Saltar al contenido

Τα καλύτερα χρώματα για προσκλητήρια γάμου

25 de mayo de 2021

Κανένας κανόνας δεν λέει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πορτοκαλί χαρτί ή πράσινο μελάνι νέον για τις γαμήλιες προσκλήσεις σας. Ωστόσο, ορισμένα χρώματα είναι παραδοσιακά ή προσδίδουν μια ρομαντική αίσθηση στις προσκλήσεις σας. Είτε στοχεύετε σε επίσημα και εκλεπτυσμένα είτε ανεπίσημα και φιλικά, σκεφτείτε αυτά τα χρώματα χαρτιού, μελανιού και τόνου.

Παραδοσιακά Χρώματα Χαρτιού για Προσκλητήρια Γάμου

Αυτά τα δοκιμασμένα και αληθινά ουδέτερα έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου.

 • Μπεζ: Χαλαρωτικό και πιο ζεστό από λευκό.
 • Ανοιχτό γκρι: Συντηρητικό; όμορφο με σκούρο γκρι ή ασημί μελάνι.
 • Ivory: Ένα υποτιμημένο, ευχάριστο κλασικό. πιο απαλό και πιο αποχρώσιμο από απλό λευκό.
 • Λευκό: Συμβολίζει την αθωότητα. τραγανό και ελατήριο όταν χρησιμοποιείται με ελαφρά ή παστέλ μελάνια.

Παραδοσιακά χρώματα μελανιού

Οι περισσότερες γαμήλιες προσκλήσεις διαθέτουν κείμενο σε ένα από αυτά τα κομψά χρώματα.

 • Μαύρο: Ταιριάζει με σχεδόν οποιοδήποτε χρώμα. κομψός; διατίθεται σε πολλές αποχρώσεις. εξαιρετική αναγνωσιμότητα.
 • Σκούρο γκρι: Μαλακότερο από μαύρο. συντηρητικό και εξελιγμένο.
 • Brown: Μεταφέρει ζεστασιά, ειλικρίνεια, πληρότητα και γήινη? Χρησιμοποιήστε με ζεστό μπεζ χαρτί για λιγότερο επίσημη, φιλική εμφάνιση.
 • Χρυσός: προκαλεί ζεστασιά και πλούτο. χρησιμοποιήστε χρυσές κορδέλες ή πλεξούδες σε επίσημες προσκλήσεις.
 • Ασημί: Λαμπερό και διακεκριμένο. προσθέστε ανάγλυφο ασημένιο φύλλο ως προφορά.

Χρυσό, ασήμι ή άλλα μεταλλικά μελάνια απαιτούν επαγγελματική εκτύπωση. Οι συνηθισμένοι εκτυπωτές δεν μπορούν να επιτύχουν το αποτέλεσμα σωστά.

Ρομαντικό χαρτί, μελάνι και χρώματα έμφασης

Οι απαλές ή παστέλ αποχρώσεις, συμπεριλαμβανομένων των όμορφων, πάντα δημοφιλών αποχρώσεων του μπλε, δημιουργούν μια απαλή, ρομαντική εμφάνιση. Τα παστέλ είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για γάμους την άνοιξη. είναι τα χρώματα της αναγέννησης, της ανάπτυξης και των νέων αρχών.

 • Λεβάντα: Συνδυάζει νοσταλγία, ρομαντισμό και μοναδικότητα.
 • Ροζ: Ρομαντικό, γοητευτικό και παιχνιδιάρικο. εξελιγμένο όταν συνδυάζεται με μαύρο ή γκρι.
 • Κόκκινο: Επικοινωνεί παθιασμένη αγάπη, ευτυχία και γιορτή.

Συμβουλές σχεδιασμού πρόσκλησης

Η αντίθεση μεταξύ χαρτιού και χρωμάτων μελανιού είναι σημαντική. Εάν η πρόσκλησή σας θα περιλαμβάνει έγχρωμες φωτογραφίες, σκεφτείτε προσεκτικά πώς θα φαίνονται στην επιλογή του χαρτιού σας. Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σε διτονικούς τόνους σε χρώματα που ταιριάζουν με το γάμο σας. Εάν τα χρώματα του γάμου σας δεν φαίνεται να μεταφράζονται καλά σε χαρτί και μελάνι, σκεφτείτε έναν παραδοσιακό συνδυασμό χαρτιού και μελανιού και, στη συνέχεια, προσθέστε άλλα χρώματα (όπως σκούρο μπλε, βαθύ μοβ, τυρκουάζ ή πράσινο δάσος) ως τόνους σε γραμμές κανόνα, περιθώρια και διακοσμητικά διαχωριστικά. Για να εξοικονομήσετε χρήματα από τις προσκλήσεις DIY, χρησιμοποιήστε ένα βασικό λευκό ή ελεφαντόδοντο χαρτί με μαύρο μελάνι. Στη συνέχεια, προσθέστε μια κορδέλα ή άλλο διακοσμητικό στοιχείο που θυμίζει τα χρώματα του γάμου σας. Εάν κάνετε τις δικές σας προσκλήσεις ή διακοσμήσεις που απαιτούν αυτές τις επιπλέον πινελιές, προσκαλέστε το γαμήλιο πάρτι για μια διασκεδαστική, παραγωγική συγκέντρωση. Το Knot προτείνει ένα κλασικό, ουδέτερο ξεκίνημα με ένα πιο προσαρμοσμένο φινίρισμα:

Ίσως θελήσετε να ενσωματώσετε τα χρώματα και το μοτίβο σας στις προσκλήσεις γάμου σας και στη συνέχεια να μεταφέρετε και τα δύο στο υπόλοιπο χαρτί του γάμου σας (όπως οι κάρτες συνοδείας, οι κάρτες μενού και τα προγράμματα τελετών) για μια συνεκτική εμφάνιση. Ενώ το απόθεμα ελεφαντόδοντου, κρέμας ή λευκής κάρτας σε συνδυασμό με γραμματοσειρά μαύρου ή χρυσού είναι η κλασική επιλογή για επίσημες προσκλήσεις γάμου, μπορείτε επίσης να φωτίσετε τις προσκλήσεις σας με πολύχρωμες ή μεταλλικές γραμματοσειρές, χαρτόνι, φακέλους και επενδύσεις.

Περιηγηθείτε σε αυτές τις ιδέες χρωμάτων γάμου στο The Knot και ανακαλύψτε τρόπους για να χρησιμοποιήσετε τα χρώματα του γάμου σας στις προσκλήσεις σας.

Αναφέρετε αυτό το άρθρο

Μορφή mla apa chicago Η αναφορά σας

Bear, Jacci Howard. «Τα καλύτερα χρώματα για προσκλητήρια γάμου.» ThoughtCo, Μάιος. 14, 2021, thinkco.com/best-colors-for-wedding-invitations-1079140.
Bear, Jacci Howard. (2021, 14 Μαΐου). Τα καλύτερα χρώματα για προσκλητήρια γάμου. Ανακτήθηκε από το https://www.thoughtco.com/best-colors-for-wedding-invitations-1079140
Bear, Jacci Howard. «Τα καλύτερα χρώματα για προσκλητήρια γάμου.» ThoughtCo. https://www.thoughtco.com/best-colors-for-wedding-invitations-1079140 (πρόσβαση στις 25 Μαΐου 2021).

αντιγραφή παραπομπής