Saltar al contenido

Τρόπος διόρθωσης σφαλμάτων Mfc100u.dll που δεν βρέθηκαν ή λείπουν

29 de mayo de 2021

Τα σφάλματα Mfc100u.dll προκαλούνται από καταστάσεις που οδηγούν στην κατάργηση ή καταστροφή του αρχείου DLL mfc100u, ένα σημαντικό μέρος της βιβλιοθήκης χρόνου εκτέλεσης Visual C ++ που παρέχεται από τη Microsoft. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα σφάλματα mfc100u.dll θα μπορούσαν να υποδηλώνουν πρόβλημα μητρώου, πρόβλημα ιούς ή κακόβουλο λογισμικό ή ακόμη και αποτυχία υλικού, αλλά αυτές οι δυνατότητες είναι απίθανες. Προσέξτε να μην συγχέετε με Mfc100.dll λείπουν ή δεν βρέθηκαν σφάλματα. Το μήνυμα σφάλματος mfc100u.dll θα μπορούσε να ισχύει για οποιοδήποτε πρόγραμμα ή σύστημα που μπορεί να χρησιμοποιεί το αρχείο σε οποιοδήποτε από τα λειτουργικά συστήματα της Microsoft. Αυτό περιλαμβάνει τα Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP και Windows 2000.

Σφάλματα Mfc100u.dll

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους τα σφάλματα mfc100u.dll μπορούν να εμφανιστούν στον υπολογιστή σας. Ακολουθούν ορισμένοι από τους πιο συνηθισμένους τρόπους με τους οποίους ενδέχεται να δείτε σφάλματα mfc100u.dll:

 • Δεν βρέθηκε το Mfc100u.dll
 • Η εκκίνηση αυτής της εφαρμογής απέτυχε επειδή δεν βρέθηκε το mfc100u.dll. Η επανεγκατάσταση της εφαρμογής ενδέχεται να διορθώσει αυτό το πρόβλημα.
 • Δεν μπορώ να βρω [PATH] mfc100u.dll
 • Λείπει το αρχείο mfc100u.dll.
 • Δεν είναι δυνατή η έναρξη [APPLICATION]. Λείπει ένα απαιτούμενο στοιχείο: mfc100u.dll. Εγκαταστήστε [APPLICATION] πάλι.

Τα μηνύματα σφάλματος Mfc100u.dll ενδέχεται να εμφανιστούν κατά τη χρήση ή την εγκατάσταση ορισμένων προγραμμάτων, όταν ξεκινούν ή κλείνουν τα Windows, ή ίσως ακόμη και κατά την εγκατάσταση των Windows.

Τρόπος διόρθωσης σφαλμάτων Mfc100u.dll

Μην κάνετε λήψη του mfc100u.dll από έναν ιστότοπο «λήψης DLL». Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η λήψη ενός αρχείου DLL είναι κακή ιδέα. Εάν χρειάζεστε ένα αντίγραφο του mfc100u.dll, είναι καλύτερο να το αποκτήσετε από την αρχική, νόμιμη πηγή του. Ξεκινήστε τα Windows σε ασφαλή λειτουργία για να ολοκληρώσετε οποιοδήποτε από τα παρακάτω βήματα, εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα Windows κανονικά λόγω του σφάλματος mfc100u.dll.

 1. Κάντε λήψη του Microsoft Visual C ++ 2010 Service Pack 1 Αναδιανεμητέο πακέτο MFC Security Update και εκτελέστε το. Αυτό θα αντικαταστήσει / επαναφέρει το mfc100u.dll με το πιο πρόσφατο αντίγραφο που παρέχεται από τη Microsoft. Σας παρέχονται μερικές επιλογές λήψης από τη Microsoft για αυτήν την ενημέρωση, με βάση την έκδοση των Windows που έχετε εγκαταστήσει — x86 (32-bit) ή x64 (64-bit). Δοκιμάστε το καλύτερό σας για να ολοκληρώσετε αυτό το βήμα. Η εφαρμογή αυτής της ενημερωμένης έκδοσης είναι σχεδόν πάντα η λύση σε σφάλματα mfc100u.dll.

 2. Εγκαταστήστε τυχόν διαθέσιμες ενημερώσεις των Windows. Πολλά service pack και άλλα patches αντικαθιστούν ή ενημερώνουν μερικά από τα εκατοντάδες αρχεία DLL που διανέμονται από τη Microsoft στον υπολογιστή σας. Το αρχείο mfc100u.dll θα μπορούσε να συμπεριληφθεί σε μία από αυτές τις ενημερώσεις. Ενημερώστε τα Windows ακόμα και αν γνωρίζετε ότι το αρχείο mfc100u.dll δεν πρόκειται να εγκατασταθεί με μία από τις ενημερώσεις. Είναι πιθανό μια συγκεκριμένη ενημέρωση να είναι απαραίτητη πριν το αρχείο DLL mfc100u μπορεί να λειτουργήσει σωστά. Με άλλα λόγια, αυτό το αρχείο DLL ενδέχεται να εξαρτάται από άλλο αρχείο ή σύνολο αρχείων που θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν σε μια ενημέρωση των Windows.

 3. Επαναφέρετε το mfc100u.dll από τον Κάδο Ανακύκλωσης. Η ευκολότερη πιθανή αιτία ενός αρχείου «λείπει» mfc100u.dll είναι ότι το έχετε διαγράψει κατά λάθος.

 4. Εκτελέστε σάρωση ιών / κακόβουλου λογισμικού σε ολόκληρο το σύστημά σας. Ορισμένα σφάλματα mfc100u.dll θα μπορούσαν να σχετίζονται με μόλυνση από ιό ή άλλο κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή σας που κατέστρεψε το αρχείο DLL. Είναι ακόμη πιθανό το σφάλμα mfc100u.dll που βλέπετε να σχετίζεται με ένα εχθρικό πρόγραμμα που μεταμφιέζεται ως αρχείο. Εάν διαπιστώσετε ότι το αρχείο DLL είναι πραγματικά ιός ή κάποιο άλλο κακόβουλο πρόγραμμα ή εγκαταστάθηκε μαζί με κακόβουλο λογισμικό και δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στον υπολογιστή σας, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να εγκαταστήσετε ένα πάντα ενεργό πρόγραμμα προστασίας από ιούς για να εντοπίσετε απειλές όπως αυτό πριν μπορεί να προκαλέσει οποιαδήποτε ζημιά. Υπάρχουν πολλά δωρεάν προγράμματα AV για Windows.

 5. Τερματίστε ή απεγκαταστήστε το πρόγραμμα που προκαλεί το σφάλμα DLL. Μερικές φορές, ένα πρόγραμμα θα εκτελέσει μια ανεπιθύμητη ή περιττή διαδικασία παρασκηνίου που δίνει αυτό το σφάλμα DLL mfc100u. Για παράδειγμα, το λογισμικό VAIO Update της Sony ενδέχεται να εκτελεί διαδικασίες ενημέρωσης στο παρασκήνιο και να προκαλεί ακούσια σφάλματα «mfc100u.dll» σχετικά με το «VUDesktopToast.exe – Σφάλμα συστήματος». Η κατάργηση του εργαλείου ενημέρωσης ενδέχεται να επιλύσει το πρόβλημα. Αυτό το βήμα πρέπει να ακολουθηθεί μόνο εάν δεν χρειάζεστε απαραίτητα το πρόγραμμα. Εάν προτιμάτε να διατηρήσετε το πρόγραμμα, εξετάστε το ενδεχόμενο επανεγκατάστασης του λογισμικού.

 6. Χρησιμοποιήστε την Επαναφορά Συστήματος για να αναιρέσετε τις πρόσφατες αλλαγές συστήματος. Εάν υποψιάζεστε ότι το σφάλμα mfc100u.dll προκλήθηκε από μια αλλαγή σε ένα σημαντικό αρχείο ή διαμόρφωση, μια Επαναφορά Συστήματος θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα.

 7. Ελέγξτε τη μνήμη του υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, δοκιμάστε τον σκληρό δίσκο. Έχουμε αφήσει την πλειονότητα της αντιμετώπισης προβλημάτων υλικού στο τελευταίο βήμα, αλλά η μνήμη και ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή σας είναι εύκολο να ελεγχθούν και είναι τα πιο πιθανά στοιχεία που ενδέχεται να προκαλέσουν σφάλματα mfc100u.dll καθώς αποτυγχάνουν. Εάν το υλικό αποτύχει σε καμία από τις δοκιμές σας, αντικαταστήστε τη μνήμη ή αντικαταστήστε τον σκληρό δίσκο το συντομότερο δυνατό.

 8. Επιδιορθώστε την εγκατάσταση των Windows. Εάν οι παραπάνω συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων μεμονωμένου αρχείου mfc100u.dll δεν είναι επιτυχημένες, η εκτέλεση μιας επιδιόρθωσης εκκίνησης ή επιδιόρθωσης θα πρέπει να επαναφέρει όλα τα αρχεία DLL των Windows στις λειτουργικές εκδόσεις τους.

 9. Χρησιμοποιήστε ένα δωρεάν εργαλείο καθαρισμού μητρώου για να επιδιορθώσετε ζητήματα που σχετίζονται με το mfc100u.dll στο μητρώο. Ένα δωρεάν πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου ενδέχεται να είναι σε θέση να βοηθήσει με την κατάργηση μη έγκυρων καταχωρίσεων μητρώου mfc100u.dll που ενδέχεται να προκαλούν το σφάλμα DLL. Συνιστώ σπάνια τη χρήση εργαλείων καθαρισμού μητρώου. Έχω συμπεριλάβει την επιλογή εδώ ως μια «τελευταία λύση» πριν από το επόμενο καταστροφικό βήμα.

 10. Εκτελέστε καθαρή εγκατάσταση των Windows. Μια καθαρή εγκατάσταση των Windows θα διαγράψει τα πάντα από τον σκληρό δίσκο και θα εγκαταστήσει ένα νέο αντίγραφο των Windows. Εάν κανένα από τα παραπάνω βήματα δεν διορθώσει το σφάλμα mfc100u.dll, αυτό θα πρέπει να είναι η επόμενη πορεία δράσης σας. Όλες οι πληροφορίες στον σκληρό σας δίσκο θα διαγραφούν κατά τη διάρκεια μιας καθαρής εγκατάστασης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να διορθώσετε το σφάλμα mfc100u.dll χρησιμοποιώντας ένα βήμα αντιμετώπισης προβλημάτων πριν από αυτό.

 11. Αντιμετώπιση προβλημάτων υλικού εάν υπάρχουν σφάλματα mfc100u.dll. Μετά από καθαρή εγκατάσταση των Windows, το πρόβλημα DLL που αντιμετωπίζετε μπορεί να σχετίζεται μόνο με υλικό.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Εάν δεν σας ενδιαφέρει να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα μόνοι σας, ανατρέξτε στο θέμα Πώς μπορώ να διορθώσω τον υπολογιστή μου; για μια πλήρη λίστα των επιλογών υποστήριξής σας, καθώς και βοήθεια με όλα τα πράγματα όπως ο υπολογισμός του κόστους επισκευής, η απομάκρυνση των αρχείων σας, η επιλογή υπηρεσίας επισκευής και πολλά άλλα.