Saltar al contenido

Πού να πουλήσετε μεταχειρισμένα βιντεοπαιχνίδια

6 de junio de 2021

Σε αυτό το άρθρο

Έχετε μια στοίβα βιντεοπαιχνιδιών που δεν παίζετε ποτέ; Ίσως μπορείτε να πουλήσετε αυτά τα παιχνίδια και να βάλετε λίγο επιπλέον μετρητά στην τσέπη σας. Είτε καθαρίζετε το σπίτι σας είτε ετοιμάζεστε να μετακομίσετε, αυτά τα παλιά βιντεοπαιχνίδια μπορεί να έχουν μεγαλύτερη αξία από ό, τι αντιλαμβάνεστε. Δεν χρειάζεται καν να είναι πρόσφατα για να αξίζει να πουλήσουν. Στην πραγματικότητα, τα παλαιότερα παιχνίδια συχνά έχουν περισσότερα χρήματα από τα νέα παιχνίδια. Εάν έχετε παιχνίδια Atari ή Commodore 64, για παράδειγμα, θα μπορούσατε να καθίσετε σε ένα απόλυτο ορυχείο χρυσού. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν έχετε την κονσόλα παιχνιδιών, τα χειριστήρια και τους ελεγκτές για να τα πάτε μαζί τους. Είστε έτοιμοι να μάθετε πόσα μπορείτε να πάρετε για τα παιχνίδια σας; Εδώ είναι πολλά μέρη όπου μπορείτε να πουλήσετε τα χρησιμοποιημένα βιντεοπαιχνίδια σας και ίσως μερικά παλιά DVD που έχετε ξαπλώσει. Ορίστε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα για εσάς.

Πάρτε τα παιχνίδια σας στο κατάστημα για να τα πουλήσετε με μετρητά ή πίστωση

Michael Klippfeld / Getty Images
Ορισμένα καταστήματα big-box και ειδικό κατάστημα θα σας πληρώσουν μετρητά ή θα σας δώσουν πίστωση στο κατάστημα, για τα χρησιμοποιημένα βιντεοπαιχνίδια και τις κονσόλες σας. Αυτός μπορεί να είναι ο ευκολότερος και γρηγορότερος τρόπος για να κερδίσετε αξία από τα παιχνίδια, αλλά πιθανότατα θα κερδίσετε λιγότερα από όσα θα κάνατε εάν επρόκειτο να τα πουλήσετε ξεχωριστά στο διαδίκτυο. Ελέγξτε τον τηλεφωνικό κατάλογο για τοπικά καταστήματα ή δοκιμάστε μία από αυτές τις αλυσίδες:

  • GameStop – Επισκεφθείτε τον ιστότοπό τους για να δείτε την αξία των παιχνιδιών, των κονσολών και των αξεσουάρ που έχετε, προτού κατευθυνθείτε στο πλησιέστερο κατάστημα. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε προσφορές, ώστε να είστε βέβαιοι ότι έχετε μια δίκαιη συμφωνία. Το GameStop πληρώνει σε μετρητά ή εμπορική πίστωση.
  • Καλύτερη αγορά – Αναζητήστε τους τίτλους του παιχνιδιού σας για να δείτε πόσο πληρώνει αυτή η αλυσίδα μεγάλων κουτιών αυτήν τη στιγμή. Εάν είστε ικανοποιημένοι με την προσφορά, εκτυπώστε μια προπληρωμένη ετικέτα αποστολής. και ταχυδρομήστε τα παιχνίδια σας σε αυτά. Θα αξιολογήσουν την κατάσταση των παιχνιδιών σας και θα σας στείλουν μια δωροκάρτα Best Buy εντός 10 ημερών από την παραλαβή τους. Σημειώστε ότι αγοράζουν επίσης κονσόλες παιχνιδιών και ορισμένους άλλους τύπους ηλεκτρονικών ειδών.

Πώληση και αποστολή παρτίδας βιντεοπαιχνιδιών

Εάν δεν έχετε χρόνο να μεταφέρετε τα παιχνίδια σας σε ένα κατάστημα ή να τα πουλήσετε ξεχωριστά στο διαδίκτυο, δοκιμάστε αυτούς τους αγοραστές μέσω διαδικτύου:

  • CashForGamers.com – Απλώς επιλέξτε τα παιχνίδια και τις κονσόλες που έχετε και εκτυπώστε μια δωρεάν προπληρωμένη ετικέτα αποστολής για να τα στείλετε. Μπορείτε να επιλέξετε να πληρωθείτε μέσω PayPal ή μέσω ταχυδρομικής επιταγής. Εάν τους στείλετε εμπορεύματα αξίας άνω των $ 50, θα σας στείλουν ακόμη και δωρεάν προμήθειες αποστολής.
  • Decluttr.com – Πληκτρολογήστε τον γραμμωτό κώδικα στο πίσω μέρος των παιχνιδιών σας ή χρησιμοποιήστε την εφαρμογή τους για σάρωση των γραμμωτών κωδικών. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε την δωρεάν ετικέτα αποστολής που παρέχουν για να στείλετε τα παιχνίδια σας μέσω ταχυδρομείου. Όταν λάβουν το πακέτο σας, θα επιθεωρήσουν τα αντικείμενά σας και θα σας πληρώσουν την επόμενη μέρα, μέσω της επιλογής άμεσης κατάθεσης, επιταγής, PayPal ή φιλανθρωπικής δωρεάς.
  • Secondspin.com – Χρησιμοποιήστε την αριθμομηχανή πώλησης για να τους πείτε ποια παιχνίδια έχετε και θα λάβετε μια άμεση προσφορά για αυτά που τους ενδιαφέρουν. Εκτός από τα παιχνίδια, λαμβάνουν επίσης μουσικά CD, DVD και Blu-ray. Φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στη σελίδα του Hot Game Trade-Ins για να δείτε τι πληρώνουν επί του παρόντος το κορυφαίο δολάριο. Έχετε πολλά να πουλήσετε; Εξοικονομήστε χρόνο χρησιμοποιώντας τη φόρμα μαζικής πώλησης. Πληρώνουν μέσω PayPal, ταχυδρομική επιταγή ή πιστωτική αποθήκη.

Πουλήστε τα βιντεοπαιχνίδια σας στο Διαδίκτυο ένα προς ένα

Εάν θέλετε να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας και δεν χρειάζεστε αμέσως τα χρήματα, παραθέστε τα παιχνίδια σας ξεχωριστά και περιμένετε να έρθει ο σωστός αγοραστής. Εδώ είναι μερικά μέρη για να δοκιμάσετε:

  • Αγορά του Αμαζονίου: Εάν παραθέσετε τα παιχνίδια σας μέσω του Amazon Marketplace, θα εμφανίζονται στις κανονικές λίστες του Amazon για τον ίδιο νέο ή μεταχειρισμένο τίτλο. Αυτό θα βάλει τα παιχνίδια σας μπροστά σε πολλά μάτια. Η Amazon διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα ανταλλαγής για βιντεοπαιχνίδια, μουσικά CD, DVD και ηλεκτρονικά, εάν δεν θέλετε να περιμένετε να πουλήσουν.
  • eBay.com – Βάλτε τα παιχνίδια σας για δημοπρασία και ελπίζουμε ότι ένας πόλεμος υποβολής προσφορών θα αυξήσει την τιμή πώλησής τους. Αυτή είναι μια εξαιρετική στρατηγική εάν ξεφορτώνετε δημοφιλείς ή δύσκολο να βρείτε τίτλους. Αν θέλετε να κερδίσετε όσο περισσότερα μπορείτε για τα παιχνίδια σας, αναφέρετέ τα κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.
  • Αγορά Facebook – Χρησιμοποιήστε τον λογαριασμό σας στο Facebook για να καταχωρίσετε και να πουλήσετε τα παιχνίδια σας τοπικά. Δεν υπάρχει χρέωση καταχώρισης και τα αντικείμενα τείνουν να πωλούνται πολύ γρήγορα. Αφιερώστε λίγα λεπτά δημιουργώντας μια λίστα με μια ωραία φωτογραφία και τα χρησιμοποιημένα παιχνίδια σας θα μπορούσαν να χαθούν σήμερα. Εάν αποφασίσετε να ακολουθήσετε αυτήν τη διαδρομή, φροντίστε να τραβήξετε μια πρωτότυπη φωτογραφία, αντί να τραβήξετε μια εικόνα από έναν άλλο ιστότοπο. Τα προϊόντα σας θα πουλήσουν γρηγορότερα αν το κάνετε και θα αποφύγετε ζητήματα παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων.

Αποστολή των βιντεοπαιχνιδιών σας

Μια τελική επιλογή είναι να πουλήσετε τα βιντεοπαιχνίδια σας σε μια τοπική πώληση αποστολών παιδιών ή μέσω μιας τοπικής ομάδας Mom. Απλώς ξέρετε ότι πιθανότατα δεν θα δεχτούν παιχνίδια με βαθμολογία Mature ή Adult.