Saltar al contenido

Πώς και πότε να καταργήσετε την παρακολούθηση των χρηστών του Twitter

30 de mayo de 2021

Ο καλύτερος λόγος για να καταργήσετε την παρακολούθηση των χρηστών του Twitter είναι ότι δεν σας αρέσει πλέον να βλέπετε τι δημοσιεύουν στη ροή σας. Είναι ενοχλητικά, δημοσιεύουν ανεπιθύμητα μηνύματα ή σας κάνουν να σκέφτεστε θυμωμένες σκέψεις όταν τις βλέπετε να θολώνουν τη ροή σας. Ένας κακός λόγος για να καταργήσετε την παρακολούθηση ενός ατόμου στο Twitter είναι ότι δεν σας ακολουθούν, παρόλο που πολλοί άνθρωποι καταργούν τους άλλους στο Twitter. Πίσω στις πρώτες μέρες του Twitter, αυτό ήταν πολύ συνηθισμένο. Όταν ακολουθήσατε κάποιον, αναμενόταν ότι το άλλο άτομο θα σας ακολουθούσε πίσω. Τώρα, όχι τόσο πολύ. Η χρήση του Twitter έχει αυξηθεί εκθετικά και είναι παράλογο να περιμένουμε ότι κάθε άτομο που ακολουθείτε θα σας ακολουθήσει – ειδικά διασημότητες. Τα spammers και τα bots αφθονούν τώρα, επομένως οι χρήστες έχουν απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις όταν τους ακολουθούν. Έτσι, αν νομίζετε ότι κάποιος δεν σας ακολουθεί παρά την παράνομη, ίσως επειδή δεν έχει ιδέα ποιος είστε και ότι τους ακολουθείτε.

Τούτου λεχθέντος, κανείς δεν έχει καμία υποχρέωση να σας ακολουθήσει στο Twitter και δεν είναι ρεαλιστικό να το περιμένετε. Είναι μια καλή πρακτική, κάθε τόσο, να ελέγχετε τους νεότερους οπαδούς σας και να ακολουθείτε οποιονδήποτε θέλετε να ακούσετε περισσότερα. ΕΠΟΜΕΝΟ όλα από αυτά, ωστόσο, θα ήταν μη παραγωγικά. η ροή σας θα κατακλύζονταν από άσχετα tweet. Αυτή είναι η ίδια κατάσταση που αντιμετωπίζουν και όλοι οι άνθρωποι που ακολουθείτε. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να καταργήσετε την παρακολούθηση των χρηστών του Twitter με διάφορους τρόπους. Απλώς λάβετε υπόψη ότι ο λογαριασμός σας ενδέχεται να επισημανθεί και να τεθεί σε αναστολή εάν καταργήσετε την παρακολούθηση περισσότερων από 100 ατόμων ανά ημέρα. Αυτό συμβαίνει επειδή τα ανεπιθύμητα ρομπότ τείνουν να το κάνουν, οπότε είναι μια μεγάλη κόκκινη σημαία.

Καταργήστε την παρακολούθηση του παραδοσιακού τρόπου

Μεταβείτε στο προφίλ του χρήστη και κάντε κλικ στο μεγάλο μπλε ΕΠΟΜΕΝΟ κουμπί; πρέπει να γίνει κόκκινο και να πει Κατάργηση παρακολούθησης. Θα μπορείτε να πείτε εάν αυτός ο χρήστης σας ακολουθεί επειδή το προφίλ θα σημειώσει «σας ακολουθεί» δίπλα στο όνομα χρήστη.

Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία για να καταργήσετε την αποτελεσματική κατάργηση της παρακολούθησης

Πολλά εργαλεία είναι εκεί έξω για να βοηθήσουν τους χρήστες του Twitter να διαχειρίζονται τους ακόλουθους και τη ροή τους. Εδώ είναι μερικά που μπορεί να σας βοηθήσουν:

  • Διαχείριση Flittr—Αυτό το γνωστό εργαλείο σάς επιτρέπει να ξεφορτώνετε 100 άτομα που δεν σας ακολουθούν καθημερινά. υπάρχει μια χρέωση για κατάργηση παρακολούθησης περισσότερων. Αυτό γενικά δεν συνιστάται, επειδή αυτό μπορεί να επισημάνει τον λογαριασμό σας για αναστολή για τους λόγους που αναφέρθηκαν προηγουμένως.
  • Ακύρωση—Αυτό είναι ένα είδος mashup του Quittr και Διαχείριση Flittr. Μπορείτε να δείτε ποιος δεν σας ακολουθεί και, στη συνέχεια, να τους καταργήσετε, και μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις και να στέλνετε αυτόματα tweet σχετικά με τον αριθμό των ατόμων που σας ακολούθησαν και σας ακολούθησαν.

Πολλά άλλα εργαλεία θα σας ενημερώσουν ποιος σας ακολουθεί. Για έναν εύκολο τρόπο για να αποκτήσετε νέους οπαδούς, δοκιμάστε Συζητήσεις στο Twitter.

Γενικές οδηγίες

Ακολουθούν μερικοί κανόνες για να κάνετε τον εαυτό σας σχετικά με το Twitter και τους ακόλουθους:

  • Σταματήστε να φροντίζετε αν οι άνθρωποι σας ακολουθούν.
  • Σταματήστε να παρακολουθείτε άτομα με την προσδοκία ότι θα σας ακολουθήσουν.
  • Φροντίστε μόνο για το τι υπάρχει στη ροή σας στο Twitter και τι θέλετε να δείτε.
  • Σταματήστε να νοιάζεστε αν εμφανίζονται στις ροές όλων των άλλων.
  • Μην ζητάτε από τους άλλους να σας ακολουθούν στο Twitter. Θα φαίνεσαι ανόητος.
  • Συνεχίστε να προσπαθείτε να τραβήξετε την προσοχή των αγαπημένων σας διασημοτήτων. μερικές φορές, γράφουν πίσω!

Όταν θέλετε να καταργήσετε την παρακολούθηση κάποιου, κάντε το. Και μην τους εμποδίζετε, γιατί δεν είναι το ίδιο πράγμα. Εάν χρειάζεστε ένα εργαλείο για να το κάνετε, τότε πιθανότατα κάνατε πολλά λάθη και ακολουθήσατε τους ανθρώπους για λάθος λόγους. Εντάξει! Δεν θα ξέρετε πάντα πότε κάποιος αξίζει να το ακολουθήσετε αμέσως. Ωστόσο, εάν πρέπει να παρακολουθήσετε μαζικά άτομα, ίσως αξίζει τον κόπο να επανεκτιμήσετε την ακόλουθη στρατηγική σας. Ακολουθεί μια καλή γενική πρακτική: Όταν κάποιος εμφανίζεται συνεχώς στη ροή σας δημοσιεύοντας κάτι που θεωρείτε ενοχλητικό, αρνητικό, δυσάρεστο ή προσβλητικό, απλώς απενεργοποιήστε τον. Συνεχίστε να το κάνετε όπως συμβαίνει. Θα έχετε μια πιο καθαρή, πιο ενδιαφέρουσα ροή, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε πραγματικά την ανταλλαγή ιδεών που μπορεί να προσφέρει το Twitter.