Saltar al contenido

Τρόπος διαγραφής επαφών Skype

28 de abril de 2021

Είτε θέλετε να καταργήσετε παλιούς συναδέλφους ή άτομα των οποίων οι προσκλήσεις αποδεχτήκατε για τυχαία συζήτηση, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να διαγράψετε ανεπιθύμητες επαφές από τη λίστα επαφών σας στο Skype. Οι οδηγίες σε αυτόν τον οδηγό ισχύουν για το Skype σε Windows, Mac, Linux, web, Skype για Windows 10 (έκδοση 14), Android (6.0+) και iOS.

Τρόπος διαγραφής επαφών Skype

Υπάρχουν δύο απλοί τρόποι διαγραφής επαφών Skype σε οποιαδήποτε πλατφόρμα. Δείτε πώς: Δεν υπάρχει κάδος ανακύκλωσης για διαγραμμένες επαφές. Αφού καταργήσετε μια επαφή, αυτή η εγγραφή έχει χαθεί εκτός αν προσθέσετε ξανά το άτομο στη λίστα σας.

  1. Πατήστε παρατεταμένα ή κάντε δεξί κλικ στην επαφή που θέλετε να καταργήσετε.

  2. Επιλέγω Εμφάνιση προφίλ.

  3. Το τι συμβαίνει στη συνέχεια εξαρτάται από την πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε:

    • Εάν χρησιμοποιείτε την έκδοση επιτραπέζιου Skype, κάντε κλικ στο Επεξεργασία κουμπί και κάντε κλικ Κατάργηση από τη λίστα επαφώνή κάντε κύλιση προς τα κάτω στο παράθυρο του προφίλ και κάντε κλικ στο Κατάργηση από τη λίστα επαφών.
    • Εάν χρησιμοποιείτε μια πλατφόρμα για κινητά, πατήστε το Επεξεργασία κουμπί και, στη συνέχεια, πατήστε το Σκουπιδοτενεκές εικόνισμα. Εναλλακτικά, μετακινηθείτε προς τα κάτω στο παράθυρο του προφίλ και πατήστε Κατάργηση από τη λίστα επαφών.

    Ένα στιγμιότυπο οθόνης ενός προφίλ Skype με επισημασμένο το κουμπί Κατάργηση από τη λίστα επαφών

Τρόπος διαγραφής επαφών Skype για επιχειρήσεις

Η διαγραφή μιας επαφής στο Skype για επιχειρήσεις μοιάζει με τις παραπάνω μεθόδους, αν και αυτό που βλέπετε διαφέρει ελαφρώς από την έκδοση του Skype για τους καταναλωτές. Για να καταργήσετε μια επαφή χρησιμοποιώντας το Skype για επιχειρήσεις, μεταβείτε στο μενού περιβάλλοντος του Επαφές και στη συνέχεια κάντε δεξί κλικ στην επαφή. Επίλεξε το Αφαίρεσε από τις επαφές επιλογή λίστας. Μην επιλέξετε Κατάργηση από την ομάδα, που απλώς απομακρύνει ένα άτομο από την τρέχουσα Ομάδα Επαφής του.

Τι συμβαίνει όταν διαγράφετε μια επαφή;

Ενώ οι επαφές δεν θα λαμβάνουν ειδοποίηση σχετικά με τις αλλαγές, μπορούν να τις συνδυάσουν αν προσπαθήσουν να σας στείλουν μηνύματα, καθώς κάθε άτομο πρέπει να ζητήσει άδεια να επικοινωνήσει μαζί σας ξανά. Μπορεί επίσης να παρατηρήσουν ότι το avatar σας και άλλα στοιχεία επικοινωνίας έχουν πλέον φύγει από τη δική τους λίστα επαφών.