Saltar al contenido

Πώς το YSL θέλει να συντονίσει το κραγιόν σας με το χρώμα

22 de abril de 2021

Βασικές επιλογές

  • Το Rouge Sur Mesure της YSL είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο σε δοκιμαστές beta – έναντι 299 $.
  • Οι αντικαταστάσιμες κασέτες σάς επιτρέπουν να ανταλλάξετε ομάδες χρωμάτων.
  • Η εφαρμογή Rouge Sur Mesure θα αναλύσει τη στολή σας για να συνδυάσει ένα αντίστοιχο χρώμα.
Πέρσο
Αυτό είναι το Yves Saint Laurent Beauté Rouge Sur Mesure Με την υποστήριξη του Perso. Τι? Είναι ένα κραγιόν με δυνατότητα Bluetooth και εφαρμογή που μπορεί να συνδυάσει οποιαδήποτε σκιά θέλετε. Όχι, όχι όποιος σκιά, αλλά οποιαδήποτε σκιά τύπου κόκκινου / καφέ / ροζ χρώματος. Η μηχανή κραγιόν της YSL συνδέεται με μια εφαρμογή, η οποία σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα χρώμα. Μπορείτε είτε να το καλέσετε χρησιμοποιώντας έναν χρωματικό τροχό, να ταιριάξετε ένα χρώμα από οποιαδήποτε φωτογραφία ή να προσθέσετε ένα selfie, οπότε η εφαρμογή μπορεί να αναλύσει το ρούχο σας και να επιλέξει ένα χρώμα που να ταιριάζει. Αλλά ποιος θα το χρησιμοποιήσει; «Είναι ακριβό για άτομα, και οι επαγγελματίες καλλιτέχνες μακιγιάζ αναμιγνύουν ήδη τα δικά τους χρώματα από μια παλέτα», δήλωσε η επαγγελματία στιλίστρια μόδας Nuria Gregori Σωσίβιο σε μια συνέντευξη. «Και οι μεγάλες εταιρείες διαθέτουν ήδη μια τεράστια γκάμα χρωμάτων».

Beta Tester

Λοιπόν, εάν θέλετε να δοκιμάσετε το Rouge Sur Mesure, θα πρέπει να εγγραφείτε για την έκδοση beta και επίσης να πληρώσετε 299 $. Φαίνεται σαν ένας πολύ κακός τρόπος για να δοκιμάσετε τα πράγματα. Από την άλλη πλευρά, είναι πιο πιθανό ότι αυτός είναι απλώς ένας τρόπος για να κερδίσετε γρήγορα χρήματα. Ακόμα, το blurb λέει ότι οι συμμετέχοντες «θα λάβουν ένα δώρο δύο δωρεάν σετ κασετών της επιλογής τους (αξίας 180 $ USD)», το οποίο τουλάχιστον μας δίνει μια ιδέα για το κόστος των ανταλλακτικών. «Οι εταιρείες καλλυντικών δεν παίζουν μόνο με το χρώμα. Τώρα έχει να κάνει με την υφή.» Κόστος στην άκρη, η ανάμιξη του δικού σας κραγιόν όπως αυτό θα μπορούσε να είναι μια καλή ιδέα. Σίγουρα θα αποφύγατε τα παλιά κραγιόν στο κάτω μέρος της τσάντας σας, με χρώματα που σας αρέσουν, αλλά δεν θα τα ξαναχρησιμοποιήσετε ξανά. Το να μπορείς να κάνεις μικρές δόσεις χρώματος δεν είναι μόνο λιγότερο σπατάλη, αλλά θα μπορούσε τελικά να είναι φθηνότερη, αν πραγματικά έχεις μια ακριβή συνήθεια.

Διαχείριση του Rouge Sur Mesure της YSL

Η συσκευή είναι φορτωμένη με ένα σετ κασετών τριών χρωμάτων. Υπάρχουν τέσσερα τέτοια σετ: κόκκινα, γυμνά, πορτοκάλια και ροζ. Εάν ξεπεράσει ποτέ την περίεργη φάση beta και γίνει προϊόν, τότε ίσως μπορείτε να αγοράσετε διευρυμένες σειρές χρωμάτων. Τα χρώματα διανέμονται σε ένα μικρό συμπαγές στο πάνω μέρος της μονάδας, για ανάμιξη και εφαρμογή με πινέλο. Αυτό το συμπαγές αποσυνδέεται, ώστε να μπορείτε να αφήσετε το μηχάνημα από μόνο του στο σπίτι.

το αποσπώμενο συμπαγές Yves Saint Laurent Beauté Rouge Sur Mesure

Πέρσο
Μια θετική πτυχή είναι ότι τα χρώματα είναι όλα μεμονωμένα τους κυλίνδρους, έτσι, θεωρητικά, θα μπορούσαν να αντικατασταθούν χωριστά, αντί να αντικαταστήσουν ένα ολόκληρο σετ μόνο και μόνο επειδή τελειώνει ένα χρώμα. Αν όμως έχουμε μάθει κάτι από τη βιομηχανία εκτυπωτών, είναι ότι αυτό είναι ένα απίθανο επιχειρηματικό μοντέλο. «Οι εταιρείες καλλυντικών δεν παίζουν μόνο με χρώμα. Τώρα πρόκειται επίσης για παιχνίδι με υφή. Μπορεί να θέλετε κάτι γυαλιστερό ή εντελώς ματ, κάτι που μπορείτε να φοράτε στη δουλειά όλη την ημέρα ή που είναι πολύ θρεπτικό για τα χείλη», λέει ο Gregori. «Είναι ακριβό για άτομα, και οι επαγγελματίες καλλιτέχνες μακιγιάζ αναμιγνύουν ήδη τα δικά τους χρώματα από μια παλέτα.» Το Rouge Sur Mesure δεν είναι το μόνο gadget που σχετίζεται με την ομορφιά στο CES, αλλά μπορεί να είναι το πιο ενδιαφέρον. Το Lumini PM, για παράδειγμα, είναι ένας έξυπνος καθρέφτης που αναλύει το δέρμα σας και προτείνει προϊόντα περιποίησης και καλλυντικά που μοιάζουν με το όνειρο του έμπορου. Το Rouge Sur Mesure, από την άλλη πλευρά, θα μπορούσε να είναι ένα πραγματικά χρήσιμο gadget, αν και ακριβό. Ευτυχώς, έχουμε διανύσει πολύ δρόμο από τις μέρες που «gadgets για γυναίκες» σήμαινε την κυκλοφορία μιας ροζ έκδοσης του χειρότερου προϊόντος στη σύνθεση. Αυτές τις μέρες, πολύ περισσότερη τεχνολογία των καταναλωτών είναι ουδέτερη, σχεδιασμένη για να ταιριάζει σε ένα σπίτι παρά να διατίθεται στο εμπόριο σε άνδρες ή γυναίκες με χρώμα. Μια σημείωση για τους κατασκευαστές gadget, ωστόσο: δεν χρειάζεται να τοποθετήσετε μπλε LED σε ό, τι κάνετε. Απλά λέω. Θέλουν περισσότερα? Δείτε όλη την κάλυψη του CES 2021 εδώ.