Saltar al contenido

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το πραγματικό κόστος ενός iPhone

24 de mayo de 2021

Σε αυτό το άρθρο

Η εκμάθηση του κόστους ενός iPhone δεν είναι τόσο απλή όσο ο έλεγχος του ιστότοπου της Apple για την αναγραφόμενη τιμή του τελευταίου iPhone. Αυτό συμβαίνει επειδή το κόστος αγοράς ενός iPhone εξαρτάται από διάφορους παράγοντες και πρέπει να λάβετε υπόψη το κόστος της μηνιαίας υπηρεσίας, το οποίο ποικίλλει ανάλογα με το σχέδιό σας. Έτσι, για να μάθουμε πόσο κοστίζει το iPhone απαιτείται κάποια μαθηματικά.

Το κόστος των τελευταίων iPhone

Drew Angerer / Προσωπικό / Getty News Images
Ο πρώτος και πιο σημαντικός παράγοντας στο κόστος ενός iPhone είναι το ίδιο το τηλέφωνο. Οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο που θέλετε και τον αποθηκευτικό χώρο που προτιμάτε. Στη σειρά iPhone της Apple, ένα νέο τηλέφωνο μπορεί να είναι δικό σας για οπουδήποτε από 49 $ (για ένα βασικό iPhone 8) έως 1.449 $ (για το iPhone 11 Pro Max υψηλότερης ποιότητας), ανάλογα με το μοντέλο που θέλετε. Από τον Απρίλιο του 2020, το κόστος ενός νέου iPhone από την Apple μοιάζει με αυτό:

Μοντέλο 64 GB 128 GB 256 GB 512 GB
iPhone 11 Pro Max 1099 $ 1249 $ 1449 $
iPhone 11 Pro 999 $ 1149 $ 1349 $
iPhone 11 699 $ 749 $ 849 $
iPhone XR 599 $ 649 $
iPhone SE (2ης γενιάς) 399 $ 449 $ 549 $
iPhone 8 Plus 549 $ 599 $
iPhone 8 449 $ 499 $

Αυτές τις μέρες, σχεδόν όλοι πληρώνουν την πλήρη τιμή για το iPhone τους (περισσότερα για το γιατί συμβαίνει στην επόμενη ενότητα), οπότε μην περιμένετε μεγάλες εκπτώσεις. Αλλά μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε την πλήρη τιμή εκ των προτέρων ή να πληρώσετε σε μηνιαίες δόσεις. Οι μεγάλες εταιρείες τηλεφωνίας προσφέρουν ένα μηνιαίο πρόγραμμα πληρωμών όταν αγοράζετε ένα νέο iPhone από αυτές. Αυτό προσφέρει χαμηλότερο προκαταβολικό κόστος, αλλά πρέπει να παραμείνετε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας έως ότου πληρωθεί το iPhone ή να πληρώσετε το οφειλόμενο υπόλοιπο πριν αλλάξετε σε άλλο πάροχο. Εναλλακτικά, εάν θέλετε να αγοράσετε το τηλέφωνό σας με δόσεις, αλλά να μην κολλήσετε με μια τηλεφωνική εταιρεία, ανατρέξτε στο Πρόγραμμα αναβάθμισης iPhone της Apple. Το iPhone σχεδόν ποτέ δεν πωλείται. Μπορεί να βρείτε βραχυπρόθεσμες εκπτώσεις όταν κυκλοφορούν νέα μοντέλα ή γύρω από τις διακοπές, αλλά αυτές συνήθως είναι μικρές εξοικονομήσεις. Η Apple δεν θέτει πραγματικά τα προϊόντα της σε πώληση, οπότε μην περιμένετε. Απλώς αγοράστε ό, τι θέλετε όταν το θέλετε.

Οι επιστροφές μέσω κινητού τηλεφώνου δεν πρόκειται να επιστρέψουν

Κάποτε ήταν ότι τα iPhone κοστίζουν πολύ λιγότερο – μερικές φορές μόλις 199 $ – για το πιο πρόσφατο μοντέλο, επειδή οι τηλεφωνικές εταιρείες πλήρωσαν μέρος του κόστους του τηλεφώνου για να σας παρασύρουν να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία τους. Οχι πια. Τα τελευταία χρόνια, οι μεγάλες τηλεφωνικές εταιρείες έχουν καταργήσει τις επιδοτήσεις που επιτρέπουν στους πελάτες που υπογράφουν μια διετή σύμβαση να πληρώσουν σημαντικά λιγότερα για τα iPhone τους. Είναι πολύ απίθανο να επιστρέψει το σύστημα επιδότησης, οπότε περιμένετε να πληρώσετε πλήρη τιμή για το iPhone σας από τώρα και στο εξής. Τούτου λεχθέντος, όταν κυκλοφορούν νέα μοντέλα iPhone, σημαντικοί πάροχοι, συμπεριλαμβανομένων των AT&T, Sprint, T-Mobile και Verizon, μερικές φορές θα προσφέρουν μειώσεις στο κόστος για το πιο πρόσφατο iPhone, εάν κάνετε συναλλαγές στο παλαιότερο μοντέλο iPhone.

Οι περιφερειακοί και προπληρωμένοι μεταφορείς έχουν μερικές φορές φθηνότερες τιμές

Μπορείτε να πληρώσετε λίγο λιγότερο από την τιμή αυτοκόλλητου για το iPhone – περίπου 50 $ στις περισσότερες περιπτώσεις – εάν το αγοράσετε μέσω ενός από τους μικρότερους, περιφερειακούς παρόχους που προσφέρουν το τηλέφωνο σε ορισμένες περιοχές των ΗΠΑ. Οι εταιρείες αυτές δεν έχουν πάντα το Τα πιο πρόσφατα μοντέλα, έχουν πιο περιορισμένα μηνιαία προγράμματα και η υπηρεσία τους τείνει να εστιάζεται ειδικά σε μικρότερες, αγροτικές περιοχές, αλλά αποτελούν επιλογή εξοικονόμησης κόστους για ορισμένους χρήστες.

Μηνιαία σχέδια φωνής και δεδομένων

Θα πρέπει να λάβετε υπόψη το μηνιαίο κόστος της υπηρεσίας φωνής και δεδομένων που παρέχεται από την τηλεφωνική εταιρεία που επιλέγετε όταν σκεφτείτε το κόστος ενός iPhone. Τα μηνιαία προγράμματα iPhone περιλαμβάνουν συνήθως κόστος για υπηρεσίες δεδομένων, κλήσεις, γραπτά μηνύματα και άλλες υπηρεσίες. Αναμένετε να ξοδέψετε περίπου $ 100 το μήνα με μεγάλους παρόχους υπηρεσιών για τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι άνθρωποι. Με προπληρωμένες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, τα σχέδια είναι φθηνότερα, γενικά πλησιάζουν το ήμισυ της τιμής που προσφέρουν οι μεγάλες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, αλλά οι συνδέσεις δεδομένων είναι συχνά πιο αργές ή περιορίζονται οι ταχύτερες ταχύτητές τους ανάλογα με το ποσό που χρησιμοποιείτε. Με αυτές τις εταιρείες, περιμένετε να ξοδέψετε πιο κοντά στο εύρος των 50 έως 60 $ για κλήσεις, γραπτά μηνύματα και δεδομένα.

Άλλες δαπάνες

Δεν θέλετε να ξοδέψετε εκατοντάδες σε ένα νέο iPhone και στη συνέχεια να το πετάξετε στην τσέπη σας ή στο παντελόνι σας χωρίς προστατευτική θήκη. Σχεδιάστε να βάλετε μια θήκη στο iPhone μόλις το αποκτήσετε. Πολλές προστατευτικές θήκες κοστίζουν περίπου 40- 100 $. Το iPhone παρέχεται με την τυπική εγγύηση της Apple, αλλά ίσως θελήσετε να επεκτείνετε αυτήν την προστασία με ένα AppleCare + επεκτείνει την εγγύηση που διατίθεται απευθείας από την Apple. Η τιμή της AppleCare διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο σας – αναμένετε να ξοδέψετε 100 $ 200 $ – για δύο επιπλέον χρόνια κάλυψης. Εάν αγοράσετε το iPhone σας μέσω του μηνιαίου προγράμματος αναβάθμισης iPhone της Apple, το AppleCare + περιλαμβάνεται στην τιμή. Πολλές άλλες εταιρείες προσφέρουν ασφάλιση iPhone, αλλά σας προτείνουμε να μην το κάνετε. Περισσότερα από το kalodiozois

 • Πραγματοποίηση αγοράς στο Apple Store

  Πώς να μάθετε εάν μπορείτε να αναβαθμίσετε το iPhone σας

 • iPhone XS και XR

  Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα ξεκλείδωτα iPhone

 • Η αποθήκευση της Verizon αποθηκεύεται στο iPhone 6s

  Τι κοστίζει η εναλλαγή του iPhone σας σε Verizon;

 • ασφάλιση iphone

  10 εταιρείες που θα ασφαλίσουν το iPhone σας

 • Γυναίκα στο τηλεφωνικό κατάστημα

  Τα 8 καλύτερα μέρη για να αγοράσετε τηλέφωνα το 2021

 • Γυναίκες με νέα iPhone

  Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πρόγραμμα αναβάθμισης του iPhone της Apple

 • Εισαγωγή iPhone XS και XR

  Πού να αγοράσετε ένα iPhone

 • Τρεις φίλοι που βλέπουν ένα κινητό τηλέφωνο

  Τα καλύτερα τηλεφωνικά σχέδια του 2021 για τον προϋπολογισμό

 • Τηλέφωνο Android σε ξύλινο μπλοκ

  Τι είναι ένα ξεκλείδωτο τηλέφωνο;

 • Γυναίκες επιχειρηματίες που χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο omni-channel shopping ctr με ροή εικονιδίων υψηλής τεχνολογίας στο αφηρημένο φόντο εμπορικό κέντρο θαμπάδων

  Όλα για το iPhone Tethering και το Personal Hotspot

 • Γραμμή Apple Store Genius

  Πρέπει να λάβετε το AppleCare + με το iPad σας;

 • Πρόσωπο που μιλάει στο κινητό του

  Τα 8 καλύτερα προπληρωμένα σχέδια κινητού τηλεφώνου του 2021

 • iPhone X

  Είναι σωστή η αγορά ενός προπληρωμένου iPhone;

 • Οικογένεια που παίρνει μια selfie με smartphone

  Τα 7 καλύτερα οικογενειακά σχέδια κινητού τηλεφώνου του 2021

 • Προσωπικό σημείο πρόσβασης στο iPhone

  Προσωπικό Hotspot στο iPhone: Τι πρέπει να γνωρίζετε

 • Λογαριασμοί δολαρίων σε γυάλινο βάζο. Εξοικονόμηση χρημάτων, οικονομία, έννοια χρηματοδότησης.

  Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στο πρόγραμμα κινητού τηλεφώνου σας

Σωσίβιο

Ακολουθησε μας

 • Facebook

 • Σχετικά με εμάς
 • Διαφημίζω
 • Πολιτική απορρήτου
 • Πολιτική cookie
 • Καριέρα
 • Οδηγίες σύνταξης
 • Επικοινωνία
 • Οροι χρήσης
 • Απόρρητο της ΕΕ
 • Σημείωση απορρήτου της Καλιφόρνια
 • ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΤα δικαιώματα απορρήτου σας

Η kalodiozois και οι τρίτοι συνεργάτες μας χρησιμοποιούν cookie και επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά, βάσει της συγκατάθεσής σας για αποθήκευση ή / και πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, εμφάνιση εξατομικευμένων διαφημίσεων και για μέτρηση περιεχομένου, πληροφορίες κοινού και ανάπτυξη προϊόντων. Για να αλλάξετε ή να ανακαλέσετε τις επιλογές συγκατάθεσής σας για το kalodiozois.com, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματός σας να αντιταχθείτε όταν χρησιμοποιείται έννομο συμφέρον, κάντε κλικ παρακάτω. Ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να ενημερώσετε τις ρυθμίσεις σας μέσω του συνδέσμου «Απόρρητο ΕΕ» στο κάτω μέρος οποιασδήποτε σελίδας. Αυτές οι επιλογές θα σηματοδοτηθούν παγκοσμίως στους συνεργάτες μας και δεν θα επηρεάσουν τα δεδομένα περιήγησης. Λίστα Συνεργατών (προμηθευτών)

Εμείς και οι συνεργάτες μας επεξεργαζόμαστε δεδομένα για:

Ενεργά σαρώστε τα χαρακτηριστικά της συσκευής για αναγνώριση. Χρησιμοποιήστε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας. Αποθηκεύστε και / ή αποκτήστε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή. Επιλέξτε εξατομικευμένο περιεχόμενο. Δημιουργήστε ένα εξατομικευμένο προφίλ περιεχομένου. Μετρήστε την απόδοση των διαφημίσεων. Επιλέξτε βασικές διαφημίσεις. Δημιουργήστε ένα εξατομικευμένο προφίλ διαφημίσεων. Επιλέξτε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Εφαρμόστε έρευνα αγοράς για να δημιουργήσετε πληροφορίες κοινού. Μετρήστε την απόδοση περιεχομένου. Ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Λίστα Συνεργατών (προμηθευτών)