Saltar al contenido

Πώς να παίξετε το Tetris 99 στο Nintendo Switch

2 de mayo de 2021

Σε αυτό το άρθρο

Tetris 99 είναι ένα επίσημο παιχνίδι Tetris για το Nintendo Switch. Κυκλοφόρησε ως δωρεάν τίτλος για όλους τους συνδρομητές του Nintendo Switch Online, αυτή η έκδοση του Tetris στο διακόπτη διαθέτει λειτουργία σε απευθείας σύνδεση πολλών παικτών 99 παικτών. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη Tetris 99 από το Nintendo eShop. Απαιτείται συνδρομή Nintendo Switch Online για την αναπαραγωγή της λειτουργίας πολλαπλών παικτών στο διαδίκτυο.

Νίντο

Τι είναι το Tetris 99;

Tetris 99 βασίζεται στο κλασικό παιχνίδι παζλ Tetris, το οποίο κέρδισε την κύρια δημοτικότητα όταν έκανε το ντεμπούτο του στο Nintendo Game Boy το 1989. Διάφορα παιχνίδια Tetris έχουν πειραματιστεί με διαδικτυακούς τρόπους για πολλούς παίκτες. Tetris 99 είναι το πρώτο στο franchise που υποστηρίζει online αγώνες με έως και 99 άτομα. Από αυτή την άποψη, Tetris 99 είναι παρόμοιο με τα δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια battle royale όπως το Fortnite, το οποίο βάζει επίσης παίκτες εναντίον του άλλου σε έναν αγώνα για να είναι το τελευταίο άτομο που στέκεται. Ενώ τα περισσότερα παιχνίδια battle royale είναι τίτλοι δράσης, Tetris 99 αναφέρεται συχνά ως παιχνίδι παζλ μάχη royale. Λίγους μήνες μετά Tetris 99 κυκλοφόρησε, προστέθηκαν αρκετές λειτουργίες εκτός σύνδεσης ως περιεχόμενο με δυνατότητα λήψης (DLC). Το πακέτο Big Block DLC προσθέτει παραδοσιακές τοπικές λειτουργίες για πολλούς παίκτες για έως και οκτώ παίκτες σε έναν διακόπτη Nintendo και μια ποικιλία προκλητικών λειτουργιών για σόλο παίκτες.

Πού να κατεβάσετε το Tetris 99

Tetris 99 διατίθεται δωρεάν από το Nintendo eShop στο Nintendo Switch. Το Big Block DLC μπορεί να αγοραστεί από τη σελίδα προϊόντος του κύριου τίτλου στο eShop. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα φυσικό αντίγραφο του Tetris 99 σε καταστήματα ή διαδικτυακά. Αυτή η έκδοση του παιχνιδιού περιέχει τη λειτουργία online royale μάχης και όλο το περιεχόμενο από το Big Block DLC. Το παιχνίδι και το DLC του διατίθενται επίσης από τον επίσημο ιστότοπο του Tetris 99.

Tetris 99 είναι αποκλειστικά για το διακόπτη Nintendo και δεν διατίθεται πουθενά αλλού. Τυχόν εφαρμογές smartphone ή λήψεις μέσω Διαδικτύου χρησιμοποιώντας το όνομα Tetris 99 είναι πιθανώς ψεύτικα και θα μπορούσαν να περιέχουν επικίνδυνα κακόβουλα προγράμματα ή ιούς.

Χρειάζεστε το Nintendo Switch Online για να παίξετε το Tetris 99;

Απαιτείται ενεργή συνδρομή στο Nintendo Switch Online για να παίξετε σχεδόν όλα τα διαδικτυακά βιντεοπαιχνίδια και λειτουργίες στο Nintendo Switch, συμπεριλαμβανομένου του Tetris 99 λειτουργία παζλ μάχη royale. Εάν ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Nintendo Switch Online, δεν μπορείτε να παίξετε κανένα Tetris 99 διαδικτυακές λειτουργίες για πολλούς παίκτες.

Πώς να παίξετε το Tetris 99

Ο στόχος στο Tetris 99 είναι το ίδιο με άλλες εκδόσεις του Tetris. Καθώς τα μπλοκ (επίσημα αναφέρονται ως Tetriminos) πέφτουν από την κορυφή της οθόνης, πρέπει να μετακινήσετε τα μπλοκ με τα κουμπιά κατεύθυνσης και να σχηματίσετε πλήρεις οριζόντιες γραμμές. Όταν σχηματίζεται μια οριζόντια γραμμή, αυτή η γραμμή Tetriminos εξαφανίζεται και τα υπόλοιπα μπλοκ κινούνται προς τα κάτω για να πάρουν τη θέση τους. Καθώς διαγράφετε γραμμές μπλοκ, κερδίζετε πόντους και σταδιακά προχωράτε σε υψηλότερα επίπεδα, τα οποία πέφτουν περισσότερα μπλοκ σε πιο γρήγορες ταχύτητες. Εάν δεν σχηματίσετε πλήρεις γραμμές, το Tetriminos σας συσσωρεύεται και τελικά φτάνει στο πάνω μέρος της οθόνης. Όταν συμβεί αυτό, τελειώνει το παιχνίδι.

Tetris 99 2P Share Battle Mode.

Νίντο
Παρακέντηση Πάνω στο D-pad για να κάνετε τα μπλοκ να πέσουν γρηγορότερα μόλις τα παρατάξετε. Αυτός ο ελιγμός, που αναφέρεται ως σκληρή πτώση, μπορεί να επιταχύνει δραματικά τα πράγματα.

Επιλογές πολλαπλών παικτών Tetris 99

Στα παιχνίδια για πολλούς παίκτες, τα Tetriminos που καταργείτε μεταφέρονται στην οθόνη ενός αντιπάλου και ωθούν τα μπλοκ τους ψηλότερα, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητές τους να χάσουν (βελτιώνοντας έτσι τις πιθανότητές σας να κερδίσετε). Αυτή η κατανομή αποκλεισμού είναι τυχαία από προεπιλογή, αλλά μπορείτε να επιλέξετε με μη αυτόματο τρόπο ποιοι παίκτες λαμβάνουν το πεταμένο Tetriminos. Χρησιμοποιήστε το αριστερό χειριστήριο για να στοχεύσετε έναν άλλο παίκτη χειροκίνητα ή πατήστε το σωστό χειριστήριο για να επιλέξετε από τις ακόλουθες επιλογές:

  • Τυχαίος: Στείλτε τα εκκαθαρισμένα μπλοκ σε μια τυχαία συσκευή αναπαραγωγής.
  • ΚΟ: Στείλτε τα μπλοκ σας σε παίκτες που είναι σχεδόν χαμένοι.
  • Εμβλήματα: Στείλτε τα μπλοκ σας στη συσκευή αναπαραγωγής με τα περισσότερα σήματα KO.
  • Επιτιθέμενοι: Στείλτε μπλοκ σε παίκτες που σας στοχεύουν.

Τα σήματα KO απονέμονται όταν νικήσετε άλλους παίκτες στέλνοντάς τους μπλοκ. Εάν νικήσετε κάποιον, παίρνετε τα σήματά του. Όσο περισσότερα σήματα έχετε, τόσο πιο ισχυρές γίνονται οι επιθέσεις σας.

Tetris 99 Επιλογές για έναν παίκτη

Οι περισσότερες από τις πρόσθετες λειτουργίες εκτός σύνδεσης στο Tetris 99 είναι πανομοιότυπα με τη διαδικτυακή λειτουργία μάχης. Η μόνη διαφορά είναι ότι αυτές οι λειτουργίες διαθέτουν παίκτες που ελέγχονται από υπολογιστή αντί για πραγματικούς διαδικτυακούς αντιπάλους. Μια εξαίρεση είναι η λειτουργία Marathon, η οποία παίζει όπως το πρωτότυπο Tetris χωρίς αντιπάλους ή απαιτήσεις στόχευσης.

Τι είναι το T-Spin στο Tetris;

Παίζοντας Tetris, είναι δυνατόν να μετατοπίσετε γρήγορα μπλοκ αριστερά ή δεξιά καθώς πέφτουν, πιέζοντας μπλοκ σε μέρη που συνήθως δεν χωράνε. Μερικές φορές, απαιτείται περιστροφή της τελευταίας στιγμής για να τα εφαρμόσουν. Όταν αυτό το τέχνασμα γίνεται με ένα μπλοκ T (το Tetrimino που μοιάζει με το γράμμα T), η κίνηση ονομάζεται T-spin. Τα T-spins είναι δημοφιλή στους παίκτες Tetris καθώς συνήθως χρειάζονται λίγη εξάσκηση για να ξεκινήσουν λόγω του προκλητικού σχήματος του μπλοκ T. Η τελειοποίηση του T Spin δεν απαιτείται να είναι επαγγελματίας παίκτης Tetris ή ακόμη και να κερδίσει αγώνες. Ωστόσο, μπορεί να είναι χρήσιμο για την έξοδο από μια μαρμελάδα καθώς τα διαθέσιμα σημεία αρχίζουν να γεμίζουν.

Ένα μπλοκ T Tetromino στο Tetris 99 στο Nintendo Switch κάνει ένα στ ..

Νίντο