Saltar al contenido

Τι σημαίνει «FWM»;

13 de mayo de 2021

Το FWM σημαίνει:

F *** μαζί μου.

Αυτοί οι αστερίσκοι μπορούν να συμπληρωθούν με τα υπόλοιπα γράμματα που απαιτούνται για να διευκρινιστεί η λέξη F. Σας προειδοποιήθηκε!

Εικόνα φτιαγμένη με Canva

Η έννοια του FWM

Μπορεί να δείτε το FWM να χρησιμοποιείται σε σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να το βλέπετε σε ένα μήνυμα κειμένου. Για να κάνετε αυτό το ακρωνύμιο λίγο πιο φιλικό προς το χρήστη και πολύ λιγότερο χυδαίο, μπορείτε να δοκιμάσετε να αντικαταστήσετε αυτό το F-bomb με τις λέξεις «talk» ή «get». Έτσι, όταν κάποιος λέει FWM, αυτό που πραγματικά εννοούν είναι «συνομιλία μαζί μου» ή «πάρτε μαζί μου». Σε ορισμένες περιπτώσεις, το FWM μπορεί να έχει περισσότερο αρνητική ερμηνεία από θετική ή ουδέτερη. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι συνώνυμο με τη φράση «χάος μαζί μου».

Πώς χρησιμοποιείται το FWM

Οι άνθρωποι τείνουν να χρησιμοποιούν το FWM για να περιγράψουν τις σχέσεις και τις αλληλεπιδράσεις τους με φίλους, ρομαντικούς συνεργάτες και άλλες συνδέσεις που έχουν στη ζωή τους. Το ίδιο το γεγονός που περιέχει τη λέξη F το καθιστά ένα ιδιαίτερα ελκυστικό ακρωνύμιο για την περιγραφή ρομαντικών / σεξουαλικών σχέσεων. Οι έφηβοι και οι νεαροί ενήλικες είναι πολύ πιο πιθανό να χρησιμοποιήσουν το ακρωνύμιο, γιατί μπορεί να τους κάνουν να νιώσουν σκληροί και σίγουροι για την κοινωνική τους κατάσταση. Θα μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν για να εκφράσουν το συναίσθημα, να ορίσουν όρια, να δηλώσουν ποιος είναι «στο πλευρό τους» για να μιλήσουν ή ακόμη και να δηλώσουν τι θέλουν και δεν θα ανεχτούν από άλλους ανθρώπους.

Παραδείγματα του τρόπου χρήσης του FWM

Παράδειγμα 1

«Αν είσαι στη σελίδα μου, αλλά δεν είσαι ποτέ, τότε δεν είσαι πραγματικός φίλος»

Το πρώτο παράδειγμα παραπάνω μοιάζει με κάτι που ένα άτομο μπορεί να δημοσιεύσει ως ενημέρωση κατάστασης στο Facebook ή να κάνει tweet στο Twitter. Δεδομένου ότι η αφίσα μοιράζεται το πώς αισθάνεται για το επίπεδο αλληλεπίδρασης που λαμβάνουν στη σελίδα τους, η χρήση του FWM μπορεί κατά πάσα πιθανότητα να ερμηνευθεί ως «συνομιλία με μένα» ή τουλάχιστον «αλληλεπίδραση με μένα» μέσω των αρέσει, retweets στα κοινωνικά μέσα , και τα λοιπά.

Παράδειγμα 2

«Γιατί ακόμη και να δοκιμάσεις όταν δεν επιστρέφεις ποτέ τα κείμενά μου ούτως ή άλλως»

Το δεύτερο παράδειγμα παραπάνω μοιάζει με κείμενο που απευθύνεται σε κάποιον που μπορεί να παίζει παιχνίδια μόνο για δικό του όφελος – ίσως για ρομαντικούς / σεξουαλικούς λόγους. Το πλαίσιο αυτού του συγκεκριμένου μηνύματος υποδηλώνει ότι το FWM θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως «να πάρει μαζί μου» με μια ρομαντική / σεξουαλική έννοια.

Παράδειγμα 3

«Μην είσαι αν απλώς θα φύγεις»

Το τρίτο παράδειγμα παραπάνω θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε μια ανάρτηση κοινωνικών μέσων ή σε ένα μήνυμα κειμένου, αλλά αυτό που έχει σημασία εδώ είναι ο αμυντικός τόνος. Σε αυτήν την περίπτωση, το FWM πιθανότατα σημαίνει «χάος μαζί μου» με αρνητικό τρόπο.

Πώς να αποφασίσετε εάν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το FWM Online ή σε μηνύματα κειμένου

Το FWM είναι ένα από αυτά τα ακρωνύμια που έχει τον δικό του τύπο πλήθους – γνωστός και ως έφηβοι και νεαροί ενήλικες που χρειάζονται μια σκληρή και σκληρή ώθηση στο εγώ. Ωστόσο, ανεξάρτητα από την ηλικία σας και την εικόνα του εαυτού σας / την κοινωνική σας κατάσταση, εάν νομίζετε ότι υπάρχει λόγος να το χρησιμοποιήσετε μόνοι σας στο διαδίκτυο ή σε ένα μήνυμα κειμένου, μπορείτε να δοκιμάσετε να θέσετε στον εαυτό σας τις ακόλουθες ερωτήσεις για να σας βοηθήσουμε να προσδιορίσετε αν αξίζει να το χρησιμοποιήσετε στο δικό σας διαδικτυακό / κείμενο φωνητικό.

  • Θα προσβάλω ή δεν θα σεβαστεί κανέναν; Εάν ναι, αποφύγετε να το χρησιμοποιήσετε για να σώσετε τον εαυτό σας από τη σύγκρουση και λυπάστε που μπορεί να αντιμετωπίσετε αργότερα.
  • Προσπαθώ να διοχετεύσω τα αρνητικά συναισθήματά μου για τις σχέσεις μου σε ένα θυμωμένο μήνυμα; Υπάρχουν πολύ πιο υγιείς και λιγότερο ριψοκίνδυνοι τρόποι για να εκτοξεύσετε λίγο ατμό χωρίς να προσβάλλετε ή να εξοργίσετε άλλους ενώ κάθεστε πίσω από μια οθόνη υπολογιστή ή συσκευής.
  • Προσπαθώ να αποφύγω την ανάγκη άμεσης αντιμετώπισης ενός ζητήματος με ένα συγκεκριμένο άτομο ή άτομα στη ζωή μου; Εάν ναι, το να δηλώνεις τι κάνεις / δεν θέλεις από αυτούς ή να χτυπάς δεν θα το διορθώσεις.