Saltar al contenido

Τα 10 καλύτερα παιχνίδια εκτός σύνδεσης για Android το 2021

1 de junio de 2021

Υπάρχουν πολλά καταπληκτικά βιντεοπαιχνίδια που πρέπει να παίζονται σε tablet Android και smartphone, αλλά πολλά από αυτά βασίζονται σε μια συνεχή σύνδεση στο Διαδίκτυο για να λειτουργήσουν σωστά. Αυτά τα παιχνίδια Android καθίστανται ουσιαστικά άχρηστα όταν βρίσκεστε σε διακοπές ή ταξιδεύετε χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο ή μέσω κινητής τηλεφωνίας, αλλά υπάρχουν μερικές φανταστικές εναλλακτικές λύσεις εκτός σύνδεσης στο Google Play Store.

kalodiozois / Miguel Co
Ακολουθούν 10 από τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια εκτός σύνδεσης στο Android που μπορείτε να παίξετε οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή.

Final Fantasy VII

Offline Android Video Game: Final Fantasy VII

Τετράγωνο Enix
Τι μας αρέσει

 • Ένα πλήρες βιντεοπαιχνίδι κονσόλας που μπορεί να αναπαραχθεί σε Android.
 • Οι επιπλέον επιλογές παιχνιδιού καθιστούν αυτήν την έκδοση ευκολότερη και ταχύτερη στην αναπαραγωγή.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Απαιτείται 4 GB μνήμης για τη λήψη του Final Fantasy VII.
 • Το παιχνίδι μπορεί να εκτελεστεί πολύ αργά σε παλαιότερες και φθηνότερες συσκευές Android.

Λόγω της δημοτικότητάς τους στις παραδοσιακές κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών, η Square Enix έφερε πολλούς από τους κλασικούς τίτλους Final Fantasy σε smartphone και tablet Android για να επιτρέψει σε περισσότερους ανθρώπους να τα παίξουν. Μεταξύ αυτών των πολλών εμβληματικών τίτλων βιντεοπαιχνιδιών είναι Final Fantasy VII, ένα από τα πιο δημοφιλή ιαπωνικά παιχνίδια ρόλων όλων των εποχών και αυτό που διαδόθηκε το είδος στις δυτικές αγορές όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο αρχικό PlayStation το 1997. Η έκδοση Android του Final Fantasy VII Περιέχει όλο το περιεχόμενο από την αρχική έκδοση και χρησιμοποιεί χειριστήρια αφής στην οθόνη αντί του ελεγκτή της κονσόλας παιχνιδιών. Μερικές πρόσθετες επιλογές έχουν επίσης προστεθεί για να κάνουν την εμπειρία πιο απολαυστική για το κοινό σήμερα, όπως η δυνατότητα απενεργοποίησης τυχαίων συναντήσεων τεράτων.

Star Wars: Ιππότες της Παλιάς Δημοκρατίας

Offline Android Βιντεοπαιχνίδι: Star Wars: Ιππότες της Παλιάς Δημοκρατίας

Λουκάσφιλμ
Τι μας αρέσει

 • Όλο το περιεχόμενο του αρχικού παιχνιδιού μπορεί να αναπαραχθεί.
 • Μια φανταστική ιστορία που θα διασκεδάσει τους οπαδούς του Star Wars.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Τα γραφικά είναι πολύ απλά σε σύγκριση με τα σύγχρονα βιντεοπαιχνίδια.
 • Η έλλειψη δημοφιλών χαρακτήρων Star Wars μπορεί να απογοητεύσει τους νεότερους παίκτες.

Star Wars: Ιππότες της Παλιάς Δημοκρατίας Δεν θεωρείται μόνο από πολλούς ως ένα από τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια όλων των εποχών, αλλά έχει επίσης τη φήμη ότι είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ιστορίες του Star Wars, ακόμη και σε σύγκριση με τις πραγματικές ταινίες του Star Wars. Αρχικά κυκλοφόρησε στην κονσόλα Xbox OG το 2003, Star Wars: Ιππότες της Παλιάς Δημοκρατίας είναι πλέον δυνατό να αναπαραχθεί σε Android με όλο το περιεχόμενό του ανέπαφο. Οι παίκτες μπορούν να εξερευνήσουν διάσημες τοποθεσίες Star Wars, να προσαρμόσουν τους δικούς τους χαρακτήρες και να εξερευνήσουν μια χρονική περίοδο που έχει οριστεί χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα που πραγματοποιούνται στο Skywalker Sagas.

Συλλογή πασιέντζας της Microsoft

Παιχνίδι βίντεο εκτός σύνδεσης Android: Συλλογή πασιέντζας της Microsoft

Microsoft
Τι μας αρέσει

 • Λειτουργεί ακριβώς όπως το κλασικό Πασιέντζα των Windows βιντεοπαιχνίδι που θα θυμούνται οι περισσότεροι.
 • Περιέχει μια ποικιλία από διαφορετικά παιχνίδια καρτών εκτός από το κλασικό πασιέντζας (Klondike).

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Σχεδόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αναπαραγωγής άλλων τρόπων παιχνιδιού.
 • Οι διαφημίσεις βίντεο θα απενεργοποιήσουν πολλούς παίκτες, ωστόσο, αυτές δεν θα αναπαράγονται όταν είναι εκτός σύνδεσης.

Συλλογή πασιέντζας της Microsoft, όπως υποδηλώνει το όνομά της, είναι η κυκλοφορία της κλασικής βιντεοπαιχνιδιού Solitaire από τη Microsoft που θα θυμούνται πολλοί από παλιούς υπολογιστές με Windows. Αυτή η νέα έκδοση διαθέτει βελτιωμένα γραφικά, χειριστήρια αφής, προσαρμόσιμες τράπουλες καρτών και άλλους τρόπους παιχνιδιού όπως το Spider Solitaire, το Free-Cell Solitaire, το Tri Peaks Solitaire και το Pyramid Solitaire. Μπορείτε να παίξετε όλες τις λειτουργίες παιχνιδιού Solitaire εκτός σύνδεσης, αλλά, εάν η συσκευή σας Android είναι συνδεδεμένη σε σήμα κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi, η πρόοδος του παιχνιδιού μπορεί να συγχρονιστεί με άλλες συσκευές και μπορείτε να συμμετέχετε σε καθημερινές προκλήσεις.

Lara Croft GO

Παιχνίδι βίντεο εκτός σύνδεσης Android: Lara Croft GO

Τετράγωνο Enix
Τι μας αρέσει

 • Μια δημιουργική επανερμηνεία του κλασικού franchise Tomb Raider.
 • Υπέροχοι έλεγχοι και οπτικός σχεδιασμός.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Οι λάτρεις του παζλ μπορεί να ολοκληρώσουν το παιχνίδι πολύ γρήγορα.
 • Ορισμένες υποδείξεις παζλ απαιτούν αγορές εντός εφαρμογής.

Lara Croft GO είναι σαν ένα ψηφιακό επιτραπέζιο παιχνίδι ενός παίκτη, όπου πρέπει να περιηγηθείτε στον δημοφιλή χαρακτήρα του Tomb Raider σε διάφορες τοποθεσίες, ενώ επιλύετε παζλ και πολεμάτε τους κακούς. Όλες οι κινήσεις βασίζονται στη στροφή, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να σχεδιάσετε τις κινήσεις σας και να ορίσετε προσεκτικά κάθε ενέργεια. Κάθε επίπεδο είναι πιο περίπλοκο από αυτό που ήρθε πριν και υπάρχουν περισσότερα από 115 μοναδικά παζλ για επίλυση.

ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ

Ηλεκτρονικό παιχνίδι βίντεο εκτός σύνδεσης: LIMBO

Το παίζω νεκρός, παριστάνω τον νεκρό
Τι μας αρέσει

 • Φανταστικός χαρακτήρας και επίπεδο σχέδιο.
 • Μερικά καλά παζλ που προκαλούν αλλά δεν απογοητεύουν

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Μπορεί να μην απευθύνεται σε μερικούς νεότερους παίκτες.
 • Τα χειριστήρια αφής μπορούν να συγκριθούν λίγο με το χειριστήριο της παραδοσιακής κονσόλας.

ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ είναι μια ατμοσφαιρική πλατφόρμα που σε βλέπει να παίρνεις τον έλεγχο ενός νεαρού αγοριού που έχει αναζητήσει την αδερφή του στο άκρο. Αυτό το βιντεοπαιχνίδι Android είναι εντελώς μαύρο και άσπρο και βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην απόκρυψη εμποδίων και τεράτων στις σκιές του για να δημιουργήσει μια πραγματικά τρομακτική εμπειρία παιχνιδιού.

ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ θα προσελκύσει τους ώριμους θαυμαστές που απόλαυσαν τα κλασικά πλατφόρμα 2D, όπως το Super Mario Bros, που μεγαλώνουν αν και μπορεί να φέρουν νεότερους παίκτες λόγω της αισθητικής του.

Robot Unicorn Attack 2

Offline Android Video Game: Robot Unicorn Attack 2

Τι μας αρέσει

 • Πολλά συλλεκτικά αντικείμενα για ξεκλείδωμα.
 • Γραφικά και μουσική της δεκαετίας του ’80 τέλεια.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Τα επίπεδα αλλάζουν μόνο καθημερινά που μπορούν να ενοχλήσουν όσους παίζουν πολύ.
 • Πλήρης έλλειψη ιστορίας ή κύριων χαρακτήρων.

Robot Unicorn Attack 2 είναι ένα βιντεοπαιχνίδι Android που έχει σχεδιαστεί για να προσελκύει όσους μεγάλωσαν τη δεκαετία του ’80 με τα επίπεδα του εμπνευσμένα από έργα τέχνης ρετρό φαντασίας και μουσική υπόκρουση που έχουν αντιγραφεί από ταινίες όπως Η ατέλειωτη ιστορία. Οι παίκτες πρέπει να καθοδηγήσουν ένα μονόκερο ρομπότ που τρέχει ατελείωτα σε δύο διαφορετικούς κόσμους φαντασίας πατώντας στην οθόνη για να το κάνουν να πηδήξει ή να ενεργοποιήσουν μια ειδική μαγική επίθεση. Ο μαγικός πρωταγωνιστής μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε μια ποικιλία διαφορετικών μονόκερων που κυμαίνονται από έναν μαύρο εφιάλτη έως ένα νεράιδα με φτερωτό ουράνιο τόξο, με περισσότερα αξεσουάρ και δέρματα να είναι διαθέσιμα μετά την επίτευξη ορισμένων ορόσημων.

Spider-Man Απεριόριστα

Offline Android Βιντεοπαιχνίδι: Spider-Man Unlimited

Θαύμα
Τι μας αρέσει

 • Μια πρωτότυπη ιστορία Spider-Man θα διασκεδάσει τους θαυμαστές.
 • Πάνω από 200 χαρακτήρες με δυνατότητα αναπαραγωγής για ξεκλείδωμα.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Τα στοιχεία ελέγχου σάρωσης μπορούν να απογοητεύσουν σε συσκευές Android με μεγαλύτερες οθόνες.
 • Εκτός από τον Nick Fury, δεν υπάρχουν χαρακτήρες Avengers στο παιχνίδι.

Ενώ υπάρχουν πολλά ατελείωτα βιντεοπαιχνίδια δρομέων στο Google Play Store, Spider-Man Απεριόριστα είναι μακράν ένα από τα καλύτερα και μπορεί να παιχτεί ενώ είστε εκτός σύνδεσης. Σε αυτό το παιχνίδι, οι παίκτες πρέπει να καθοδηγήσουν το Spider-Man με κατευθυντικές κινήσεις δακτύλων καθώς κινείται στη Νέα Υόρκη βρίσκοντας συλλεκτικά αντικείμενα, αποφεύγοντας εμπόδια και πολεμώντας κακούς. Σε αντίθεση με τους περισσότερους ατελείωτους δρομείς, Spider-Man Απεριόριστα έχει μια ιστορία που συμπληρώνει το παιχνίδι. Τα κεφάλαια ιστορίας ξεκλειδώνονται καθώς τα επίπεδα ολοκληρώνονται όπως και οι νέοι χαρακτήρες για να παίξουν.

Minecraft

Παιχνίδι βίντεο εκτός σύνδεσης Android: Minecraft

Μότζανγκ
Τι μας αρέσει

 • Όλα τα τελευταία Minecraft Το περιεχόμενο είναι διαθέσιμο στο Android την ίδια μέρα με άλλες πλατφόρμες.
 • Εάν είναι online, οι παίκτες μπορούν να παίξουν Minecraft με φίλους σε Windows, Nintendo Switch, iOS ή Xbox One δωρεάν.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Δεν θα αρέσουν σε όλους τους παίκτες τα χειριστήρια αφής.
 • Οι γονείς πρέπει να γνωρίζουν το Minecraft Marketplace που χρεώνει πραγματικά χρήματα για αντικείμενα εντός του παιχνιδιού. Ωστόσο, αυτό δεν θα λειτουργεί όταν παίζετε εκτός σύνδεσης.

Το 2017, σχεδόν όλες οι εκδόσεις του βιντεοπαιχνιδιού Minecraft συνδυάστηκαν σε μία μόνο έκδοση που έγινε ταυτόσημη σε όλες τις πλατφόρμες. Η έκδοση Android συμπεριλήφθηκε σε αυτήν τη συγχώνευση, πράγμα που σημαίνει ότι οι οπαδοί του Minecraft μπορούν πλέον να παίξουν την πλήρη έκδοση της κονσόλας του παιχνιδιού στο smartphone ή το tablet τους. Αυτό που το καθιστά ιδιαίτερα δροσερό είναι ότι οι παίκτες μπορούν τώρα να εργάζονται στους κόσμους τους Minecraft στις συσκευές τους Android ενώ είναι εκτός σύνδεσης και, μόλις συνδεθούν σε ένα σήμα διαδικτύου, μπορούν να συγχρονίσουν τα δεδομένα τους στο σύννεφο και να πάρουν από εκεί που σταμάτησαν Κονσόλες Windows 10 PC ή Xbox One και Nintendo Switch.

Το χωριό των Στρουμφ

Offline Android Video Game: Smurfs 'Village

Τι μας αρέσει

 • Όμορφο στιλ τέχνης που σας κάνει να νιώθετε σαν να παίζετε σε κινούμενα σχέδια Smurfs.
 • Όλα τα δημοφιλή Smurfs είναι παρόντα.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Πάρα πολλές ειδοποιήσεις που σας υπενθυμίζουν να παίξετε.
 • Το παιχνίδι μπορεί να παίξει πλήρως δωρεάν, ωστόσο αυτό δίνει μεγάλη έμφαση στην αγορά νομίσματος εντός του παιχνιδιού.

Το χωριό των Στρουμφ είναι ένα διασκεδαστικό δωρεάν παιχνίδι βίντεο που σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε το δικό σας εικονικό χωριό Smurfs. Οι χαρακτήρες Smurf μπορούν να ανατεθούν σε εργασίες που κερδίζουν πόρους οι οποίοι με τη σειρά τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή κτιρίων που χρειάζονται, τελικά, να καλωσορίσουν ακόμη περισσότερα Smurfs. Είναι ένα παραπλανητικά απλό βιντεοπαιχνίδι με ένα ατελείωτο σύστημα παιχνιδιού, αλλά ξεπερνά τους παρόμοιους τίτλους λόγω του στυλ τέχνης του βιβλίου ιστορίας και της χρήσης δημοφιλών χαρακτήρων όπως οι Papa Smurf, Smurfette και Gargamel. Απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο για τη λήψη συγκεκριμένων ημερήσιων μπόνους, αλλά όλη η διαχείριση χωριών και εργασιών μπορεί να πραγματοποιηθεί ενώ είστε εκτός σύνδεσης.

Καταφύγιο Fallout

Offline Android Βιντεοπαιχνίδι: Fallout Shelter

Μπέθεσντα
Τι μας αρέσει

 • Πολύ εθιστικό παιχνίδι που θα σας κάνει να επιστρέφετε καθημερινά για να επεκτείνετε το καταφύγιο σας.
 • Διασκεδαστικές επιλογές ρούχων για όλους τους ανθρώπινους χαρακτήρες.

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Οι περισσότερες συνεδρίες παιχνιδιού δεν θα διαρκέσουν περισσότερο από 10 λεπτά καθώς αναγκάζεστε να περιμένετε να ολοκληρωθούν οι εργασίες.
 • Η λειτουργία αποστολών είναι πολύ συγκεχυμένη στην αρχή και χρειάζεται επίσης λίγος χρόνος για να ξεκλειδώσετε.

Καταφύγιο Fallout είναι ένα δωρεάν βιντεοπαιχνίδι που έχει δημιουργηθεί για τους λάτρεις των ζόμπι και μεταποκαλυπτικών ταινιών και θα απευθύνεται σε όσους απολαμβάνουν τα κύρια βιντεοπαιχνίδια Fallout. Σε Καταφύγιο Fallout, έχετε την ευθύνη να δημιουργήσετε ένα καταφύγιο, να το συμπληρώσετε με επιζώντες, να διαχειριστείτε τους πόρους του και να το προστατεύσετε για εισβολείς και μεταλλαγμένα τέρατα. Παρά το σκηνικό τρόμου Sci-Fi, το παιχνίδι διαθέτει ένα χαριτωμένο στιλ 2D γελοιογραφία που δίνει προσωπικότητα στον αυξανόμενο αριθμό επιζώντων και κατά τα άλλα δραματικές καταστάσεις που προκύπτουν ενώ παίζετε.