Saltar al contenido

Τρόποι μείωσης της αποθήκευσης email στο iPhone

12 de abril de 2021

Για πολλούς χρήστες iPhone, ο διαθέσιμος χώρος αποθήκευσης στις συσκευές τους είναι εξαιρετικός. Με όλες τις εφαρμογές, τις φωτογραφίες, τα τραγούδια και τα παιχνίδια, είναι εύκολο να ξεπεράσετε τα όρια αποθήκευσης – ειδικά σε τηλέφωνο 8 GB ή 16 GB. Εάν δεν έχετε αρκετό χώρο, καθαρίστε το email σας. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο καταλαμβάνει πολύ χώρο αποθήκευσης και εάν χρειάζεστε όλο τον δωρεάν χώρο που μπορείτε να αποκτήσετε, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να κάνετε κάποιες αλλαγές. Ακολουθούν τρεις τρόποι με τους οποίους το email καταλαμβάνει λιγότερο χώρο στο iPhone σας. Αυτές οι οδηγίες ισχύουν για συσκευές με iOS 12 ή μεταγενέστερη έκδοση.

Κινούμενος ταχυδρόμος που απεικονίζει πώς να μειώσετε το email του iPhone με την εξάλειψη των ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Fanatic Studio / Getty Images

Μην φορτώνετε απομακρυσμένες εικόνες

Οι περισσότεροι από εμάς λαμβάνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με εικόνες σε αυτές, για παράδειγμα, ενημερωτικά δελτία, διαφημίσεις, επιβεβαιώσεις αγορών ή ανεπιθύμητα μηνύματα. Για να εμφανίσετε τις εικόνες που είναι ενσωματωμένες σε κάθε email, το iPhone σας πρέπει να κατεβάσει αυτές τις εικόνες. Και δεδομένου ότι οι εικόνες καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο αποθήκευσης από το κείμενο, αυτό μπορεί να προσθέσει έως και πολλή μνήμη που χρησιμοποιείται. Εάν είστε εντάξει με το email σας να είναι λίγο απλό, αποκλείστε το iPhone σας από τη λήψη αυτού του περιεχομένου.

  1. Παρακέντηση Ρυθμίσειςκαι μετά επιλέξτε Ταχυδρομείο.

    Ρυθμίσεις και αλληλογραφία σε iPhone

  2. Μετακινηθείτε προς τα κάτω στο Μηνύματα ενότητα και μετακινήστε το Φόρτωση απομακρυσμένων εικόνων εναλλαγή εναλλαγής σε Off / white.

    Φόρτωση ρύθμισης απομακρυσμένων εικόνων σε iPhone

  3. Παρόλο που αποκλείετε απομακρυσμένες εικόνες (εικόνες που είναι αποθηκευμένες στον διακομιστή ιστού κάποιου άλλου), θα εξακολουθείτε να μπορείτε να βλέπετε εικόνες που σας αποστέλλονται ως συνημμένα.

Δεδομένου ότι δεν κάνετε λήψη τόσων εικόνων, χρειάζονται λιγότερα δεδομένα για να λάβετε την αλληλογραφία σας, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να φτάσετε το μηνιαίο όριο δεδομένων σας.

Διαγραφή μηνυμάτων νωρίτερα

Όταν πατάτε το εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων κατά την ανάγνωση email ή σύρετε τα εισερχόμενά σας και αγγίξτε «Διαγραφή», δεν διαγράφετε το μήνυμα. Αυτό που πραγματικά λέτε στο iPhone σας είναι, «την επόμενη φορά που θα αδειάσετε τον κάδο απορριμμάτων, φροντίστε να το διαγράψετε.» Το email δεν διαγράφεται αμέσως επειδή οι ρυθμίσεις email του iPhone ελέγχουν πόσο συχνά το iPhone αδειάζει τα σκουπίδια του. Τα στοιχεία που περιμένουν να διαγραφούν καταλαμβάνουν χώρο στο τηλέφωνό σας, οπότε αν τα διαγράψετε νωρίτερα, θα ελευθερώσετε χώρο πιο γρήγορα. Για να αλλάξετε αυτήν τη ρύθμιση:

  1. Ανοιξε το Ρυθμίσεις εφαρμογή και επιλέξτε Κωδικοί πρόσβασης και λογαριασμοί. Στη συνέχεια, πατήστε το λογαριασμό email του οποίου τη ρύθμιση θέλετε να αλλάξετε.

    Επιλογή λογαριασμού email στο iPhone

  2. Παρακέντηση λογαριασμόςκαι μετά επιλέξτε Προχωρημένος, μεταβείτε στο Διαγραμμένα μηνύματα ενότητα και πατήστε Αφαιρώ.

    Κατάργηση κάτω από τις ρυθμίσεις για προχωρημένους σε έναν λογαριασμό αλληλογραφίας iPhone σε iPhone

  3. Πατήστε είτε Ποτέ, Μετά από μια μέρα, Μετά από μία εβδομάδα, ή Μετά από ένα μήνα. Τα μηνύματα που διαγράφετε θα αφήσουν το τηλέφωνό σας (και τον αποθηκευτικό χώρο του) στο πρόγραμμα που επιλέξατε.

Δεν υποστηρίζει κάθε λογαριασμός email αυτήν τη ρύθμιση, επομένως θα πρέπει να πειραματιστείτε για να δείτε με ποιον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη συμβουλή.

Μην κατεβάζετε καθόλου email

Εάν θέλετε να γίνετε ακραίοι ή θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον αποθηκευτικό σας χώρο για κάτι άλλο, μην δημιουργήσετε λογαριασμούς email στο iPhone σας. Με αυτόν τον τρόπο, το email θα καταλάβει 0 MB του αποθηκευτικού σας χώρου. Εάν δεν ρυθμίσετε λογαριασμούς email, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε email στο τηλέφωνό σας. Αντί να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Mail, μεταβείτε στον ιστότοπο για τον λογαριασμό email σας (για παράδειγμα, Gmail ή Yahoo Mail) σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού και συνδεθείτε με αυτόν τον τρόπο. Όταν χρησιμοποιείτε webmail, δεν πραγματοποιούνται λήψεις email στο τηλέφωνό σας.