Saltar al contenido

Πώς να παρακολουθήσετε την Αυστραλιανή Ανοιχτή Ροή (2022)

14 de abril de 2021

Σε αυτό το άρθρο

Το Australian Open είναι το πρώτο τουρνουά τένις Grand Slam της χρονιάς. Μπορείτε να παρακολουθήσετε κάθε στιγμή της μέσης καλοκαιρινής δράσης από το Νότιο Ημισφαίριο χωρίς να ενεργοποιήσετε ποτέ την τηλεόρασή σας.

Επισκόπηση προγράμματος

Πρώτος γύρος: 17 Ιανουαρίου 2022
Τελικές εξετάσεις: 27 Ιανουαρίου 2022
Τοποθεσία: Melbourne Park, Melbourne, Australia
Ρεύμα: WatchESPN

Πώς να παρακολουθήσετε το Australian Open

Το ESPN έχει τα δικαιώματα μετάδοσης του Australian Open, οπότε οι συνδρομητές καλωδιακών και δορυφορικών μπορούν να μεταδίδουν ροή μέσω του επίσημου ιστότοπου ESPN. Εάν έχετε κόψει το καλώδιο, μπορείτε να κάνετε streaming αγώνες μέσω υπηρεσιών όπως το Hulu With Live TV και το YouTube TV. Για ροή του Australian Open, χρειάζεστε έναν υπολογιστή, μια αποκλειστική συσκευή ροής ή τηλέφωνο, μια σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο Διαδίκτυο και τη σωστή εφαρμογή ροής τηλεόρασης.

ΜΕΛΜΠΟΥΡΝΗ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ - 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς από τη Σερβία παίζει ένα forehand στον τελικό αγώνα των ανδρών του ενάντια στον Dominic Thiem της Αυστρίας την 14η ημέρα του Αυστραλιανού Όπεν 2020 στο πάρκο της Μελβούρνης στις 2 Φεβρουαρίου 2020 στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Chaz Niell / Συντελεστής / Getty Images Sport

Ποιες υπηρεσίες ροής περιλαμβάνουν το Australian Open;

Ενώ οι συνδρομητές καλωδίων και δορυφόρων είναι ελεύθεροι να μεταδίδουν ολόκληρο το Australian Open μέσω του WatchESPN, οι κόπτες καλωδίων έχουν άλλες επιλογές. Εάν έχετε κόψει το καλώδιο, ο καλύτερος τρόπος για να πιάσετε το Australian Open είναι να δοκιμάσετε μια υπηρεσία τηλεοπτικής ροής που περιλαμβάνει ESPN. Οι συνδρομητές του ESPN + μπορούν να πάρουν ένα περιορισμένο ποσό δράσης μέσω του ESPN +. Οι υπηρεσίες ροής τηλεόρασης λειτουργούν όπως οι καλωδιακές υπηρεσίες, καθώς σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε ζωντανή τηλεόραση. Η μόνη διαφορά είναι ότι το μεταδίδετε σε υπολογιστή, τηλέφωνο ή σε άλλη συμβατή συσκευή ροής με σύνδεση στο διαδίκτυο. Έτσι, εάν έχετε μια υπηρεσία τηλεοπτικής ροής που περιλαμβάνει ESPN, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να μεταδώσετε το Australian Open. Εφόσον χρειάζεστε ESPN για ροή του Australian Open, είναι σημαντικό να επιλέξετε μια υπηρεσία ροής που την περιλαμβάνει. Αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ροής που σας παρέχουν πρόσβαση στο Australian Open:

 • Sling TV: Επιλέξτε το πρόγραμμα Sling Orange εάν το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το Australian Open, καθώς περιλαμβάνει ESPN, ESPN2 και ESPN3. Ρίξτε μια ματιά στο σχέδιο Orange & Blue για ακόμη περισσότερα κανάλια.
 • YouTube TV: Αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνει τόσο το ESPN όσο και το ESPN2 με το βασικό πρόγραμμα.
 • Hulu με ζωντανή τηλεόραση: Αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνει ESPN και ESPN2, και δεν υπάρχουν σύγχυση σχέδια ή πρόσθετα για την αντιμετώπιση.
 • DirecTV Now: Τα ESPN και ESPN2 περιλαμβάνονται και τα δύο σε κάθε σχέδιο, αλλά αυτή είναι μια πολύ ακριβή επιλογή.

Όλες αυτές οι υπηρεσίες παρέχουν δωρεάν δοκιμή, οπότε επιλέξτε το αγαπημένο σας και μπορείτε να ξεκινήσετε να παρακολουθείτε δωρεάν το Australian Open. Για παράδειγμα, δοκιμάστε μια δωρεάν δοκιμή ενός μήνα για το Hulu.

Τρόπος ροής του Αυστραλιανού Open από το ESPN

Οι συνδρομητές καλωδιακών και δορυφορικών μπορούν να μεταδώσουν το Australian Open μέσω του ιστότοπου ESPN ή της εφαρμογής WatchESPN αντί να παρακολουθούν τηλεόραση. Ο επίσημος ιστότοπος ESPN επιτρέπει στους συνδρομητές να παρακολουθούν δωρεάν ροές και προηγουμένως καταγεγραμμένο περιεχόμενο από το ESPN. Για να χρησιμοποιήσετε το WatchESPN σε υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή Windows, macOS ή Linux, χρειάζεστε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού όπως το Chrome ή το Firefox. Χρειάζεστε επίσης σύνδεση internet υψηλής ταχύτητας και πρόσβαση στα διαπιστευτήρια σύνδεσης για συνδρομή καλωδιακής ή δορυφορικής τηλεόρασης. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε streaming του Australian Open μέσω του WatchESPN:

 1. Πηγαίνετε στο WatchESPN.com όταν το Australian Open είναι στον αέρα. Εντοπίστε τη συσκευή αναπαραγωγής με την ένδειξη Australian Open και επιλέξτε το Παίζω κουμπί.

  Ένα στιγμιότυπο οθόνης του ESPN.

 2. Επιλέξτε τον παροχέα καλωδιακών ή δορυφορικών σας.

  Ένα στιγμιότυπο οθόνης του ESPN.

 3. Συνδεθείτε στον καλωδιακό ή δορυφορικό λογαριασμό σας και μετά επιλέξτε Συνδεθείτε, Σύνδεση, ή Να συνεχίσει.

  Ένα στιγμιότυπο οθόνης μιας σελίδας σύνδεσης παρόχου τηλεόρασης για το WatchESPN.

  Η σελίδα σύνδεσης που βλέπετε θα διαφέρει ανάλογα με τον πάροχό σας, αλλά θα πρέπει πάντα να εισάγετε το email και τον κωδικό πρόσβασης του καλωδιακού ή δορυφορικού λογαριασμού σας για να συνδεθείτε.

 4. Εάν το βίντεο Australian Open δεν ανοίγει αυτόματα μετά τη σύνδεσή σας, δοκιμάστε να επιστρέψετε στον ιστότοπο ESPN και να κάνετε ξανά κλικ στο κουμπί Αναπαραγωγή.

Παρακολουθήστε το Australian Open σε κονσόλες, κινητά και συσκευές ροής

Ο ιστότοπος WatchESPN λειτουργεί καλύτερα σε φορητούς υπολογιστές και επιτραπέζιους υπολογιστές, αλλά εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία από το τηλέφωνο, το tablet, την κονσόλα παιχνιδιών και τις συσκευές ροής όπως το Roku και το Apple TV. Για να λειτουργήσει αυτό, πρέπει να κάνετε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής ESPN στη συσκευή σας. Αυτή η επιλογή λειτουργεί μόνο εάν έχετε συνδρομή καλωδιακής ή δορυφορικής. Αν δεν το κάνετε, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να κάνετε streaming του Australian Open εν κινήσει, πρέπει να εγγραφείτε σε μια υπηρεσία ροής και, στη συνέχεια, να ελέγξετε την εφαρμογή για κινητά. Ακολουθούν οι εφαρμογές που θα χρειαστείτε για ροή του Australian Open μέσω του WatchESPN:

 • Android: ESPN στο Google Play
 • iOS: ESPN στο App Store
 • Συσκευές Amazon: ESPN στο Amazon App Store
 • Roku: Κανάλι ESPN στο Roku
 • PS4: ESPN στο PlayStation Store
 • Xbox One: ESPN στο Microsoft Store