Saltar al contenido

Πώς να ταξιδέψετε με ένα iPad

2 de mayo de 2021

Σε αυτό το άρθρο

Για να διατηρήσετε το iPad σας ασφαλές καθώς ταξιδεύετε, λάβετε υπόψη τις ακόλουθες στρατηγικές.

Αγοράστε μια θήκη

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν σκοπεύετε να αποθηκεύσετε το iPad σας μέσα στις αποσκευές σας καθώς ταξιδεύετε. Ξεχνώντας ότι το iPad σας κρύβεται ανάμεσα στα ρούχα σας ή σε μια ειδική εξωτερική τσέπη της βαλίτσας σας είναι πολύ εύκολο. έτσι κτυπάει ένα πουκάμισο και κουνάει το αγνοημένο iPad από αυτό και στο πάτωμα. Επιπλέον, οι δονήσεις του αυτοκινήτου, του τρένου ή του αεροπλάνου θα προκαλέσουν τυχόν σκληρά ή αιχμηρά αντικείμενα δίπλα στο iPad σας να σπάσουν ή να χαράξουν την οθόνη του. Η έξυπνη θήκη της Apple είναι μια καλή επιλογή. Προσφέρει μια άνετη εφαρμογή και προστατεύει το iPad από τις διάφορες προσκρούσεις και πτώσεις που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Μεταξύ των «έξυπνων» χαρακτηριστικών του: Μπορεί να ξυπνήσει το iPad όταν ανοίγετε το πτερύγιο. Εάν οι διακοπές σας περιλαμβάνουν ράφτινγκ, ποδηλασία ή πεζοπορία, αναζητήστε μια θήκη που έχει σχεδιαστεί για εξωτερική χρήση.

Γυναίκα που χρησιμοποιεί την ψηφιακή ταμπλέτα στο τερματικό αερολιμένων

Yiu Yu Hoi / Getty Images

Μάθετε πώς να συνδέσετε τη σύνδεση δεδομένων του iPhone σας

Η Apple έχει καταστήσει πολύ απλή την κοινή χρήση της σύνδεσης δεδομένων του iPhone με το iPad σας σε μια εγκατάσταση γνωστή ως σύνδεση. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε το iPad σας σχεδόν οπουδήποτε χωρίς την ανάγκη Wi-Fi. Το kalodiozois προσφέρει πλήρεις οδηγίες για σύνδεση.

Στιγμιότυπα οθόνης ενός iPhone με επισημασμένο τον διακόπτη Cellular, Personal Hotspot και διακόπτη εναλλαγής

Με λίγα λόγια, αυτό συνεπάγεται άνοιγμα της εφαρμογής Ρυθμίσεις στο iPhone σας και επιλογή Προσωπικό σημείο από το μενού. Γύρνα το Προσωπικό σημείο ενεργοποιώντας το διακόπτη στο επάνω μέρος της οθόνης και εισαγάγετε έναν προσαρμοσμένο κωδικό πρόσβασης Wi-Fi. Στο iPad σας, απλώς συνδεθείτε σε αυτό το νέο δίκτυο όπως θα κάνατε σε οποιοδήποτε δίκτυο Wi-Fi: Απλώς πατήστε το νέο δίκτυο Wi-Fi που δημιουργήσατε στο iPhone σας και εισαγάγετε τον προσαρμοσμένο κωδικό πρόσβασης.

Είσοδος (και έξοδος) του Guest Wi-Fi

Η σύνδεση του iPad με το iPhone ολοκληρώνεται, αλλά χρησιμοποιεί επίσης τα δεδομένα που διατίθενται στο iPhone σας. Οι υπερβολικές χρεώσεις στα δεδομένα τείνουν να είναι ακριβές, επομένως χρησιμοποιήστε δωρεάν Wi-Fi όποτε μπορείτε. Πολλά ξενοδοχεία, καφετέριες και άλλοι δημόσιοι χώροι προσφέρουν τώρα δωρεάν Wi-Fi και τείνει να είναι γρηγορότερο από τη σύνδεση στο Διαδίκτυο που θα έχετε μέσω του τηλεφώνου σας. Εάν το πρόγραμμα του τηλεφώνου σας προσφέρει απεριόριστα δεδομένα, μπορείτε να συνδέσετε το iPad στο τηλέφωνό σας χωρίς να ανησυχείτε για υπερβολικές χρεώσεις. Όταν συνδέεστε σε ένα δίκτυο επισκεπτών, παραμείνετε στην οθόνη ρυθμίσεων Wi-Fi για αρκετά δευτερόλεπτα μετά την επιλογή του δικτύου. Πολλά δίκτυα επισκεπτών εμφανίζουν μια οθόνη που σας ζητά να επιβεβαιώσετε τη συμφωνία τους, η οποία συνήθως περιέχει λέξεις που τους προστατεύουν από την ευθύνη σε περίπτωση που κατεβάσετε κατά λάθος κακόβουλο λογισμικό. Εάν παραλείψετε αυτό το βήμα, το δίκτυο Wi-Fi ενδέχεται να μην σας επιτρέπει να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο, παρά τη συσκευή που δείχνει ότι είστε συνδεδεμένοι στο δίκτυο. Εξίσου σημαντική με τη σύνδεση σε ένα δίκτυο Wi-Fi επισκέπτη είναι η έξοδο από αυτό. Ένας χάκερ θα μπορούσε εύκολα να δημιουργήσει ένα hotspot με το ίδιο όνομα με ένα δημοφιλές και χωρίς κωδικό πρόσβασης. Επειδή το iPad προσπαθεί να συνδεθεί αυτόματα σε γνωστά δίκτυα, το iPad θα μπορούσε να συνδεθεί σε αυτό το δίκτυο χωρίς να το γνωρίζετε. Για να αποσυνδεθείτε από ένα δίκτυο επισκεπτών, επιστρέψτε στην οθόνη Wi-Fi και πατήστε το Εγώ με τον κύκλο γύρω του (δίπλα στο όνομα δικτύου). Παρακέντηση Ξεχάστε αυτό το δίκτυο. Αυτό θα εμποδίσει το iPad σας να προσπαθήσει να συνδεθεί αυτόματα σε οποιοδήποτε δίκτυο WI-Fi με το ίδιο όνομα.

Προστατέψτε το iPad σας με κωδικό πρόσβασης και βρείτε το iPad μου

Το iPad σας μπορεί να μην χρειάζεται κωδικό πρόσβασης στο σπίτι, αλλά είναι πάντα καλή ιδέα να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης στο iPad σας όταν ταξιδεύετε. Εάν το iPad σας διαθέτει Touch ID, μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων για να παρακάμψετε τον κωδικό πρόσβασης. Προσθέστε έναν κωδικό πρόσβασης στο Αγγίξτε το αναγνωριστικό και τον κωδικό πρόσβασης ή Κωδικός πρόσβασης ενότητα των ρυθμίσεων. (Το όνομα διαφέρει ανάλογα με το αν το iPad σας υποστηρίζει Touch ID ή όχι.)

Αγγίξτε την οθόνη ID και κωδικού πρόσβασης στο iPad

Εξίσου σημαντική με τη ρύθμιση ενός κωδικού πρόσβασης είναι να βεβαιωθείτε ότι το Find My iPad είναι ενεργοποιημένο Ρυθμίσεις. ο Αποστολή τελευταίας τοποθεσίας η ρύθμιση είναι επίσης σημαντική. Αυτό θα στείλει αυτόματα την τοποθεσία στην Apple όταν η μπαταρία εξαντληθεί, οπότε αν αφήσετε το iPad σας κάπου και η μπαταρία εξαντληθεί, μπορείτε ακόμα να μάθετε πού το άφησε, αρκεί να μπορεί να συνδεθεί στο Διαδίκτυο.

Βρείτε το iPad μου

Ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για την ενεργοποίηση του Find My iPad είναι η δυνατότητα να το θέσετε σε χαμένη λειτουργία ή ακόμη και να σκουπίσετε τη συσκευή από απόσταση. Η λειτουργία Lost δεν κλειδώνει μόνο το iPad, αλλά σας επιτρέπει επίσης να γράψετε κάποιο κείμενο που θα εμφανίζεται στην οθόνη – για παράδειγμα, μια σημείωση «κλήση αν βρεθεί».

Φορτώστε το iPad Πριν φύγετε

Πραγματοποιήστε λήψη παιχνιδιών, βιβλίων, ταινιών κ.λπ. πριν φύγετε. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για ταινίες που μπορεί να θέλετε να παρακολουθήσετε εάν είστε κολλημένοι σε αεροπλάνο ή αλλού χωρίς Wi-Fi. Αν ταξιδεύετε με παιδιά, ένα παιχνίδι όπως το Fruit Ninja μπορεί να σας φανεί χρήσιμο. Σίγουρα χτυπά την ακρόαση «Είμαστε ακόμα εκεί;» ξανά και ξανά.