Saltar al contenido

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα iPhone XS, XS Max και XR

27 de mayo de 2021

Με απλά λόγια, το iPhone XS, το iPhone XS Max και το iPhone XR δεν είναι τόσο μεγάλη βελτίωση σε σχέση με το iPhone X όσο το X ήταν ο προκάτοχός του, το iPhone 7. Αλλά τα XS και XR εξακολουθούν να έχουν πολλά να προσφέρουν και είναι ακόμα υπέροχα τηλέφωνα. Τα εσωτερικά τους έχουν αλλάξει, ώστε να είναι ταχύτερα και μάλιστα να προσφέρουν ένα χαρακτηριστικό που είναι εντελώς νέο στη σειρά iPhone.

Ο Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Apple Phil Schiller παρουσιάζει τα iPhone XS και XR.
Apple Inc.

Οι σειρές iPhone XS και XR έχουν αντικατασταθεί από το iPhone 11. Για να αποκτήσετε πλήρη ενημέρωση σε αυτά τα μοντέλα, ρίξτε μια ματιά στο iPhone 11 εναντίον iPhone 11 Pro: Ποια είναι η διαφορά;

Τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά των iPhone XS και XS Max

iPhone XS και XS Max

Apple Inc.
Τα iPhone XS και XS Max είναι πιο εξελικτικές βελτιώσεις σε σχέση με το iPhone X από ό, τι είναι επαναστατικά. Μερικά από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά σε αυτά τα μοντέλα περιλαμβάνουν:

 • Μια τεράστια οθόνη: Το iPhone XS διαθέτει την ίδια οθόνη 5,8 ιντσών με το iPhone X, αλλά το XS Max προσφέρει τη μεγαλύτερη οθόνη ποτέ σε iPhone, με τεράστια 6,5 ίντσες. Το XS Max μπορεί να είναι πολύ μεγάλο για όσους έχουν μικρότερα χέρια, αλλά καμία οθόνη iPhone δεν έχει φανεί ποτέ τόσο υπέροχη.
 • Μια φανταστική κάμερα: Τα XS και XS Max χρησιμοποιούν την ίδια κάμερα και είναι φανταστικό. Γνωρίζουμε πόσο καλό είναι γιατί είναι σχεδόν η ίδια με αυτήν στο iPhone X. Παίρνει φωτογραφίες 12 megapixel, προσφέρει επιλογές ευρείας γωνίας και τηλεφακού, οπτικό και ψηφιακό ζουμ, Φωτισμός πορτρέτου, εγγραφή βίντεο 4K και πολλά άλλα. Τα XS και XS Max προσθέτουν μερικές ρυτίδες, συμπεριλαμβανομένου του στερεοφωνικού ήχου για εγγραφή βίντεο.
 • Αποθήκευση έως 512 GB: Τα iPhone XS και XS Max διπλασιάζουν τη μέγιστη χωρητικότητα αποθήκευσης στο iPhone τελευταίας τεχνολογίας στα 512 GB. Σύμφωνα με την Apple, αυτό είναι αρκετό για μερικές εκατοντάδες χιλιάδες φωτογραφίες, καθώς και άλλα δεδομένα.
 • Διπλή SIM: Χάρη σε ένα καινοτόμο σύστημα διπλής SIM, τα XS και XS Max μπορούν να έχουν δύο αριθμούς τηλεφώνου που έχουν αντιστοιχιστεί στο ίδιο τηλέφωνο. Η πρώτη κάρτα SIM είναι μια φυσική κάρτα SIM. Το δεύτερο eSIM βασίζεται σε λογισμικό. Αυτό θα διευκολύνει τα ταξίδια στο εξωτερικό. εγγραφείτε για τοπική υπηρεσία όπου κι αν χρησιμοποιείτε το eSIM χωρίς να αλλάξετε την παλιά σας κάρτα SIM ή να χάσετε την πρόσβαση στον παλιό σας αριθμό τηλεφώνου.
 • Βελτιωμένα εσωτερικά: Τα XS και XS Max είναι κατασκευασμένα γύρω από εσωτερικά εξαρτήματα που βελτιώνουν το iPhone X. Ο επεξεργαστής A12 Bionic και στα δύο τηλέφωνα είναι ταχύτερος από τον A11 στο iPhone X (πόσο γρήγορα εξαρτάται από το τι χρησιμοποιείται το τηλέφωνο). Η μπαταρία παρέχει 30 και 90 λεπτά περισσότερη διάρκεια ζωής στα XS και XS Max, αντίστοιχα, σε σύγκριση με το iPhone X.
 • Καλύτερη προστασία: Η αδιαβροχοποίηση σκόνης και νερού στο iPhone XS και XS Max πληροί το πρότυπο IP68. Τα μέσα είναι αδιάβροχα για έως 30 λεπτά σε 2 μέτρα νερού.
 • Βασικές δυνατότητες iPhone: Όπως κάθε iPhone, θα βρείτε βασικές δυνατότητες και τεχνολογίες της Apple όπως το Apple Pay και το Siri στα XS και XS Max. Και, όπως και ο προκάτοχός τους, αυτά τα μοντέλα χρησιμοποιούν το Face ID για ασφάλεια και εξουσιοδότηση συναλλαγών.

Τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά του iPhone XR

Το iPhone XR με μπλε υποστήριξη

Apple Inc.
Το iPhone XR φαίνεται πολύ διαφορετικό από το iPhone XS. Αυτό που συμβαίνει κάτω από την κουκούλα αυτού του μοντέλου είναι πολύ διαφορετικό από το XS. Εδώ είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του iPhone XR:

 • Οθόνη LCD 6,1 ιντσών: Ενώ το iPhone XR δεν διαθέτει την οθόνη OLED υψηλών προδιαγραφών που χρησιμοποιείται στο iPhone X ή XS, διαθέτει οθόνη LCD 6,1 ιντσών. Μην αφήσετε τους ανθρώπους να σας πείσουν ότι η οθόνη δεν μπορεί να είναι καλή, επειδή δεν είναι OLED. Αυτή είναι η καλύτερη οθόνη LCD που έχει αποστείλει η Apple. Σε αντίθεση με το XS, η οθόνη του XR δεν υποστηρίζει το 3D Touch.
 • A12 Βιονικός επεξεργαστής: Το XR είναι κατασκευασμένο γύρω από τον ίδιο ισχυρό νέο επεξεργαστή A12 Bionic με το XS. Και τα τρία μοντέλα έχουν τον ίδιο συνδυασμό chip υψηλής απόδοσης και υψηλής απόδοσης και χρησιμοποιούν τον ίδιο Neural Engine για τεχνητή νοημοσύνη και μηχανική μάθηση.
 • Μια πολύ καλή κάμερα: Η κάμερα στο iPhone XR δεν ταιριάζει με τον σχεδόν επαγγελματικό εξοπλισμό του XS, αλλά εξακολουθεί να είναι μακράν η καλύτερη κάμερα που έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Το σύστημα ενός φακού προσφέρει εικόνες τηλεφακού, σταθεροποίηση εικόνας βάσει υλικού, εγγραφή βίντεο 4K και ορισμένες δυνατότητες Φωτισμού Πορτραίτου.
 • Τρεις επιλογές αποθήκευσης: Επειδή το XR είναι ένα mainstream τηλέφωνο, προσφέρει ένα ευρύτερο φάσμα επιλογών αποθήκευσης. Επιλέξτε από 64 GB, 128 GB ή 256 GB για να καλύψετε τις ανάγκες αποθήκευσης και τον προϋπολογισμό σας.
 • Μια συναρπαστική τιμή: Το 64 GB iPhone XR ξεκινά από 749 US $. Αν και αυτό φαίνεται να μοιάζει πολύ με ένα smartphone, είναι 200 ​​$ λιγότερο από το iPhone XS με τις χαμηλότερες τιμές. Αυτή η τιμή θέτει αυτό το εξαιρετικά λειτουργικό, high-end τηλέφωνο σε πολλά άτομα.
 • Βασικές δυνατότητες iPhone: Όπως και η σειρά XS, το iPhone XR διαθέτει όλες τις βασικές τεχνολογίες iPhone, συμπεριλαμβανομένων των Siri, Apple Pay και Face ID.
 • Πολλαπλά χρώματα: Πολλά άτομα αναδεικνύουν τα αγαπημένα τους χρώματα στην περίπτωση που επιλέγουν. Αν προτιμάτε να πηγαίνετε απρόσκοπτα, μπορείτε να έχετε πολλά φωτεινά χρώματα στο άλλο XR.

Τι γίνεται με τα iPhone X, iPhone 8 και iPhone 7;

Παρά την εισαγωγή νέων μοντέλων, πολλά προηγούμενα iPhone εξακολουθούν να υπάρχουν. Αυτό ήταν το πρότυπο της Apple τα τελευταία χρόνια: Εισαγάγετε νέα μοντέλα και διατηρήστε τα παλιά σε χαμηλότερες τιμές ως ελκυστικές επιλογές για περισσότερους καταναλωτές με γνώμονα τον προϋπολογισμό. Σε αυτήν την περίπτωση, η Apple συνεχίζει να προσφέρει τα τηλέφωνα της σειράς iPhone 8, ξεκινώντας από λιγότερο από τη μισή τιμή του iPhone XS. Το iPhone X αντικαταστάθηκε εξ ολοκλήρου από τα XS και XR.