Saltar al contenido

Το Hitman 3 θα μπορούσε να είναι η καλύτερη εκδήλωση του 47 ακόμη

27 de abril de 2021

Βασικές επιλογές

  • Χίτμαν 3 θα περιλαμβάνει έξι ολοκαίνουργιες τοποθεσίες χωρίς επεισοδιακό πρόγραμμα κυκλοφορίας, όπως οι προηγούμενοι τίτλοι.
  • Οι παίκτες μπορούν να εισάγουν όλη την πρόοδό τους από τα προηγούμενα παιχνίδια Χίτμαν 3.
  • Η αφήγηση θα είναι πιο σκοτεινή από τις προηγούμενες καταχωρήσεις στην τριλογία.
Διαδραστικό IO
Οπλισμένοι με νέα gadget, έξι νέες τοποθεσίες για εξερεύνηση και τη δυνατότητα εισαγωγής όλου του περιεχομένου από προηγούμενα παιχνίδια στην τριλογία, Χίτμαν 3 θα είναι η μεγαλύτερη περιπέτεια που έχει ξεκινήσει ποτέ ο πράκτορας 47. Θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου 2021, Χίτμαν 3 θα είναι η πιο εκτεταμένη καταχώρηση που έχουμε δει στην τριλογία του sandbox της IO Interactive. Όπως και με προηγούμενες συμμετοχές στη σειρά, η επιλογή του τρόπου με τον οποίο θέλετε να παίξετε είναι εξίσου σημαντική Χίτμαν 3, και τα νέα επίπεδα πρέπει να προσφέρουν στους παίκτες αρκετό χώρο για να εργαστούν και να εξερευνήσουν καθώς καταγράφουν διάφορους στόχους. Οι προσδοκίες είναι υψηλές και αυτό σημαίνει ότι η IO Interactive έχει πολλά να επιτύχει, κάτι που πολλοί είναι σίγουροι ότι θα επιτύχει. «Αν μπορούσα να έχω μόνο ένα παιχνίδι το 2021, θα ήταν το Hitman 3. Αλλά τότε αν μπορούσα να έχω ένα δεύτερο παιχνίδι, θα ήταν το Wolfenstein 3», έγραψε ο Jeff Grubb, δημοσιογράφος της VentureBeat μέσω του Twitter. Άλλοι χρήστες έχουν επίσης εκφράσει παρόμοιο ενθουσιασμό για τον επερχόμενο τίτλο.

Στην τοποθεσία

Η τελευταία καταχώρηση της σειράς θα περιλαμβάνει έξι νέες τοποθεσίες για εξερεύνηση, όπως το Ντουμπάι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ντάρτμουρ Αγγλία και την επαρχία Τσονγκκίνγκ της Κίνας. Ενώ η IO δεν έχει ακόμη αποκαλύψει όλα τα μέρη που θα επισκεφθούν οι παίκτες, η ματιά μας στο παιχνίδι μέχρι στιγμής έχει αποκαλύψει αρκετά. Αναβαθμίσεις που έγιναν στο Glacier Engine της IO, η μηχανή παιχνιδιών που χρησιμοποιείται για το σχεδιασμό Hitman 3, θα επιτρέψει καλύτερες ανακλάσεις, πιο βελτιστοποιημένες υφές και συνολικά πιο ευκρινείς εικόνες. Αυτό σημαίνει ότι η τελευταία καταχώρηση της σειράς θα φαίνεται ακόμα καλύτερη από τις δύο προηγούμενες δόσεις. Επιπλέον, χάρη στα σχέδια World of Assassination του στούντιο, όλες αυτές οι οπτικές αναβαθμίσεις θα είναι επίσης διαθέσιμες στις προηγούμενες αποστολές και επίπεδα από Χίτμαν και Χίτμαν 2 όταν τα παίζετε Χίτμαν 3. Έχοντας τέτοια λεπτομέρεια και ελευθερία παίκτη είναι σημαντική λόγω της φύσης του sandbox Χίτμαν σειρά. Σε αντίθεση με περισσότερες γραμμικές ιστορίες, όπως το Call of Duty σειρά, Χίτμαν 3 επιτρέπει στους παίκτες να επιλέγουν ακριβώς πώς θέλουν να βγάλουν στόχους. Οι προηγούμενοι τίτλοι έδωσαν στους παίκτες τη δυνατότητα να βγάλουν στόχους με πολλούς τρόπους, όπως πιο περίτεχνα σκοτώματα – όπως η δημιουργία ενός θαλάμου ηχογράφησης για ηλεκτροπληξία κάποιου – σε πιο κοινές δολοφονίες, όπως να ρίχνουν ένα κατσαβίδι στο κεφάλι του στόχου. Αυτή η δημιουργική ελευθερία βοήθησε τους προηγούμενους τίτλους της σειράς να είναι τόσο δημοφιλείς στους παίκτες. Αν και γνωρίζουμε μόνο τρεις από τις έξι προγραμματισμένες τοποθεσίες που θα επισκεφτεί το Agent 47, η IO Interactive έχει επίσης κοινοποιήσει, μέσω ενός βίντεο προγραμματιστών Insights που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2020, ότι η αφήγηση σε αυτήν την καταχώρηση της σειράς θα πάρει μια πιο σκοτεινή στροφή από τις προηγούμενες. Φυσικά, οι λεπτομέρειες είναι ακόμα σκοτεινές σε αυτό το μέτωπο.

Πραγματικά συνδεδεμένο

Μία από τις μεγαλύτερες υποσχέσεις του Χίτμαν Η σειρά ήταν «Κόσμος της Δολοφονίας». Αρχικά παρουσιάστηκε το 2018, η ιδέα ήταν να φέρει τοποθεσίες και αποστολές από προηγούμενα παιχνίδια σε μελλοντικές επαναλήψεις. Ως εκ τούτου, οι παίκτες θα μπορούν να βιώσουν όλες τις αποστολές και τις αφηγήσεις από Χίτμαν και Χίτμαν 2 σε Χίτμαν 3 όταν κυκλοφορεί, αρκεί να έχουν ήδη τους δύο τελευταίους τίτλους. Αυτές οι αποστολές θα αναδιαμορφωθούν πλήρως για να ληφθούν υπόψη όλες οι εξελίξεις που έχει κάνει η IO Interactive Χίτμαν 3. Αυτό περιλαμβάνει αλλαγές στην τεχνητή νοημοσύνη (AI) του παιχνιδιού, νέους μηχανικούς που ενδέχεται να εμφανιστούν στην τελευταία καταχώρηση και οποιεσδήποτε οπτικές αναβαθμίσεις που έγιναν στη μηχανή του παιχνιδιού. Επιτρέποντας στους παίκτες να εισάγουν προηγούμενα Χίτμαν αποστολές και περιεχόμενο σε Χίτμαν 3, Η IO θα εκπληρώσει την υπόσχεσή της για μια συνδεδεμένη εμπειρία που δεν απαιτεί από τους παίκτες να κάνουν λήψη πολλών παιχνιδιών. Μόλις εισαχθεί αυτό το περιεχόμενο, οι παίκτες θα μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από τις αναβαθμισμένες εκδόσεις των προηγούμενων επιπέδων.

Ένα στιγμιότυπο οθόνης από το παιχνίδι Hitman 3.

Διαδραστικό IO
Εκτός από την αναβάθμισή τους, ωστόσο, η IO τα βελτιστοποίησε και πρόσφατα αποκάλυψε στο ResetEra ότι ολόκληρη η τριλογία θα καταλαμβάνει μόνο περίπου 100 GB κατά την εγκατάσταση. Ένα άλλο δροσερό χαρακτηριστικό έρχεται Χίτμαν 3 περιλαμβάνει μια ειδική λειτουργία PlayStation VR, η οποία επιτρέπει στους παίκτες της Sony να έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον κόσμο του Agent 47 σε ένα πλήρες περιβάλλον VR. Από ό, τι έχει μοιραστεί μέχρι στιγμής, το παιχνίδι θα λειτουργεί παρόμοιο με αυτό Resident Evil 7Η λειτουργία VR, η οποία χρησιμοποίησε έναν ελεγκτή Dualshock αντί για τους ελεγκτές PlayStation Move. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βλέπω τι Χίτμαν 3Οι νέες τοποθεσίες πρέπει να προσφέρουν, και η έκκληση των νέων συσκευών για χρήση είναι εξίσου συναρπαστική. Ενημερωθείτε για τα αναβαθμισμένα οπτικά και τη δυνατότητα αναπαραγωγής παρελθόντος Χίτμαν παιχνίδια με όλες αυτές τις ίδιες βελτιώσεις σε ένα μόνο πακέτο και νομίζω ότι είναι ασφαλές να το πω αυτό Χίτμαν 3 θα είναι εύκολα το καλύτερο Χίτμαν παιχνίδι που έχουμε λάβει ποτέ.