Saltar al contenido

Τι είναι ο οδηγός Foursquare City;

11 de abril de 2021

Σε αυτό το άρθρο

Ο οδηγός Foursquare City είναι μια δωρεάν εφαρμογή εντοπισμού τοποθεσίας για iOS και Android. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βρείτε νέα μέρη γύρω σας για επίσκεψη βάσει αναζητήσεων ή εξατομικευμένων προτάσεων που σας έδωσε η εφαρμογή.

Πώς λειτουργεί η εφαρμογή Οδηγός πόλης Foursquare

Ο Οδηγός Πόλης Foursquare χρησιμοποιεί το GPS της συσκευής σας για να προσδιορίσει την τοποθεσία σας και να βρει μέρη κοντά που μπορεί να σας προτείνει. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, τόσο περισσότερο μαθαίνει για τα μέρη που θέλετε να πάτε, ώστε να προτείνει περισσότερα μέρη που πιθανώς θα λατρέψετε επίσης. Οι προτάσεις προέρχονται από χρήστες του Foursquare City Guide όπως εσείς που έχετε επισκεφτεί αυτά τα μέρη και έχουν αφήσει καλές βαθμολογίες και κριτικές. Παρόμοια με άλλες εφαρμογές εντοπισμού τοποθεσίας όπως το Yelp, το OpenTable και άλλες, οι προτάσεις του Foursquare σας προσφέρονται από τη δική της κοινότητα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Foursquare City Guide

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Οδηγό πόλης Foursquare για να βρείτε κοντά:

  • Χώροι πρωινού, μεσημεριανού και δείπνου
  • Χώροι για καφέ και τσάι
  • Χώροι νυχτερινής ζωής
  • Δραστηριότητες (ιστορικές τοποθεσίες, καζίνο, θεματικά πάρκα, μουσεία, θέατρα, καταφύγια, θέρετρα, μαρίνες, υδάτινα κέντρα, αθλητικά κέντρα, γήπεδα γκολφ κ.λπ.)

Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε συγκεκριμένους χώρους που δεν σχετίζονται με φαγητό και διασκέδαση, όπως μια κοντινή τράπεζα ή ένα βενζινάδικο.

Ξεκινώντας με την εφαρμογή Foursquare City Guide

Πραγματοποιήστε λήψη της δωρεάν εφαρμογής Foursquare για iOS ή Android. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε την εφαρμογή και εγγραφείτε για δωρεάν λογαριασμό μέσω του υπάρχοντος λογαριασμού σας στο Facebook ή της διεύθυνσης email σας. Η εφαρμογή θα ζητήσει άδεια για να αποκτήσει πρόσβαση στην τοποθεσία σας. Όταν το κάνετε, η εφαρμογή θα παρακολουθεί συνεχώς την τοποθεσία σας καθώς εκτελείται στο παρασκήνιο, ώστε να μπορεί να λαμβάνει αυτόματα υπόψη τα μέρη που επισκέπτεστε, ακόμα και όταν δεν τα εισάγετε χειροκίνητα στην εφαρμογή. Όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε εφαρμογή που εκτελείται στο παρασκήνιο, ο Οδηγός πόλης Foursquare ενδέχεται να εξαντλήσει την μπαταρία της συσκευής σας πιο γρήγορα από το αναμενόμενο, ενώ χρησιμοποιεί συνεχώς παρακολούθηση GPS για την παρακολούθηση της τοποθεσίας σας. Εάν δεν σας ενδιαφέρει η αυτόματη παρακολούθηση τοποθεσίας, ίσως θελήσετε να μεταβείτε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής της συσκευής σας και να αλλάξετε την πρόσβαση τοποθεσίας για το Foursquare City Guide από πάντα σε μόνο κατά τη χρήση της εφαρμογής.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της εφαρμογής Foursquare City Guide App

Υπάρχουν τέσσερις καρτέλες που βρίσκονται στο κάτω μενού.

Αναζήτηση

Χρησιμοποιήστε το πεδίο αναζήτησης για να πληκτρολογήσετε το όνομα ή τον τύπο του χώρου για να πραγματοποιήσετε μια αναζήτηση. Η εφαρμογή θα κάνει αυτόματες προτάσεις για κοντινά μέρη καθώς πληκτρολογείτε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια περιοχή αναζήτησης σε έναν χάρτη εάν θέλετε να αναζητήσετε κάτι που δεν βρίσκεται προς το παρόν κοντά σας. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε το ΠΡΩΙΝΟ ΓΕΥΜΑ, Μεσημεριανό, Δείπνο, Καφές & τσάι, Νυχτερινή ζωή, ή Πραγματα να κανεις κουμπιά για να δείτε τις κορυφαίες κοντινές επιλογές σε αυτές τις κατηγορίες. Κάθε χώρος έχει βαθμολογία στα δέκα που βρίσκεται στα δεξιά της καταχώρισής του. Πατήστε Φίλτρα στο επάνω μέρος για να φιλτράρετε τα αποτελέσματα κατά συνάφεια, απόσταση, βαθμολογία, τιμή, μέρη που έχετε επισκεφτεί, μέρη που δεν έχετε επισκεφτεί, μέρη που έχετε αποθηκεύσει, μέρη που σας αρέσουν και άλλα.

Τόπος αγώνων

Δείτε τις επιλεγμένες λίστες που έχουν δημιουργηθεί από άλλους χρήστες για να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε μέρη που βασίζονται σε ένα κοινό θέμα. Για παράδειγμα, δείτε και προαιρετικά ακολουθήστε μια λίστα με ορεινά και χιονοδρομικά κέντρα, καλύτερα μέρη για φαγητό ή εθνικά πάρκα. Δημιουργήστε λίστες δίνοντάς τους ένα όνομα και περιγραφή και, στη συνέχεια, πατήστε Πρόσθεσε στη λίστα… όταν κοιτάζετε τη σελίδα οποιουδήποτε χώρου. Μπορείτε προαιρετικά να κάνετε οποιαδήποτε από τις λίστες σας συνεργατική, ώστε άλλοι χρήστες να μπορούν να προσθέσουν θέσεις σε αυτούς.

Ιστορία

Εφόσον διατηρείτε πάντα την πρόσβαση στην τοποθεσία του Foursquare City Guide, καθώς εκτελείται στο παρασκήνιο, θα εντοπίζει αυτόματα τα μέρη που επισκέπτεστε φυσικά και θα τα προσθέσετε στην καρτέλα Ιστορικό. Απλώς πατήστε μια τοποθεσία στην καρτέλα Ιστορικό για να δείτε τις καλύτερες στιγμές, τις πληροφορίες, τις φωτογραφίες και τις συμβουλές της. Πατήστε το μπλε σύμβολο «συν» (+) κουμπί κάτω δεξιά για κοινή χρήση, αφήστε μια συμβουλή, βαθμολογία, check-in, προσθήκη σε λίστα ή προσθήκη φωτογραφίας.

Μου

Η καρτέλα Εγώ εμφανίζει μια ροή όλων των πιο πρόσφατων check-in σας μαζί με μερικές συνοπτικές πληροφορίες στην κορυφή (συμβουλές που έχετε δώσει, φωτογραφίες που έχετε τραβήξει και ακόλουθους που έχετε). Πατήστε το φούσκα ομιλίας πάνω δεξιά για να δείτε ειδοποιήσεις ή το μηχανισμός εικονίδιο για να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σας.

Εφαρμογή Swarm Foursquare

Το 2014, η αρχική εφαρμογή Foursquare χωρίστηκε σε δύο ξεχωριστές εφαρμογές: City Guide για εντοπισμό τοποθεσίας και Swarm για κοινή χρήση τοποθεσίας. Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη ανάλυση του Swarm για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι είναι το Swarm και πώς να το χρησιμοποιήσετε.