Saltar al contenido

Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό PayPal

5 de abril de 2021

Το PayPal έχει τώρα ανταγωνισμό, ακόμη και με δική του εφαρμογή. Εάν μετακομίσατε σε διαφορετική υπηρεσία, ίσως θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο PayPal.

Πριν κλείσετε έναν λογαριασμό PayPal

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να κάνετε προτού διαγράψετε έναν λογαριασμό PayPal.

  1. Αλλάξτε τον τρόπο πληρωμής σας. Το κλείσιμο λογαριασμού ακυρώνει όλες τις επαναλαμβανόμενες συναλλαγές. Εάν πληρώνετε επαναλαμβανόμενες συναλλαγές με τον λογαριασμό σας PayPal, αλλάξτε τον τρόπο πληρωμής σε άλλον λογαριασμό.

  2. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι συναλλαγές έχουν επιβεβαιωθεί και ολοκληρωθεί. Το κλείσιμο ενός λογαριασμού ακυρώνει τυχόν συναλλαγές που βρίσκονται σε εξέλιξη. Εκκρεμείς συναλλαγές εμφανίζονται στο επάνω μέρος της δραστηριότητας του λογαριασμού σας.

  3. Ανάληψη τυχόν διαθέσιμου υπολοίπου από τον λογαριασμό σας. Επιλέγω Μεταφορά στην τράπεζά σας κάτω από το υπόλοιπό σας στο PayPal, επιλέξτε από πού θα μεταφέρετε τα χρήματα από και προς, εισαγάγετε το ποσό που θέλετε να κάνετε ανάληψη και, στη συνέχεια, επιλέξτε Να συνεχίσει. Επιλέγω ΜΕΤΑΦΟΡΑ για να ολοκληρώσετε την ανάληψη.

Μόλις κλείσετε το λογαριασμό σας στο PayPal, δεν μπορείτε να τον ανοίξετε ξανά. Για να χρησιμοποιήσετε ξανά το PayPal, καταχωρίστε έναν νέο λογαριασμό, τον οποίο μπορείτε να κάνετε χρησιμοποιώντας την ίδια διεύθυνση email που χρησιμοποιήσατε προηγουμένως.

Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό PayPal

Για να διαγράψετε έναν λογαριασμό PayPal, ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού σε έναν υπολογιστή και ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

  1. Μεταβείτε στο PayPal και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο PayPal.

  2. Επίλεξε το μηχανισμός στο επάνω δεξιά γωνία για να ανοίξετε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας.

    Ρυθμίσεις λογαριασμού Paypal Εικονίδιο γραναζιού

  3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Κλείστε τον λογαριασμό σας.

    Κλείστε τον σύνδεσμο του λογαριασμού σας στον ιστότοπο του PayPal

  4. Επιλέγω Κλειστός λογαριασμός ξανά για επιβεβαίωση. Εάν έχετε πίστωση PayPal, πρέπει να επικοινωνήσετε με το PayPal πριν κλείσετε τον λογαριασμό σας.

    Εάν έχετε πίστωση PayPal, τότε πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με το PayPal για να κλείσετε τον λογαριασμό σας.

  5. Θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα επιβεβαιώνει ότι ο λογαριασμός σας στο PayPal έχει κλείσει.

Το PayPal δεν επιτρέπει στους χρήστες να κλείνουν λογαριασμούς απευθείας από την εφαρμογή για κινητά. Για να κλείσετε έναν λογαριασμό σε smartphone, αποκτήστε πρόσβαση στο PayPal.com από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού όπως το Google Chrome ή το Apple Safari και ακολουθήστε τα ίδια βήματα όπως παραπάνω.

Πώς να αλλάξετε το όνομα στον λογαριασμό σας στο PayPal

Εάν το όνομα στον λογαριασμό σας στο PayPal είναι λανθασμένο, μπορείτε να το αλλάξετε έως και δύο χαρακτήρες χωρίς να χρειάζεται να το διαγράψετε και να δημιουργήσετε ένα νέο. Εάν έχετε αλλάξει νόμιμα το όνομά σας, το PayPal απαιτεί να ανεβάσετε την τεκμηρίωση ως απόδειξη. Το PayPal ελέγχει συνήθως την τεκμηρίωση εντός πέντε εργάσιμων ημερών.

  1. Επίλεξε το Ρυθμίσεις εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία οποιασδήποτε σελίδας PayPal δίπλα στο Log Out.

    Ένα στιγμιότυπο οθόνης του PayPal με επισημασμένο το εικονίδιο Ρυθμίσεις

  2. Επιλέγω Εκσυγχρονίζω δίπλα στο όνομά σας.

    Ένα στιγμιότυπο οθόνης της σελίδας ρυθμίσεων του PayPal με επισημασμένο το κουμπί Ενημέρωση

  3. Επιλέξτε τον τύπο αλλαγής ονόματος που θέλετε να εφαρμόσετε. Μπορείτε να αλλάξετε το όνομα της επαφής εάν έχετε επαγγελματικό λογαριασμό.

    Τύποι αλλαγής ονόματος στο PayPal

  4. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη και επιλέξτε Ενημέρωση ονόματος.

    Ένα στιγμιότυπο οθόνης της οθόνης αλλαγής ονόματος στον ιστότοπο του PayPal με επισημασμένο το κουμπί Ενημέρωση ονόματος