τέταρτο gadget είναι ο φορητός σας υπολογιστής.

Πλάγια όψη του Eggtronic Power Bar, που δείχνει τη θύρα USB-C και πέντε λυχνίες LED

kalodiozois / Evan Killham
Το υψηλό κάνει επίσης το Power Bar αποτελεσματικό ως τράπεζα τροφοδοσίας όταν δεν είναι συνδεδεμένο. Μια πλήρης φόρτιση του δίνει 10.000 mAH ισχύος για να μεταφέρει τα gadget σας. Αυτή η χωρητικότητα σημαίνει ότι μπορεί να φορτίσει πλήρως δύο iPhone 11s και ένα Apple Watch και να έχει απομείνει ακόμη χυμός. Δεν θα ταιριάζει επίσης όταν προσθέσετε μια μεγαλύτερη μπαταρία όπως αυτή σε ένα MacBook Air, αλλά έχει ακόμα πολλά να κάνει.

Τι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε;

Στην εμφάνιση, την επωνυμία και τη λειτουργικότητά του, το Power Bar εστιάζει περισσότερο στα προϊόντα της Apple. Αλλά μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε με συσκευές Android που διαθέτουν ασύρματη φόρτιση ή USB-C. Όσον αφορά τους φορητούς υπολογιστές, ωστόσο, ο κατασκευαστής καθορίζει μόνο τη χρήση συσκευών 30W όπως το MacBook Air. Έχω μόνο ένα MacBook Pro, το οποίο χρησιμοποιεί τούβλο 61W. Όταν συνδέθηκα το Power Bar, το Pro έδειξε ότι λειτουργούσε από τροφοδοτικό, αλλά η μπαταρία δεν φορτίζεται. Το Power Bar θα λειτουργούσε πιθανώς ως ένα είδος «υποστήριξης ζωής» εάν κινδυνεύετε πραγματικά να εξαντληθεί η μπαταρία και χρειάζεστε λίγα δευτερόλεπτα για να εξοικονομήσετε κάποια εργασία, αλλά δεν πρέπει να βασίζεστε σε αυτό για να τρέξετε τον φορητό υπολογιστή σας.

Το Eggtronic Power Bar στέλνει ισχύ σε MacBook Air, αλλά δεν το φορτίζει

Λειτουργεί?

Για ευκολία και λειτουργικότητα, το Power Bar λειτουργεί καλά. Λειτουργεί ακόμη και τις περισσότερες φορές, αλλά έχει μερικές ιδιοτροπίες που κάνουν την πρώτη εντυπωσιακή εντύπωση. Λόγω του κομψού, ελάχιστου σχεδιασμού του (στην πραγματικότητα, είναι ένα ορθογώνιο), το Power Bar δεν έχει πολλά κινούμενα μέρη. Ο στρογγυλός φορτιστής Apple Watch εμφανίζεται, ώστε να μπορείτε να ξεκουράζετε τη συσκευή και να αποσύρεται για ταξίδια. «Στην εμφάνιση, την επωνυμία και τη λειτουργικότητά του, το Power Bar εστιάζει περισσότερο στα προϊόντα της Apple.» Ο φορτιστής διαθέτει επίσης μια σειρά πέντε LED. δύο πράσινα δείχνουν την κατάσταση των ασύρματων σημείων αναβοσβήνοντας όταν είναι ενεργά και παραμένουν σταθερά όταν είναι έτοιμα να βγάλετε ένα τηλέφωνο και τρία μπλε δείχνουν πόσο χυμό έχει απομείνει το Power Bar. Και μετά υπάρχει το κουμπί. Το κουμπί και έχω μια περίπλοκη σχέση. Ενεργοποιεί τη γραμμή τροφοδοσίας και το πράγμα θα συνεχίσει να φορτίζεται όσο κάτι συνδέεται με αυτό ή για λίγα λεπτά μετά την αφαίρεσή του. Αλλά μόλις το ποσό της διαθέσιμης χρέωσης έπεσε σε ένα ορισμένο σημείο (γύρω από ένα μπλε LED ή έτσι), βρέθηκα να πατάω το κουμπί συχνά επειδή το Power Bar απλά δεν ένιωθε να δουλεύει πια. Ενώ αυτό συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους, ειδικά περίπου στις 2:00 μ.μ. τις Παρασκευές, έμεινα ακόμη έκπληκτος που είδα αυτό το είδος συμπεριφοράς από ένα πλαστικό μπλοκ γεμάτο ηλεκτρόνια.

Το Eggtronic Power Bar φορτίζει ένα Apple Watch και smartphone

kalodiozois / Evan Killham
Επίσης, δεν εντυπωσιάστηκα πολύ με την τοποθέτηση του κουμπιού ή των φώτων. Βρίσκονται στον ίδιο πίνακα με τη θύρα USB-C που χρησιμοποιείτε για να γεμίσετε το Power Bar, πράγμα που σημαίνει ότι για να μην υπάρχει καλώδιο που λειτουργεί παράξενα στο γραφείο σας, αυτή η πλευρά θα βρίσκεται στο πίσω μέρος. Είναι αρκετά εύκολο να νιώσετε για το κουμπί (αν και ίσως το βάζετε στην κορυφή θα ήταν μια καλύτερη επιλογή για να σταματήσετε να ακουμπάτε το πράγμα), αλλά οι οπτικές ενδείξεις όπως τα LED είναι χρήσιμες μόνο αν μπορείτε να τις δείτε. «Για ευκολία και λειτουργικότητα, το Power Bar λειτουργεί καλά.» Προφανώς, θα γνωρίζετε εάν η συσκευή σας φορτίζει ή όχι επειδή θα έχει λίγο κεραυνό στην οθόνη ή κάτι τέτοιο. Αλλά είναι καλύτερο εάν οι δείκτες στο Power Bar κάνουν τη δουλειά τους και το κάνουν μόνο σε συγκεκριμένες θέσεις. Συνολικά, το Power Bar είναι μια εύχρηστη, αν είναι απλή, συσκευή φόρτισης που λειτουργεί με πολλά πράγματα. Ορισμένες μικρές ιδιορρυθμίες το εμποδίζουν να είναι εντελώς εκπληκτικό, αλλά αυτό αρκεί ώστε να μπορούσατε πιθανώς να ζήσετε μαζί τους αν βρείτε τα gadget σας να εξαντλούνται συχνά.