Saltar al contenido

Τι είναι στο Netflix;

13 de mayo de 2021

Σε αυτό το άρθρο

Ένα πρόγραμμα συνδρομής Netflix παρέχει άμεση πρόσβαση σε χιλιάδες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές που μπορούν να μεταδοθούν σε οποιαδήποτε συσκευή συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο μέσω της εφαρμογής Netflix. Οι συμβατές συσκευές περιλαμβάνουν έξυπνες τηλεοράσεις, κονσόλες παιχνιδιών, συσκευές αναπαραγωγής ροής, κινητά τηλέφωνα, tablet και υπολογιστές. Αλλά αν αναρωτιέστε τι ακριβώς υπάρχει στο Netflix, αυτή η λίστα θα βοηθήσει.

Ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές Netflix

Πολλές από τις ταινίες και τις εκπομπές στο Netflix παράγονται από άλλα στούντιο. Μετά από μια θεατρική κυκλοφορία μιας ταινίας, ξεκινά μια περίοδο διαθεσιμότητας ενοικίασης σε φυσικούς δίσκους DVD και Blu-ray ή μέσω υπηρεσιών ροής. Τελικά, βρίσκει ένα σπίτι στο Netflix, το Hulu και το Amazon Prime Video, όπου οι συνδρομητές μπορούν να το παρακολουθήσουν χωρίς επιπλέον χρέωση ενοικίασης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές κυκλοφορούν απευθείας στο Netflix και σε άλλες υπηρεσίες ροής ή κυκλοφορούν για ροή αμέσως μετά το θεατρικό ντεμπούτο.

Τι εμφανίζεται στο Netflix

Το Netflix ανακοινώνει νέο και επερχόμενο περιεχόμενο στον ιστότοπό του. Το καθήκον να συμβαδίζει με το περιεχόμενο που είναι προσβάσιμο αυτήν τη στιγμή σε μια υπηρεσία ροής όπως το Netflix αναλαμβάνεται επίσης από ιστότοπους όπως το JustWatch.com και το Whats-on-Netflix.com, ακόμη και από εφαρμογές για κινητά. Κάθε μήνα, αυτοί οι ιστότοποι και οι εφαρμογές απαριθμούν το τρέχον νέο περιεχόμενο, καθώς και ό, τι έρχεται τον επόμενο μήνα ή στο εγγύς μέλλον. Αν θέλετε να βρείτε μια ταινία, αναζητήστε αυτούς τους ιστότοπους και τις εφαρμογές για περιεχόμενο Netflix.

Παρόλο που το Netflix ανακοινώνει τα περισσότερα από αυτά που θα κυκλοφορήσουν σύντομα στον ιστότοπο, οι ανακοινώσεις δεν είναι ολοκληρωμένες και συχνά υπάρχουν εκπλήξεις. Οι ιστότοποι και οι εφαρμογές βοηθούν επίσης να συμβαδίζουν με αυτούς. Οι περισσότεροι έχουν επίσης μια λίστα περιεχομένου που θα αποχωρήσει σύντομα από το Netflix.

Τι εξαφανίζεται από το Netflix

Οι ταινίες και οι τηλεοπτικές εκπομπές εξαφανίζονται συχνά από το Netflix μετά από ένα χρονικό διάστημα που λήγει η άδεια για τη ροή τους. Ορισμένοι ιστότοποι παρακολουθούν τι περιεχόμενο εξαφανίζεται από το Netflix κάθε μήνα, όπως το whats-on-netflix.com.

Το πρωτότυπο περιεχόμενο του Netflix

Το Netflix έχει καθιερωθεί πολύ περισσότερο από μια απλή υπηρεσία ροής για περιεχόμενο τρίτων με την ταχέως αναπτυσσόμενη βιβλιοθήκη ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών που παρήχθησαν αρχικά. Το Netflix έχει τα δικά του στούντιο και δημιουργεί ένα ευρύ φάσμα από το δικό του επώνυμο περιεχόμενο, πολλά από τα οποία εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους κριτικούς και το κοινό.

Το λογότυπο Netflix Original Series

Εδώ είναι μερικά από τα αρχικά προγράμματα που έχει δημιουργήσει το Netflix:

  • Δραματικές σειρές: Σύνορο, Ozark, Ironfist, Tiger King, Locke & Key, Virgin River, Lost Girl, Space Force, Stranger Things, Northern Rescue, Ταξιδιώτες, και άλλοι.
  • Ντοκιμαντέρ: Jeffrey Epstein: Filthy Rich, Pandemic, Forensics Files, The Trials of Bagriel Fernandez, Making a Murderer, 100Humans, Cooked, Chef’s Table, Inside the Mind of a Serial Killer., και άλλοι.
  • Anime: Πολύ δημοφιλές στη Δύση, το anime ήρθε στο Netflix το 2016. Οι σειρές Anime περιλαμβάνουν Aggretsuko, Glitter Force, Fundamental Alchemist: Brotherhood, One-Punch Man, Death Note, The Seven Deadly Sins, Magi: The Adventures of Sinbad, Devilman Crybaby, Knights of Sidonia, και Κουρομούκουρο.
  • Σειρά κωμωδίας: Παρόλο που το Netflix προσφέρει πολλές κωμικές παραστάσεις, παράγει επίσης τη δική του. Περιλαμβάνονται οι πρωτότυπες κωμικές εκπομπές του Netflix Fuller House, Grace and Frankie, The Ranch, Atypical, The Good Cop, On My Block, Άθραυστο Kimmy Schmidt, και άλλοι.
  • Παιδική σειρά: Το Netflix διαθέτει αποκλειστική παιδική περιοχή με πολλούς πρωτότυπους προγραμματισμούς. Η υπηρεσία συνεργάστηκε με την Dreamworks για την ανάπτυξη ακόμη πιο αυθεντικών παιδικών σειρών. Οι τρέχοντες τίτλοι περιλαμβάνουν Trolls, Care Bears and Cousins, Boss Baby, Dinotrux, H2O: Mermaid Adventures, Inspector Gadget, Alexa & Katie, Free Rein, Popples, Project Mc2, Richie Rich, και άλλοι.
  • Κινηματογράφος: Το 2015, το Netflix άρχισε να παράγει πρωτότυπες ταινίες και να λαμβάνει διεθνή δικαιώματα ροής για ταινίες. Η διαθεσιμότητα των ταινιών στούντιο μπορεί να αλλάξει, αλλά οι ταινίες Netflix Original είναι άφθονες και πάντα διαθέσιμες, όπως Da 5 Bloods, Εξαγωγή, 6 Υπόγεια, χαμένα κορίτσια; Οι αυτοκινητόδρομοι, Ο Ιρλανδός, τι / αν, όταν μας βλέπουν, και Πέλαγος.
  • Stand-Up Κωμωδία: Το Netflix παράγει πολλές κωμωδίες stand-up. Ορισμένα από τα προγράμματα περιλαμβάνουν George Lopez: Θα το κάνουμε για τους μισούς, τη λατινική ιστορία του John Leguizamo για τους Morons, Ron White: Αν σταματήσετε να ακούτε, θα κλείσω, Adam Sandler: 100% φρέσκο, Jeff Dunham: Σχετική καταστροφή, Joe Rogan: Strange Time , Kevin Hart: Ανεύθυνη, και άλλοι.

Ξεκινήστε τη ροή του Netflix

Η λήψη του Netflix δεν είναι δύσκολη, αλλά απαιτεί σύνδεση στο Διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας. Η ελάχιστη απαιτούμενη ταχύτητα σύνδεσης είναι 0,5 megabit ανά δευτερόλεπτο, σύμφωνα με το Netflix, αλλά μπορεί να θέλετε μια ταχύτερη σύνδεση για καλύτερη ποιότητα βίντεο, ειδικά κατά τη ροή περιεχομένου υψηλής ευκρίνειας (HD) και εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας (UHD). Χρειάζεστε επίσης κάτι για να το δείτε, όπως υπολογιστή ή κινητή συσκευή όπως smartphone ή tablet. Υπάρχουν επίσης συσκευές πολυμέσων συνεχούς ροής, οι οποίες περιλαμβάνουν Apple TV, Roku, Amazon Fire TV, έξυπνες τηλεοράσεις και συσκευές αναπαραγωγής DVD και Blu-ray με ενσωματωμένες δυνατότητες διαδικτύου. Ακόμη και κονσόλες παιχνιδιών όπως το Xbox One και το PlayStation 4 προσφέρουν εφαρμογές Netflix. Τέλος, χρειάζεστε μια συνδρομή Netflix. Η υπηρεσία προσφέρει τρία σχέδια: Basic, Standard και Premium. Και οι τρεις σας επιτρέπουν να κάνετε streaming απεριόριστων ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών σε φορητό υπολογιστή, τηλεόραση και άλλες συσκευές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας Netflix για ταυτόχρονη ροή σε περιορισμένο αριθμό οθονών. Με το βασικό πρόγραμμα, μπορείτε να προβάλετε περιεχόμενο μόνο σε μία οθόνη κάθε φορά, αλλά το τυπικό σχέδιο επιτρέπει δύο οθόνες και το σχέδιο Premium επιτρέπει τέσσερις οθόνες ταυτόχρονα. Το HD διατίθεται μόνο στα πακέτα Standard και Premium. Το Ultra HD διατίθεται μόνο με το πρόγραμμα Premium.