Saltar al contenido

Πώς να στείλετε ένα μεγάλο βίντεο από το iPhone

31 de mayo de 2021

Τι πρέπει να γνωρίζετε

 • Το AirDrop είναι πιο εύκολο: Πατήστε Ρυθμίσεις > Γενικός > AirDrop > Μόνο επαφές ή Ολοι > βρείτε βίντεο και πατήστε παραλήπτη για αποστολή.
 • Επόμενο ευκολότερο είναι το iCloud: Άνοιγμα Φωτογραφίες > επιλέξτε βίντεο> Μερίδιο > Ταχυδρομείο > σύνταξη email> πατήστε Στείλετε > Χρησιμοποιήστε το Mail Drop.

Ακολουθούν δύο γρήγοροι τρόποι αποστολής μεγάλων βίντεο από ένα iPhone. Οι κύριες μέθοδοι είναι AirDrop και iCloud.

Κατανόηση των ορίων αποστολής του iPhone

Ο πιο προφανής τρόπος αποστολής βίντεο από ένα iPhone είναι να χρησιμοποιήσετε το stock stock ή τις εφαρμογές email, αλλά το περιεχόμενο iMessage περιορίζεται στα 100MB ανά μήνυμα και η εφαρμογή Mail περιορίζει τα συνημμένα στα 20MB.

πίστωση εικόνας: Kinson C Photography / Moment Open / Getty Images
Είστε περίεργοι για το πόσα βίντεο μπορείτε να εγγράψετε στο iPhone σας; Τα νεότερα iPhone μπορούν να εγγράψουν πλάνα 4K έως και 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, το οποίο ισοδυναμεί με περίπου 400MB ανά λεπτό τελικού βίντεο. Ακόμη και η λήψη σε ανάλυση 720p HD για μερικά λεπτά θα δημιουργήσει περιεχόμενο πολύ μεγάλο για άμεση αποστολή μέσω των Μηνυμάτων.

Πώς να στείλετε μεγάλα βίντεο από το iPhone χρησιμοποιώντας το AirDrop

Για να μοιραστείτε ένα μεγάλο βίντεο από το iPhone σας με μια κοντινή συσκευή iOS ή macOS, το AirDrop είναι συχνά η πιο γρήγορη και πιο απλή μέθοδος. Δεν υπάρχουν όρια στο μέγεθος του βίντεο και δεν χρειάζεται να κατεβάσετε επιπλέον εφαρμογές.

 1. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή λήψης είναι κοντά και ενεργοποιημένη.

 2. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή λήψης έχει ρυθμιστεί ώστε να δέχεται αρχεία AirDrop.

  • Σε iOS: Παω σε Ρυθμίσεις > Γενικός > AirDropκαι μετά πατήστε ένα από τα δύο Μόνο επαφές ή Ολοι.

  Γενικά, AirDrop, Μόνο επαφές / Όλοι

  • Σε macOS: Αναζήτηση για AirDrop in Προβολέας θέατρου ή ανοίξτε την εφαρμογή απευθείας από Ευρίσκων. Μόλις ανοίξει, κάντε κλικ στο Επιτρέψτε μου να με ανακαλυφθείκαι μετά κάντε κλικ σε ένα από τα δύο Μόνο επαφές ή Ολοι.

  AirDrop, Επιτρέψτε μου να το ανακαλύψω από: Όλοι στο macOS

 3. Στη συνέχεια, ανοίξτε το απόθεμα Φωτογραφίες εφαρμογή στη συσκευή αποστολής.

 4. Βρείτε το βίντεο που θέλετε να στείλετε και πατήστε για να το ανοίξετε.

  Εικονίδιο φωτογραφιών, περιεχόμενο βίντεο, επιλεγμένο βίντεο

 5. Πατήστε το μερίδιο εικόνισμα.

 6. Θα δείτε τον πίνακα κοινής χρήσης, συμπεριλαμβανομένου του εικονιδίου AirDrop. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, θα δείτε μια λίστα με τις διαθέσιμες συσκευές. Εάν δεν βλέπετε τη συσκευή λήψης, περιμένετε λίγο για να ανανεωθεί αυτόματα η λίστα ή πατήστε το AirDrop εικόνισμα.

 7. Πατήστε το εικονίδιο της συσκευής λήψης.

  Κουμπί κοινής χρήσης, εικονίδιο AirDrop, συσκευή λήψης

 8. Η μεταφορά θα ξεκινήσει αυτόματα. Ανάλογα με το μέγεθος του βίντεο, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για την αποστολή, αλλά να είστε υπομονετικοί και να αποφύγετε την απομακρυσμένη μετακίνηση των συσκευών μεταξύ τους. Θα γνωρίζετε ότι το βίντεο έφτασε όταν εμφανίζεται στην εφαρμογή Φωτογραφίες στη συσκευή λήψης iOS ή στο Λήψεις σε macOS.

Το AirDrop είναι συνήθως αρκετά σταθερό, αλλά αν προσπαθήσετε να στείλετε πολλά βίντεο μεγαλύτερα από μερικές εκατοντάδες megabyte, η μεταφορά ενδέχεται να αποτύχει. Για αυτόν τον λόγο, είναι καλύτερο να μεταφέρετε ένα βίντεο κάθε φορά.

Πώς να στείλετε ένα μεγάλο βίντεο από το iPhone χρησιμοποιώντας το iCloud

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud, αλλά εάν έχετε iPhone, πιθανότατα θα έχετε ήδη λογαριασμό iCloud. Το iCloud διαθέτει δωρεάν χώρο αποθήκευσης 5 GB ως βασικό, το οποίο μπορεί να μοιράζεται μεγάλα βίντεο και άλλα μεγάλα αρχεία. Εάν το αρχείο σας είναι εντός αυτού του ορίου 5 GB, το Mail Drop είναι η καλύτερη επιλογή σας. Η αλληλογραφία περιορίζει τα συνημμένα σε 20MB. Ωστόσο, η δυνατότητα Mail Drop σάς επιτρέπει να μοιράζεστε αρχεία μεγέθους έως 5 GB μέσω ενός απευθείας συνδέσμου email. Μετά την κοινή χρήση του συνδέσμου, ο παραλήπτης έχει 30 ημέρες για να πραγματοποιήσει λήψη του αρχείου. Εάν το βίντεό σας υπερβαίνει τα 100MB, πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο Wi-Fi για να λειτουργεί το Mail Drop. Ακόμα κι αν το κλιπ έχει ήδη δημιουργηθεί αντίγραφο ασφαλείας στο λογαριασμό σας iCloud, το Mail δεν θα σας επιτρέψει να το στείλετε ως συνημμένο μόνο μέσω δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

 1. Ανοιξε το Φωτογραφίες εφαρμογή και πατήστε το βίντεο που θέλετε να μοιραστείτε.

 2. Πατήστε το μερίδιο εικόνισμα.

 3. Αυτό ανοίγει το μενού κοινής χρήσης — πατήστε Ταχυδρομείο.

 4. Θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα σύνταξης αλληλογραφίας με το συνημμένο σας να προστίθεται αυτόματα στο κάτω μέρος του μηνύματος. Προσθέστε τον παραλήπτη και το θέμα και, στη συνέχεια, συνθέστε το email σας ως συνήθως.

 5. Παρακέντηση Στείλετε.

 6. Θα δείτε μια ειδοποίηση ότι το συνημμένο σας είναι πολύ μεγάλο για αποστολή. Θα σας δώσει την επιλογή να χρησιμοποιήσετε το Mail Drop. Παρακέντηση Χρησιμοποιήστε το Mail Drop, και το μήνυμά σας θα ξεκινήσει αυτόματα την αποστολή.

  Εικονίδιο αλληλογραφίας, κουμπί αποστολής, Χρήση αλληλογραφίας

 7. Εάν το συνημμένο βίντεο δεν έχει ήδη δημιουργηθεί αντίγραφο ασφαλείας στο iCloud, η διαδικασία μεταφοράς ξεκινά στο παρασκήνιο. Το email σας στέλνει μετά την ολοκλήρωση της μεταφόρτωσης.

Αποστολή βίντεο iPhone μεγαλύτερα από 5 GB

Αν και το iCloud είναι γενικά χρήσιμο για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων του iPhone σας, για την κοινή χρήση βίντεο μεγαλύτερων από 5 GB, μια διαφορετική υπηρεσία όπως το Dropbox, το Microsoft OneDrive ή το Google Drive είναι συχνά μια καλύτερη επιλογή.