Saltar al contenido

Προγραμματίστε ομαδικά έργα με αυτά τα διαδραστικά γραφήματα Gantt

13 de mayo de 2021

Πολλοί πάροχοι λογισμικού έχουν εκσυγχρονίσει το κλασικό γράφημα Gantt για να παρακολουθούν το πρόγραμμα έργων μιας ομάδας μέσω διαδραστικών εφαρμογών που βασίζονται στο διαδίκτυο Στα τέλη του 20ου αιώνα, ο Henry Lawrence Gantt, μηχανικός και σύμβουλος διαχείρισης επιχειρήσεων, πρωτοστάτησε στην επιχειρηματική αποδοτικότητα μέσω του διάσημου γραφήματος Gantt. Από τότε, τα γραφήματα Gantt, τα οποία παρέχουν μια οπτική προβολή των εργασιών που έχουν προγραμματιστεί με την πάροδο του χρόνου, έχουν βελτιωθεί σημαντικά. Προσφέρουν ορατότητα των εργασιών της ομάδας, δυναμική σύνδεση με λεπτομερείς λίστες εργασιών, ροές επικοινωνίας και δραστηριότητας και συνημμένα έγγραφα. Ο προγραμματισμός έργου αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της διαχείρισης έργων και απαιτεί πάντα συνεργατική συμβολή από την ομάδα. Τα διαδικτυακά εργαλεία συνεργασίας έργων επιτρέπουν στις ομάδες να εισάγουν εργασίες και να παρέχουν ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο οπουδήποτε εργάζεστε. Κάθε ένα από αυτά τα δημοφιλή εργαλεία διαχείρισης και συνεργασίας έργων σας δίνει μεγάλη ευελιξία για να προσθέσετε τη λειτουργικότητα του γραφήματος Gantt στις διαδικασίες εργασίας της ομάδας σας.

TeamGantt

Τι μας αρέσει

 • Απλή, προσαρμόσιμη διάταξη.
 • Είναι πάντα συγχρονισμένος και ενημερωμένος.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Η αφθονία των χαρακτηριστικών στην αρχή είναι συντριπτική.
 • Μία από τις πιο ακριβές λύσεις.

Το TeamGantt είναι ένα αποκλειστικό διαδικτυακό γράφημα Gantt για τη διαχείριση ολόκληρου του προγράμματος έργου. Ο διαδραστικός χώρος εργασίας του γραφήματος Gantt είναι ο τόπος εισαγωγής εργασιών. Καθώς οι εργασίες διαχειρίζονται στο γράφημα Gantt, μπορείτε να προσθέσετε εργασίες ομάδας. Οι προβολές εργασιών μπορούν να φιλτραριστούν για να δείξουν τις εργασίες σε εξέλιξη και τις προθεσμίες. Η ομάδα του έργου μπορεί να επεξεργαστεί και να μοιραστεί το γράφημα Gantt με άλλους, καθώς και να προσθέσει σημειώσεις, είτε επισυνάπτονται σε εργασίες είτε αποστέλλονται μέσω email. Τα έγγραφα και οι εικόνες μπορούν να επισυναφθούν σε εργασίες και να ληφθούν για προβολή. Το εργαλείο παρέχει έναν εύκολο τρόπο για να δείτε πού στέκεστε με ώρες, προθεσμίες έργου και πόρους σε πραγματικό χρόνο.

ProjectManager

ProjectManager

Τι μας αρέσει

 • Εξαιρετική υποστήριξη πελατών.
 • Ιδανικό για έργα με πολύ μεγάλες ομάδες.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Λείπει η ενότητα αναφοράς.
 • Περιστασιακά σφάλματα και καθυστέρηση.

Το ProjectManager προσφέρει μια επιλογή γραφήματος Gantt που είναι εύκολα προσαρμόσιμη. Ξεκινάτε προσθέτοντας εργασίες και ημερομηνίες λήξης και, στη συνέχεια, εκχωρείτε μέλη της ομάδας σε εργασίες. Η ομάδα μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στο γράφημα Gantt online για ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε να προσαρμόσετε το γράφημα Gantt με όποιον τρόπο θέλετε και τα μέλη της ομάδας σας μπορούν να επισυνάψουν αρχεία και να προσθέσουν σχόλια ή σημειώσεις στο διαδίκτυο. Το ProjectManager προσφέρει επίσης προηγμένες λειτουργίες για χρήση με το γράφημα Gantt, εάν τις χρειάζεστε για σύνθετα έργα.

Atlassian JIRA

Atlassian Jira

Τι μας αρέσει

 • Διατίθεται μεγάλη ποικιλία προσθηκών για επέκταση της λειτουργικότητας.
 • Επιτρέπει υψηλό βαθμό προσαρμογής.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Έρχεται με μια απότομη καμπύλη μάθησης.
 • Ορισμένα χαρακτηριστικά αισθάνονται υπερβολικά.

Οι ομάδες έργων που χρησιμοποιούν το Atlassian JIRA για την ανάπτυξη λογισμικού μπορούν να χρησιμοποιήσουν την προσθήκη γραφήματος Gantt. Προβλήματα λογισμικού και εξαρτήσεις μπορούν να εμφανιστούν σε έναν πίνακα καρτελών έργου ή να χρησιμοποιηθούν μέσω του Gantt-Gadgets για το ταμπλό. Μπορείτε να διαχειριστείτε την ορατότητα των κρίσιμων διαδρομών και κάθε έκδοσης μεμονωμένων ή πολλαπλών έργων. Πρόσθετες δυνατότητες περιλαμβάνουν τον αυτόματο επαναπρογραμματισμό εργασιών, δευτερευόντων εργασιών και εξαρτήσεων, καθώς και βελτιωμένη σύνδεση για εξαρτήσεις πολλαπλών έργων στη διαχείριση δοκιμών και κυκλοφορίας. Παρέχεται δυνατότητα εξαγωγής για την παράδοση ενημερώσεων έργου για παρουσιάσεις διαχείρισης.

Φωτιά

Φωτιά

Τι μας αρέσει

 • Το πρόγραμμα σε λογικές τιμές επιτρέπει απεριόριστους χρήστες.
 • Πολύ εύκολο στη χρήση.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Χάνει μια εφαρμογή για κινητά.
 • Περιορισμένες ενσωματώσεις και πρόσθετα.

Το διαδικτυακό εργαλείο συνεργασίας του Binfire περιλαμβάνει ένα τυπικό διαδραστικό διάγραμμα Gantt και δομές ανάλυσης εργασιών σε έξι επίπεδα. Μπορείτε να εφαρμόσετε αλλαγές στην προβολή του έργου για να μεταβείτε στα επίπεδα εργασιών, τα οποία επαναριθμούνται αυτόματα. Καθώς αλλάζει το πρόγραμμα του έργου σας, μπορείτε εύκολα να επεκτείνετε ή να συντομεύσετε τις εργασίες εν κινήσει καθώς και να δημιουργήσετε ή να αφαιρέσετε εξαρτήσεις. Μια ακριβής αναπαράσταση του προγράμματος του έργου, το οποίο μπορεί να διαχειριστεί με δικαιώματα χρήστη, είναι ορατή ανά πάσα στιγμή για τα παραδοσιακά και εικονικά μέλη της ομάδας

Wrike

Wrike

Τι μας αρέσει

 • Μεγάλη υποστήριξη για φορητές συσκευές και ενσωματώσεις τρίτων.
 • Διατίθεται δωρεάν δοκιμή.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Πρέπει να πληρώσετε επιπλέον για ορισμένες δυνατότητες ακόμα και μετά την αγορά ενός μηνιαίου προγράμματος.
 • Η δυνατότητα αναφοράς χρειάζεται βελτίωση.

Η ολοκληρωμένη εφαρμογή διαχείρισης έργων του Wrike προσφέρει ένα διαδραστικό διάγραμμα Gantt με δύο προβολές. Η προβολή Χρονολόγιο επεκτείνει μεμονωμένα έργα και διαχείριση εργασιών, συμπεριλαμβανομένων λειτουργιών μεταφοράς και απόθεσης και αυτόματων ενημερώσεων. Μπορείτε να ορίσετε εξαρτήσεις σε πραγματικό χρόνο με απλές ρυθμίσεις. Η προβολή διαχείρισης πόρων βοηθά στη διαχείριση των προγραμμάτων και των επικοινωνιών της ομάδας. Διαχειριστείτε τους πόρους και παρακολουθήστε την απόδοση χρησιμοποιώντας αυτήν την προβολή φόρτου εργασίας. Επαναβαθμονομήστε εν κινήσει όταν χρειάζεται. Τα έργα μπορούν να ανανεωθούν από εφαρμογές για κινητά iPhone και Android.