Saltar al contenido

Πώς να χρησιμοποιήσετε το iPhone Photo Burst

10 de junio de 2021

Σε αυτό το άρθρο

Η λειτουργία Photo Burst του iPhone σάς επιτρέπει να τραβάτε πολλές φωτογραφίες πατώντας παρατεταμένα το κουμπί κλείστρου. Είναι η τέλεια επιλογή για λήψη φωτογραφιών δράσης, λήψης ακριβώς των σωστών ειλικρινών εικόνων και εύρεσης της σωστής φωτογραφίας από μια σημαντική στιγμή. Η λειτουργία iPhone Burst μπορεί να βελτιώσει ακόμη και τη φωτογραφία σας. Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για iPhone που εκτελούν iOS 13, iOS 12 και iOS 11.

Τι είναι η λειτουργία έκρηξης φωτογραφιών iPhone;

Η λειτουργία Burst είναι μια δυνατότητα ενσωματωμένη στην εφαρμογή Κάμερα που έρχεται φορτωμένη στο iPhone και το iPad. Σας επιτρέπει να τραβήξετε μια συνεχή ροή φωτογραφιών πατώντας παρατεταμένα το κουμπί κλείστρου. Είναι καταπληκτικό για τη λήψη φωτογραφιών δράσης σε καταστάσεις όπου δεν μπορείτε να πατήσετε τέλεια το κουμπί κλείστρου. Η λειτουργία Burst τραβά 10 φωτογραφίες ανά δευτερόλεπτο και σας επιτρέπει να τραβήξετε σχεδόν απεριόριστο αριθμό φωτογραφιών. Μόλις τραβήξετε φωτογραφίες χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ριπής iPhone, μπορείτε στη συνέχεια να τις ελέγξετε και να επιλέξετε να διατηρήσετε μόνο τις φωτογραφίες που θέλετε.

Τρόπος χρήσης της λειτουργίας ριπής iPhone

Η χρήση της λειτουργίας Photo Burst σε iPhone ή iPad είναι απλή. Απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Ανοιξε το ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ εφαρμογή. Αυτό μπορεί να γίνει από την οθόνη κλειδώματος ή την αρχική οθόνη.

  2. Χρησιμοποιήστε το ρυθμιστικό ακριβώς κάτω από την εικόνα για να επιλέξετε οποιοδήποτε από τα τυπικά φωτογραφία ή τετράγωνο μορφή για τις εικόνες σας. Οι λειτουργίες Photo and Square είναι οι μόνες λειτουργίες που υποστηρίζουν τη λειτουργία Burst.

  3. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί κλείστρου όταν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη λήψη φωτογραφιών. Εφόσον κρατάτε πατημένο το κουμπί κλείστρου, η εφαρμογή Κάμερα τραβά 10 φωτογραφίες ανά δευτερόλεπτο. Ένας μετρητής πάνω από το κουμπί κλείστρου σας ενημερώνει πόσες εικόνες έχετε τραβήξει.

    Μπορείτε επίσης να τραβήξετε φωτογραφίες λειτουργίας Burst κάνοντας κλικ και κρατώντας πατημένο το κουμπί έντασης.

  4. Όταν τελειώσετε τη λήψη φωτογραφιών, αφήστε το κουμπί κλείστρου.

Αναρωτιέστε εάν μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Burst; Η απάντηση είναι όχι, αλλά υπάρχει μια λύση. Η λειτουργία Burst δεν μπορεί να λειτουργήσει όταν έχετε ενεργοποιήσει το φλας της κάμερας. Επομένως, εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Burst, ενεργοποιήστε το φλας για τις φωτογραφίες σας και θα λαμβάνετε μόνο μία εικόνα κάθε φορά.

Πώς να επιλέξετε τις φωτογραφίες λειτουργίας Burst που θέλετε να διατηρήσετε

Αφού τραβήξετε 10 ή 20 ή 100 (ή περισσότερες) φωτογραφίες χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Burst iPhone, πιθανότατα θέλετε να επιλέξετε τις εικόνες για διατήρηση και διαγραφή των υπόλοιπων. Δείτε πώς:

  1. Πατήστε τη μικρογραφία της φωτογραφίας στην κάτω αριστερή γωνία της εφαρμογής Κάμερα αφού τραβήξετε φωτογραφίες χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Burst. Το σύνολο των φωτογραφιών της λειτουργίας Burst εμφανίζεται στην εφαρμογή Κάμερα σαν μία εικόνα, εκτός από το κείμενο στο πάνω μέρος της οθόνης που λέει Burst (φωτογραφίες xx).

  2. Παρακέντηση Επιλέγω.

  3. Σύρετε το ένα προς το άλλο για να δείτε όλες τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τη λειτουργία Burst. Πατήστε το κύκλος στις φωτογραφίες που θέλετε να κρατήσετε για να τοποθετήσετε ένα σημάδι επιλογής πάνω τους.

  4. Όταν ελέγξετε όλες τις εικόνες λειτουργίας Burst και αγγίξετε αυτές που θέλετε, πατήστε Ολοκληρώθηκε.

  5. Επιλέξτε ένα από τα δύο Κρατήστε τα πάντα ή Διατηρήστε μόνο αγαπημένα, ποια είναι αυτά που έχετε ελέγξει, στην οθόνη επιβεβαίωσης που εμφανίζεται.

    Εφαρμογή κάμερας που δείχνει μια επιλογή από φωτογραφίες ριπής και πώς να επιλέξετε αυτές που θα κρατηθούν

Αφού κάνετε την επιλογή σας, όλες οι φωτογραφίες που επιλέξατε να μην αποθηκεύσετε διαγράφονται από το iPhone σας. Αλλαγή γνώμη μετά τη διαγραφή ορισμένων από τις φωτογραφίες λειτουργίας Burst; Μάθετε πώς μπορείτε να αποθηκεύσετε διαγραμμένες φωτογραφίες στο Τρόπος ανάκτησης διαγραμμένων φωτογραφιών από το iPhone.

Τρόπος προβολής φωτογραφιών λειτουργίας έκρηξης στην εφαρμογή Φωτογραφίες iOS

Θέλετε να επιστρέψετε και να δείτε τις φωτογραφίες λειτουργίας Burst που έχετε τραβήξει στο παρελθόν; Όλες οι φωτογραφίες λειτουργίας Burst που έχετε αποθηκεύσει αποθηκεύονται στο δικό τους άλμπουμ στην εφαρμογή iOS Photos. Δείτε πώς μπορείτε να τα βρείτε:

  1. Πατήστε το Φωτογραφίες εφαρμογή για να ανοίξετε την οθόνη Άλμπουμ φωτογραφιών.

  2. Σύρετε προς τα κάτω στο Τύποι μέσων ενότητα και πατήστε Εκρηξη για να δείτε τα σύνολα φωτογραφιών λειτουργίας Burst στο iPhone.

  3. Πατήστε σε ένα από τα σύνολα για προβολή των εικόνων και διαγραφή ή διατήρηση των εικόνων που θέλετε.

    Το iPhone εμφανίζει το άλμπουμ Bursts στην εφαρμογή Φωτογραφίες