Saltar al contenido

Τι σημαίνει το BML;

7 de junio de 2021

Το BML είναι ένα από αυτά τα ακρωνύμια που έχουν πολλές σημασίες. Θα μπορούσε να σημαίνει οποιοδήποτε από τα ακόλουθα:

  1. Bling My Line
  2. Ευλογώ τη ζωή μου
  3. Δαγκώνοντας τα χείλη μου

Αυτές είναι τρεις πολύ διαφορετικές ερμηνείες. Το πραγματικό τέχνασμα είναι να προσδιορίσετε ποια ερμηνεία χρησιμοποιείται όταν βλέπετε το ακρωνύμιο στο διαδίκτυο ή σε ένα μήνυμα κειμένου. Ας ρίξουμε μια ματιά σε κάθε μια καθώς βυθίζουμε βαθύτερα τις έννοιες τους και πώς χρησιμοποιούνται συνήθως.

BML ως «Bling My Line»

Το «Bling my line» είναι σαν να λέτε, «τηλεφώνησέ μου», «στείλτε μου μήνυμα», «στείλτε μου μήνυμα» ή «πάρτε ένα χέρι.» Η λέξη «γραμμή» αναφέρεται σε έναν αριθμό τηλεφώνου (ή έναν άλλο τρόπο επαφής μέσω smartphone), ενώ ο όρος αργκό «bling» αναφέρεται στο να ανάψει το τηλέφωνο ή να ακούγεται μια ειδοποίηση. Μερικοί άνθρωποι το χρησιμοποιούν άνετα για να ζητήσουν από τους ανθρώπους να επικοινωνήσουν μαζί τους, ενώ άλλοι το χρησιμοποιούν μόνο όταν αναζητούν μια ρομαντική / σεξουαλική συνάντηση. Το ακρωνύμιο και η ιδιαίτερη χρήση του για ρομαντικές / σεξουαλικές συναντήσεις μπορεί να έχουν επηρεαστεί από το δημοφιλές τραγούδι «Hotline Bling» από τον ράπερ Drake στο οποίο τραγουδά για τις τηλεφωνικές κλήσεις που θα λάβει από ένα ιδιαίτερο ερωτικό ενδιαφέρον αργά το βράδυ.

Παραδείγματα BML ως «Bling My Line»

Παράδειγμα 1: «Μοναχικό απόψε, λοιπόν, bml αν θέλεις να συζητήσεις»

Παράδειγμα 2: «Bml αν έχετε PS4»

Παράδειγμα 3: «Αρκετά βαριεστημένη ατμόσφαιρα, τόσο bml για να με βοηθήσει να περάσω το χρόνο και να μην τρελαίνω από την πλήξη»

Το BML ως «Ευλογήστε τη ζωή μου»

Το «Bless my life» είναι ένας σύγχρονος αργός τρόπος για να δείξω ευγνωμοσύνη. Κάποιος που αισθάνεται την ανάγκη να μοιραστεί μια ιδιαίτερα θετική εμπειρία ή γεγονός μπορεί να συμπεριλάβει το BML στο μήνυμά του για να εκφράσει πόσο τυχεροί ή τυχεροί μπορεί να αισθάνονται. Το BML ως «ευλογεί τη ζωή μου» είναι συνώνυμο με το LML (που σημαίνει «αγαπώ τη ζωή μου») και το αντίθετο του FML (που σημαίνει «f *** my life»). Ανάλογα με το αν ένα άτομο βιώνει κάτι θετικό ή αρνητικό, η χρήση του BML / FML θα αλλάξει.

Παραδείγματα του BML ως «Bless My Life»

Παράδειγμα 1: «Πήρα ένα Α σε μια εξέταση που έκανα για τρεις ώρες πριν έπρεπε να το γράψω. BML»

Παράδειγμα 2: «Bml είναι μια μέρα χιονιού και δεν θα με νοιαζόταν να πάω στην τάξη σήμερα το πρωί»

Παράδειγμα 3: «Τόσο χαρούμενος ο bf μου αποφάσισε να με πάρει πίσω bml. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι χωρίσαμε για 2 ολόκληρες μέρες»

Το BML ως «Biting My Lip»

Το «δάγκωμα των χειλιών μου» είναι μια έκφραση του προσώπου που χρησιμοποιείται για να μεταφέρει τη φυσική αντίδραση ενός συγκεκριμένου ατόμου σε κάτι. Δεδομένου ότι οι άνθρωποι τείνουν να δαγκώνουν τα χείλη τους για διαφορετικούς λόγους, η αντίδραση μπορεί να είναι θετική ή αρνητική ανάλογα με το πλαίσιο. Κάποιος μπορεί να θέλει να πει ότι δαγκώνει τα χείλη τους ως τρόπος να τονίσει τη φλερτ (μια θετική αντίδραση) ή μπορεί να θέλει να δαγκώσει τα χείλη τους επειδή αισθάνονται άβολα σε μια συγκεκριμένη κατάσταση (αρνητική αντίδραση). Με αυτό το ακρωνύμιο, το πλαίσιο είναι το κλειδί.

Παραδείγματα BML ως «Biting My Lip»

Παράδειγμα 1: «Γεια μου στείλτε μου μια φωτογραφία για το τι φοράτε … bml …»

Παράδειγμα 2: «Idk, bml, ό, τι θέλεις να κάνεις είναι εντάξει μαζί μου, υποθέτω.»

Παράδειγμα 3: «Είδα τον πιο χαριτωμένο άντρα σήμερα στην πανεπιστημιούπολη bml Νομίζω ότι είμαι σε αγάπη !!!

Προσδιορισμός της σωστής ερμηνείας του BML

Ο μόνος τρόπος για να προσδιορίσετε τη σωστή ερμηνεία του BML όταν το βλέπετε κάπου στην άγρια ​​φύση είναι να εξαγάγετε το ίδιο νόημα από ολόκληρο το μήνυμα ως σύνολο. Αναρωτηθείτε, ποια είναι η πρόθεση του ατόμου δημοσιεύοντας ή στέλνοντας αυτό το μήνυμα; Χρησιμοποιήστε αυτές τις οδηγίες κατά κανόνα:

  • Εάν φαίνεται ότι θέλουν εσάς ή άλλοι να επικοινωνήσουν μαζί τους, ειδικά μέσω τηλεφώνου ή κειμένου, μπορεί να σημαίνει Bling My Line.
  • Εάν ακούγεται σαν να καυχιέται ή να καυχηθεί για κάτι καλό που τους συνέβη, μπορεί να σημαίνει Ευλογώ τη ζωή μου.
  • Εάν ακούγεται ότι αντιδρούν σε κάτι / κάποιον που θα μπορούσε να είναι δελεαστικός ή απωθητικός, μπορεί να σημαίνει Δαγκώνοντας τα χείλη μου.