Saltar al contenido

10 συμβουλές για μετάβαση από το μηδέν στον ήρωα στο Splatoon

14 de abril de 2021

Ακολουθούν δέκα συμβουλές για όσους προσπαθούν να πάρουν από χαμηλές βαθμολογίες σε υψηλές βαθμολογίες στο παιχνίδι Wii U της Nintendo Splatoon.

Μην ανησυχείτε για τους τοίχους

Μια πολύχρωμη σκηνή από το παιχνίδι Nintendo Wii U Splatoon

Νίντο
Τα μόνα μέρη του χάρτη που βαθμολογούνται από το παιχνίδι είναι τα μέρη που βλέπετε σε εναέρια άποψη, οπότε ένας ίσιος κάθετος τοίχος με χρώμα πάνω του αγνοείται κατά τη διάρκεια της βαθμολογίας. Ο μόνος λόγος για να βάψετε έναν τοίχο είναι ότι θέλετε να το κολυμπήσετε. Οι επιφάνειες και οι ράμπες είναι εκεί όπου θέλετε να εστιάσετε το μελάνι σας.

Εξουδετερώστε το έργο της άλλης πλευράς

Μια πολύχρωμη σκηνή από το παιχνίδι Nintendo Wii U Splatoon

Νίντο
Παίζετε σκοπευτή, οπότε όταν βλέπετε κάποιον από την άλλη ομάδα θα νιώθετε σαν να τον βγάζετε, αλλά παίρνετε μόνο πόντους για το χρώμα, όχι με καλαμάρια μελάνι. Επικεντρωθείτε στην κάλυψη του εδάφους με μελάνι, ειδικά εάν έχει βαφτεί από την άλλη πλευρά. Το να βγάζεις αντιπάλους είναι μόνο μια μέθοδος για να το κάνεις πιο εύκολο. Ναι, είναι ικανοποιητικό να τους δώσει μια καλή διάσπαση, αλλά συχνά το να τρέχεις είναι μια καλύτερη τακτική από το να κάνεις πυρκαγιά.

Να είστε πιο καλαμάρι από το παιδί

Μια πολύχρωμη σκηνή από το παιχνίδι Nintendo Wii U Splatoon

Νίντο
Το κολύμπι είναι ένα παρτίδα γρηγορότερα από το τρέξιμο και γεμίζει το ρεζερβουάρ σας ενώ το κάνετε. Έτσι κολυμπήστε σε κάθε λακκούβα. Με ένα από τα splattershots, μπορείτε να πυροβολήσετε το χρώμα, να βουτήξετε, να πηδήξετε όταν φτάσετε στην άκρη της λακκούβας, να πυροβολήσετε αεροπορικώς και να βουτήξετε στο νέο χρώμα για να καλύψετε πολύ έδαφος πολύ γρήγορα.

Ανοίξτε το

Μια πολύχρωμη σκηνή από το παιχνίδι Nintendo Wii U Splatoon

Νίντο
Δεν είστε ζωγράφος σπιτιού, οπότε μην ανησυχείτε για την τέλεια επικάλυψη κάθε επιφάνειας. Η απόκτηση αυτού του διαδρόμου με μελάνι 100% είναι λιγότερο σημαντική από την κάλυψη πολλών χώρων, ειδικά επειδή είναι πιθανό ότι τα περισσότερα από αυτά που μελάνι θα επαναληφθούν και από τις δύο ομάδες αρκετές φορές.

Πηγαίνετε όπου χρειάζεστε

Μια πολύχρωμη σκηνή από το παιχνίδι Nintendo Wii U Splatoon

Νίντο
Ελέγξτε το χάρτη και δείτε εάν υπάρχει ένα μέρος που μπορείτε να μεταβείτε όπου μπορείτε να είστε χρήσιμες. Είναι καλύτερα να πηδήξεις σε έναν συμπαίκτη στην άκρη της δράσης παρά στη μέση. Διαφορετικά, θα μπορούσατε να καταλήξετε να προσγειωθείτε όπου ο συμπαίκτης σας πνίγηκε σε μια θάλασσα μελάνι εχθρού.

Βρείτε τις ζώνες χωρίς χρώματα

Μια πολύχρωμη σκηνή από το παιχνίδι Nintendo Wii U Splatoon με χειριστήριο στα χέρια

Νίντο
Μερικές φορές ορισμένα σημεία αγνοούνται και από τις δύο ομάδες. Ελέγξτε τον χάρτη. εάν υπάρχει μια μεγάλη, κενή περιοχή, μπορείτε επίσης να τη φροντίσετε. Απλώς ελπίζω ότι κάποιος από την άλλη ομάδα δεν το έχει παρατηρήσει την ίδια στιγμή.

Φορέστε ποικίλη ενδυμασία

Μια οθόνη από το παιχνίδι Nintendo Wii U Splatoon

Νίντο
Εάν φοράτε παπούτσια που σας κάνουν να κολυμπάτε γρηγορότερα, ίσως νομίζετε ότι η προσθήκη ενός καπέλου που σας κάνει να κολυμπάτε πιο γρήγορα θα σας κάνει να πάτε πολύ γρήγορα. Δυστυχώς, ενώ μπορείτε να στοίβατε ικανότητες, θα έχετε μειωμένες αποδόσεις. Καλύτερα να δοκιμάσετε μια ποικιλία ικανοτήτων.

Εκστρατεία για νέα όπλα

Μια σκηνή από το παιχνίδι Nintendo's Wii U Splatoon

Νίντο
Σε όλη την καμπάνια ενός παίκτη, θα βρείτε κύλιση. Οι κύλινδροι που βρίσκετε μετά από ξυλοδαρμό αφεντικών μπορούν να μεταφερθούν στο κατάστημα όπλων, οπότε θα δημιουργηθεί ένα νέο όπλο. Δεν είναι απαραίτητο – σας προσφέρονται επίσης νέα όπλα όταν ανεβαίνετε, και τα αρχικά όπλα είναι αρκετά αποτελεσματικά – αλλά είναι ένας καλός τρόπος για να βρείτε το όπλο που λειτουργεί καλύτερα για το στυλ παιχνιδιού σας.

Έχετε ένα σχέδιο διαφυγής

Μια οθόνη από το παιχνίδι Wii U της Nintendo Splatoon με χειριστήριο στα χέρια

Νίντο
Ένας κύλινδρος έρχεται κατευθείαν προς εσάς, περιβάλλεται από εχθρικό μελάνι και η δεξαμενή σας είναι άδεια. Εάν θέλετε να κάνετε μια γρήγορη έξοδο, μπορείτε να πατήσετε το εικονίδιο ενός μέλους της ομάδας για να συμμετάσχετε, αλλά αυτός ο σύντομος χρόνος αναζήτησης ενός εικονιδίου μπορεί να είναι πολύ μεγάλος. Η ταχύτερη απόδραση είναι να πατήσετε το εικονίδιο του σημείου αναπαραγωγής. Βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης, οπότε δεν χρειάζεται καν να κοιτάξετε προς τα κάτω. Καλύτερα να επισκεφθείτε το σημείο αναπαραγωγής εθελοντικά και μετά να μεταβείτε εκεί που χρειάζεστε παρά να πάτε εκεί ακούσια και να μην κάνετε τίποτα για πέντε δευτερόλεπτα.

Γνωρίστε τις λεπτομέρειες

Μια πολύχρωμη σκηνή από το παιχνίδι Nintendo Wii U Splatoon

Νίντο
  • Η δεξαμενή στην πλάτη του avatar σας δείχνει πόση μελάνη έχετε απομείνει.
  • Μιλώντας με τη γάτα κάθε μέρα θα κερδίσετε κάποια κέρματα.
  • Εάν δεν σας αρέσουν τα χειριστήρια κίνησης, μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε στις επιλογές. Δώστε τους όμως την ευκαιρία πρώτα. πολλοί άνθρωποι πηγαίνουν από το μίσος στην αγάπη τους.
  • Εάν είστε τυφλοί, ενεργοποιήστε το κλείδωμα χρώματος, το οποίο αλλάζει την παλέτα χρωμάτων.
  • Πατώντας το πλήκτρο του δρομέα προς τα πάνω θα καλέσετε τους συμπαίκτες σας στο πλευρό σας, αν και συχνά θα αγνοήσουν την κραυγή σας.
  • Εάν δεν σας ενδιαφέρει να πάρετε την υψηλότερη βαθμολογία, μπορείτε να τραβήξετε έναν φορτιστή και να τραβήξετε εχθρούς για να προστατεύσετε τις πρώτες γραμμές.