Saltar al contenido

Τρόπος χρήσης του προγράμματος ενοικίασης DVD Netflix

30 de mayo de 2021

Σε αυτό το άρθρο

Το Netflix διαθέτει δύο ξεχωριστές υπηρεσίες: μια διαδικτυακή πλατφόρμα ροής στην οποία έχετε πρόσβαση μέσω του www.netflix.com και άλλων εφαρμογών, αλλά και ενός προγράμματος ενοικίασης DVD μέσω του dvd.netflix.com όπου σας στέλνουν DVD μέσω ταχυδρομείου. Το πρόγραμμα DVD του Netflix περιλαμβάνει ορισμένες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες που δεν είναι διαθέσιμες μέσω της υπηρεσίας ροής τους. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τόσο DVD όσο και Blu-ray, πληρώνετε μόνο μία φορά το μήνα και υπάρχουν δύο σχέδια για να επιλέξετε ανάλογα με τον αριθμό των δίσκων που θέλετε να δανειστείτε ταυτόχρονα. Τα DVD και οι Blu-ray από το Netflix φτάνουν στην πόρτα σας σε 1-3 εργάσιμες ημέρες και είναι εξίσου εύκολο να επιστρέψετε μέσω ταχυδρομείου.

Σχέδια DVD του Netflix

Υπάρχουν δύο πακέτα DVD Netflix. Και οι δύο προσφέρουν απεριόριστους δίσκους ανά μήνα, χωρίς καθυστερημένα τέλη, δωρεάν αποστολή και επιστροφές, χωρίς μακροπρόθεσμη δέσμευση (μόνο από μήνα σε μήνα) και δωρεάν δοκιμή ενός μήνα. Η μόνη διαφορά μεταξύ αυτών των σχεδίων είναι ο αριθμός των δίσκων που μπορείτε να έχετε ταυτόχρονα:

 • Πρότυπο: 7,99 $ / μήνα ένας δίσκος κάθε φορά
 • ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 11,99 $ / μήνα δύο δίσκους τη φορά

Υπάρχει επίσης ένα πρόσθετο που μπορείτε να πάρετε αν θέλετε τη δυνατότητα ενοικίασης δίσκων Blu-ray. Ορισμένα Blu-ray από το Netflix περιλαμβάνουν πρόσθετα, όπως το σχόλιο του σκηνοθέτη και το βίντεο που δεν έχει ξαναδεί. Αν επιλέξετε Blu-ray, όλες οι παραπάνω λειτουργίες παραμένουν ίδιες, αλλά η τιμή αυξάνεται 9,99 $ για Standard και 14,99 $ για την Premier.

Πώς να εγγραφείτε στο DVD Netflix

Εάν έχετε ήδη εγγραφεί στην υπηρεσία ροής του Netflix, ακολουθήστε αυτά τα βήματα, αλλιώς μεταβείτε στο επόμενο σύνολο οδηγιών: Αυτές οι οδηγίες αφορούν τη χρήση ενός προγράμματος περιήγησης ιστού για επιτραπέζιους υπολογιστές, αλλά μπορείτε επίσης να εγγραφείτε με την εφαρμογή DVD Netflix για κινητά.

Υφιστάμενοι χρήστες

 1. Επισκεφτείτε το DVD Netflix και συνδεθείτε με τα στοιχεία του Netflix.

 2. Επιλέγω Προσθήκη προγράμματος DVD.

 3. Επιλέξτε το πρόγραμμα στο οποίο θέλετε να εγγραφείτε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει την επιλογή Blu-ray στο κάτω μέρος εάν θέλετε να παρακολουθήσετε και βίντεο Blu-ray.

  Πακέτα DVD Netflix

 4. Επιλέγω Ξεκίνα.

 5. Συμπληρώστε τα στοιχεία αποστολής και, στη συνέχεια, επιλέξτε Αρχή.

Νέοι χρήστες

Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό Netflix, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Επισκεφτείτε το DVD Netflix.

 2. Επιλέγω Εγγραφείτε για έναν δωρεάν μήνα.

  Εγγραφείτε στο DVD Netflix για μια δωρεάν σελίδα μήνα

 3. Επιλέξτε το σχέδιο που θέλετε. Για να έχετε την επιλογή να παρακολουθείτε Blu-ray, φροντίστε να το επιλέξετε Ναι, θέλω να συμπεριλάβω Blu-ray στον πάτο.

  Δωρεάν επιλογές DVD Netflix μήνα

 4. Επιλέγω Ξεκίνα.

 5. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας, επιλέξτε έναν κωδικό πρόσβασης και, στη συνέχεια, επιλέξτε Να συνεχίσει.

 6. Εισαγάγετε τα στοιχεία αποστολής και, στη συνέχεια, πατήστε Να συνεχίσει.

 7. Καταχωρίστε τα στοιχεία πληρωμής και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ξεκινήστε την ιδιότητα μέλους.

Πώς να επιλέξετε DVD

Το Netflix στέλνει αυτόματα DVD σε εσάς με βάση αυτό που έχετε προσθέσει στην προσωπική σας ουρά. Η σειρά με την οποία τις λαμβάνετε βασίζεται στον τρόπο με τον οποίο τακτοποιούνται στην ουρά. Μόλις επιστρέψετε το DVD, αποστέλλεται ο επόμενος τίτλος στη λίστα και ούτω καθεξής. Δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε ταινίες στην ουρά DVD Netflix και, στη συνέχεια, να προσαρμόσετε ποιες θα λάβετε πρώτα:

Από έναν υπολογιστή

 1. Από το DVD Netflix, επιλέξτε Προσθέστε στην ουρά ή Προσθήκη, ανάλογα με την οθόνη που βλέπετε, δίπλα σε οποιοδήποτε DVD θέλετε.

  DVD Netflix Προσθήκη στο κουμπί ουράς

  Για να προσθέσετε μια ολόκληρη σεζόν μιας τηλεοπτικής εκπομπής, επιλέξτε τη σεζόν που θέλετε να νοικιάσετε και επιλέξτε Προσθήκη όλων στην ουρά.

  DVD Netflix Προσθήκη όλων στην ουρά

  Μπορείτε να βρείτε τίτλους αναζητώντας κατά όνομα, άτομα ή είδος. Υπάρχει επίσης ένα Ξεφυλλίζω μενού για τον εντοπισμό δημοφιλών ταινιών, νέων κυκλοφοριών και των κορυφαίων 100 τίτλων του Netflix.

 2. Ανοίξτε την ουρά σας μέσω του ΟΥΡΑ μενού στην κορυφή του ιστότοπου για τη διαχείριση των DVD. Μπορείτε να προσαρμόσετε τη σειρά σύροντας τους τίτλους πάνω και κάτω. Διαγράψτε ένα στοιχείο τοποθετώντας το δείκτη του ποντικιού πάνω του και επιλέγοντας το εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων.

  Ουρά DVD Netflix

Με την εφαρμογή για κινητά

Οι χρήστες κινητών μπορούν επίσης να διαχειριστούν την ουρά DVD Netflix. Πατήστε το σύμβολο συν για να προσθέσετε μια ταινία στην τηλεοπτική εκπομπή στην ουρά και χρησιμοποιήστε το εικονίδιο δίσκου επάνω δεξιά για να επεξεργαστείτε τη σειρά ή να αφαιρέσετε DVD.

Λήψη για:

Εφαρμογή DVD Netflix Android

Πώς να επιστρέψετε DVD Netflix

Πρέπει να επιστρέψετε DVD στο Netflix για να λάβετε το επόμενο από την ουρά σας. Η επιστροφή των ενοικιασμένων DVD σας στο Netflix είναι εύκολη. Απλώς βάλτε το δίσκο στο μανίκι και το φάκελο που συνοδεύει όταν το παραλάβατε και, στη συνέχεια, τοποθετήστε το στο γραμματοκιβώτιό σας ή ρίξτε το σε ένα τοπικό ταχυδρομείο.

Πώς να ακυρώσετε το DVD Netflix

Μπορείτε να αποχωρήσετε από το πρόγραμμα DVD Netflix ανά πάσα στιγμή για να σταματήσετε να λαμβάνετε DVD από το Netflix. Εάν έχετε ένα πρόγραμμα ροής με το Netflix, θα τερματίσετε το πρόγραμμα DVD δεν το επηρεάζουν. Όταν ακυρώνετε την υπηρεσία Netflix DVD, η ουρά σας θα παραμείνει για 10 μήνες σε περίπτωση που αποφασίσετε να ανοίξετε ξανά τον λογαριασμό σας. Όλα τα DVD πρέπει να επιστραφούν έως το τέλος του κύκλου χρέωσής σας για να αποφευχθούν επιπλέον χρεώσεις.

 1. Συνδεθείτε στο Netflix στο netflix.com ή με την εφαρμογή Netflix ή DVD Netflix για κινητά.

 2. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από την εικόνα προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και, στη συνέχεια, επιλέξτε λογαριασμός. Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, μεταβείτε στη διεύθυνση Περισσότερο > λογαριασμός για να ανοίξετε τις πληροφορίες του λογαριασμού σας στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

  Μενού Netflix

 3. Επιλέγω Ακύρωση προγράμματος DVD από το ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΧΕΔΙΟΥ Ενότητα.

  Ρυθμίσεις λογαριασμού Netflix

 4. Επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα Προχωρήστε στην Ακύρωσηκαι μετά επιλέξτε Να συνεχίσει.

  Οθόνη ακύρωσης DVD Netflix

 5. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Ναι, ακυρώστε τον λογαριασμό μου.

  Το DVD Netflix επιβεβαιώνει την οθόνη ακύρωσης

 6. Επιλέγω Ολοκληρώθηκε στην τελική σελίδα.