Saltar al contenido

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή NFL για κινητά

22 de abril de 2021

Σε αυτό το άρθρο

Η επίσημη εφαρμογή NFL για κινητά παρέχει πρόσβαση σε όλα όσα χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ποδοσφαιρική σεζόν. Προσφέρει ειδήσεις, ενημερώσεις ζωντανής βαθμολογίας, δυνατότητα παρακολούθησης των αγαπημένων σας ομάδων και περιεχόμενο ζωντανής ροής από το δίκτυο NFL ή το NFL Game Pass. Είτε αναζητάτε εργαλεία Fantasy Football είτε οπουδήποτε πρόσβαση σε εκδηλώσεις NFL, η εφαρμογή NFL αξίζει να δείτε.

Εικόνα που δείχνει την εφαρμογή NFL για κινητά

kalodiozois / Bailey Mariner
Η εφαρμογή NFL για κινητά για iOS απαιτεί iOS 9.0 ή μεταγενέστερη έκδοση και είναι συμβατή με iPhone, iPad, iPod touch και Apple TV. Η εφαρμογή NFL για κινητά για Android απαιτεί Android 5 ή μεταγενέστερη έκδοση και είναι συμβατή με τηλέφωνα και tablet Android.

Ξεκίνα

Το NFL είναι δωρεάν για λήψη για όλους, με δωρεάν πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες εκτός από την κάλυψη ροής. Αποκτήστε το από το iOS App Store για iPhone και iPad και το Google Play για Android.

Προεπισκόπηση App Store

Όταν ανοίγετε για πρώτη φορά την εφαρμογή, αναπαράγει ένα σύντομο βίντεο που παρουσιάζει και μερικές από τις νέες δυνατότητές της. Μετά, ρωτά αν θέλετε να επιλέξετε μια ομάδα για να ακολουθήσετε και να λάβετε ειδοποιήσεις. Μετακινηθείτε στη λίστα των ομάδων NFL και πατήστε το αστέρι δίπλα σε αυτές από τις οποίες θέλετε να λαμβάνετε νέα και ειδοποιήσεις.

Κουμπί Λήψη ειδοποιήσεων στην εφαρμογή NFL

Αφού επιλέξετε την ομάδα σας, θα φτάσετε στην καρτέλα Ειδήσεις της εφαρμογής.

Διαβάστε τα τελευταία νέα

Στο κάτω μέρος της εφαρμογής, υπάρχουν πέντε ενότητες. Οι ειδήσεις επισημαίνονται με μπλε χρώμα. Στην κορυφή, τα Νέα χωρίζονται σε τρεις ενότητες. Η υπόλοιπη εφαρμογή NFL έχει σχεδιαστεί με τον ίδιο τρόπο. Με τις ευρύτερες κατηγορίες κοντά στο κάτω μέρος και υποκατηγορίες προς την κορυφή.

Σελίδες ειδήσεων για εφαρμογές για κινητά NFL

Η κύρια καρτέλα Ειδήσεις είναι Επιλεγμένη. Περιέχει όλες τις κορυφαίες ειδήσεις από όλο το NFL, καλύπτοντας κάθε ομάδα. Η μεσαία καρτέλα έχει τα νέα της ομάδας σας. Όλα εκεί αφορούν την ομάδα που παρακολουθείτε και τους παίκτες της. Τέλος, θα δείτε το πρωτάθλημα NFL και ειδικές εκδηλώσεις. Τη στιγμή που λήφθηκε το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης το 2019, το NFL γιόρταζε 100 χρόνια ποδοσφαίρου με την καμπάνια του NFL 100.

Βρείτε παιχνίδια, προγράμματα και βαθμολογίες

Το επόμενο σημαντικό τμήμα της εφαρμογής NFL είναι το Games. Αυτή η ενότητα εμφανίζει ενημερώσεις με ζωντανά αποτελέσματα, πληροφορίες προγράμματος και γρήγορες συγκρίσεις των ομάδων που αντιμετωπίζουν.

Παιχνίδια και πρόγραμμα εφαρμογών για κινητά NFL

Θα φτάσετε πάντα στο πρόγραμμα της τρέχουσας εβδομάδας. Εάν δεν υπάρχουν παιχνίδια ή είναι εκτός εποχής, όπως στην παραπάνω εικόνα, θα δείτε την επόμενη εβδομάδα που έχει ένα παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι που αναφέρεται έχει το χρόνο, τις ομάδες που παίζουν και τα τρέχοντα σκορ. Το πρώτο παιχνίδι που αναφέρεται είναι το αγαπημένο σας παιχνίδι της ομάδας, εάν παίζουν εκείνη την εβδομάδα. Διαφορετικά, παρατίθεται χρονολογικά. Στο επάνω μέρος της οθόνης, εμφανίζεται η εφαρμογή NFL για ποια εβδομάδα αναζητάτε το πρόγραμμα. Πατήστε σε αυτό για να δείτε μια πλήρη λίστα για τη σεζόν. Επιλέξτε οποιαδήποτε εβδομάδα για προεπισκόπηση της σειράς ή κοιτάξτε τις προηγούμενες εβδομάδες για να δείτε την πρόοδο της ομάδας σας.

Μάθετε τα πάντα για τις ομάδες

Στην ενότητα «Ομάδες», θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την αγαπημένη σας ομάδα NFL και τις ομάδες που βρίσκονται αντιμέτωπες αυτή τη σεζόν. Για να αλλάξετε ποια ομάδα βλέπετε, πατήστε το όνομα της ομάδας και, στη συνέχεια, επιλέξτε διαφορετική από τη λίστα.

Σελίδες ομάδων εφαρμογών για κινητά NFL

Όταν φτάσετε για πρώτη φορά στις Ομάδες, θα δείτε σημαντικά στατιστικά στοιχεία για την ομάδα που ακολουθείτε. Στο επάνω μέρος του παραθύρου, η εφαρμογή εμφανίζει το ρεκόρ νίκης / ήττας. Ακριβώς κάτω από αυτό, θα βρείτε πιο ενδιαφέρουσες πληροφορίες, όπως ο προπονητής τους, το γήπεδο, ο ιδιοκτήτης, η χρονιά που ξεκίνησαν και οι σύνδεσμοι κοινωνικών μέσων. Στη συνέχεια, η λίστα κάθε ομάδας προσφέρει την ευκαιρία να αγοράσει εισιτήρια, ακολουθούμενη από το πρόγραμμα της ομάδας για τη σεζόν. Εδώ μπορείτε να δείτε όλα όσα έρχονται για την ομάδα σας ή για τις ομάδες που ακολουθείτε για τη φαντασία. Παρακάτω, αναφέρονται οι βαθμολογίες κάθε ομάδας στο πρωτάθλημα. Η εφαρμογή δείχνει την κατάταξή τους σε ένα απλό γράφημα που απεικονίζει την κατάταξή τους και τις συγκρίνει με τον ηγέτη του πρωταθλήματος. Τέλος, μπορείτε να δείτε ποιοι παίκτες της ομάδας έχουν κορυφαία στατιστικά. Αυτό είναι ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό για τους οπαδούς της φαντασίας που θέλουν να πάρουν τους καλύτερους παίκτες που έχει μια ομάδα σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού. Στο κάτω μέρος κάθε καταχώρισης ομάδας, θα δείτε ξανά την ενότητα ειδήσεών τους.

Αξιολογήστε τις βαθμολογίες και τα στατιστικά

Μόλις ξεκινήσει η σεζόν, μάθετε πώς η ομάδα σας ανεβαίνει στον ανταγωνισμό. Η Μόνιμη ενότητα της εφαρμογής NFL δείχνει πού βρίσκεται η ομάδα σας και οι αντίπαλοί τους στο πρωτάθλημα και το τμήμα τους.

Κατάταξη εφαρμογών για κινητά NFL από εβδομάδα σε εβδομάδα

Υπάρχουν τρεις τρόποι για να ταξινομήσετε την κατάταξη. ανά διαίρεση, ανά διάσκεψη και ολόκληρο το πρωτάθλημα. Κάθε ένα έχει τη δική του καρτέλα. Οι πληροφορίες που εμφανίζονται είναι οι ίδιες, αλλά ο ποικίλος οργανισμός διευκολύνει την απεικόνιση της θέσης μιας ομάδας σε κάθε πλαίσιο.

Πολύ, πολύ, περισσότερο

Πολλές από τις πιο ενδιαφέρουσες δυνατότητες της εφαρμογής NFL κατηγοριοποιούνται στην ενότητα Περισσότερα. Εδώ, η εφαρμογή συνδέεται με πρόσθετες εφαρμογές και υπηρεσίες που σχετίζονται και ενσωματώνονται στην εφαρμογή NFL, όπως η ροή από το δίκτυο NFL και το NFL Game Pass.

NFL app περισσότερες δυνατότητες

Επιλέγω Περισσότερο για να δείτε μια λίστα με τις διαθέσιμες επιλογές για εξερεύνηση. Το Shop σας μεταφέρει στο κατάστημα NFL Fanatics για να αγοράσετε εξοπλισμό με άδεια χρήσης. Τα εισιτήρια θα σας επιτρέψουν να αγοράσετε εισιτήρια για επερχόμενα παιχνίδια. Το Fantasy σας φέρνει στην εφαρμογή Fantasy της NFL. Οι ηγέτες του League θα ενδιαφέρουν και τους λάτρεις του φανταστικού ποδοσφαίρου. Εδώ, μπορείτε να λάβετε κατάσταση από κορυφαίους παίκτες και ομάδες πρωταθλήματος.

Παρακολούθηση ροής δικτύου NFL

Ενώ βρίσκεστε ακόμα στην ενότητα Περισσότερα, πατήστε Δίκτυο NFL. Δεν θα μπορείτε να φτάσετε μακριά χωρίς συνδρομή στην τηλεόραση. Στην πρώτη οθόνη ζητά ο πάροχός σας, οι υπηρεσίες ροής όπως το Sling περιλαμβάνονται επίσης στη λίστα. Συνδεθείτε με τα στοιχεία σύνδεσής σας για τον πάροχο της τηλεόρασής σας.

Εφαρμογές NFL για κινητά NFL Network streaming σελίδες

Αφού συνδεθείτε, η εφαρμογή NFL σάς μεταφέρει στο δίκτυο NFL. Το επάνω μέρος της οθόνης φορτώνει τη ζωντανή ροή. Παρακάτω, θα βρείτε τα επερχόμενα προγράμματα που αναφέρονται. Μετατρέψτε τη συσκευή σας στο πλάι σε οριζόντια λειτουργία για να επεκτείνετε το βίντεο. Μπορείτε επίσης να επιστρέψετε στην εφαρμογή NFL χωρίς έξοδο από το βίντεό σας. Πάτα το Πίσω για να επιστρέψετε στην εφαρμογή NFL και η ροή θα ελαχιστοποιηθεί στη γωνία όπως η εικόνα-σε-εικόνα. Όταν είστε έτοιμοι να επιστρέψετε στη ροή, σύρετε προς τα επάνω προς την αριστερή γωνία. Σύροντας το ελαχιστοποιημένο ρεύμα προς τα δεξιά θα το κλείσει.

Εγγραφείτε στο NFL Game Pass

Το Game Pass είναι η υπηρεσία συνεχούς ροής του NFL. Παρέχει πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο, παιχνίδια προ-σεζόν, πλήρεις επαναλήψεις και επισημάνσεις. Παρακέντηση Παιχνίδι Pass υπό Περισσότερο στην εφαρμογή για πρόσβαση σε αυτό.

NFL Game Pass στη σελίδα της εφαρμογής για κινητά

Το Game Pass είναι μια ανεξάρτητη συνδρομή που, από τον Ιούνιο του 2019, κοστίζει 99,99 $ για τη σεζόν. Εάν έχετε τη συνδρομή, μπορείτε εύκολα να συνδεθείτε. Έχετε επίσης την επιλογή να δημιουργήσετε λογαριασμό και να εγγραφείτε μέσω της εφαρμογής NFL. Μόλις το κάνετε, θα έχετε επίσης πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενό σας στο Game Pass. Στο παρελθόν, η Verizon είχε μια συμφωνία ροής με το NFL μέσω της εφαρμογής. Από τις αρχές του 2019, αυτή η συμφωνία και οι σχετικές μειωμένες χρεώσεις δεδομένων δεν ισχύουν πλέον.