Saltar al contenido

Το «Kingdom Hearts» για υπολογιστή έχει καθυστερήσει πολύ

18 de abril de 2021

Βασικές επιλογές

  • βασιλικές καρδιές επιτέλους έρχεται στον υπολογιστή σχεδόν 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου παιχνιδιού.
  • Όλες οι βασικές καταχωρίσεις του παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμες σε τέσσερα πακέτα, καθιστώντας ευκολότερο να γνωρίζουμε σε ποια σειρά θα παίζουν τα παιχνίδια.
  • Μετά από χρόνια επιτυχίας σε άλλες πλατφόρμες, η μετάβαση στον υπολογιστή θα δώσει στους νέους παίκτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν την ιστορία της Sora.
DisneyPixar / Square Enix
βασιλικές καρδιές επιτέλους κάνει το άλμα στον Η / Υ, δίνοντας σε μια εντελώς νέα σειρά παικτών την ευκαιρία να ζήσουν την ιστορία της Σόρα που στρίβει και σαρώνει. Με τα χρόνια, οι κονσόλες και οι πλατφόρμες που βασιλικές καρδιές ήταν διαθέσιμο στο έχουν αλλάξει, αλλά η σειρά δεν έκανε ποτέ τη μεταφορά στον υπολογιστή, αφήνοντας εμένα και πολλούς άλλους να χάσω βασικές καταχωρήσεις στη σειρά. Δεδομένου ότι δεν είχα κάτοχο PlayStation 2 ή PlayStation 3, δεν έπρεπε ποτέ να πάρω τις πρώτες καταχωρήσεις και η μόνη πραγματική μου εμπειρία με το franchise Kingdom Hearts: Αλυσίδα Αναμνήσεων, το οποίο έπαιξα πολλές φορές ως παιδί στο Gameboy Advanced SP. Με το Square Enix να φέρνει τελικά βασιλικές καρδιές στον υπολογιστή, εγώ και άλλοι που δεν μπόρεσα να παρακολουθήσουμε την ιστορία της Sora τα τελευταία χρόνια, θα μπορέσω να το παίξω από πρώτο χέρι μέχρι την αρχή. «Τώρα που όλα έρχονται στον υπολογιστή, νιώθω ότι έχω την καλύτερη ευκαιρία να εκτιμήσω γιατί όλοι αγαπούσαν τόσο πολύ αυτήν τη σειρά.»

Ενα ολόκληρο νέο κόσμο

Αρχικά εμφανίστηκε ως αποκλειστικό PlayStation με την πρώτη κυκλοφορία το 2002, το βασιλικές καρδιές Η σειρά έχει αναπτυχθεί για να περιλαμβάνει περισσότερες από 17 συμμετοχές σε διάφορες πλατφόρμες. Σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια που παίζουν ρόλο εκείνη τη στιγμή, βασιλικές καρδιές χαρακτήρισε εμβληματικούς χαρακτήρες από άλλα σύμπαντα όπως η Disney και το Final Fantasy, που τελικά περιλάμβαναν τόσο τον Donald Duck όσο και τον Goofy ως συντρόφους του κύριου χαρακτήρα σε μεταγενέστερες συμμετοχές. Ήταν ένας μοναδικός συνδυασμός κόσμων που βοήθησε να δημιουργήσει κάτι που ένιωθε ξεχωριστό και διαφορετικό.

Ένα στιγμιότυπο οθόνης από το Kingdom Hearts.

DisneyPixar / Square Enix
Με την πάροδο του χρόνου, το βασιλικές καρδιές Η ιστορία έχει αναπτυχθεί καθώς προχωρά σε νέα περιοχή και καλωσορίστηκε σε χαρακτήρες από τη Disney και την Pixar. Το 2019, Kingdom Hearts III, το μεγάλο συμπέρασμα στην ιστορία της Sora, ακόμη και σε κόσμους εμπνευσμένους από τον Frozen και άλλες νεότερες ταινίες Disney και Pixar. Αυτή η συνεχής προσθήκη νέων συμπάντων στον ήδη μπερδεμένο ιστό μιας ιστορίας που υφαίνεται βασιλικές καρδιές βοήθησε να το διατηρήσει φρέσκο, παρά τα σχεδόν 20 χρόνια που είχαν περάσει από την κυκλοφορία του πρώτου παιχνιδιού.

Εκκαθάριση των πραγμάτων

Με τόσες πολλές διαφορετικές κυκλοφορίες στη σειρά – συμπεριλαμβανομένων μερικών remix – το βασιλικές καρδιές Η ιστορία έχει γίνει αρκετά συγκεχυμένη, με κάποιους ακόμη και να καλούν Kingdom Hearts IIIΗ ιστορία είναι απόλυτο χάος. Συνδυάστε το με τις περίεργες συμβάσεις ονομασίας ορισμένων από τις κυκλοφορίες και μπείτε στο βασιλικές καρδιές αυτό το τέλος του παιχνιδιού μοιάζει περισσότερο με δουλειά από οτιδήποτε άλλο. Ευτυχώς, η έκδοση του υπολογιστή φαίνεται να ξεκαθαρίζει αρκετά. Ενώ οι εκδόσεις του υπολογιστή θα περιλαμβάνουν όλες τις βασικές καταχωρήσεις της σειράς – όπως Kingdom Hearts 1.5 + 2.5 Remix, Kingdom Hearts III Re μυαλό, Kingdom Hearts 2.8 Τελικό κεφάλαιο Πρόλογος, και Kingdom Hearts: Melody of Memory– ο τρόπος με τον οποίο συσκευάζονται όλα φαίνεται πολύ πιο εύκολο να ακολουθηθεί.

Ένα στιγμιότυπο οθόνης από το Kingdome Hearts.

DisneyPixar / Square Enix
Αντί να προσφέρει έξι ή επτά παιχνίδια για να αγοράσουν οι παίκτες, το Square Enix έχει χωρίσει τους τίτλους σε τέσσερις κύριες προσφορές, καθιστώντας ένα πολύ λιγότερο τρομακτικό καθήκον να πηδήξουμε και να εξερευνήσουμε την ιστορία της Sora από την αρχή. Αυτή η νέα συσκευασία θα διευκολύνει επίσης τους παίκτες να βουτήξουν βαθύτερα χωρίς να χρειάζεται να ακολουθήσουν λεπτομερείς οδηγούς σχετικά με τη σειρά παιχνιδιών. Μπορούμε να φτάσουμε στο κρέας του παιχνιδιού και της ιστορίας, κάτι που δεν είμαι ενθουσιασμένος που κάνω. Ο τρόπος με τον οποίο το Square Enix συνδυάζει τους κόσμους της Disney και της Pixar μαζί με στοιχεία της άλλης σειράς RPG ήταν πάντα ελκυστικός. Τώρα που όλα έρχονται στον υπολογιστή, αισθάνομαι ότι έχω την καλύτερη ευκαιρία να εκτιμήσω γιατί όλοι αγαπούσαν τόσο πολύ αυτήν τη σειρά, και ίσως ακόμη και να καταλάβω γιατί Kingdom Hearts: Αλυσίδα Αναμνήσεων έχει κολλήσει μαζί μου για τόσο καιρό.