Saltar al contenido

Χρησιμοποιήστε το Best Hacks για να εξαπατήσετε λέξεις με φίλους

6 de junio de 2021

Σε αυτό το άρθρο

Εάν είστε λάτρης των παιχνιδιών λέξεων, σίγουρα έχετε ήδη παίξει ή είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε, Λέξεις με φίλους. Το παιχνίδι τύπου Scrabble για τηλέφωνα και tablet είναι εξαιρετικά δημοφιλές, αλλά φέρει το δικό του σύνολο κανόνων και χρήσιμων λέξεων σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια που βασίζονται σε λέξεις. Παρόλο που δεν είναι πάντα εύκολο να βρεθούν, υπάρχουν αρκετές παραβιάσεις και απατεώνες για να φτάσετε στην κορυφή του Λέξεις με φίλους πίνακες κατάταξης σε ελάχιστο χρόνο. Εδώ είναι οι καλύτεροι, ευκολότεροι και πιο κερδισμένοι τρόποι για να εξαπατήσετε Λέξεις με φίλους.

Χρησιμοποιήστε το Finders και το Word Builders

Ανάλογα με τον τρόπο που ορίζετε τη νομιμότητα αυτού του παιχνιδιού, αυτός είναι ίσως ένας από τους λιγότερο νόμιμους τρόπους για να εξαπατήσετε το παιχνίδι, αλλά και έναν από τους πιο αποτελεσματικούς. Με τις υπηρεσίες εύρεσης λέξεων, μπορείτε να συνδέσετε τα γράμματα που έχετε αυτήν τη στιγμή και να δείτε ποιες λέξεις μπορείτε να δημιουργήσετε μαζί τους, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των σημείων για κάθε λέξη και άλλων επιλογών. Δείτε πώς να το κάνετε:

 1. Διαλέξτε ένα Λέξεις με φίλους εξαπάτηση ιστοσελίδα. Υπάρχει ένα μάτσο, αλλά μερικά από αυτά είναι πολύ χνουδωτά. Το Scrabble Word Finder είναι μια σταθερή επιλογή.


 2. Πληκτρολογήστε τα γράμματα που έχετε αυτήν τη στιγμή στο Λέξεις με φίλους σανίδα. Εάν έχετε ένα κενό πλακίδιο, χρησιμοποιήστε ένα ερωτηματικό.

 3. Ορισμένοι ιστότοποι προσφέρουν σύνθετες επιλογές που είναι πολύ χρήσιμες, όπως πρόθεμα ή επίθημα. Εάν γνωρίζετε ότι μπορείτε να παίξετε μόνο μια λέξη που τελειώνει με S, πληκτρολογήστε S στο πεδίο επίθημα και θα δείτε μόνο λέξεις που τελειώνουν με αυτό το γράμμα.

 4. Επιλέγω Βρείτε λέξεις ή παρόμοιο κουμπί, ανάλογα με τον ιστότοπο που χρησιμοποιείτε.

 5. Voila, έχετε πλέον μια λίστα λέξεων που μπορείτε να παίξετε.

Εάν θέλετε πραγματικά να κερδίσετε, υπάρχουν μερικά Λέξεις με φίλους cheat board εκεί έξω όπου μπορείτε να δημιουργήσετε ξανά ολόκληρο το board και να μάθετε πού και τι να παίξετε. Είναι λίγο επιπλέον προσπάθεια, αλλά μπορεί να γίνει.

Πώς να αποκτήσετε Power-Ups σε λέξεις με φίλους

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εξαπατήσετε Λέξεις με φίλους που είναι ενσωματωμένα απευθείας στην εφαρμογή. για μερικούς παίκτες, αυτό καθιστά αυτές τις επιλογές δίκαιο παιχνίδι αφού όλοι έχουν πρόσβαση σε αυτούς. Ας ανακαλύψουμε όλες τις διαφορετικές επιλογές.

Στιγμιότυπο οθόνης των λέξεων με φίλους με επισημασμένα τα power-ups.

Αυτά τα power-ups απαιτούν να χρησιμοποιήσετε την τελευταία έκδοση του Λέξεις με φίλους, που ονομάζεται Λέξεις με φίλους 2 στο Apple App Store ή στο Google Play store. Το άτομο με το οποίο παίζετε πρέπει επίσης να χρησιμοποιεί Λέξεις με φίλους 2 για να τα εκμεταλλευτείτε. Κανένα από αυτά δεν θα λειτουργήσει εάν δεν έχετε καμία χρήση. Μπορείτε να κερδίσετε power-ups συμπληρώνοντας καθημερινές ή εποχιακές προκλήσεις ή ανταλλάσσοντας κέρματα με πακέτα power-ups. Μπορείτε επίσης να κλείσετε αγορές εντός εφαρμογής για να αγοράσετε κέρματα, power-ups και ακόμη και να απαλλαγείτε από διαφημίσεις για λίγο. Για να αγοράσετε περισσότερα νομίσματα, απλώς πατήστε το Νομίσματα εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία και θα σας δοθεί μια ποικιλία επιλογών. Εναλλακτικά, μπορείτε να πατήσετε το Περισσότερο κάτω αριστερά και, στη συνέχεια, πατήστε Κατάστημα. Τώρα που ξέρετε πραγματικά πώς να τα αποκτήσετε, ακολουθούν τα διάφορα power-ups:

Ανταλλαγή συν

Σίγουρα, μπορείτε να ανταλλάξετε τα πλακίδια σας αντί να παίξετε μια σειρά ανά πάσα στιγμή, αλλά το Swap Plus σας επιτρέπει να ανταλλάξετε πλακίδια χωρίς να χάσετε μια στροφή και να χάσετε την προσθήκη πόντων.

 1. Πατήστε το Εικονίδιο Swap Plus, που μοιάζει με μωβ πλακάκι με ένα σύμβολο συν.

 2. Σύρετε τα πλακίδια που θέλετε να ανταλλάξετε στην περιοχή ανταλλαγής.

 3. Επιβεβαιώστε την ανταλλαγή.

 4. Τώρα μπορείτε να κάνετε μια σειρά με τα νέα σας γράμματα.

Ραντάρ λέξεων

Το Word Radar μπορεί να είναι το πιο χρήσιμο cheat σε όλα Λέξεις με φίλους, ειδικά όταν συνδυάζεται με τους άλλους, καθώς το Word Radar σας δείχνει ακριβώς πού μπορείτε να παίξετε λέξεις.

 1. Πατήστε το Ραντάρ λέξεων εικόνισμα; είναι πράσινο με γραφικό που μοιάζει με ραντάρ.

  Η επιλογή Word Radar για Words With Friends.

 2. Οι περιοχές όπου μπορείτε να παίξετε λέξεις θα επισημανθούν με ανοιχτό πράσινο χρώμα.

 3. Μόλις ενεργοποιήσετε το Word Radar, ισχύει έως ότου ακολουθήσετε τη σειρά σας, ακόμα κι αν εγκαταλείψετε το συγκεκριμένο παιχνίδι ή την εφαρμογή.

 4. Μπορείτε να το απενεργοποιήσετε κάνοντας κλικ στο Ραντάρ λέξεων εικονίδιο ξανά.

Το Word Radar είναι εξαιρετικά βολικό, αλλά λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν στιγμές όπου οι περιοχές με δυνατότητα αναπαραγωγής τέμνονται. Παρόλο που μπορεί να φαίνεται ότι μπορείτε να παίξετε και τα επτά πλακίδια, μπορεί στην πραγματικότητα να είναι αποτέλεσμα δύο διαφορετικών παιχνιδιών λέξεων που διασταυρώνονται μεταξύ τους.

Υστερη γνώση

Η οπίσθια όραση μπορεί να γίνει περισσότερο από έναν ενοχλητικό τρόπο να βασανίζετε τον εαυτό σας από έναν πραγματικό απατεώνα. Αφού παίξετε μια λέξη, εάν έχετε power-ups Hindsight και υπάρχει πιθανό παιχνίδι στον πίνακα που θα σας είχε κερδίσει περισσότερους πόντους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Hindsight για να δείτε ποια θα ήταν η λέξη με τη μεγαλύτερη βαθμολογία. Το Hindsight δεν λαμβάνει υπόψη εάν το να παίζετε μια ισχυρότερη λέξη θα επέτρεπε στον αντίπαλό σας να σκοράρει ένα Triple Word Play ή οποιοδήποτε άλλο πλαίσιο. Είναι διασκεδαστικό να κάνεις μερικές φορές, άλλες φορές να είναι εξοργισμένοι, αλλά όχι στην πραγματικότητα τόσο χρήσιμο ενός εξαπατή. Αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε, απλώς αναζητήστε το αφού παίξετε μια λέξη. Είναι το μπλε εικονίδιο πάνω αριστερά με γυαλιά.

Χρησιμοποιήστε το Word Strength Meter

Το Word Strength Meter είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα κεραυνό ή ένα κόκκινο θαυμαστικό. μπορεί να είναι αλήθεια Λέξεις με φίλους άμαξα προς μίσθωση. Μπορεί να σας δώσει και έναν δείκτη για το πόσο ισχυρό είναι το παιχνίδι σας, καθώς και να σας δώσει έναν γρήγορο τρόπο να προσδιορίσετε εάν δημιουργείτε έγκυρες λέξεις ή όχι. Εάν δείτε ένα πράσινο κεραυνό, έχετε δημιουργήσει μια έγκυρη λέξη, αλλά αν πατήσετε το κεραυνός θα σας δείξει πόσο ισχυρό είναι ένα παιχνίδι σε σύγκριση με άλλες δυνατότητες στο ταμπλό. Αυτό λείπει συχνά από τους παίκτες, δίνοντάς σας την ευκαιρία να μετρήσετε εάν μπορείτε ή όχι να ανακαλύψετε ένα παιχνίδι με υψηλότερη βαθμολογία. και πάλι, δεν λαμβάνει υπόψη την πιθανότητα να ανοίξεις ευκαιρίες για τον αντίπαλό σου. Εάν λάβετε ένα κόκκινο θαυμαστικό, το παιχνίδι σας λέει ότι δεν είναι έγκυρο παιχνίδι. αλλά μπορεί να έχετε την αρχή ενός. Πατήστε το θαυμαστικό και θα δείτε αν έχετε καθόλου έγκυρες λέξεις, αποκαλύπτοντας ενδεχομένως νέες δυνατότητες εάν είστε μέρος εκεί.

Χρησιμοποίησε ένα λεξικό

Υπάρχει κάποια συζήτηση σχετικά με το αν αυτό είναι πραγματικά εξαπάτηση ή όχι, αλλά είναι δύσκολο να ξεπεράσουμε ένα λεξικό. Εάν χρησιμοποιείτε μια έκδοση tablet της εφαρμογής, υπάρχει ενσωματωμένο λεξικό. Μπορείτε να αναζητήσετε οποιαδήποτε λέξη για να δείτε εάν είναι έγκυρη εντός της εφαρμογής. Διαφορετικά, μπορείτε να βρείτε τον ιστότοπο για Webster για να δείτε αν έχετε βρει μια σκοτεινή λέξη ή ορθογραφικά πράγματα σωστά. Μπορεί να μην νιώθεις σαν εξαπάτηση από το ρόπαλο, αλλά είναι ένα άλλο εργαλείο στο κουτί που θα σε καθαρίσει την επόμενη νίκη.