Saltar al contenido

Το Raticate του Gary πέθανε πραγματικά στο Pokemon Red and Blue;

12 de junio de 2021

ο ΠΟΚΕΜΟΝ Η σειρά έχει γεννήσει μερικούς περίεργους θρύλους και φήμες – τα πάντα, από τα στοιχειωμένα κασέτες έως τη μουσική στο παιχνίδι που υποτίθεται ότι τρελαίνει τους νέους παίκτες. Ενώ Pokemon Lost Silver είναι ένα έξυπνο παιχνίδι θαυμαστών, και το «σύνδρομο λεβάντας» είναι ένας θρύλος που δημιουργήθηκε από ένα διαβόητο επεισόδιο του ΠΟΚΕΜΟΝ anime, υπάρχει μια καθυστέρηση ΠΟΚΕΜΟΝ παραμύθι που είναι αδύνατο να αποδειχθεί ή να διαψευστεί: The Legend of Gary’s Dead Raticate.

Ο πρώτος σας αντίπαλος

Ο Gary Oak είναι το πιο δημοφιλές όνομα για τον αντίπαλο του παίκτη Pokemon Κόκκινο / Μπλε για το Game Boy. Πηγαίνει με άλλα ονόματα, συμπεριλαμβανομένου του Μπλε ή οποιουδήποτε προσαρμοσμένου ονόματος που του δίνει ο παίκτης στην αρχή του παιχνιδιού (πιθανώς μια λέξη ορκίσματος). Ο Γκάρι είναι διάσημος στο ΠΟΚΕΜΟΝ fandom για να είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά από τον παίκτη. Εάν, για παράδειγμα, επιλέξετε το Charmander ως το αρχικό σας Pokemon, επιλέγει αυτόματα το Squirtle και κερδίζει ένα μόνιμο τακτικό πλεονέκτημα από εσάς, αφού οι τύποι νερού Pokemon trump fire. Ο Γκάρι είναι αλαζονικός, αλλά μάλλον έτσι. Αυτός μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο ΠΟΚΕΜΟΝ Το fandom αναρωτιέται ακόμα για την εξαφάνιση ενός από τα Pokemon του Gary και φτάνει μέχρι να αναρωτηθεί αν ο χαρακτήρας του παίκτη (Ash ή Red, ανάλογα με το όνομα που επιλέγετε) είναι υπεύθυνος για το θάνατό του. Ο χαρακτήρας του παίκτη συναντά και παλεύει ενάντια στον Γκάρι πολλές φορές καθ ‘όλη τη διάρκεια του ταξιδιού του. Από ΠΟΚΕΜΟΝ είναι ένα παιχνίδι που περιστρέφεται γύρω από τη σύλληψη και την εκπαίδευση του Pokemon, το σταύλο και των δύο χαρακτήρων του Pokemon μεγαλώνει καθώς προχωρά το παιχνίδι. Κάθε εκπαιδευτής Pokemon έχει τα αγαπημένα, και αυτό περιλαμβάνει τον Gary. Η σύνθεση του αλλάζει λίγο Pokemon Κόκκινο / Μπλε, με μία εξαίρεση.

Raticate του Γκάρι

Περίπου στα μέσα του παιχνιδιού, πολεμάτε τον Γκάρι σε ένα πλοίο που ονομάζεται SS Anne. Η ομάδα του περιλαμβάνει ένα επίπεδο 19 Pidgeotto, ένα επίπεδο 16 Raticate, ένα επίπεδο 18 Kadabra και μια έκδοση 20 του εκκινητή του Pokemon. Τα περισσότερα από αυτά τα Pokemon είναι οι εξελιγμένες εκδόσεις του Pokemon που σας πολεμούσαν νωρίτερα στο παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένου ενός Rattata που έγινε Raticate πριν από τη μάχη σας στο SS Anne. Ωστόσο, την επόμενη φορά που θα συναντήσετε τον Γκάρι, ο Ρατατικός του θα φύγει. Αντ ‘αυτού, έχει ένα επίπεδο 25 Pidgeotto, ένα επίπεδο 23 Gyarados, ένα επίπεδο 22 Growlithe, ένα επίπεδο 20 Kadabra. Τι συνέβη λοιπόν στο Raticate;

Τι συνέβη, πράγματι;

Μερικοί ΠΟΚΕΜΟΝ θεωρητικοί συνωμοσίας πιστεύουν ότι η απάντηση βρίσκεται στη θέση του αγώνα του παίκτη εναντίον του Gary: Pokemon Tower στην πόλη της Λεβάντας. Το Pokemon Tower είναι διαβόητο ότι είναι νεκροταφείο Pokemon και ενώ ο παίκτης επισκέπτεται την τοποθεσία για να διερευνήσει ένα στοιχειωμένο, δεν είναι ξεκάθαρο (στην αρχή) γιατί ο Gary είναι εκεί. Μερικοί θαυμαστές υποθέτουν ότι ο Gary στο Pokemon Tower θα επισκεφτεί τον τάφο του χαμένου Pokemon – του Raticate του. Αλλά αν συμβαίνει αυτό, πώς πέθανε ο Raticate;

Η σοβαρή θεωρία του Ρατικατικού

Σύμφωνα με τη δημοφιλή θεωρία, ο Raticate τραυματίστηκε σοβαρά στη μάχη εναντίον του παίκτη στο SS Anne. Λόγω της σύγχυσης στο πλοίο, ο Gary δεν μπόρεσε να φτάσει στο PokeCenter αρκετά γρήγορα για να θεραπεύσει τον Raticate, με αποτέλεσμα τον θάνατο του τρωκτικού. Στην πραγματικότητα, ορισμένοι θαυμαστές ισχυρίζονται ότι όταν ο Gary συναντά τον παίκτη στο Pokemon Tower, ο Gary ρωτά, «Ξέρετε πώς είναι να έχετε ένα Pokemon die;» Λοιπόν, τι γίνεται; Πέθανε το Raryate του Gary ως αποτέλεσμα μιας ιδιαίτερα σκληρής μάχης; Και πάλι, δεν υπάρχει εύκολη απάντηση «ναι» ή «όχι», αλλά δεν είναι πολύ πιθανό. Για ένα πράγμα, ο Gary δεν ρωτά ποτέ τον παίκτη αν ξέρει πώς είναι να πεθάνει ένα Pokemon. Αντ ‘αυτού, λέει, «Τι κάνεις εδώ; Το Pokemon σας δεν φαίνεται νεκρό! Μπορώ τουλάχιστον να τους κάνω λιποθυμία! Πάμε, φίλε! » Αυτό είναι ένα απλό χτύπημα για ένα παιδί με ένα νεκρό Pokemon, ειδικά αν αντιμετωπίζει (υποτίθεται) τον υπεύθυνο για το θάνατο του αγαπημένου του κατοικίδιου ζώου. Αντίθετα, μερικοί από τους άλλους πένθους στο Pokemon Tower αναφέρουν το νεκρό τους Pokemon με το όνομά τους. Επιπλέον, όταν νικήσατε τον Γκάρι, παραδέχεται ότι ήρθε στον Πύργο για να πιάσει έναν Κούμπο και έναν Μαροβάκ. Ωστόσο, αν το κοιτάξετε, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο Gary βρίσκεται στον Πύργο του Pokemon για να επισκεφτεί τον τάφο του Raticate του. Βεβαίως, κανένα από αυτά δεν εξηγεί γιατί ο Raticate απουσιάζει από τον κατάλογο του Gary.

Το Raticate βρίσκεται στη θεωρία αποθήκευσης

Ποτέ δεν μάθαμε ακριβώς πού πήγε ο γιγαντιαίος αρουραίος, αλλά εδώ είναι μια αξιοπρεπής εικασία: Ο Γκάρι απλώς «κουτιά» τον κριτή – δηλαδή, τον έσωσε μαζί με το υπόλοιπο πλεόνασμα του Pokemon. Το Rattata και το Raticate είναι αξιοπρεπές Pokemon για να ξεκινήσει ένα παιχνίδι, αλλά γρήγορα αποκλείονται εκτός αν καλλωπιστούν με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Εκεί το έχετε: Ο Γκάρι επισκέπτεται τον Πύργο του Pokemon για να πιάσει ένα Cubone και ο Raticate είναι πιθανότατα ακόμα ζωντανός – αν και το να μαζεύεις στην αποθήκευση δύσκολα μπορεί να χαρακτηριστεί ζωντανό.