Saltar al contenido

Πρέπει να αλλάξετε το iPhone σας σε Verizon;

18 de abril de 2021

Εάν χρησιμοποιείτε το iPhone σας με άλλη εταιρεία τηλεφώνου, ίσως αναρωτιέστε εάν έχει νόημα να μεταβείτε στη Verizon. Θα μπορούσε! Η Verizon είναι μια εξαιρετική εταιρεία για χρήστες iPhone. Ωστόσο, η απόφαση εναλλαγής από την AT&T, Sprint, T-Mobile ή μία από τις πολλές μικρότερες περιφερειακές εταιρείες που πωλούν το iPhone δεν είναι απαραίτητα απλή. Η Verizon έχει κάποια πράγματα υπέρ της, αλλά και οι άλλες εταιρείες. Πριν αλλάξετε το iPhone σας στο Verizon, μάθετε για τα οφέλη και τα μειονεκτήματα της λήψης αυτής της απόφασης εδώ. Για περισσότερα σχετικά με αυτό το θέμα, ρίξτε μια ματιά Ποια τηλεφωνική εταιρεία είναι καλύτερη για το iPhone;

Η Verizon έχει καλύτερη κάλυψη

φίλοι που βλέπουν έναν χάρτη, με κάμερα και tablet

Dave και Les Jacobs / Kolostock / Blend Images / Getty Images
Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή μιας τηλεφωνικής εταιρείας είναι η κάλυψη που προσφέρει το δίκτυο της τηλεφωνικής εταιρείας. Όσο καλύτερη είναι η κάλυψη, τόσο καλύτερη θα είναι η εμπειρία σας με το τηλέφωνο. Η ανώμαλη κάλυψη οδηγεί σε μειωμένες κλήσεις και κακή ποιότητα κλήσεων, καθώς και δυσκολία πρόσβασης στο ασύρματο δίκτυο δεδομένων. Η συχνότητα αντιμετώπισης αυτών των προβλημάτων εξαρτάται από το πού ζείτε και το ταξίδι σας. Μεταξύ των τεσσάρων μεγάλων τηλεφωνικών εταιρειών στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Verizon είναι γνωστή για την πληρέστερη κάλυψη δικτύου και την πρόσβαση 4G (αν και σε αγροτικές περιοχές, οι περιφερειακοί αερομεταφορείς μπορεί να είναι καλύτεροι). Εάν έχετε απογοητευτεί με την τρέχουσα υπηρεσία της τηλεφωνικής εταιρείας στην οποία ζείτε, η Verizon μπορεί να είναι η λύση στα προβλήματά σας. Για να βεβαιωθείτε, ελέγξτε τον χάρτη κάλυψης της Verizon για την περιοχή σας.

Η Verizon έχει καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών

χαμογελαστός πράκτορας εξυπηρέτησης πελατών

Tom Merton / Caiaimage / Getty Images
Μπορεί να μην έχετε προβλήματα με το τηλέφωνό σας ή τον λογαριασμό σας πολύ συχνά, αλλά εάν το κάνετε, θέλετε η εμπειρία να λάβετε βοήθεια να είναι ευχάριστη. Συνολικά, οι πελάτες φαίνεται να είναι πιο ευχαριστημένοι με την εξυπηρέτηση πελατών της Verizon παρά με εκείνη που προσφέρουν άλλες εταιρείες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την AT&T: οι άνθρωποι συχνά απογοητεύονται από την εξυπηρέτηση πελατών της AT&T και οι αναγνώστες των Αναφορών Καταναλωτών στο παρελθόν χαρακτήρισαν την AT&T τη χειρότερη τηλεφωνική εταιρεία των ΗΠΑ.

Άλλοι έχουν φθηνότερα μηνιαία σχέδια

δύο άτομα που κρατούν smartphone

Sigrid Olsson / PhotoAlto Agency Συλλογές RF / Getty Images
Το ποσό που πληρώνετε για τη μηνιαία υπηρεσία σας παίζει μεγάλο ρόλο στον καθορισμό της καλύτερης τηλεφωνικής εταιρείας για εσάς. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να μην είναι η Verizon. Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά είδη σχεδίων και παραλλαγές που είναι δύσκολο να πούμε με βεβαιότητα ποια εταιρεία θα σας προσφέρει την καλύτερη τιμή. Είναι καλύτερο να συγκρίνετε τον εαυτό σας με το συγκεκριμένο σύνολο αναγκών και περιστάσεων. Τούτου λεχθέντος, συγκρίναμε το κόστος ορισμένων από τα κοινά σχέδια που προσφέρονται από την AT&T, Sprint, T-Mobile και τη Verizon. Με αυτόν τον τρόπο, διαπιστώσαμε ότι ενώ όλες οι εταιρείες βρίσκονται στο ίδιο εύρος τιμών, η Verizon δεν είναι η φθηνότερη (ή η πιο ακριβή). Έτσι, προτού αλλάξετε, μάθετε ποια εταιρεία προσφέρει τις καλύτερες τιμές για εσάς.

Η εναλλαγή ενδέχεται να έχει κρυφό κόστος

γυναίκα στο κινητό ψάχνει στο λογαριασμό

Echo / Cultura / Getty Images
Ενδέχεται να υπάρχουν κάποιες κρυφές δαπάνες που θα μπορούσαν να σας κάνουν να σκεφτείτε δύο φορές πριν μεταβείτε στο Verizon. Υπάρχουν δύο πιθανά κόστη που θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε. Πρώτον, εάν πληρώνετε για το τηλέφωνό σας σε μηνιαία βάση αντί να το αγοράζετε εκ των προτέρων για μία και μοναδική πληρωμή, θα πρέπει να εξοφλήσετε το υπόλοιπο στο τηλέφωνο πριν αλλάξετε. Δεύτερον, σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε μια προμήθεια πρόωρης λήξης. Τα ETFs αποτελούν ποινή για ακύρωση του συμβολαίου σας προτού τελειώσει. Τα ETFs μπορούν να διαρκέσουν από 200 έως 350 $ (αν και συνήθως υπολογίζονται κατά τον αριθμό των μηνών που έχετε συνάψει σύμβαση). Ελέγξτε τους όρους της σύμβασης και των πληρωμών σας, διαφορετικά η εναλλαγή σε Verizon θα μπορούσε να είναι μια απαράδεκτα ακριβή πρόταση.

Ο καθένας προσφέρει ταυτόχρονη φωνή και δεδομένα τώρα

Χάρτες Google στο iPhone

guntsoophack yuktahnon / Moment Mobile / Getty Images
Ένα από τα μεγάλα επιχειρήματα για τη διατήρηση της AT&T και της T-Mobile ήταν ότι ήταν οι μόνες τηλεφωνικές εταιρείες που προσέφεραν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα φωνή και δεδομένα. Σε τηλέφωνο Verizon και Sprint, δεν μπορούσατε να μιλήσετε και να περιηγηθείτε στον ιστό στο iPhone σας ταυτόχρονα. Αυτό δεν ισχύει πλέον. Με την εισαγωγή της σειράς iPhone 6 και του iOS 11, καθώς και ορισμένες βελτιώσεις στα δίκτυα τηλεφωνικών εταιρειών, όλες οι μεγάλες εταιρείες τηλεφώνου – συμπεριλαμβανομένης της Verizon – επιτρέπουν στους χρήστες iPhone να μιλούν στο τηλέφωνο ενώ χρησιμοποιούν επίσης δεδομένα. Εάν είστε έτοιμοι να κάνετε μια αλλαγή, σας καλύπτουμε. Λάβετε όλες τις λεπτομέρειες σε 7 πράγματα που πρέπει να κάνετε κατά την εναλλαγή φορέων iPhone.