Saltar al contenido

Το σωστό iPad για τον προϋπολογισμό σας

8 de junio de 2021

Το iPad αποστέλλεται σε διάφορα μεγέθη και τιμές. Ένα ολοκαίνουργιο iPad μπορεί να κοστίσει μόλις 329 $ για ένα κανονικό iPad και έως 1.700 $ για το iPad Pro 12,9 ιντσών. Αυτή η ποικιλία θέτει ένα μοντέλο iPad σχεδόν σε κάθε προϋπολογισμό και όταν θεωρείτε μεταχειρισμένες ή ανακαινισμένες συσκευές, η τιμή μπορεί να είναι ακόμη χαμηλότερη. Η πρώτη ερώτηση που πρέπει να κάνετε είναι πόσα θέλετε να ξοδέψετε σε ένα iPad. Γενικά, όσο περισσότερο ξοδεύετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η αποθήκευση, το μέγεθος της οθόνης και η ισχύς υπολογιστών.

Lisa Fasol / σωσίβιο καλώδιο
Οι συσκευές και οι τιμές που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο ισχύουν από το καλοκαίρι του 2020.

IPad Pro 12,9 ιντσών

Ένα άτομο χρησιμοποιεί το iPad Pro 12,9 ιντσών με γραφίδα

μήλο
Η Apple παρουσίασε ένα iPad με μια τεράστια οθόνη 12,9 ιντσών για να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ tablet και φορητών υπολογιστών. Το iPad Pro είναι σίγουρα ένα tablet με τη δύναμη επεξεργασίας ενός υπολογιστή. Το τσιπ A12Z είναι εξίσου ισχυρό με έναν φορητό υπολογιστή μεσαίας εμβέλειας και με 4 GB μνήμης RAM για εφαρμογές που συνοδεύουν αυτήν την εκτεταμένη οθόνη, είναι ένα θηρίο πολλαπλών εργασιών. Μπορεί επίσης να είναι ένα υπέροχο οικογενειακό iPad, με μια οθόνη που δεν θα σας λείπει η HDTV σας κατά τη ροή σε αυτό. Το iPad Pro ξεκινά από 999 $ και μπορεί να κυμαίνεται έως και 1.700 $ για το μοντέλο 1 TB με Wi-Fi + Cellular.

IPad Pro 11 ιντσών

11

Walmart
Εξίσου ισχυρό με το Pro 12,9 ιντσών με μερικές δυνατότητες που το ξεπερνούν ακόμη, το iPad Pro 11 ιντσών είναι ιδανικό για όσους θέλουν iPad επιπέδου Pro αλλά δεν θέλουν να ξοδέψουν όσο ένα φορητό υπολογιστή υψηλότερης τεχνολογίας. Διαθέτει κάμερα 12 megapixel με οπίσθιο προσανατολισμό που μπορεί να ανταγωνιστεί το smartphone σας και μια οθόνη ικανή να εμφανίζει μια ευρύτερη σειρά χρωμάτων από τα προηγούμενα iPads. Το βασικό μοντέλο με χώρο αποθήκευσης 64 GB και σύνδεση Wi-Fi κοστίζει 799 $.

iPad Air

Στιγμιότυπο οθόνης του iPad Air τρίτης γενιάς σε χρυσό

μήλο
Το iPad Air τρίτης γενιάς διαθέτει χαρακτηριστικά Pro-level, όπως το τσιπ Apple A12 Bionic, μια αναβαθμισμένη οθόνη Retina και υποστήριξη για το Apple Pencil. Ξεκινά από 499 $ για αποθήκευση 64 GB και συνδεσιμότητα Wi-Fi και φαίνεται να διατηρεί ένα άνετο μέσο έδαφος μεταξύ τιμής και ισχύος.

iPad Mini 5

Στιγμιότυπο οθόνης προϊόντος του iPad Mini 5 σε διάφορα χρώματα

μήλο
Το iPad Mini είναι για όποιον θέλει ένα μικρότερο tablet, αλλά δεν θέλει να παραλείψει τις προδιαγραφές. Είναι τόσο ισχυρό όσο το iPad Air, με τσιπ A12 Bionic, αποθήκευση 64 GB ή 256 GB, αναβαθμισμένη οθόνη Retina και υποστήριξη για το μολύβι Apple πρώτης γενιάς. Το 64 GB ξεκινά από 399 $, ενώ το μοντέλο 256 GB ξεκινά από 549 $. Εάν δεν θέλετε μια μικρότερη οθόνη, ωστόσο, μάλλον προτιμάτε να ξοδέψετε τα επιπλέον $ 100 για το iPad Air.

iPad (7η γενιά)

Στιγμιότυπο οθόνης προϊόντος του iPad 7ης γενιάς σε γκρι σχιστόλιθο

μήλο
Το πιο δημοφιλές tablet της Apple, το iPad 7ης γενιάς διαθέτει οθόνη Retina 10,2 ιντσών, τσιπ Apple A10 Fusion και χώρο αποθήκευσης 32 GB ή 128 GB. Ενώ είναι ελαφρώς λιγότερο ισχυρό από άλλα μοντέλα, η προσιτή τιμή εκκίνησης των 329 $ το καθιστά μια ελκυστική επιλογή για τους ανθρώπους που αναζητούν απλώς ένα tablet που μπορεί να ολοκληρώσει βασικές καθημερινές εργασίες, όπως email και ροή βίντεο.

Αγοράστε για την καλύτερη προσφορά

Οι τιμές λιανικής που αναφέρονται εδώ προέρχονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple και είναι συνετό να κάνετε αγορές για μια καλή προσφορά. Οι έμποροι λιανικής πωλούν συχνά το iPad προς πώληση καθώς πλησιάζει η περίοδος των διακοπών. Αξίζει να ελέγξετε μέρη όπως το Amazon, το Best Buy και το Frys.

Μεταχειρισμένα και ανακαινισμένα iPads

Είναι δελεαστικό να αγοράσετε ένα παλαιότερο μοντέλο μεταχειρισμένου iPad, αλλά μερικές φορές οι βραχυπρόθεσμες εξοικονομήσεις κοστίζουν περισσότερο όταν χρειάζεστε να αναβαθμίσετε το tablet μετά από λίγα μόνο χρόνια. Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα, τα ανακαινισμένα iPad της Apple έχουν την ίδια εγγύηση ενός έτους με τα νέα. Ανακαινισμένα προϊόντα με έκπτωση που υποστηρίζεται από την εργασία της Apple για την επισκευή του και η εγγύηση είναι ένας έξυπνος τρόπος να αγοράσετε ένα φθηνότερο iPad.