Saltar al contenido

Τα καλύτερα δωρεάν εργαλεία διαχείρισης μουσικής για την οργάνωση των MP3 σας

1 de junio de 2021

Εάν έχετε μια σημαντική συλλογή ψηφιακής μουσικής στον υπολογιστή σας, τότε η χρήση μιας διαχείρισης μουσικής (που συχνά ονομάζεται MP3 διοργανωτής) είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για μια καλή οργάνωση. Ακολουθούν αρκετοί δωρεάν διαχειριστές ψηφιακής μουσικής με ενσωματωμένα εργαλεία για εργασία με τη βιβλιοθήκη MP3.

Ρύθμιση οικιακού διακομιστή: MediaMonkey Standard

Τι μας αρέσει

 • Διαχειρίζεται μια βιβλιοθήκη 100.000 αρχείων.
 • Λειτουργεί ως κεντρικός διακομιστής.
 • Συγχρονίζεται με iOS 11 και Android 8.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Δεν είναι φιλικό για πολλούς χρήστες.
 • Ο συγχρονισμός Android δεν είναι απρόσκοπτος.
 • Χωρίς έκδοση Mac.

Η δωρεάν έκδοση του MediaMonkey (Standard) διαθέτει πληθώρα δυνατοτήτων για την οργάνωση της μουσικής σας βιβλιοθήκης. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για αυτόματη προσθήκη ετικετών στα αρχεία μουσικής σας και ακόμη και λήψη του σωστού εξώφυλλου άλμπουμ. Εάν πρέπει να δημιουργήσετε αρχεία ψηφιακής μουσικής από τα CD ήχου σας, τότε το MediaMonkey έρχεται επίσης με ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής CD. Μπορείτε επίσης να εγγράψετε αρχεία σε δίσκο χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα εγγραφής CD / DVD. Το MediaMonkey μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο μετατροπής μορφής ήχου. Συνήθως, χρειάζεστε ένα ξεχωριστό βοηθητικό πρόγραμμα για αυτήν την εργασία, αλλά το MediaMonkey υποστηρίζει αρκετές μορφές, όπως MP3, WMA, M4A, OGG και FLAC. Αυτός ο δωρεάν οργανωτής μουσικής μπορεί επίσης να συγχρονιστεί με διάφορες συσκευές αναπαραγωγής MP3 / πολυμέσων, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών Android και των Apple iPhone, iPad και iPod Touch.

Επισκευάστε τα MP3 σας: Ήλιο

Λογισμικό ηλίου.

Τι μας αρέσει

 • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή.
 • Αναπαράγει, καταλόγους και επισημαίνει ένα τεράστιο φάσμα μορφών.
 • Χειρίζεται συλλογές σε εκατοντάδες χιλιάδες αρχεία.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Πολλές δυνατότητες δεν είναι διαθέσιμες σε δωρεάν έκδοση.
 • Δεν μπορεί να ταξινομήσει σωστά τα άλμπουμ.

Το Helium (από ενσωματωμένο λογισμικό) είναι ένας άλλος οργανωτής μουσικής βιβλιοθήκης πλήρους δυνατότητας που εργάζεται με διαφορετικές μορφές ήχου στη μουσική συλλογή σας. Υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία μορφών ήχου που περιλαμβάνουν MP3, WMA, MP4, FLAC, OGG και άλλα. Επίσης, μπορείτε να μετατρέψετε, να αντιγράψετε, να προσθέσετε ετικέτες και να συγχρονίσετε τη μουσική σας με αυτό το πρόγραμμα. Είναι συμβατό με πλατφόρμες όπως iOS, Android, Windows Phone και άλλα. Ένα από τα χαρακτηριστικά του Helium που ξεχωρίζει από το πλήθος είναι το MP3 Analyzer. Αυτό το εργαλείο σαρώνει τη βιβλιοθήκη σας για σπασμένα αρχεία MP3 και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επισκευή τους. Ω, και λείπει το Cover Flow στο iTunes; Τότε θα είσαι στο σπίτι με το Ήλιο. Έχει μια λειτουργία προβολής άλμπουμ που κάνει το τρεμόπαιγμα στη συλλογή σας ένα αεράκι. Εάν πληρώνετε για το Helium Streamer Premium, μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή για κινητά για να μεταδώσετε τη μουσική σας από οπουδήποτε.

Προσαρμογή αναπαραγωγής: MusicBee

MusicBee

Τι μας αρέσει

 • Υποστηρίζει podcast, διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, ηχητικά βιβλία και ενσωμάτωση SoundCloud.
 • Προσαρμόσιμο με όμορφα δέρματα.
 • Πολλοί τρόποι οργάνωσης μέσων.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Επιβραδύνεται κατά το άνοιγμα μεγάλου αριθμού αρχείων.
 • Εγκαθιστά εικόνες που δεν σχετίζονται με τον καλλιτέχνη.

Το MusicBee είναι ένα άλλο πρόγραμμα οργάνωσης μουσικής με έναν εντυπωσιακό αριθμό εργαλείων για τη διαχείριση της μουσικής βιβλιοθήκης σας. Εκτός από τα τυπικά εργαλεία που σχετίζονται με αυτόν τον τύπο προγράμματος, το MusicBee διαθέτει επίσης χρήσιμες δυνατότητες για τον Ιστό. Για παράδειγμα, το ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής υποστηρίζει scrobbling στο Last.fm και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Auto-DJ για να ανακαλύψετε και να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής με βάση τις προτιμήσεις ακρόασης. Το MusicBee υποστηρίζει αναπαραγωγή χωρίς προβλήματα και περιλαμβάνει ακόμη και πρόσθετα για να κάνει την εμπειρία πολύ καλύτερη, όπως σχέδια λειτουργίας θεάτρου, skins, plugins, visualizers και άλλα.

Συντονιστείτε στο Internet Radio: Clementine

Κλημεντίνη στα Windows

Τι μας αρέσει

 • Διαισθητικό και γρήγορο στη ρύθμιση.
 • Υποστηρίζει διαδικτυακό ραδιόφωνο και έξυπνες λίστες αναπαραγωγής.
 • Υποστηρίζει πολλές διαδικτυακές υπηρεσίες και ιστότοπους αποθήκευσης cloud.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Η διεπαφή φαίνεται ξεπερασμένη.
 • Χρησιμοποιεί πολλή ισχύ CPU.
 • Όχι πολλά έγγραφα.

Ο οργανωτής μουσικής Clementine είναι ένα άλλο δωρεάν εργαλείο που μοιάζει με τους άλλους σε αυτήν τη λίστα. Χρησιμοποιήστε το για να δημιουργήσετε έξυπνες λίστες αναπαραγωγής, να εισαγάγετε και να εξαγάγετε μορφές λίστας αναπαραγωγής, όπως M3U και XSPF, αναπαραγωγή CD ήχου, εύρεση στίχων και φωτογραφιών, διακωδικοποίηση των αρχείων ήχου σας σε δημοφιλείς μορφές αρχείων, λήψη λείπουν ετικετών και άλλα. Με αυτό, μπορείτε επίσης να αναζητήσετε και να παίξετε μελωδίες από τη δική σας τοπική βιβλιοθήκη μουσικής, καθώς και από οποιαδήποτε μουσική που έχετε αποθηκεύσει σε χώρους αποθήκευσης στο cloud, όπως το Box, το Google Drive, το Dropbox ή το OneDrive. Επιπλέον, το Clementine σάς επιτρέπει να ακούτε ραδιόφωνο στο Διαδίκτυο από μέρη όπως SoundCloud, Spotify, Magnatune, SomaFM, Grooveshark, Icecast και άλλα. Το Clementine λειτουργεί σε Windows, macOS και Linux και μπορεί να ελεγχθεί εξ αποστάσεως μέσω της εφαρμογής Android.

Χρειάζεστε μια οργάνωση αρχείων μουσικής;

Ίσως πιστεύετε ότι η χρήση του αγαπημένου σας προγράμματος αναπαραγωγής πολυμέσων είναι αρκετά καλή, αλλά τα περισσότερα από τα δημοφιλή προσφέρουν μόνο βασικά εργαλεία. Για παράδειγμα, τα προγράμματα αναπαραγωγής πολυμέσων όπως το iTunes, το Winamp και το Windows Media Player διαθέτουν ενσωματωμένες λειτουργίες όπως επεξεργασία ετικετών μουσικής, αντιγραφή CD, μετατροπή μορφής ήχου και διαχείριση εξώφυλλου άλμπουμ. Ωστόσο, αυτά τα προγράμματα είναι περιορισμένα σε ό, τι μπορούν να κάνουν και είναι πιο προσανατολισμένα στο παιχνίδι τα αρχεία πολυμέσων σας από την οργάνωση και τη διαχείρισή τους.