Saltar al contenido

Πώς να αποθηκεύσετε και να συντηρήσετε τα συστήματα παιχνιδιών σας

1 de junio de 2021

Η εγκατάσταση της νέας κονσόλας παιχνιδιών στο σωστό μέρος μπορεί να σημαίνει τη διαφορά μεταξύ ετών παιχνιδιού ή συνεχών βλαβών. Νέα συστήματα παιχνιδιών όπως το Xbox 360 και το PS3 παράγουν πολλή θερμότητα και η θερμότητα και τα ηλεκτρονικά δεν αναμιγνύονται ιδιαίτερα καλά. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς να διατηρήσετε το σύστημα παιχνιδιών σας ομαλό μακροπρόθεσμα.

Η τοποθεσία είναι τα πάντα

Το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το σύστημα παιχνιδιών υψηλής ισχύος στο πίσω μέρος ενός κλειστού κέντρου ψυχαγωγίας ή μιας βάσης τηλεόρασης. Δεν υπάρχει πουθενά η θερμότητα, και συνήθως υπάρχει πολλή σκόνη πίσω σε αυτές τις σκοτεινές γωνίες που μπορούν να μειώσουν σημαντικά τη διάρκεια ζωής του συστήματός σας. Λοιπόν, πού πρέπει να βάλουμε ένα σύστημα παιχνιδιών; Υπάρχουν αρκετές λύσεις από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε, οπότε ο στόχος είναι να βρείτε μια που όχι μόνο αποδίδει καλά αλλά φαίνεται ωραία επίσης. Η καλύτερη επιλογή είναι μια βάση τηλεόρασης με ανοιχτή πλάτη ή / και ανοιχτή πλευρά. Αυτό καθιστά ευκολότερο τον καθαρισμό, καθώς αφήνει τη θερμότητα να απομακρυνθεί από το σύστημα παιχνιδιών σας. Εάν δεν ανησυχείτε για την εμφάνιση, όπως εάν το σύστημά σας έχει ρυθμιστεί σε αίθουσα παιχνιδιών ή υπνοδωμάτιο, θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε ένα απλό ράφι A / V με περίγραμμα καλωδίων καθώς αυτό θα επέτρεπε σίγουρα τη μέγιστη ροή αέρα. Είναι επίσης δυνατό να αγοράσετε ένα ράφι αποθήκευσης με επίκεντρο το παιχνίδι.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Ακόμα και αφού έχετε επιλέξει την τοποθεσία, πρέπει να σκονίζετε και να βεβαιωθείτε ότι τα πράγματα είναι καθαρά κάθε φορά. Συνιστάται επίσης να ρίξετε μια ματιά στους αεραγωγούς στο σύστημα παιχνιδιών σας και να τους καθαρίσετε επίσης, εάν χρειάζεται. Μην χρησιμοποιείτε πεπιεσμένο αέρα για να εκτοξεύσετε τη σκόνη, γιατί αυτό θα το φυσήξει απλώς στο σύστημα και πιθανόν να προκαλέσει ένα νέο πρόβλημα. Αντ ‘αυτού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό κενό στο χέρι για να τραβήξετε τη βρωμιά. Κάνοντας αυτό κάθε έξι μήνες περίπου μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύ πόνο στην καρδιά αργότερα.

Πρόσθετες συμβουλές

  • Μην αποθηκεύετε θήκες παιχνιδιών ή άλλα πράγματα πάνω από τα συστήματα παιχνιδιών σας. Μπορεί να αντανακλά τη θερμότητα πίσω στο σύστημα και να αναγκάσει το σύστημα να μην λειτουργεί σωστά.
  • Μην αφήνετε τα ενσύρματα χειριστήρια να είναι κολλημένα σε όλο το σαλόνι σας. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι για τον οικογενειακό σκύλο, ή για μικρά παιδιά, ή για τους χαζούς φίλους σας να τα πατήσουν και να τραβήξουν το σύστημα παιχνιδιών σας στο πάτωμα. Τα Xbox και Xbox 360 διαθέτουν καλώδια ελεγχόμενου ελεγκτή, οπότε αυτό ελπίζουμε ότι δεν θα συμβεί, αλλά η αποτροπή του να συμβεί στην πρώτη θέση είναι η μόνη προστασία που μπορείτε να βασιστείτε.
  • Διατηρήστε τα συστήματά σας καθαρά. Η σκόνη είναι ο θανάσιμος εχθρός των ηλεκτρονικών. Καταπολεμήστε το με όποιο τρόπο μπορείτε.
  • Κρατήστε τα συστήματά σας δροσερά. Χρησιμοποιήστε βάσεις τηλεόρασης και / ή κέντρα ψυχαγωγίας με ανοιχτές πλάτες. Αυτό επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορεί, έτσι ώστε το σύστημά σας να μην ζεσταίνεται πολύ.
  • Μην πανικοβληθείτε αν κάτι πάει στραβά. Το Xbox 360 σάς παρέχει μηνύματα σφάλματος και ελαφρά λάθη για πολλούς λόγους. Ελέγξτε τα καλώδια τροφοδοσίας, ελέγξτε τα καλώδια AV, βεβαιωθείτε ότι αερίζεται σωστά, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα πάνω από αυτό. Εάν όλα αυτά είναι καλά, τότε μπορείτε να πανικοβληθείτε.
  • Μην πετάτε το κουτί στο οποίο εισήλθε το σύστημα. Είναι ένας εύχρηστος τρόπος μεταφοράς του συστήματος, αν χρειαστεί, αφού μπορείτε να διατηρήσετε τα πάντα οργανωμένα και σε ένα σημείο.