Saltar al contenido

Τι είναι το Amazon Echo Loop και πώς λειτουργεί;

12 de abril de 2021

Το Echo Loop είναι μια ενδιαφέρουσα συσκευή Amazon επειδή είναι ένας έξυπνος δακτύλιος και δεν είναι τόσο συνηθισμένοι όσο μερικά από τα άλλα έξυπνα φορητά που κυκλοφορούν στην αγορά. Θέτει το ερώτημα: Τι είναι ένα έξυπνο δαχτυλίδι και γιατί θεωρείται «έξυπνο;»

Τι είναι ο βρόχος Echo;

Το Echo Loop είναι ένας έξυπνος δακτύλιος, σχεδιασμένος να συνεργάζεται με την Alexa, τον βοηθό φωνής του Amazon και τη σειρά έξυπνων οικιακών προϊόντων της εταιρείας. Ακριβώς όπως μια γαμήλια ζώνη ή ένα συμβατικό δαχτυλίδι, το Echo Loop προορίζεται να φορεθεί στο δάχτυλό σας – το χέρι που θα επιλέξετε δεν έχει σημασία.

Αμαζόνα
Ενώ το Loop διαθέτει το μεγαλύτερο μέρος της λειτουργικότητάς του ενσωματωμένο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Amazon Alexa για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις και να συγχρονίσετε με το δαχτυλίδι με συγκεκριμένους τρόπους. Αυτή είναι μια σημαντική διάκριση που πρέπει να γίνει, γιατί σημαίνει ότι εκτός από το δαχτυλίδι, χρειάζεστε πρόσβαση σε μια υποστηριζόμενη κινητή συσκευή ή smartphone. Ο ίδιος ο δακτύλιος είναι κατασκευασμένος από ανθεκτικό στις γρατσουνιές τιτάνιο και έχει αδιάβροχο σχεδιασμό, οπότε είναι ασφαλές να φοράτε σχεδόν όλη την ώρα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την απομάκρυνσή του όταν κάνετε τα πιάτα ή το ντους στο ντους. Αλλά αυτό είναι κάτι περισσότερο από ένα κόσμημα. Το Echo Loop λειτουργεί παρόμοιο με οποιαδήποτε συσκευή Echo ή Alexa, με τα έξυπνα ηχεία Echo του Amazon να είναι το πρωταρχικό παράδειγμα. Με το δαχτυλίδι, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με την Alexa ζητώντας ερωτήσεις, στέλνοντας μηνύματα, καλέστε επαφές, προσθέτοντας στοιχεία στις λίστες παντοπωλείων σας και πολλά άλλα. Ουσιαστικά, οτιδήποτε μπορείτε να κάνετε με μια άλλη συσκευή με δυνατότητα Alexa, μπορείτε να το κάνετε με το Echo Loop.

Πώς λειτουργεί το Echo Loop;

Ο βρόχος Echo σάς επιτρέπει να επικοινωνείτε και να αλληλεπιδράτε με την Alexa χωρίς να έχετε το smartphone ή την κινητή συσκευή σας. Στο πίσω μέρος της μπάντας υπάρχει ένα μικρό κουμπί, το οποίο καλεί την Alexa μόλις το πατήσετε. Ενσωματωμένα μέσα στο δαχτυλίδι υπάρχουν δύο μικρόφωνα, ένα ηχείο, μια μπαταρία, μια ασύρματη κεραία Bluetooth 5.0 και μια μονάδα απτικής ανάδρασης Piezo. Όταν πατάτε το κουμπί δράσης στο πίσω μέρος της μπάντας, ενεργοποιεί τα μικρόφωνα, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιείτε για να επικοινωνήσετε με την Alexa. Αφού εκδώσετε την εντολή σας, η Alexa θα ανταποκριθεί, όπως κάνει μέσω παρόμοιων συσκευών, χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο ηχείο. Η ενότητα απτικής ανατροφοδότησης θα σας ενημερώσει μέσω μιας μικρής δόνησης ότι όλα λειτουργούσαν όπως ήταν σκόπιμο, όπως όταν λαμβάνετε μια ειδοποίηση στο smartphone σας. Η Alexa είναι, για όλες τις προθέσεις και σκοπούς, ένας εξαιρετικά χρήσιμος βοηθός φωνής που μπορεί να καταγράφει ραντεβού, να πραγματοποιεί κλήσεις, να δημιουργεί λίστες υποχρεώσεων, να εκτελεί ερωτήματα ιστού και πολλά άλλα.

Προετοιμασία για έναν βρόχο Echo

Πριν αγοράσετε το Echo Loop, η Amazon συνιστά την παραγγελία του δωρεάν κιτ μεγέθους. Το κιτ περιλαμβάνει μια επίδειξη των διαφόρων μεγεθών δαχτυλιδιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσδιορίσετε το ιδανικό μέγεθος δακτυλίου για το δάχτυλό σας: μικρό, μεσαίο, μεγάλο ή πολύ μεγάλο.

Κιτ μεγέθους Amazon Echo Loop

Αμαζόνα
Αφού λάβετε το κιτ, σας ζητείται να φορέσετε τον ή τους δακτυλίους επίδειξης για τουλάχιστον μια ημέρα για να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το κατάλληλο μέγεθος.

Προδιαγραφές προϊόντων Echo Loop Amazon

 • Μέγεθος: Πάχος 2,58 mm x πλάτος 11,35 mm έως 15,72 mm
 • Βάρος: Μεταξύ 9-12g
 • Εξωτερικός: Τιτάνιο
 • Εσωτερικό: Ανοξείδωτο ατσάλι
 • Συνδεσιμότητα: Bluetooth 5.0
 • Συμβατότητα: Android 8.0, iOS 12 ή μεταγενέστερη έκδοση
 • Επεξεργαστής: Επεξεργαστής Realtek RTL8763BO 32-bit Cortex-M4F
 • Αποθήκευση: Μνήμη Flash 4MB
 • Δόνηση: Πιεζοηλεκτρικός απτικός συντονιστής δόνησης
 • Αδιάβροχο: Πλύσιμο στο χέρι και αδιάβροχο
 • Ήχος: 2 μικρόφωνα και ηχείο οπλισμού
 • Μπαταρία: Χρεώνεται σε 90 λεπτά, προσφέρει μια ολόκληρη ημέρα χρήσης
 • Εγγύηση: Περιορισμένη εγγύηση 1 έτους
 • Περιλαμβάνει: Echo Loop, βάση φόρτισης, καλώδιο micro-USB και Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Πού μπορώ να βρω αυτό το προϊόν;

Δυστυχώς, το Amazon Echo Loop είναι διαθέσιμο για επιλεγμένους πελάτες μόνο με πρόσκληση. Το Loop θεωρείται προϊόν «Day 1 Edition», που σημαίνει ότι διατίθεται νωρίς και σε περιορισμένες ποσότητες σε μια μικρή ομάδα δοκιμών. Όσοι γίνονται δεκτοί στο πρόγραμμα πρέπει να συνεισφέρουν σχόλια που τελικά θα δουν το Echo Loop να βελτιωθεί πριν από μια δημόσια κυκλοφορία. Πιθανότατα, η Amazon επιλέγει πελάτες που έχουν ήδη επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στο οικοσύστημα προϊόντων Echo – πρόκειται για μια συσκευή με δυνατότητα Alexa που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με όλα τα άλλα προϊόντα της Amazon. Ανεξάρτητα, μπορείτε να αγοράσετε το Echo Loop μέσω του Amazon απευθείας. Εάν δεν είστε ένας από τους λίγους τυχερούς που θα λάβετε μια πρόσκληση, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τη δημόσια κυκλοφορία.